Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Nekem is a raktárban van már, szóval itt lesz csütörtökre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a turian tanácsos, ha ME2-ben visszakaptad a spectre státuszt, akkor azt mondja, hogy úgy döntöttek nem veszik el. Ha pedig ME2-ben nem kaptad vissza ezt a státuszt (default ME3), akkor most úgy döntöttek visszaadják a spectre státuszod. 😊
Pick Pack oldalán beírtam a csomagazonosítót és azt írja hogy 10 perce érkezett be a raktárba. Fehérváron lakok,de akkor így már biztos hogy Csütörtökön itt van.<#smile>

"Ezúton is örömmel értesítünk téged, hogy a Mass Effect 3 játékszoftverek megérkeztek hozzánk a GameShop-ba, így rendelésed a holnapi nap folyamán veheted kézhez futárunktól!

Ha esetleg holnap nem tudnád átvenni a rendelésed nem kell aggódnod, ebben az esetben egy e-mail-t kérnénk tõled ma este 6 óráig, melyben leírod a számodra megfelelõ átvétel idõpontját." (Ez jött 17:58-kor 😄)

Battlelog: Purga5

gerey
Nem pesti pontba kérted véletlenül, mert oda mindig egy nappal elõbb visznek ki mindent a CDG-bõl.

MrDevil
Holnap mehetek is érte, gondolom ti vidéki pick packba rendeltétek!

A gránát nem fegyver mint a ME1-ben volt, hanem képesség, tehát elõször meg kell venned a képességet, aztán beállítod egy tetszés szerinti gyorsgombra és már dobálhatod is. Nem játszottál a demo-val?
MrDevil
Nekem 7.ét írtak ! De egy óra múlva kiderül mi az igazság!

"Várható átvétel: 2012.03.07., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.

Utánvét összesen: 19380 Ft"

gerey
Ja olyan még nem jött, nekem sem, de volt már, hogy nem küldtek, csak késõbb jött, hogy mehetek átvenni. Remélem azért csütörtökig odaér, mert amúgy csak hétfõn tudnám átvenni 😞

Ja az nekem is meg van csak ez is oda volt írva: "A küldemény útnak indításáról március 6-án (vagy változás esetén a feladás napján), a megszokott módon, e-mailt küldünk" csak azért kérdeztem hátha valaki már kapott.

A játék elején amikor a tanács után az Udina irodájában odajön a turián tanácsos, akkor azt mondja, hogy a spectre státuszomat elvették, vagy éppen vissza adják? :S ez az egy rész, amit most nem értettem...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Gránátot hogy lehet dobni? Mér kipróbáltam minden gombot de semmire sem reagál.
gerey
Én is Pick Pack-ba kértem és Márc. 1-én jött, egy mail a következõ szöveggel:

Tájékoztatjuk, hogy 2012.03.06. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:

Csomagazonosító vonalkód: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Átvétel kért helye: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hírlapüzlet címe: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Várható átvétel: 2012.03.08., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.

Utánvét összesen: 16990 Ft

cylonflatus
Innen le tudsz szedni hozzá mentést, különféle paraméterekkel

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Én a Cd Galaxistól rendeltem, holnap hozza a GLS, igaz már pénteken leadtam a megrendelést.
Pontosan.
TBTPumpa
Na most én leszek a f@sz... Ipon-ról is küldték nekem a játékot (igaz, hogy töröltettem az elõrendelésem, de semmibe vették és mégis kiküldték a játékot) és a Konzolok szervize is holnapra ígéri a játékot. Azt írták, hogy az az e-mail csak egy sablonszöveg. A futárnak átadták a csomagokat, holnap pedig meg is érkezne... Fantasztikus, de tényleg. 2x is meglesz a Gyûjtõi változat, csak tudnám kifizetni mindkettõt...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Látom CD Galaxis-ba is megérkezett a CE,küldtek már onnan valakinek értesítõt hogy feladták-e?Mert nekem még semmi nem jött,mondjuk én Pick Pack-ba kértem.

Igen benne van már megtaláltam, csak túl késõn, mivel azt hittem nincs hozzá ezért megvettem bioware pontokon😞
így most kétszer van meg a dlc
Az elõrendelõi DLC csak egy puska meg egy páncél, meglszek nélküle, ha lemaradnák róla, a lényeg, hogy a From Ashes DLC benne van a gyûjtõiben ez tutibiztos!
gerey
Azért kérdezz rá.

TBTPumpa
Anno Ipon-nál is elõrendeltem, de ott töröltem a megrendelést - legalábbis visszaírtak anno, hogy törölték. Most meg jött a mail meg az SMS, hogy holnap hozza a futár 14990 Ft-os áron... Mi a jó franc van itt?
Mert akkor lemondom a megrendelésem a Konzolokszervizénél, azt csá...

