Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Azért kedves az EA-tõl, hogy pont azokra nem figyel rohadtul oda, akik majd' kétszer annyit fizetnek a játékukért...no comment..

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Abban a "0"-ban benne van az ME1 es az ME2, anelkul biztos lenne x pont, de igy sokal lehuzobb.
orichalcos
Ó, igen. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Szolnokboy1
én szeretném, ha igazad lenne, hidd el. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Na nagyszerû. Már megint kiengedtek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát nem tudom, Te mit nézel, de ott van, hogy:

Critic Reviews:

Positive: 5
Mixed: 0
Negative: 0

User Reviews:

Positive: 15
Mixed: 3
Negative: 98

Na most akinek megvan a játék, és tetszik neki, az valószínûleg játszik vele, és nem ilyen szarságokat irogál, másrészt az internetet simán találsz 1000+ trollt, akik csak arra várnak, hogy egy vadonat új játékot lehúzzanak, mellesleg lásd a kritikusok értékélését. Kérdés?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HOLD ON FOR THE IMPACT, PARES IS BACK!!!
Ha a City Interactive ( Asylium stúdió csak játékcégben ) szxjai 3-4 -et kapnak akkor elég nehéz elképzelni hogy ME3 0-t kap.
Ide minden hülye regisztrálhat, és mindenki annyiszor értékelhet, ahányszor akar, és ahogy akar. Ennyire hiteles...

Szolnokboy1
én nem tudom megítélni, hogy igazat írnak-e pl. a hatalmas sztori-béli hibákról, mert nem játszottam vele még, de úgy vettem észre, hogy elég egységesek a fikák. ELVILEG, akik írják a review-kat, mind játszanak vele.

Semmi alapja nincs. Nem tudom mi a faszról beszélnek ezen a szar oldalon, de eddig Palavennél járok, és rohadt jó, szerintem minden tekintetben jobb lett, mint a második rész. Az átvezetõk, a párbeszédek mind sokkal kiforrottabb formát mutatnak.

JethroHUN
Akkor is trollkodás, ugyan már 10/0-s értékelések... 1 soros rage reviewk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ezért ez a kérdésem hogy aki játszik vele az mit gondol. Van alapja a lehúzásnak vagy trollkodás?
Hat joparan nem azon "sirnak"... "Where did it all go so wrong? It's as if Michael Bay created this game in just how lame the story ended. Didn't help that there were 2 stars from Jersey Shore in it either. Audio and music were pretty good for the most part, but there was nothing as cool as M2 playing at the end of ME1. I'd recommend people just youtube the ending and save themselves the agony. I'd also suggest you start praying that if they start a Mass Effect MMO (the universe is really quite good for this) that they hand it to a different company as TOR got boring fast."
Szolnokboy1
helytálló lenne, ha lenne olyan 10 nagyon negatív review. de több mint 100 van. nem tudom elképzelni, hogy ennyi troll van.

Prof William: boxon már sokan játszanak vele napok óta.

Aki már játszik vele annak mi a véleménye?
Trollok azok te. Fele azon sír, hogy van multi, másik fele a day one DLC-n, többi meg azon, hogy van gay romance. Meg ilyenek kamu indokok.

Why so serious?

JethroHUN
Ugyan már, mindjárt regelek, és leoltom az a sok trollt... Alig játszottak vele, dobozosokat még ki sem szállították, még amicsiban se.

Baaazd, késik a CE -.-" <#violent>EA

JethroHUN
Valaki felrakna egy sreenshotot soldier skilljeirõl? Nem akarok most azért 2x új játékot kezdeni hogy megnézzem. Már nem emlékszem demoból.
Ha haza érek töltöm le, csak érnék már haza <#falbav>

@Calver: olyan exet meg honnan szedjek?
Más, vajon a warezbõl lehet majd origit csinálni? Exe csere, cd key beírása. Ha ma nem jön meg biztos felteszem a törtet <#pias>

Szolnokboy1
pfffffffffff

Metacritic User Score: 1.9/10

Elképesztõ módon lehúzzák. Elolvastam egy pár review-t, azt írják, hogy szörnyû lett a játék, amit csak lehetett elrontották, pl. nem számítanak a korábbi döntéseink. "Az évtized csalódása" - írja valaki. Hát nagyon sajnálom, gondoltam, hogy nem lesz az igazi, de erre nem számítottam. 😞

Vraaanyek
Azzz f.sza!! :S csak ma tudtam volna érte menni... megint elõre ittam a medve bõrére...

