22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #11703 Az egész befejezés egy világméretű összeesküvés része. Ez lesz az új üzleti modell. Mostantól minden játék végét úgy írják meg, hogy az emberek 90%-nak ne tetsszen és bezsebeljék az extra pénzt egy new ending dlc-ért :D -
Na igen. Ezért van az egész elszabva:) Miután a rajongók "bérelik" fel a fejlesztőket, hogy készítsenek alter. végjátékot, akkor a Bio a fórumból fog választani egyet. Hiszen így van értelme:) -
Cef #11701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy másik Salarian tudós. -
Na lenne egy érdekes kérdésem. Akkor mi lenne ha meglett volna a mentésem a 2 végéről, ahol nekem pl. Mordin meghalt, akkor itt ki gyógyítgatta volna a krogan népet? -
Atilorn #11699 Nem feltétlenül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A teóriában az is benne van, hogy mikor Shepit eltalálja a sugár, onnantól álmodja. És azért sikerül, mindhárom választás. Azt képzeli el. Ha az elpusztítást választja, és elég war asset-je is van, legyőzi az indoktrinálást, felébred az álomból London romjai közt. És onnan folytatódik tovább. -
Én egy olyan véget akarok, ahol Shepard felébred, kiderül, hogy az egész csak egy álom és valójában ő egy beépített Reaper :D -
Az gáz.. pedig milyen jó ötlet lett volna. -
Atilorn #11696 Casey Hudson azt állítja, hogy semmi mögöttes mozgató erő nem volt a befejezésnél. Olyanra csinálták, amilyenre akarták. De, ha ez összejön, szerintem tuti, hogy az indoktrinációs teóriát veszik elő. -
Amit majd megvehetnek újabb 10 $-ért.... -
Cef #11694 Az indoktrinálás teória úgy hülyeség ahogy van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor lenne igaz, hogy ha miután átvesszük a reaperek felett az irányítást folytatnák a mókát tovább, nem pedig kivonulnának a Citadellával együtt. -
Még lehet hogy vmi hasonló volumenű dolog sül ki az egészből.Tovább. -
sanya200 #11692 Hát van aki szerint igen van aki szerint nem. -
WTF ??!! Miről maradtam le ?:D igaz az indoktrinálós teória ? -
Csodálkozom, hogy nem indult belőle kickstarter projekt :)
De basszus.. a rajongók megvették a játékot 50$-ért és még összedobtak a 45 ezer (10 millió Ft) dollárt, hogy készítsenek egy pár animációt... beszarás..:) Az emberi hülyeség...:) -
RAMyMamy #11689 kíváncsi vagyok, mi lesz ebből :DD -
Cef #11688 Lol. Hát azért ilyen még nem gyakran fordult elő a játéktörténelemben. -
Bassza meg. Már nagyon kíváncsi vagyok, mi az, ami így felizgatta a gamereket, ugyanakkor annyira nem várom, mert szar lesz.
Na folytatom is... -
pries #11686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Primarch* -
Atilorn #11685 Ez beszarás gyerekek:
New ending
-
Egy screenshot, ha nem lenne FB-d
Ez már több mint bosszantó, hogy soha nem működik a képbeszúrás... -
Na végre valami fejlemény.
Facebookra írták ki 30 perce. -
Cef #11682 Na csak azért is, hogy spoilerben legyen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs. -
sanya200 #11681 Még xD
-
Ja ez most nem szarkazmus volt. Komolyan örülök neki. Még nem futottam bele semmi olyanba, ami miatt szétverném a monitorom :D -
Miért ki nem használja? Az egész oldal egy nagy spoiler:) -
Van olyan scenario, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a patriarch fia nem hal meg?
