Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Remélem nem olyan lesz a graf, mint a demoban. Nálam sok helyen shader hibás volt a párbeszédek alatt. Árnyékos részek, emberek arca is majdnem teljesen fekete volt. Multiban semmi ilyesmit nem láttam.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
ha grafikai tuningra rájön valaki akkor az mehetne szerintem bannerba majd

orichalcos
Hát nem találtam semmi ilyesmit. A config fájlban csak azok vannak amit a programmal be lehet állítani.

My streams: https://beam.pro/oriic

koschwarz
csak jelzem, hogy az origin nevem ugyanaz mint itt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Calver
Coalesced.bin és dokumentumokon belül BioWare\Mass Effect 3 ahol megtalálhatod a beállításokat.
utóbbiban szerintem nincs ilyen, elõbbivel meg... jó játékot <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudom, már nincs a gépemen a második rész. De a dokumentumok alatt keresgélj a konfig fájlok között. Ha nincs ott semmi a grafikus kártyádról, akkor az AppDatában keresd tovább. De egész biztos vagyok benne, hogy van valahol.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

orichalcos
Hm, mi lehet vajon az ini fájl neve. Megnézem hogy van-e itt is, hátha lehet benne kutakodni, hogy még szebb legyen a játék.

Nem is ezzel van a gond. Én is mindent maxra állítottam. De a textúra felbontását minõségét, ha észrevetted, nem tudod változtatni. És ez már a kettesben is úgy volt, hogy a játék magának állította át a grafkaród szerint. Még egy .ini fájl is volt róla a dokumentumokban valahol. Nekem például két gépre feltelepítve ugyan azokon a max. beállításokon teljesen más minõségû textúrák voltak, azért mert különbözõ grafkarók vannak a gépekben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Kijött már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

orichalcos
Hát nem tudom, 1440x900-as felbontásban játszok. Minden maxon, Anizo is 16x, driverben v-sync on, plusz driverbõl toltam rá egy 32x CSAA-t. Így van most átlag 50fps-em.

Bár most volt egy 40megás update, megnézem változott-e valami.

Hja és a Kingdom of Amalur-os fegyver, meg ruha semmit nem ér. Bár a fegyó erõs, de lassú, a ruha meg. Inkább hagyjuk. Bûn ronda nekem. XD

Játszani akarok! MOST!
TDC Geronimo
Ki se jött még hivatalosan. Gondolom PCre külön letölthetõ hires pack lesz, mint DA2nél megjelenés napján

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szerintem a játék megint figyeli, hogy milyen grafkaród van, rangsorolja, és az szerint választ textúrákat. BSN-en pont azt olvastam, hogy nem sokkal, de észrevehetõen szebbek a textúrák. Mondjuk nekem demóban ettõl a két képtõl sokkal szarabb minõségû volt a játék...

koschwarz
a shadow broker nem volt integráns része az ME2 sztorijának. az arrival...na az már kényesebb kérdés, elvileg összeköti a 2. és 3. részt, ugyanakkor mégis el lehet lenni nélküle, hiszen abból a rendszerbõl már nem jöhetnek a reaperek...és hogy jönnek, már azt is tudtuk, tehát SZVSZ anélkül is kerek a sztori...

Sir Quno Jedi
püntösen

én az elsõ részben mindent liarára tettem fel, majd a másodikban jól trokon is szartak

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Nem EA specifikus a dolog. Ez a jovo uzleti modellje. Mindenert fizetni fogsz, ami kell neked. Amiert nem fizetsz, azt nem kapod meg. Az, hogy az egyszeri jatekos "mindent" akar, egyszerre, lehetoleg ingyen, az nem fog megtortenni sose. Amiota kitalaltak par eve a DLC-t mint rendszert, azota szinte mindenki nagyobb fejleszto kihasznalja ezt, az extra beveteli forrast.

Elobb irta valaki, hogy mar 6000 Ft-ert megveheted a jatekot. Ennyi penzert ne varj mindent 😊 Ami kell, azt vedd meg, es mindjart megvan a szokasos, 10k-s teljes jatek ara. Orulj inkabb annak, hogy a dontes a te kezedben van: eldontheted, mit akarsz megvenni es mit nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

koschwarz
hát tudom, azért írtam a végére 😄DDDD

Nem tudjuk, hogy a storybolvágták ki. Ezzel az erõvel a Shadow Broker meg az Arrival is a storyból lett kivágva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy amit a sztoriból vágnak ki, az mocsokság. Leszarom a plusz tárgyakat, de a sztorit nem zanzásítsák, nyírbálgsák nekem már!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül. a sokadik csúzli meg übercsilivili páncélok valahogy teljesen hidegen hagynak, de egy shadow broker szintû plusz küldetés...na az már nyami.

orichalcos
Már két órája játszok vele, bár lehet hogy ez másik játék csak annyira be vagyok állva hogy azt hiszem hogy ME3-at tolom. XD

Amúgy srácok, HD pack nincs a játékban, ugyanolyan mint demo:

Kép a demóból:

Demo
Teljes játék

Lehet hogy EU startnál majd letölt még valamit? Bár nem hiszem. Talán le kellene szednem a dlc-t hátha abban van a HD pack. 😄 XD

