22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
A DLC karakterekről értelemszerűen lemarad az tuti. -
RamsayBolton #11662 M4 Shuriken
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Acquisition:
Priority: Mars. In the office, on a dead trooper. -
RamsayBolton #11661 Most olvastam, hogy aki nem importál karaktert, annak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack, Thane, Wrex halott.
Samara/Morinth, Grunt, Zaeed, Kasumi pedig nem fog megjelenni. (Állítólag) forrás -
Az komoly, mert már az első Citadell utáni küldetéseden van SMG és Sniper is. A boltok polcairól ne is beszéljünk:) -
RamsayBolton #11659 Ha jól emlékszem az M-4 Shurikent nekem odaadta alapból.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Legion-el emlékeim szerint Rannochon kell találkoznod, már ha túlélte a második rész végét és ha importáltad a ME2 mentést. Piszok jó küldetése van, import nélkül lemaradsz jó pár quest-ről.
- Samara-val nem tudom mi van én megöltem korábban, Morinth-al pedig találkozhatunk Londonban a rakéta védésénél egy sikoltozó formájában, (nemrég volt videó is beszúrva róla).
- Zaed a Citadell Dokkban található a játék közepétől,
- Katsumival pedig már a játék elején találkozhatsz egy Citadell mellékküldetésben (A Hanar-os, amit a C-Sec iroda előtti majom ad)
- Mirandát egyszerű megmenteni,
- Talit pedig kitárgyaltuk korábban.
Az én játékomban egyedül Thane, Legion és Mordin halt meg. (ME2-őt mindenki túlélte, ME1-et Wrex és Ash élte túl)
-
16 órája tolom de csak most találtam meg legelső SMG fegyverem :D -
RamsayBolton #11656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a játékban a szép. Van, akinél már a 2. részben meghalt, van akinél meghalt a 3. részben, és van akinél életben maradt. :) -
ratgab #11655 De nálam igen. -
benne is van a végén credits között, h stockphoto-ról szerezték a képeket. -
Ket ilyen "stock photo" is van a jatekban - ami eleg ciki es olcso megoldas volt a BW reszerol -, de a nagyobb gaz az a masik kep (foleg, hogy nagyon sok ember vart valamire, es...). De persze mindez nem von le a jatekelmenybol, de valahol ezt nagyon elcseszte az designer, aki azt hitte, a google hitlist elso oldalarol berak ket fizetos kepet :) -
Ulthane #11652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali nem hal meg, a végjáték előtt szépen el is köszönt tőlem! :) -
RamsayBolton #11651 -
RamsayBolton #11650 Nem, mert:
Jokes have specific structure. That was "messing with you".
-
wtf ? :D -
A szerverek is állnak. Vagy valami nagy frissítés van, vagy támadás érte őket. Amin nem lepődnék meg a sok nyomoronc felháborodása után:) -
Minden tiszteletem azoké, akik fordítják az ilyeneket. Tudom, hogy nehéz munka, mert én is csináltam. DE.
Sosem fogom megérteni, amikor lefordítanak bizonyos szavakat... amik aztán nagyon hülyén hangzanak magyarul. Dolgok neveit szerintem nem kéne átfordítani... -
Atilorn #11646 Te érzéketlen szadista állat! THAT WAS A JOKE.
-
Összes bioware fórum lezárva. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végül is nézőpont kérdése. Nálam pl. szóba se jöhet Shep túlélése. Ilyen végjáték után baromságnak tartom. Haljon csak meg:)
A történetet és az utolsó felvilágosítást tekintve pedig a reaper-ek nem gonoszak, ergo az elpusztítós választás egyébként sem jöhet szóba. Legalábbis így nem, hogy van más alternatíva is. -
sanya200 #11643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most lehet kitaláltuk vagy nem tudom erről megoszlanak a vélemények, hogy shepard tulajdonképpen álmodta-e a végét vagy nem.Mert ha életben marad akkor nem a citadellán ébred ahol lennie kéne hanem a földön.Legalábbis a környezet eléggé a romos földre hasonlít.
De nem tudom valaki azt mondja csak álmodja ezt a 3 féle befejezést, vagyis csak az ő fejében játszódik le,vagy súlykolják és azért éli túl CSAK renegade-ként mert így úgymond legyőzi a súlykolást és felébred a háború pedig továbbra is zajlik.Legalábbis szerintem így van.Szóval amit te döntöttél mindegy mivolt legalábbis a galaxis szempontjából mert nem történt meg ez az egész csal shep fejében.
