22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Én úgy tudom megfelelő magas EMS esetén mindegyik esetén túlélheti, bár nem néztem utána az összes kombinációnak.
  • Fpocok
    Kössz.
  • RAMyMamy
    de ez csak a pirosnál van, nem?
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van egy resz, amikor mindenki a Citadellan akar veled beszelni. Egy utolso laza este mindenkinek, aztan indultok a Cerberus bazis ellen. Ha jol emlekszem, onnantol indul a finale.
  • Pares
    Hackett majd szól. Amúgy meglátogatod egy régi barátod otthonát, az a "Point of no return".
  • Fpocok
    Valaki tudja, mi az a küldetés, amire nem szabad menni, mert akkor elindul a vége és nem lehet tovább gyűjteni? Olyanra gondolok, mint mondjuk a másodikban az IFF. Most megyek a quariánokhoz.
  • Pares
    Hát akkor biza simán életben kellene maradnia, legalábbis annyit látsz, hogy a romok közt fellélegzik. A választás meg csak annyiból áll, hogy a gyerekkel való beszéd után elindulsz valamelyik irányba a három közül.
  • sanya200
    Az első részhez nincs vmi grafikai mód nem tudtok róla?
  • PiszkosFred
    Eloszor en is igy jartam, aztan neztem ki a fejembol. Aztan reloag az autosavet, es rajottem, hogy direkt mutatjak is, hogy kell valasztani. Csak hat annyira porgott a jatek es kapott el engem is a gepszij, hogy ilyenkor mar figyelmetlenebb az ember :)
  • riddick1
    mindenki eletben maradt a 2 ben nekem, csak genfalo gyogyitas kozben meghalt most mordin a toronyban felrobbant
  • PiszkosFred
    Mondta neked, hogy ki kereste meg, es milyen lehetoseggel. Majd osszefuttok meg, ne aggodj :)
  • Fpocok
    Szerintem nem lehet semmiképpen.
  • Evoluti0N
    Bazz ne, neee :D Ennyire béna lennék? Majd újrajátszom a végét :D Középre mentem, nem tudtam, h van jelentősége :D. Azt hittem, h arra mek és választok mikor odaértem.
    Lehet, h akkor Shepard is életben maradhatott volna ha mást választok? o.O

@Pares Effective volt 7000 mivel multival felvittem 100%-ra a readiness-t. Egy videónál láttam, h valaki azt írta, h neki 10k lett a végére, csak nem értem, h az fizikailag hogy lehetséges. 3 mellékküldit nem csináltam meg. Egy "bebugzódott", egyet nem adtam le időben, a 3. meg egy mellékküldi volt az Eden Prime-on, ahol nem találtam meg mind a 3 izébizét az ellenállásnak (ráadásul az dlc-s mellékküldi). Ezeken kívül mindent.
  • PiszkosFred
    Aki eletben maradt a ME1 es ME2 soran (csapattars, npc, egyeb), az mind felbukkan a ME3-ban, vagy szemelyes cameo erejeig, vagy csak hirkent olvasva/hallva. Aki meghalt a korabbi reszekben, ilyen-olyan okbol kifolyolag, az ertelemszeruen msot is halott. Mindez importalt ME1 -> ME2 -> ME3 mentesekkel. A default kezdesek elternek, arrol lentebb van egy link, hogy defaultkent kinek milyen sors jutott.
  • riddick1
    sziasztok valaki megtudja mondani nekem ,mordint meg lehet menteni vagy mindenkepp meghal , a toronyban?A masik dolog aschley mar nincs a korhazban mikor kerul viszza a normandiara?
  • PiszkosFred
    Nem, te mentel elore es "valasztottal". De van lehetoseged jobbra es balra is fordulni, ahogy lattad a kis filmekben. Valoszinu elsiklottal felettuk.
  • Pares
    A War Asset pontjaidból volt 7000 vagy az Effective Military Stregth-ből? Ha az előbbiből, akkor érthető, mert ha nem multiztál, az csak 3500 pontnak számít, de ez esetben is ahhoz a véghez sétálsz oda, ahova akarsz. Ha utóbbiból volt 7000, akkor meg végképp nem értem, bőven meg kellene lennie a legjobb befejezésnek, nem beszélve a választási lehetőségről...
  • RAMyMamy
    NEM szabad beköpni, még pont te is írtad, hogy "Tali is NOT exiled (+2 points)"
    ergo, ha beköpöd, akkor száműzik
  • Evoluti0N
    Automatikusan választott.
    Mivel mindenki bezöldült, így gondolom az egybeolvadást vagy hogy mondjam
  • ProGabe #11764
    igen. a lényeg, hogy meglegyen az 5 pont, de ezen felül szerintem a leglényegesebb az, hogy a 2-ik részben Tali tárgyalásán be kell köpni a fatert
  • Evoluti0N
    Nekem 7000 felett lett vmennyivel.
  • Pares
    Hát a legjobbhoz (ha annak vesszük azt, amikor Shep túléli), ahhoz több kell, mert még nekem is meghalt. De ha úgy igyekeztem volna, hogy nem lettem volna ultra geci néhány esetben, akkor simán össze tudtam volna hozni azt a 4-5 ezer pontot.
  • Fpocok
    Annyi kell a jóhoz?
  • Pares
    Most akkor választottál a három közül, vagy nem?
  • Pares
    Biztosan nem volt War Asset pontod... Mondjuk ahhoz, hogy ne tudj választani, már olyan kevésnek kell lennie, hogy akarni kell az egészet. Én is megcsináltam minden mellékküldetést az előző két részben, ráadásul nem úgy játszottam, hogy a pontokra mentem, hanem volt, amikor kinyírtam embereket, volt akinek nem segítettem, plusz a harmadik részben is meghalasztottam pár War Asset pontot érő embert, de még így is multi nélkül simán összejött a 3500+ pont.
  • Evoluti0N
    Vagyis na én mentem oda vele, de aztán már nem választottam, h mit csináljon.
    Shepard beleugrott, nyekk lett, Joker menekült a hajóval, lezuhantak bolygóra és mindenki ilyen félig zöld izés lett. Csak nem értem ha választani lehet, akkor miért nem választhattam o.O
  • Evoluti0N
    Hát automatikusan odament a cucchoz és semmi választás lehetőség nem jött ki, hanem csinált, amit csinált.
    Plusz láttam olyan végigjátszás az előbb, ahol életben maradt. Azt meg hogy a picsben?! Első két részt végigjátszottam, minden mellékküldit, gyűjtögetést, amit találtam megcsináltam a 3-ban, plussz multival felvittem 100%-ra readinesst. Szal nem tom, h mit kellett volna még csinálnom, h a "perfect ending" legyen.
  • Pares
    A multi nagyon is élvezetes. És ha a vége előtt lenyomsz 5-6 meccset, akkor bőven elég pontod lesz.
  • Pares
    Te meg mi a szarról beszélsz? Mi az, hogy nem választhatod ki?
  • Fpocok
    Tudom. Arra is hajtok, hogy minden meglegyen.
    Ha még valami jó kis coop kampány lenne, akkor azt mondanám, hogy persze. De talán egy hülye horda módnak ne legyen már köze, hogy milyen vége lesz az epikus történetnek.
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam.
    Most komolyan meg kellett ölniük Shepardot? Nem kicsit felb@szott a vége. Meg mi az már, h 3 lehetőséget ajánl fel a kölyök és ki se választhatjuk, h melyiket akarjuk.