Azért a ME2 CE-hez adott Collectors páncél elég atom volt sztem. 😊 Meg érted, én nem félkész játékot akarok venni, legyen benne minden akkor. Ezért utálom amúgy a DLC-ket, fõleg ME2-nél. Ott volt a Lair of the Shadow Broker, a hangok benne voltak az eredeti játékban, de nem készültek el vele idõre, ezért kiadták késõbb. Pénzért. Szóval EA lehúzás az egész, Arrival detto. Hiába lett volna a story szerves része, inkább megfejték még a pénzesebb arcokat. Én meg azt mondom, hogy kapják be. Atom a játék, de ami jár, az jár. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Én is 576-ban rendeltem meg. Sajna nem valószínû, hogy elõbb odanák. Amióta volt a balhé a Mass Effect 1-gyel több bolt is óvatos. Ez még annó az XBoxos változatnál (egy héttel korábban kiadtták több boltban is) nem a PC-snél.
Persze vannak boltok amik erre fittyet hánynak ott hamarabb osztogatják a cuccot. Szerintem sajna 576 nem fog így tenni. De probálkozni lehet, hátha.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PiszkosFred
Hat a DLC erdekel a legkevesbe, akinek kell az viheti, nem igazan erdekel, hogy most lesz e kek szinu sisakom vagy piros szinu terdzoknim. 😊 Egyetlen DLC erdekel, az a bizonyos parezres Ashes, azt megveszem ahogy beregeltem a jatekot, a tobbi csilli-villi extra szarsagot vigye akinek kell. 😊

Fpocok
Úgy látom 6k ért már kapható kulcs a játékhoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én online itthon alapból nem rendelek semmit. 😊 Mellesleg a másik helyen akkor perkálok, amikor átveszem, illetve ugye te is akkor fizetsz, mikor a futár hozza. Az, hogy elõrendeled neten, az tökmind1, fõleg hogy jelen esetben mindenhova ugyanaz a játék kerül. Az ajándék DLC már más kérdés. CDG-nél eleinte nem is írták, hogy lesz, úgyhogy mondom akkor bukó is, mivel no DLC és drágább is. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Tatyla
na ez jó találtam is egy megfelelõ leszbikus karaktert 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Draga baratom, nem a jatekrol beszeltem, hanem a boltokrol. A jatek tokugyanaz, akar wiragbolt, akar futar hozza valahonnan, akar mozambiki voroskeresztes satorbol veszed. En a boltrol irtam, hogy a CDG-nel eddig elkoltott nem keves penzemert cserebe, mindig megkaptam mindent pontosan, frissen, azon melegeben. (minden kod mukodott, minden serial uj volt, nem volt ujracsomagolt tescos eset, stb, amikrol hallani az urban legends kozott)

Mivel a magyar egy atlagosnal is gyanakvobb faj, es vannak paran, akik most probalkoznak a netes rendelesekkel eloszor, gondoltam leirom a tapasztalatomat, hogy a mas forumozo altal emlegetett bolt megbizhato. Termeszetesen, biztos a tobbi bolt is, de en azokat nem probaltam, hiaba olcsobb, a penz nem szamit, ami bevalt azon nem szeretek valtoztatni, ezert oket nem tisztem megitelni, csak amit ismerek. Capisce?

Calver
tessék
kaszt lényegtelen, elején meg tudod változtatni.

"The trees move. Do you not see it?"

*hogy lett a járok-ból játék?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

OFF
Most üzlet és persze játék megnevezés nélkül
volt beígérve CE (elõ is rendeltem) aztán kiderül hogy mégse kapnak annyit úgyhogy csak az elsõ x embernek jutott
volt beígérve DLC kód... jah bocs mégse (más üzletben adták persze hozzá)
volt beígérve hogy érkezik x-edikén megyek boldogan semmi... persze se email se telefon se semmi..miután 2 napig hivogattam õket hogy wtf elmentem máshová és megvettem
Nos ezért játék én is egy bizonyos üzletbe ahol még nem jártam így.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Várakozásig:

Jó zene. 😊

JethroHUN
Nem beszélhetsz pénz-minõség kapcsolatról, amikor az ég világon semmi különbség nincs az CDG, 576, gameshop... stb mass effectjei között.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tatyla
valaki segítene találni egy female soldier paragon save-t?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köszi tényleg elég marha kérdés volt valami marha írta valahol, én hülye meg elhiszem. Hisz semmi köze milyen nyelvû a játék.
Bocsi a láma kérdésért.

SgtMathias
Nem tudom mi a problémátok én péntekig otthon sem leszek, a CE pedig elméletileg szerdán érkezik. (Trollface 😄)

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Tatyla
ja feltelepítve nekem is fel lesz addigra kattintásra készen 😊

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sir Quno Jedi
Jah, nekem is sok a melóm. De mire elkezdhetem, addigra legyen feltepítve, meg minden, már csak aktiválni kell és beng-beng...

Tatyla
nem lóverseny,sõt,én kibírom péntekig...

Sir Quno Jedi
max. kibírom péntekig, vagy tolom addig a wirágboltit

Ha van megbízható proxyd. 😛

PiszkosFred
Evek ota toluk (CDG) szerzek be mindent, tobb szazezres osszerteknel jarok mar, eddig sose volt veluk - es partnerukkel, a GLS-sel - problemam, ha azt mondtak hogy X ho Y napjan kapom meg, akkor az bizony ott volt a kezemben az adott nap vegen. Lehet nem a legolcsobbak, de a penz nem szamit, ha a minosegrol es a "biztonsagrol" van szo.

Engem is érdekelne ez...

Renjike
szerintetek 576ból tudnék kunyizni mass effect 3 posztert ami pl kivan plakátolva elõre , láttam hogy látul van nekik még pár amikor szombaton bementem...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

penge96
Srácok, én 576-ban rendeltem elõ a játékot még 1-2 hónapja, na most mikor mehetek érte? Ugye 9-én jelenik meg maga a játék, de nem lehet, hogy elõbb odaadják? xD Tudom, amatõr kérdés.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Miért ne lehetne? 😄

Nekem egy olyan ostoba kérdésem lenne, hogy ha eredeti magyar mass effect 2 savet (karaktert) lehet majd importálni a 3-ba?

Sir Quno Jedi
már ma is lehet vele játszani proxis aktiválással...