Van aki ezt látja van aki mást hát eléggé érdekes a befejezése. -
Atilorn #11642 Az elég érdekes, hogy mi a legjobb befejezés. Elvileg annak kell lennie, amihez a legtöbb war assats kell. Na most.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan jóval több kell a szintézishez(azt hiszem,3000, vagy 3500,) mint a pusztításhoz. Mégis több kell ahhoz(4000), hogy a pusztítós befejezésnél életben maradjon Shepi.Ennek mégis mi a magyarázata? Ráadásul Shepardnak meg kellett volna halnia akkor is, hiszen már félig szintetikus. -
Ezt nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=rm82gjZDIDU
Kép-szöveg-cím-dátum kombót nézzétek. :( -
ratgab #11640 Így már értem. -
Magasabb Asset mellett nyílik meg a középső út. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szintézis az eredménye, azaz összeolvadnak az organikus és szintetikus fajok. Elvileg ez az optimális befejezés. Megteremtődik egy új, magasabb szintű életforma, mindenki boldogan él, stb -
ratgab #11638 Kb. ennyi a lényeg. -
ezek szerint a lényeg, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali a flotta tagja legyen. admirálisként értelemszerűen van beleszólása a dolgokba. ez tetszik. anno nagyon nem akarta, hogy kitudódjon, mit művelt az apja. eleget tettem a kérésének, hát most pár millió baráti geth bánja a dolgot. shame on you Tali, shame on you :D -
RamsayBolton #11636 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Reaper-ek minden geth-et megfertőztek, így ha csak átírtad őket, akkor erősebb a kollektív geth flotta.
Annyira amúgy nem fontos az a döntés, mert meg lehet szerezni az 5 pontot akkor is, ha átírtad a heretic getheket. Kell a felsorolt döntésekből az 5 pont + sikeres paragon/renegade választ kell adni. Ez így együtt kell. -
Voronyezs #11635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, erre a robbanós végénél a Gethek is megpusztulnak... bár azt szeretném tudni h a gethek pontosan miért...gondolom nem a tömegrelé technikai szintjén készítették őket a kvárik x száz évvel ezelőtt, ezért nem látom a kapcsolatot...tudom,tudom, a kissrác aszongya h minden szintetikusnak lőttek(mert h relé technológián alapul a legtöbb cucc) -
ja igen, még lenne egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért kellett nekik Legion a kód továbbításához? azt is csak éppen hogy el tudom fogadni, hogy Legion fejlettsége miatt "nem állt be a sorba" és nem lett ős is a Reaperek bábja. erős kettősség ez egyébként: lojális, továbbra is egyéni platformként működik, de mégis maradtak benne fejlettebb kódok a Reaperek által.
ez az egész tipikusan a suspension of disbelief-re alapoz: kell nekik Legion és nem lő le minket. fogadd el öcsém és játssz tovább :D -
ratgab #11633 Kösz a választ! Nagyon fincsi lesz ez a trilógia végigjátszás, amit most tervezek
.
-
Én is újra írtam, és most SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mellett, hogy mondjuk Legion, akit nagyon bírtam , feláldozta magát, a gethek és quariánok újra pajtik lettek, és a gethek újra építik a quarián szülőföldet, amellett, hogy néhány éven belül megoldják a quariánok immunrendszerének problémáját is! -
RamsayBolton #11631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zaeed és Kasumi-nak van 1-1 küldetése a citadellán. Mindkettő a privát terminálodra kapott levéllel indul.
Samara ha túlélte ott van az Arda-Yaksi-s küldetésen.
Morinth-al Londonban lehet találkozni elég csúnya véget ért szegény... -
Voronyezs #11630 zöldet :D -
Voronyezs #11629 Már nem emlékszem rá hogy hogy is volt pontosan, de úgyis újra lesz játszva :D -
ratgab #11628 *lehet kapni -
ratgab #11627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És akkor milyen endinget kapni? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aha, mész a fény felé, és a végén elkezd futni, majd beleugrik a fénybe -
ratgab #11625 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az egyenes nem csinált semmit, vagy ott le lehetett volna ugrani? -
ratgab #11624 De jó, hogy felhoztad, ezeket elfelejtettem leírni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Cortez meghal Londonban. Miranda Sanctuaryban. Mordin Tuchanka-n. Default Shep miatt Kaiden (ugye őt vettem játék elején halottnak) Thane, Wrex, Grunt, Jack eleve halottak voltak, ahogy Legionnel sem találkoztam, így valószínűleg ő is az volt.
Tali sajnos meghalt Rannochon.
Ashley, Garrus, Liara, James, Javik valószínűleg túléli (ők ugye csapattagok). Jacobbal még Londonban tudtam beszélni is.
Viszont Morinth-al/Samara-val, Zaeddel, Katsumival nem futottam össze. Valaki tud róluk valamit, vagy hallott?