Sok helyen olvastam, h nem tetszett az embereknek a játék vége. Hát most már értem, h miért.
    És akkor most így játsszam újra végig a teljes trilógiát, h a végén meghal Shepard? Na ne már!
  • Pares
    Mert? Ha mindent megcsinálsz, akkor csak egyjátékos móddal is el lehet érni a legtöbb EMS-et követelő befejezést.
  • Fpocok
    Ami egy elég nagy fail, valljuk be.
  • Pares
    Egyébként ha esetleg valakit érdekel:

Nyáron jön a felújított Baldur's Gate.
  • Pares
    Szerintem csak egy galaxis van a játékban :D Amúgy a Multival tudod növelni az Effective Military Strength-edet, ami multi nélkül 50%-on csücsül, de multival hamar meg lehet növelni.
  • sanya200
    Multi kell hozzá azért csak a fele mert 50% áll a galaxis, így megfelezi.Multiba pár meccs alatt feltornászhatod 100%-ra.
  • Pares
    Egyáltalán nem statikusabb, mint az előző részek. Sőt, sokkal élettel telibb, hisz szinte minden látogatáskor másokkal találkozhatsz, és a csapattársaid is máshol vannak meg minden. A statikusságot szerintem nagyon jól orvosolták.
  • Ulthane
    Egy dolgot viszont nem értek. Az összes galaxist 100%-ra átszkenneltem, s mégis a War Assetem (6200) - ból az effective asset az 3400 volt, de full végig ért a zöld csík. Hogyan lehet az effektív assetet növelni? Mindent megcsináltam, amit lehetett, mindenkit összebékítettem, szóval nem értem, miért nem lett több.
  • Pares
    Nekem is tetszik, és nekem is kurvára elegem van már ebből a folyamatos és szánalmas rinyából. De egyébként is, a rinyán kívül is, és Casey Hudson is úgy beszélt, hogy szerintem tuti fog valami jönni, ami kiegészíti ezt az egészet. Persze nem most, szerintem megvárják, míg a többség kijátsza a játékot, szóval maximum valamikor április végére várok valamit, korábban tuti nem.
  • Ulthane
    Az érzelmi részben igazad van, de a citadella ebben a részben full statikus. Minden szinten minden ember mindig ugyanott áll, akárhányszor mész vissza, és ugyanazt csinálja. A Presidiumban van egy asari, aki előtt akárhányszor elmentem, azt mondta, hogy Her name is XY, a névre már nem emlékszem, de teljesen kiidegelt!!

A kórházban dettó ez van, pláne a karanténes szinten. Engem ez kifejezetten idegesített.