Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, megvannak a játéknak a gyengeségei (mint minden más játéknak), de 6 órát lenyomtam egyhuzamban, szal ez elég sokat elmond arról, h mi a véleményem róla 😄
A coalesced.bin tool-ra voltam kíváncsi, köszi szépen.
Nem találtam róla magyar leírást.

Battlelog: Purga5

A mentés importálás mindenkinek zökkenõ mentessen ment?
Nekem egyetlen kis guzmi akadt lent írta valaki hogy Shadow Broker DLc megvan Liara volt a 2. részben is a románc "szereplõ" (na nekem nem)
Érdekes módon az arrival dlc-t pedig figyelembe vette (legalábbis az egyik párbeszéd alapján)

ps origin név:GuguGabor

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Calver
melyik? biotikus robbanások, vagy coalesced.bin tool, amit linkeltem?
elõbbi baromi nagy sebzések bevitelére, utóbbi játék egyes beállításainak "finomhangolására". mondjuk. nézz a bannerba, FOV átpiszkáló cuccot is azzal raktam össze.

"The trees move. Do you not see it?"

Leírnád röviden, mire jó? <#lookaround>

Battlelog: Purga5

Calver
mivel tolod?
én pont most akartam panaszkodni, h Hardcore is milyen könnyû <#rolleyes>
bár lehet csak biotikus karakterek és a robbanásaik lettek rohadtul erõsek - én Adept-el meg Liara-val
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és majd Kaidan-el, ha végre magához tér (overload és reave, fuckyeah)

pillanatok alatt cafatokra tépem nonstop az ellenséget - Singularity + Warp... igencsak hatékony.
lõfegyvert szinte nem is használok.

coalesced.bin-hez meg itt van cucc

JethroHUN
Na most adtam fel hogy egyáltalán hardcoreon játszam... az veterannak felel meg (elõzõ részek nehézségi szintjei szerint)? Eddig insanity mentem, nem volt gond. De ilyen iszonyat szar mapot csinálni, mint ahol tovább kéne mennem... 2 perc alatt körbe kerítenek és 3 oldalról tökéletesen belõhetõ. 2 atlas, legalább 3 turett és jó pár gránát. 5 perc alatt kicsinálnak mint a szart, míg elvileg tartani kellene a pozíciót... és 8 óra játék után adja ezt a küldetést... Megint ugyan az miatt megy a szívás mint a 2ben, a lõszer mennyiséget, sztorymódhoz állították be, mert ez a 4-5 tár az semmi. 4 ellenfél, jobb esetben...
Normalon kicsivel tovább bírtam. Kéne már egy coalesed.ini editor. <#wow3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Palinko
dokumentumok, bioware mappába be kell másolni a saveket és aztán felismer a kinézeten kívül minden.t
Vraaanyek
mindenki alkalmazta a proxy-s "csalást" ezek szerint? 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Calver
már csak a személyiségén kellene dolgozni <#bohoc>
(mondjuk szerintem úgy néz ki, mint egy kacsa parókában... <#gonosz1> de tudom, magánvélemény)
szerencsére nálam Kaidan volt a túlélõ, bár az õ passzív-agresszív rinyálását is olyan hallgatni, mintha Carth-ot hallanám újra a KotOR-ból... valamiért... pont ugyanolyan hallgatni <#idiota>

A mentés importálás az hogy megy ?
Ashley Williams Szép csaj még mindig 😊))

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Ja, és még valami: Végigjátszottam a DLC-t. És lássanak csodát, megint igazam lett... <#hehe><#nezze>

Szimpi karakter a protheán, meg jó a küldetés is, amiben megszerezhetjük, de azon kívül annyi hasznát vesszük, mint bármelyik másik csapattársnak. Nagyjából. Többet nem árulok el. Szóval egyáltalán NEM fontos a történet szempontjából, vagy megfordítva annyira fontos, mint bármelyik másik társunk. Persze ellát pár érdekes infóval, de ennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szomferi
Tisztelt Szombati Ferenc!

Tájékoztatjuk, hogy 2012.03.06. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:

Csomagazonosító vonalkód: xyxxyxyxy

Átvétel kért helye: Inmedio - Debrecen, Fórum

Hírlapüzlet címe: 4026 Debrecen, Csapó utca 30.