Amúgy azt hol írták,hogy nem jut elõrendelõi DLC? Mert nem találom:S Januárba rendeltem meg és érdekelne,hogy jut-e vagy sem.Mondjuk nem nagy érvágás ha nem.
Hát én már Február elején elõrendeltem , úgyhogy remélem jut a DLC-bõl. Ha nem akkor nekem is ez volt az utolsó rendelés náluk

A ME2-nél még a játék elindítása elött, a launcher képernyõ beállítások menû, mentések menüpontban lehetett az ME1 karaktereket importálni, sztm a ME3 esetében is így kell majd a korábbi mentéseket importálni. Még személyesen nem próbáltam, mert csak holnap érkezik meg a Collectors példányom, de már nagyon nehez bírom a várakozást!
TBTPumpa
Meg én is így jártam... Kapják be. Addig töltöm a warezt, aztán majd egyszer megveszem a játékot, de már nem gyûjtõiben, mert arra már nem marad nekem... Fantasztikus!

TBTPumpa
Nekem is ezt írták... Holnap leszek szabad, át tudnám venni a csomagot. Múlt héten még azt pofázták, hogy 7.-én mindenki számára megérkezik, most meg azt írják, hogy csak 8.-án csütörtökön és nem jutott mindenkinek elõrendelõi DLC... Hát menjenek a picsba, ez volt az utolsó, hogy rendeltem tõlük, de mivel ezt sem tudom átvenni, így visszamegy majd hozzájuk a csomag. Így jártak...

gerey
Gondolom a karakter ME 1-ben készült, és onnan importálták a második részbe, és onnan ide.

Hali
Megvettem a Mass Effect 3 Collector's Edition-t, az lenne a kérdésem hogy form ashes dlc az nem jár hozzá? mer mintha lett volna errõl szó, vagy összekevertem valamivel.
Na megjött az értesítõ de valószínûleg csak 8.-án ér ide 😞

De miért a ME 1-bõl akartok importálni? 😄 Én inkább a második rész mentéseivel próbálkoznék... lehet nagyobb siker lenne
Azoktól kérdezném akik a konzolokszervízébõl rendeltek, hogy kaptak-e már bármi értesítõt a játék-ról?

Errõl hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak, hogy ME 1bõl importált karakter arcát nem jól ismeri fel a játék. Gondolom patchelve lesz hamar a dolog.

Why so serious?

penge96
Istenem. Ti már játszotok vele, én meg várhatok még 3 azaz HÁROM napot! 😞

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

orichalcos
Na igen az a jelenet is nagyon tetszett. Plusz a köszönésük is.

My streams: https://beam.pro/oriic

Egy kérdés azokhoz, akik ME1-ben kezdett karaktert importálva kezdtek játszani:

A karakter alkotásnál felismerte az importált arcberendezést az ME3 nektek?
Az a küldetés mekkora egy állat volt. Kibaszottul megérte, hogy elolvastam 2 hete a Mass Effect: Revelations-t.

Grissom Academy, rengeteg ismerõs személlyel. Komolyan, mikor David Archer megszólalt és mellé az Overlord-ból ismert theme is, majdnem elsírtam magam. über a játék
És ha megfigyeled a fehér szerkóban (alternatív kinézet) tevepatája van. 😄

Jack be is szólt neki: "sex bot"
N1ggA
Már nincs meg a Me1 és 2 mentésem, de volt pár olyan döntés, amit fontosnak tartok, hogy továbbvigyem, de me2ben nem volt lehetõség new playerként változtatni. Pl. én me1ben romancoltam liarával, élve hagytam wrexet, megmentettem a councilt, me2ben minden társam megmaradt és romancoltam mással.

Ebben a részben ki lehet választani a dolgokat, vagy mindenképpen csináljam újra az me1et meg a 2t, amit most nem akarok persze

Spread De Love!

szomferi
ezt így hogy?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Naaa, gémsop 15:30-kor igazolta vissza, hogy van már nekik me3-muk és holnap megkapom-e. Addigra úgyis mindenki végigtolja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

penge96
Na most mi van, akkor 576-ban át lehet venni? Vagy csak 9-én? Nem bírom már vazze!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Renjike
http://hardverapro.hu/tag/sta.html

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
danih? Mert ha õ az, akkor õ nem kamu. Ha más, akkor passz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Renjike
nálam meghalt a 2. részben 😞

Renjike
Hardverapron egy srác origin kódot árul 6000 forintért pár darabot pénteken , elõre odaadná nekem a kódot hogy beírom és aztán utalom a pénzt szerintetek megéri? illetve mekkora a játék amit tölteni kell? :S

orichalcos
Hm, ez a Jack mennyit változott. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

JethroHUN
Nálam, nem látszik a kép. Csak linkét rakd be. De nehogy vmi kamu legyen <#ejnye1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Seth
Inkább Tali 😊
kár hogy élõben nem mutatja meg magát, csak ezt a képet hagyja a szobánkban : http://i43.tinypic.com/2n6zrso.jpg
Aranyos, olyan mint vmi night elf

PSN ID.: Beegabor

JethroHUN
gameshop.hu email: megérkezett hozzájuk, futár kiszállítás csak holnap.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!