Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találtam róla magyar leírást.
Battlelog: Purga5
Nekem egyetlen kis guzmi akadt lent írta valaki hogy Shadow Broker DLc megvan Liara volt a 2. részben is a románc "szereplõ" (na nekem nem)
Érdekes módon az arrival dlc-t pedig figyelembe vette (legalábbis az egyik párbeszéd alapján)
ps origin név:GuguGabor
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
elõbbi baromi nagy sebzések bevitelére, utóbbi játék egyes beállításainak "finomhangolására". mondjuk. nézz a bannerba, FOV átpiszkáló cuccot is azzal raktam össze.
"The trees move. Do you not see it?"
Battlelog: Purga5
én pont most akartam panaszkodni, h Hardcore is milyen könnyû <#rolleyes>#rolleyes>
bár lehet csak biotikus karakterek és a robbanásaik lettek rohadtul erõsek - én Adept-el meg Liara-val
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pillanatok alatt cafatokra tépem nonstop az ellenséget - Singularity + Warp... igencsak hatékony.
lõfegyvert szinte nem is használok.
coalesced.bin-hez meg itt van cucc
Normalon kicsivel tovább bírtam. Kéne már egy coalesed.ini editor. <#wow3>#wow3>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
(mondjuk szerintem úgy néz ki, mint egy kacsa parókában... <#gonosz1>#gonosz1> de tudom, magánvélemény)
szerencsére nálam Kaidan volt a túlélõ, bár az õ passzív-agresszív rinyálását is olyan hallgatni, mintha Carth-ot hallanám újra a KotOR-ból... valamiért... pont ugyanolyan hallgatni <#idiota>#idiota>
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Szimpi karakter a protheán, meg jó a küldetés is, amiben megszerezhetjük, de azon kívül annyi hasznát vesszük, mint bármelyik másik csapattársnak. Nagyjából. Többet nem árulok el. Szóval egyáltalán NEM fontos a történet szempontjából, vagy megfordítva annyira fontos, mint bármelyik másik társunk. Persze ellát pár érdekes infóval, de ennyi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tájékoztatjuk, hogy 2012.03.06. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:
Csomagazonosító vonalkód: xyxxyxyxy
Átvétel kért helye: Inmedio - Debrecen, Fórum
Hírlapüzlet címe: 4026 Debrecen, Csapó utca 30.
Várható átvétel: 2012.03.08., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.
Utánvét összesen: 9890 Ft
ma este érkezett be a PP raktárba <#eljen>#eljen>
csak azt nem tudom, ha 5-én el lehetett volna hozni a CDG-tõl, akkor miért csak 6-án indították útjára?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hatalmas lett a játék, sokat fejlõdött minden téren.
8 órát toltam bele eddig, holnap folytatás 😄
One more story
Elárulom az EA játékokban volt csak eddig hivatalos magyar nyelv, esetleg a Crysis Warhead esetében magyar szinkron, de amikor beszüntették a magyarországi székhelyüket(hivatkozva arra hogy túl sok pénz fenttartani és nem éri meg) avval a lendülettel megszüntek a gyárilag magyar nyelvet hordozó gammák is.
Esetleg vmi mûhelycsapat megcsinálja önmagától ami tényleg évek is lehetnek fõleg egy ennyire komplex játék esetében.Manapság illik beszélni az angolt, de legalább fordítani ha másnem.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Parasite Eve 2, best game EVER!
Meg legalább azt dolgozták volna ki amit látunk.Az a ruházat ahogy kinéz kb paintbe különbet lehet összehozni állítom!
De mindegy is ez így vérgyenge, majd egyszer ha olyan kedvem lesz végiggörcsölöm!
Inkább felrakom 1-et újból az jobb mint ez!
Next PC upgrade: 2022
Igaz az Arkham City is unreal engine mégis jobban ki voltak dolgozva a karakterek a mozgás meg szinte tökéletes lett pedig nem nagy cég csinálta, a Bioware pedig elég öreg róka már a szakmában.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
btw nem arra gondolok, h csak beszélgetések közben rejtse el, hanem h nonstop.
perpill egyetlen megoldás az, ha a kétlábú nem visel sisakot... mondjuk ezzel éppen együtt tudok élni.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Meglehet érteni akik agyonszidják a game-et!
Next PC upgrade: 2022
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Itt segítsen valaki pls. Fogalmam sincs hogy ezeknél a küldetéseknél mit kell csinálni. Tuchanka-st azt tudom, épp oda tartok de a többi...
My streams: https://beam.pro/oriic
Szóval a véleményem szerint ez kivágott anyag. Legalábbis maga a küldetés részletei...
Az én ME 2 importált karim arcát sem ismerte fel a játék...valakinek ötlete van, hogy miért lehet ez?
For the greater good
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A lényeg nagyon jó ez a játék, eddig jobban teszik mint az 1 v 2. Insanityn játszok hát, ennyi képesség nélkül lehetetlen lenne. Mondjuk így is durva, hogy év 30an kezdtem. Holnap megjön végre, és meglesznek a pre order fegyók, mert rám fér<#gun>#gun>
Ami szégyenletes, (eddig 5óra játék után), hogy prothean csapatársunk egy 0 semmi extra, tud lõni, van pár képessége ennyi. Remélem azért lesz vele még legalább 1 küldetés, nem csak annyi hogy megtaláljuk, aztán majd egyszer vihetem magammal ha úgy gondolja...
A mapok, jók, teszik hogy nem csõpálya. Jók kis bejátszások küldetések elõtt. Bár a párbeszédeken nagyon kúrtítottak, alig pár helyen lehet ténylegesen beleszólni(mondatot választani) Ez egy MINIMUM egy 9/10 es játék, de 10/10 én adom.
Más, egy küldiben vki segítsen, mert nem találom a célszemélyt:
Citadel: Alien Medigel Formula (pmben vki? kösz)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!