Várható átvétel: 2012.03.08., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.

Utánvét összesen: 9890 Ft

ma este érkezett be a PP raktárba <#eljen>

csak azt nem tudom, ha 5-én el lehetett volna hozni a CDG-tõl, akkor miért csak 6-án indították útjára?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jaja, engem eléggé meglepett, hogy ilyen szintû diverzitás van a játékban. Mármint még én sem hittem volna, hogy ennyire nem lesz monoton. Minden küldetés más, a tájak, ahol megfordulunk, brutálisan szépek, a párbeszédek is sokat fejlõdtek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon hülye vagy. Az animációk az egész játékban rendben vannak. Anderson futó animáció hagy kívánni valót maga után, de azon kívül minden rendben. Bár ha olyan hülye vagy, hogy kihagyod a hármas részt, mert hurr durr lehet szarozni valamit megint, akkor csináld, jó nagy marha vagy. Bár tudom hogy úgy sem hagyod ki, csak nagy a szád.

cataflam02
Egyet kell értsek veled!!!
Hatalmas lett a játék, sokat fejlõdött minden téren.
8 órát toltam bele eddig, holnap folytatás 😄
Szépen gyûlik a flotta és a sereg is, akció, dráma, árulás minden van ami kell.

One more story

Elárulom az EA játékokban volt csak eddig hivatalos magyar nyelv, esetleg a Crysis Warhead esetében magyar szinkron, de amikor beszüntették a magyarországi székhelyüket(hivatkozva arra hogy túl sok pénz fenttartani és nem éri meg) avval a lendülettel megszüntek a gyárilag magyar nyelvet hordozó gammák is.
Esetleg vmi mûhelycsapat megcsinálja önmagától ami tényleg évek is lehetnek fõleg egy ennyire komplex játék esetében.Manapság illik beszélni az angolt, de legalább fordítani ha másnem.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Na, ma jó alaposan kijátszottam magam vele. Nagyon állat lett. Szerintem hatalmas lépés a ketteshez képest. Minden jobb lett benne. Nem akarok regényt írni, így csak annyit mondok: szuper lett a játék, megérte várakozni!

PiszkosFred
Vicc volt termeszetesen, nem lesz itt magyaritas a kozeljovoben. Hivatalosan, latva a hazai legalizalt warez helyzetet, leszarjak a fejunket, nem vagyunk tenyezok, hogy a lengyelek es a csehek mellett mi is honositva kapjuk. A fordito csapatnak meg ido es energia kell a munkahoz, ami nem ket perc.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nezd a jo oldalat, az uninstall aranylag gyorsan vegigszalad.

Fpocok
Gyere. Rakd fel, én is azt tolom. Eddig kétszer vittem végig normálon, most hardon megyek. Már most csináltam egy csomó küldit, amit eddig nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
De legalább ne hangoztatták volna hogy a full szebb lesz mint a demo!
Meg legalább azt dolgozták volna ki amit látunk.Az a ruházat ahogy kinéz kb paintbe különbet lehet összehozni állítom!

De mindegy is ez így vérgyenge, majd egyszer ha olyan kedvem lesz végiggörcsölöm!
Inkább felrakom 1-et újból az jobb mint ez!

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
ó lábú focisták vannak benne<#eplus2>

Igaz az Arkham City is unreal engine mégis jobban ki voltak dolgozva a karakterek a mozgás meg szinte tökéletes lett pedig nem nagy cég csinálta, a Bioware pedig elég öreg róka már a szakmában.
Ezt ki mondta hogy március közepe vagy vége?az elég érdekes lenne.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Calver
szerintem rossz képet linkeltél.
btw nem arra gondolok, h csak beszélgetések közben rejtse el, hanem h nonstop.
perpill egyetlen megoldás az, ha a kétlábú nem visel sisakot... mondjuk ezzel éppen együtt tudok élni.

Soldiers
Srácok olvastam hogy most törtnél sokaknak baj van az ME2 importálással meg hogy mauálisan kell de vkinek így se jó na igen az eredetiben is lehet ien gond??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

grebber
Ez a mozgásanimáció meg ez a grafika lol! Látszik nem errõl a kettõrõl szól ez a game! De azét az ember elvárni visszafelé ne fejlõdjünk már!
Meglehet érteni akik agyonszidják a game-et!

