22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• BoneDragon
    Kipróbáltam mindkettőt. Nekem a gameplay mód jobban bejön.
  • cdr74
    Esetleg próbáld ki a cinema verziót, az máshogy néz ki, de erőforrás igényesebb.
  • BoneDragon
    Nekem atival teljesen jól működik. Igaz van kb 10 fps esés, de ezt írja is.
  • cdr74
    "..Skyrim esetében az ENB modos fájlok a főmappába kerülnek, míg a Mass Effect 3 esetében meg kell keresni a Mass Effect 3 -> Binaires -> Win32 almappát es odamásolni a mod fájlokat. Ez az egész könyvtár pedig az EA Origins főmappában talizható elvileg, az meg ott, ahová telepítve lett, alapesetben a C-meghajtón/partíción talizható. :) .."

- Copy all files to your Mass Effect 3/Binaries/Win32 directory

Lehet rendszergazdaként kell bemásolni? Nekem máshogy nem is engedi.

Mellesleg a 2-höz is kell lennie ilyen cuccoknak, pl., de tuti van még ezen kívül más verzió\típus is.
  • cdr74
    Cinema vagy gameplay mod?
  • Palinko
    nekem nem jött be
  • Fpocok
    M-13 raptorrol mi a véleményetek? ÉRdemes megvenni?
  • sanya200
    nekem atim van és ahogy elindítom ki is fagy a játék :(
  • Pares
    Mármint amilyennek EGYESEK mondják. Szerintem teljesen korrekt.
  • Fpocok
    Nálam megy.

Bekapcsoltam a bloomot, sokkal szebb így :D
  • RAMyMamy
    aztmondjahogy: "Easy install. Just copy files to your ME3 install dir."

bemásoltam, nem történt semmi :S
  • Fpocok
    wow. Kipróbálom. Na nem mintha nem lennék megelégedve a grafikával/teljesítménnyel. Mert megvagyok. Teljes mértékben.
  • Renjike
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na elkezdtem , Ash már korházban , Liarával "szakítottam" először Asht szeretném románcnak (majd amikor meglesz a dlc meg az arrivalt is végigjátszom akkor majd Liara) , beszéltem Vegával eléggé szimpatikus karakter ahoz képest ahogy kinéz :D , le vagyok eddig nyűgözve , teljesen mozgó élő világ , párbeszédek alatt az emberek mozognak amikor választási lehetőség van , nem csak állnak mintha stázisban lennének.. remélem a vége nem lesz tényleg olyan szörnyű mint mondjátok :/.....
  • MerlinW
    Borisnak csak NV kártyája van, így az összes ENB mod kizárólag Nvidia-n fut normálisan, teljes értékűen. AMD-n nem tudja tesztelni, ezt mindig le is írja.
  • sanya200
    ááá kinyírja a játékot elindítom és leáll, kár érte.
  • sanya200
    melyik a legszebb? :)
  • cdr74
    Eddig kb. 2 verzió van, "optimized" meg a "brute", de amúgy is személyre szabható (on-off, miből mennyit stb..), de azért nem árt tudni mi micsoda, meg hogy...
  • sanya200
    wááá tépem is lefele :P
  • sanya200
    hát én is várok egy ilyesmi típusú játékmódra maga a hangulata is pl a palaveni vagy londoni küldetésnek pfff.
    Ha már van multi legyen már megcsinálva jól. :)
  • cdr74
    ME3_Cinematic_Graph_Mod vótmá?
  • Voronyezs
    Szerintem a türelem rózsát terem, idővel biztos jönni fognak új pályák, új multi feladattípusok, új karakterek... igény biztos lenne rá, emrt az ember attól h végigtolta a Mass Effectet, az még nem jelenti azt hogy abba is tudja hagyni a játékot :D
  • sanya200
    Nemrossz de kiabál a játék szinte egy quake wars vagy bf assault szerű játékmódért.Ahol vannak feladatok és folyamatosan növekszik a játéktér,pl elsőre valami radarállomást kéne felrobbantani,utána visszafoglalni egy repteret,kiiktatni a légvédelmet és akkor kaphatnánk támogatást..stb Mindez pl a földön, palavenen thessia-n, szinte úgy ahogy a palaveni küldetés lehetnének npc-k már csak azért hogy ne 3-an 4-en szaladgáljunk már az bazi nagy pályán.És a háttérbe úgye lépkednének a reaperek..stb ilyen palaven vagy londoni küldetés copy-paste az nagyon ütős lenne.És ahogy haladnánk előre egyre több nehezebb ellenfél lenne..stb.