Amúgy örülök, hogy mindenki használja a spoiler makrót. :D -
RamsayBolton #11677 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. A 3.-hoz maximális reputáció kell. A 2.-hoz az első renegade gyorsgombot el kell kapni. Az elsőhöz csak a 2. renegade gyorsgombot kapod el. (Ha azt se kapod el, lelő TIM és game over)
Saját tapasztalatból csak a 2.-at éltem át. -
RamsayBolton #11676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értelmezd úgy, hogy ha megmented Anderson-t a kivégzéstől, akkor az +1000 EMS-t jelent a "shep is alive ending"-re nézve. -
Cef #11675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem 5000 feletti war assetem volt, és le tudtam lőni TIM-et. Ez nem a war assettől függ, hanem hogy mennyi a reputációd és milyen opciókat választasz a párbeszéd közben. 3 végkimenetel van:
1. TIM lelövi Anderson-t.
2. Bejön egy renegade opció és lelőjük TIM-et.
3. TIM ráébred hogy indoktrinálták és főbe lövi magát. -
ratgab #11674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utána olvasva kiderült, hogy Anderson megmentése azt jelenti, hogy nem hagyjuk, hogy TIM kivégezze. De mindenképp belehal a haslövésbe. -
ratgab #11673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit nem értek ebben a táblázatban az az utolsó 2 ending! Ha maximalisták vagyunk Anderson mindenképp meghal, ha meg csak 4-esre teljesítjük az előkészületi vizsgát (nem maximális csak 4000 Ms)
, akkor meg tudjuk menteni.
Ezt nem fordítva kellett volna a játékba építeni? 5000 fölött megmenthető Anderson, 5000 alatt pedig nem.... Szerintem.
Vagy ha valaki érti ennek a logikáját az homályosítson már fel legyen szíves -
RamsayBolton #11672 A Collector bázis-ról hozott döntés is befolyásolja a 2. részből.
Volt már korábban ez a táblázat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!If Collector Base was saved:
If your readiness ratting is below 1,750 points, Earth is destroyed regardless of the choice to destroy the Reapers or become one.
1,750 rating, if you choose to destroy the Reapers, Earth is destroyed.
2,050 rating, if you choose to become a reaper, Earth is saved.
2,350 rating, if you choose to destroy the reapers Earth is devastated but still there.
2, 650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating, you're able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy..
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, shepard Lives
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard Lives
If the collector base was destroyed.
Below 1,750 rating, earth is destroyed regardless of what you choose.
1,750 rating, if you choose to become a reaper, earth is destroyed.
1,900 rating, if you choose to destroy the reapers earth is devastated but still there.
2,350 rating, if you choose to become a reaper earth is saved.
2,650 rating, if you choose to destroy the reapers, earth is saved.
2,800 rating,you are able to create synergy between organics and synthetics, saving earth and the galaxy.
4,000 rating, if you choose to destroy the reapers and "saved" Anderson, Shepard lives.
5,000 rating, if you choose to destroy the reapers and did not "save" Anderson, Shepard lives.
-
ratgab #11671 Ez így van. Én például 2db assault rifle-t SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!el is buktam így. Minden mást megtaláltam.Egyet Sanctuary-ban egy Podban nem vettem fel, a másikat a Cerberus főhadiszálláson a hangárból kivezető úton felejtettem el felvenni -
ratgab #11670 Megerősítem! És én ugye nem importáltam, mert nem volt mit. -
mgkp #11669 Na ez már kicsit érthetőbb, köszönöm. -
mgkp #11668 Azt értem, csak ha egyszer valamit mond a kölyök és akkor a pontok maitt mégse úgy történik az elég kaotikus. -
RamsayBolton #11667 Ezt úgy lehet értelmezni (legalábbis én úgy értelmeztem), hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kevés war asset esetén nem szereztél megfelelő mennyiségű erőforrást, ezért a Crucible sem épült fel tökéletesen (ha tetszik nem kalibrálták jól, ala Garrus). Amolyan mellékhatása a Crucible alkalmazásának, hogy leég a Föld. -
Assetnek számolja ugyan, valószínűleg nem gyűjtötted össze az összes Crucial feljesztést a galaxisban. -
mgkp #11665 Érti ezt valaki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ugyebár az a választás, hogy "wipe out all syntetich life forms" tehát a szintetikus életformák kiírtása, reaprek,geth-ek. Viszont én olyan befejezést kaptam ennél a választásnál, hogy az egész Föld elpusztult, nem csak a szintetikus életformák. Azt olvastam, hogy ez a war asset pontok miatt van. Ha több van akkor Shepard túléli ennél a befejezésnél és a Föld is. Komolyan a pontok miatt változik meg egy befejezés teljesen? Ez rohadt nevetséges. -
Jaja, be kell nézni minden sarokba, minden kő alá, mert előszeretettel dugdossák oda a pályákon a fegyvereket, kiegészítőket:)