Next PC upgrade: 2022

Az nincs is messze. Kivárom csak úgy érdemes játszani ha értem is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

PiszkosFred
Marcius kozepe, esetleg vege

Rage47
hol van az a program, amit én linkeltem (😄), és megmutatja a mentésed elemzése után, hogy milyen döntéseket hoztunk az elõzõ részekben?
Vraaanyek
aktiváltam a játékot BSN-en, de csak a soundtracket látom, a fegyveres dlc-ket nem...azok hogysmint alakulnak???

Magyarítás mikorra várható?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Pedig a demoba volt.
orichalcos
De van. Setup-ban kell beállítani.

Itt segítsen valaki pls. Fogalmam sincs hogy ezeknél a küldetéseknél mit kell csinálni. Tuchanka-st azt tudom, épp oda tartok de a többi...

My streams: https://beam.pro/oriic

Calver
és még egy harmadik: még mindig nincs sisak elrejtõ opció <#rinya>

A DLC nagyon tetszett. Ha soha többé meg sem szólalna az új csapattárs maga a DLC történetileg nagyon sokat adott hozzá a ME univerzumhoz. Voltak benne visszautalások és megértettünk pár dolgot amit eddig nem.

Szóval a véleményem szerint ez kivágott anyag. Legalábbis maga a küldetés részletei...
Szia!

Az én ME 2 importált karim arcát sem ismerte fel a játék...valakinek ötlete van, hogy miért lehet ez?

For the greater good

Még egy negatív dolog, amin a bioware egyszerüen nem tud vagy nem akar túllépni (DA -ra is igaz): mindenki csak ácsorog, hajón, citadellán, bárhol. Nincs mozgás, vagy épphogy.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Amúgy ha az elõzõ részben elpatkoltam, akkor mi a történet folytatása?

penge96
😄DDDDDDDD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Garrus elkezdett sprintelni elõttem, meg kellett állnom röhögni 😄 Olyan volt mint valami csirke, csak a lábát kapkodta, de valami eszméletlenül 😄

Igen, felismeri a cd-kulcs alapján, a plusz dlc-ket bioware social networkban pedig kiváltod viszont a from ashes dlc-t csak originben engedi kiváltani bsn-ben nem, érdekes, ja igen és auto. tölt le mindent.

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

penge96
Szerintem kapunk majd egy kódot, és azt kell aktiválni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Vraaanyek
az origin majd alapból felismeri telepítéskor, hogy gyûjtõit telepítek, és utána felajánlja a DLC-ket, vagy hogy fog mûködni? majd csak pénteken teszem fel!

Mindegyik karinak van 4 rucija.
Elvileg ez az alternate appearance pack a CE-bõl.
JethroHUN
Pff 85 hsz, biztos nem olvasok vissza <#crazya>
A lényeg nagyon jó ez a játék, eddig jobban teszik mint az 1 v 2. Insanityn játszok hát, ennyi képesség nélkül lehetetlen lenne. Mondjuk így is durva, hogy év 30an kezdtem. Holnap megjön végre, és meglesznek a pre order fegyók, mert rám fér<#gun>
Ami szégyenletes, (eddig 5óra játék után), hogy prothean csapatársunk egy 0 semmi extra, tud lõni, van pár képessége ennyi. Remélem azért lesz vele még legalább 1 küldetés, nem csak annyi hogy megtaláljuk, aztán majd egyszer vihetem magammal ha úgy gondolja...
A mapok, jók, teszik hogy nem csõpálya. Jók kis bejátszások küldetések elõtt. Bár a párbeszédeken nagyon kúrtítottak, alig pár helyen lehet ténylegesen beleszólni(mondatot választani) Ez egy MINIMUM egy 9/10 es játék, de 10/10 én adom.

Más, egy küldiben vki segítsen, mert nem találom a célszemélyt:
Citadel: Alien Medigel Formula (pmben vki? kösz)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

penge96
Nyugi van gyerekek, majd tuti jön egy patch a futáshoz. (UGYE?)

orichalcos
Hm, honnan van meg neked ez a ruci? Csak mert nálam az alap van meg a fekete.

My streams: https://beam.pro/oriic