Ilyenről nem tudtok ?hogy lesz-e vagy hasonló?Meg is venném, ez a multi se rossz csak ez az egy darab játékmód, hát hamar rá lehet unni.
  • RamsayBolton
    ME1-es Femshep arcra valaki csinált már egy scriptet is a face code kiszedésére. Az #11521-ben betett linken a hsz-ek között van (merdink nevű csinálta).
  • Pares
    A Reaper alertness egy küldetés után resetelődik, ezért taktikusan kell szkennelni, nem össze vissza. A Relékre meg egérrel kell kattintanod, ügyesnek kell lenni.
  • Voronyezs
    Egészen kezdek megbarátkozni a multival, sőt, igazából nagyon is megszerettem a multiját, sztem baromi élvezetes tud lenni még így is kevés pályával, a nehézségi szintek sokat számítanak ilyen téren pl...a bajom csak hogy nem lehet egy adott karakter kinézetét változtatni(pl más sisak,ecetera...)
  • Calver
    az volt, amit RamsayBolton belinkelt #11521-ben. legalábbis én arra gondoltam/emlékeztem.
  • Quler
    akárhogy keresem,nem találom azt az opciót,ahol ezt ki tom kapcsolni,pedig a legfrissebb driver van fennt
  • Fpocok
    "You need to first open up your NVIDIA control panel.

Click any of the sub headings under the "3D settings" tab.

Then on your tool bar select "3d settings" you will see an option for "show PhysX indicator" make sure there is no tick next to it, this will stop the message from displaying. "

szósz
  • Quler
    néztem mindenhol,de nem találok ilyen beállitást
  • Fpocok
    Nekem nincs. NEm raktál fel valami olyan programot? Vagy a vga driver beállításoknál valami?

Amúgy örülök, hogy végre Mordin is [spoiler] észbe kapott és nem olyan gyökér, mint régen... már ami a genophage-t illeti :D
  • Quler
    hy
    vajon miért van physx-cpu felirat folyamatosan játék közben a bal felső sarokban?nem jövök rá-láma kérdés sorry
  • Fpocok
    Jajj... ezek a dumák, amik a játékban vannak. Nagyon jók :D
  • PiszkosFred
    Igen, megmarad minden jelzes, csak jegyezd meg hol jartal, mert a galaxis-terkep nem jelzi - mint a kuldeteseket -, csak ha vissza/belepsz a szektorba, akkor latod a piros jelet.
  • Fpocok
    Ááá, itt van Wrex!
    Ezeket a gyíkokat meg annyira felpofoznám egyszer :D
  • Brasi
    Köszönöm Főnök urak, megoldottam a problémát!
  • sanya200
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leh lehet lőni ash-t?nem is tudtam lol, bár én nem lőném le :D
  • Fpocok
    És ha pl felfedezek három dolgot is a scannel, de nem tudok odamenni, mert vannak reaperek... és megcsinálok 1-2 küldit akkor a jelölések megmaradnak, és nem jönnek a reaperek?
  • PiszkosFred
    Ezert irtam, hogy "amikor megjonnek, lassuak" :)
  • Fpocok
    Oké. Köszi mindenki.
  • Cef
    Ha elkapnak akkor is felajánlja a load game-et és a resume-ot, ha a resume-ra mész visszarak a naprendszerbe, mintha most érkeztél volna. Én mindig úgy csináltam, hogy sz*rrá-szkenneltem a rendszert, hogy megtaláljam az asseteket, nem vettem fel őket, hagytam, hogy elkapjanak a reaperek. Ezután resume és csak ott szkenneltem, ahol tudtam, hogy van valami. Így gyorsan össze lehet szedni őket anélkül, hogy folyton vissza kéne menned.