Remélem az emlékére majd lehet adni egy taslit a Citadellás riporternõnek.
kemszi2
"Sima valtozatokat megkapjuk ma, CE kesik, EA keson adta fel, most mondtak. Ha tudok pontosat megirom. Az egesz orszagba keson jon, nem csak nalunk, a CE."
közben ezt írták
kemszi2
ipon
kemszi2
a dlcket ezen az origin-en keresztül kell majd letölteni?vagy hogy mûködik a dolog?
Vraaanyek
Honnan rendelted?

Calver
király, köszi.

"The trees move. Do you not see it?"

Metacritic user score 1.9. Unatkoztak a trollok úgy érzem. 😊

Why so serious?

kemszi2
azt írták ha minden jól megy ma adják postára futárnak stb
Vraaanyek
Ezek szerint lehet rosszul is csinálni? 😄

Calver
ha már megvan, kulccsal, mindennel, nem is kell proxy-t piszkálnod - Unencrypted EXE is elég, ami az eredeti exe, csak release date checken már "átment".

"The trees move. Do you not see it?"

wesker24
ha mindent jól csinálsz akkor nem !
Vraaanyek
Tuti biztos, hogy nem vág haza semmit a proxy állítgatás??? mert eskü én is neki állok most már még ma!! 😄

cataflam02
Nekem még két és fél óra mire lejön 😞

One more story

orichalcos
Hm, az jó. Kaptam jópár mellékküldetést ott, de fogalmam sincs hogy hova kell mennem, mit kell csinálnom. 😞 A szöveget értem, csak azt nem tudom hogy hova menjek.

Én a Citadelláig jutottam el, és valami eszméletlenül jó eddig!

orichalcos
Igen, végigjátszottam õket, pont ezért örültem hogy itt is van szerepük. Akiknek nincs meg valszeg õk nem fogják ezt látni.

TVelvet
Skacok, azt kell hogy mondjam eyefiniybe 3 monitoron, valami eszméletlen brutális élmény, olyan tájképek vannak leesik az állam. 😊 Eddig ez a best legjobb game eyefinitybe. Durva..

Melyik gyorsbillentyûvel lehet screenshotokat készíteni?
Vraaanyek
Na úgy érzem lassan szállingózni fognak a spoilerek, ahogy le kezdenek játszani a népek a proxys megoldással, úgyhogy azt hiszem elkezdem mellõzni a topikot, nagy szívfájdalmat okozva magamnak, csak megjegyzem 😛

koschwarz
de gondolom megvoltak neked a 2. részben ezek a dlc-k? feltételezem hogy akinek nem voltak benne a mentéseiben, azoknak ezek nem jelennek meg, vagy nem ugyanúgy.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mimasz
cataflam02
R.I.P Emily Wong

One more story

Mimasz
Okés, köszönöm az infót. Várom már az értesítõ mailt az Ipon-tól... 😄

orichalcos
Nem kell. Amint megkapod õket, hozzáadódik a bioware acc-odhoz is. (ami egyben az EA acc-od is)

Egyébként véleményem szerint a ruha csúnya lett, a fegyver meg erõs, de lassú, meg nehéz is.

Hm, tetszik a játék nagyon is egyébként. Azt hittem hogy 2. részbõl a DLC-k nem sokat fognak számítani, de volt már szó az Arrival, az Overlorld, Shadow Broker eseményeirõl is. Sõt...

Mimasz
Skacok, a Kingdoms of Amalur Reckoning Demo végigjátszásával megszerezhetõ cuccokat hogy lehet originen beváltani?

Köszi, hasznos, nekem kicsit alacsony volt a FOV a demoban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Holnap kapom meg a cdgalaxistól, de én már ma letöltöm, ne lehet holnapig vár, +minél elõbb végigtolom egyszer annál elõbb kezdõdik a fordítás is.
Rég vártam ennyire játékot

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Ugyan a játékért csak ma megyek, ha minden jól megy, de elõre beváltottam ezt a stukkeres cuccot 😄 biztos, mai biztos 😄

H3LLBoY
Köszi, király vagy. Esetleg lehet még valahonnan ilyen "potya" DLC-ket beszerezni?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

orichalcos
Beregisztrálsz arra az oldalra, majd kérsz egy kulcsot. Ezután originbe kell beírni a serialt amit kapsz, és meg is kapod a fegyvert.