22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ratgab #11543 Igen, a ki be repkedés jó ötlet.
sanya200: Ez is igaz, engem is kaptak már el párszor. -
sanya200 #11542 Hát csak az alején lassúak ha nekiállsz ott kergetőzni velük akkor utolérnek xd. -
Ha kergetnek a Reaperek - legtobbszor 3 szken utan mar jonnek -, akkor csinalj masik rendszerben egy kuldetest (mindenkeppen csapattal, harcolost, nem eleg csak maszkalni a Citadellen vagy ilyesmi, es akkor resetelodik.
Erdemes kettot-kettot probalkozni/szkenelni a rendszerekben, akar tobben is, majd egy gyors kveszt, es folytatod. A reaperek amikor megjonnek, lassuak, van ido elerni a relay-t, de nalam is volt, hogy ketszer-haromszor ki be kellett repkednem, hogy sikeruljon. -
Értem.
Akkor azért nem resetelődött nekem még ,mert három órája csak felfedezem a helyeket és nem csináltam még küldit azóta :D -
ratgab #11539 - Megcsinálsz egy küldit és "resetelődik"
-Ezt passzolom... -
Két kérdés:
-Ha szarrá scanneltem magam, és jönnek a hajók, akkor most már mindig jönnek egyből, ha visszamegyek, vagy resetelődik egy idő után a scannelés?
-Van valami bill gomb, amivel be tudok menni mass effect relaybe, vagy mindig kattintanom kell az egérrel oda jobb alulra? -
ratgab #11537 Most így marad... Kemény döntés volt. Bevallom férfiasan vissza is töltöttem, hogy korrigálom a dolgot, annak reményében, hogy lehet én kattintottam valamit félre válaszoláskor. De a leírás értelmében ezt nem fogom tudni ennyivel megúszni.
Ez úgyis egy ahogy esik úgy puffan végigjátszás (egy bizonyos ponton 4 mellékküldim bent ragadt, amit nem tudtam elvégezni egy bizonyos bekövetkezett esemény miatt.
Egyébként meg mérlegelve, hogy hogy járok jobban, mégis csak a jelenlegi döntésem tűnik kifizetődőbbnek (és valljuk be ez az igazságosabb megoldás: az agresszor elbukik, az igazság győzött!) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor mordin-t lyukasztotta ki még elég sok volt, de egy wrex-et ért "sajnálatos" baleset után kicsit megcsappant a szövetségesek száma
-
RAMyMamy #11535 asszem az az volt, hogyha me2 face code-ot beírod, akkor kiírja, hogy hogy állítsd be a csúszkákat me1-ben
én sem találom most hirtelen, de sztem ugyanez vagy hasonló volt, tessék -
ratgab #11534 Gondolom neki sincs túl sok szövetségese...
-
masseffect.hu
Idézem:
"Köbö 2-3 napja kezdtünk aktívan fordítgatni. Ez alatt az idő alatt 54654 bejegyzésből 8317-tel készültünk el (illetve annál egy kicsit többel, amit egyelőre még nem tüntet fel a számláló), ami azt jelenti, hogy a játék fordítása jelenleg ~15,2%-nál tart. Bár igaz, hogy a lefordított bejegyzések nagy része párszavas karaktersorozat, semmiképp nem fog 6-12 hónapig tartani a játék magyarítása." -
furgelab #11532 Szia
Van egy fordító aki szerint áprilisra készen lehetnek vele ha ilyen tempóba halad továbbra is a projekt mint most.
Tudomásom szerint kb 15-16%-on jár a fordítás.
ha nagyon érdekel akkor itt nyomon követheted az állást, 2-3 naponta adnak friss infór hogy hogyan is áll a forditás. -
owen20 #11531 Sziasztok,
És mikorra várható a teljes magyarositás és hol lehet megtalálni hogy hány %-nál járnak? -
-
Halad a magyar fordítás:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5wxbM4g42fE -
Cef #11528 Hatalmas XD -
-
sanya200 #11526 Xd látom mutogatjátok itt a karikat 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
-
RamsayBolton #11523 Érdekes fanart:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na a hírek szerint elkezdődött a játék honosítása.
Részlet a fordító brigádtól:
" Köbö 2-3 napja kezdtünk aktívan fordítgatni. Ez alatt az idő alatt 54654 bejegyzésből 8317-tel készültünk el (illetve annál egy kicsit többel, amit egyelőre még nem tüntet fel a számláló), ami azt jelenti, hogy a játék fordítása jelenleg ~15,2%-nál tart. Bár igaz, hogy a lefordított bejegyzések nagy része párszavas karaktersorozat, semmiképp nem fog 6-12 hónapig tartani a játék magyarítása." -
RamsayBolton #11521 Vagy ezzel -
ME2 topicban valahol volt egy egészen körülményes módja annak, h hogyan lehet arcot kiszedni ME1 mentésből... de az istennek nem találom most, Ramy rakta be még régebben.
esetleg ezzel próbáld meg ME2 mentésből előszedni, hátha. -
Brasi #11519 És esetleg várható megoldás a problémára? -
Collectors Editionhöz jár. -
Garrus-t nagyon szeretik arrafelé, itt egy másik régebbről 
-
melyik?
jól néz ki. -
a Garrusos matrac(?) kurvajó :D -
Critical Miss 
szokásosan kurvajó
-
hehe :D:D:D -
A ME1-es arc kódot nem lehet átcipelni a harmadik részbe: link
Ezen az oldalon van rengeteg arc kód, a Celebrities arc kódokat érdemes nézegetni: link -
hehe :D
-
Brasi #11510 Igen, de esetleg nem lehet megnézni a karakter kódot valahol a játék fájljai között? -
mi az, nézel Spartacus-t? :D
Jethro: a geth-ek legerősebb tagját (ami a Cerberusnál az Atlas volna) sokkal könnyebb likvidálni azonos szinten, mint az Atlast... legalábbis én így vettem észre -
dlc -
ME2 arcot az ME1-ből importáltad? -
Brasi #11506 Nálam nem tudja megjeleníteni a karaktert... -
pulcsi hogy? -
Nálam csak a hajat, hajszínt, bőrszínt nem szokta rendesen behozni, de azt néhány kattintással vissza tudom állítani.