22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Brasi #11503 Üdv mindenkinek, nem olvasom a fórumot, arról szeretnék kérdezni, hogy a ME2-beli karakter továbbvitelénél mért nem ismeri fel a karakter kódot, és mit lehet kezdeni a problémával? -
rendben :) persze hogy többször végigjátszom ,elvégre megvettem. -
Ha többször végigjátszod, akkor mindegy. -
de , hogyha azt csak pénteken kezdem el ? azt a végigjtszást és most nyomulok egyet nélküle? -
-
Ez Crixus. Csak fekete hajjal :D -
Atilorn #11497 Nincs vele semmi baj.
-
Kep1
Kep2 -
Cerberus és Geth gold kihívás elfogadva, és leverve. 
Kep1[/URL [URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=yuwzrl0ugpqcg7atl9yb.jpg -
RAMyMamy #11494 kicsit béna feje van 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ashes dlc nagyon fontos, rengeteg minden kiderül a protheanokról. -
a játék megvan de nem volt bioware pont .... nem birok tovább árni .. mennyiben más Arrival DLC végigjátszása nélkül (élményben , történetben) , Ashes dlc nélkül? :S pénteken tudok szerezni de addig meghalok :D -
http://noob.hu
-
Atilorn #11490 Miért nem képes beszúrni egy szar képet? -
Atilorn #11489 Ekkora egy szart
-
Atilorn #11488 A ti karakteretek hogy néz ki? Az enyém így.
-
Ha ez igaz, akkor az évszázad trollingja díj a Bioware-t illeti. :) -
Én borderless windowed módban tolom. Lehet azért. 2-t is abban toltam. Legjobb... instant alt tab. -
látod tudsz te ha akarsz :) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
már akinél, nálam se ez se ME2 nem szereti print screen-t. -
Aki nem játszotta végig, annak amúgy sem mond semmit a kép. -
Atilorn #11481 A 2-ben simán le kellett nyomni az F8-at.
-
törölve... -
Tudom, hogy szarsz bele, de ilyen kepet spoilerbe legkozelebb, mert a topiklakok egy resze nem jar meg itt. Leccikoszi. -
INSTANT MEGVETTEM! :D
[spoiler]
EZ meg fun fun fun
[spoiler]
-
Milkoma #11477 Gondolom win7-ed van. A megoldás annyi, hogy jobb gomb a játék ikonján--tulajdonságok---kompatibilitás---és bepipálod az asztal-összeállítás letiltását. Ezután már működni fog a printscreen -
mkfdd #11474 Névtelen 4chan komment a forrás XDXD -
sanya200 #11473 nálam asszem nem ment a print screen igaz azt még a demóval próbáltam.Amúgy frapset használok :D
Nálam a létrába akad be multiba mert nem lesétálok hanem leugrok aztán mintha visszarántana a létra xD. -
Nehazudj :D
Megnéztem azzal a módszerrel, amit írtam és nekem működik. PRINT SCREEN. -
Ennél is? Az gáz.
Amúgy én is frapsel szoktam :D -
...és fekete képernyő beszúr.
Fraps a megoldás. -
RamsayBolton #11469 Én Fraps-al szoktam. -
print screen gomb.
Paint elindít.
CTRL V -
Atilorn #11467 Hogy a francba kell screenshot-ot csinálni? -
RamsayBolton #11466 Nekem a pilóta fülkében szokott előjönni olyan minor bug, hogy Shep talpa leragad és nem mozdul semmire (a kamera mozog). Általában, ha Jokerrel vagy EDI-vel dumálok. Reload megoldja. -
sanya200 #11465 amúgy ez az origin egy retek, kidobott vmi üzit aztán bezárat a játékot is pfff már nem először csinálja.
Múltkor meg ugyanezt csinálta már a citaleddán voltam kidobott az asztalra, be is zárta a játékot elindítom megint aztán, a saját shepem helyett betöltötte a deafult femshepet én meg csak néztem hogy mivan.
-
Mondjuk az options beállítások resetelődtek és majdnem szívrohamot kaptam, amikor láttam, hogy nincs resume game a főmenüben :DD De most már minden oké. -
RAMyMamy #11463 nekem a gyorsmentés a középső egérgombra van állítva, fél percenként mindig megnyomom, már reflexből 
#11458: úgy néz ki :D meg azzal a ribancos mozgással... epic volt -
Azt a kurva, hogy megérztem megint.
Gondoltam nyomok egy rendes savet, hogy megnézzem, mennyi időnél tartok. Aztán egy perccel később kékhalált kaptam. Tudom, hogy van autosave, de akkor is... :DD
8 óránál vagyok amúgy.