22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
[spoiler]Gethek felszabadítva. Quarianok élnek. Legion meghalt... :S -
AXX #11862 Nem tudja valaki,hogy Maestro kártyával meglehet venni valahonnan a letölthető változatát? -
Aspyrin #11861 Kedvenc kasztom: kiemelem fedezéke mögül az ellenséget, majd megcsapom egy sugárral, vagy biotikus gránátokkal szanaszét robbantom a környezetét is. :) (az első és második részt minden típussal végigjátszottam, ez maradt a favorit) -
tapasztalat, pár dolog wsgf-ről, sok-sok FPS/TPS?
mondjuk.
mondom, 2005 körül kattantak be a fejlesztők és kezdődött ez a csőlátás mánia (khmm konzolok khmm), előtte minden játék 90°-os látószöget használt 4:3-as monitorokon, aminek 16:10-re biza 100° a "megfelelője", 16:9-re pedig ~106°.
szóval nem, egyáltalán nem nagy számok - sőt, alacsony látószög sokaknál (nálam is) émelygést és fejfájást okoz (aka motion sickness). -
Ezeket honnan veszed? Ezek kurva nagy számok. Nekem már 90-en is nagyon fura én 85 re szoktam vinni. Max. 16:9 -
nefelejcske #11858 Sziasztok!
Nálam nincs hang segítsetek! -
RAMyMamy #11857 nálam ez pont fordítva van. 
az 5 karakterem közül 3 pasi, ők mind renegade-ek, a 2 csaj közül pedig az egyik szinte full paragon, a másik pedig fele-fele arányban jó/rossz -
Hoz_Hun #11856 
Tetszett. :) -
Hoz_Hun #11855 Ja, korábban volt szó róla, csak elfelejtettem beírni. 576 már vagy 3 napja megküldte a 2 ajándék DLC kódokat. -
Hoz_Hun #11854 Nálam is maleshepard paragon femshepard renegade. Magam kreálta arca van mindkettőnek (még az ME1-ben). Mark Meer hangja tökéletes. Imádtam, végig mind a három ME alatt.
...ja igen és maleshepard Infiltrator (Atilorn nem kéne leszólni más kasztokat, ez teljesen egyéni ki mit kedvel).
Femshepard Solider. -
ratgab #11853 Nem tudok olyan smiley-t találni, amekkora röhögőgörcsöt most okoztál ezzel a German Shepharddel, így marad ez...
-
Nálam pont így van, a maleshep mint paragon és a femshep-em renegát. Jennifer Hale-nek tényleg tökéletes a hangja gonoszkodásra :) -
Atilorn #11851 Az én Shepimhez tökéletesen passzol Meer hangja, mint külsőleg, mint mentalitásban. -
gonoszkodásra szerintem jobb a női shepard, jennifer hale valahogy jobban beleéli magát, vagy csak simán hitelesebbnek tűnik. a néha elhalkuló/suttogó hangja abszolút kegyetlen érzést kelt, de normál esetben is teljesen érzelmektől mentes hideg stílusban beszél.
mark meer hangjának alapból van valami "hősies" jellege. nagyon jó szinkronszínész, és ügyes, h vorchákat és volusokat is leszinkronizálja, de szerintem a paragon útvonal passzol jobban az erős, magabiztos hangszínéhez. -
nagypite #11849 Engineer is nagyon táp. Legnehezebb fokozaton simán ledarál mindent. kiküldöd a két robotot rakátákkal plusz fagyasztás és berobbantás az a környező ellenfeleket befagyasztja aztán azokat is berobbantod tiszta láncreakció. Érdemes társnak EDI-t vinni és a shield sebző/lopó skill-t felvenni -
24+ perces hosszal nagyon, nagyon jónak kell lennie hogy az ember végigülje 
én Yahtzee (Zero Punctuation) őrjöngését várom ME3-ra.
-
2005 előtt készült szinte minden FPS/TPS 90°-os FOV-ot használt, 4:3-as monitorok idejében. ez szélesebb monitoroknál hasonlóan szélesedik.
vállalható még éppen 90° szélesvásznú monitoron is, de nagyobb látószög mindenképpen komfortosabb - és egyáltalán nem lesz tőle halszem optika, szerencsére Unreal Engine jól kezeli a széles FOV-ot is. (Dead Island esetén viszont igazad lenne) -
Atilorn #11846 EZT -
Atilorn #11845 Ajánlom figyelmetekbe ezt a kritikát, ha szeretnétek egyet röhögni.
-
miért röhögnélek ki? baromi nehéz normális arcot csinálni.
viszont én amikor férfi sheppel toltam egyszer második részt, nem tudtam megállni h ne nevezzem el German Shepard-nak
btw nálam Shep biotikus, aki elméjével képes élve megnyúzni (kaszt változó, Vanguard -> Sentinel -> Adept volt), egy rohadt seggfej, és rettegsz tőle, mert Jennifer Hale által felmondott renegát lehetőségek hanghordozása... nos, tényleg baromi rémisztő
-
ezek már elég halszem optikát adnak... -
4:3 90°
16:10 100°
16:9 105-110°
ezek az "általánosan elfogadott" értékek. -
Atilorn #11841 Nekem, meg pont a default nem tetszik. Legalább is az én mentalitású Shepimnek, aki egy igazi szent. Garrus is mondta, hogy ha ennek vége szentté avatnak. De bavallom, a renegát reggfej Shepardnak illik a default arc. -
90-es fov elég hozzá -
22 colos 1920x1080-as monitorhoz milyen FOV-ot kéne beállítani? Meg alapból most mennyi is? -
"Most röhögni fogsz, de nekem a default shephard arc testesíti meg az igazi Shephard-ot."
Abszolút egyetértek. -
Atilorn #11837 Az változhat. Nekem is saját külsőm van. És nem géphang. Az előző részekben felróható volt neki, de ebben nagyon jó lett. -
ratgab #11836 Most röhögni fogsz, de nekem a default shephard arc testesíti meg az igazi Shephard-ot. Első részben próbáltam saját arcot kreálni, de valahogy nem volt az igazi, amikor ő "játszotta" a főhőst. Viszont az alap férfi shephard arcot nagyon eltalálták! Szerintem. -
és gondolom az "igazi" Shepard az alap férfi külsőt képviseli, és hangja Mark Meer-féle géphang, ugye?
hát persze. -
első részben aláz Vanguard-dal egyetemben (főleg mert kb a különbség annyi, h Vanguard pisztolyt használ Singularity bónusz erővel, Adept meg AR-t), gyakorlatilag mindkét kaszt arról szól, h megtanítod az ellenfeleket repülni, aztán agyaggalambosat játszol velük 
nagyon élvezetes a játékstílusa, na.
harmadik részben már sokat változott - bejöttek kombók, amikben Adept az isten... szóval kb úgy néz ki a harc vele, h nagy területen apró darabokban szétszórsz mindent és mindenkit. biotikus robbanások zseniálisak, és látni ahogy repkednek szanaszét az ellenfelek... mókás. nagyon.
másodikban viszont nekem annyira nem jött be - első részhez képest bejött ott ugye az, h védelmeken nem mennek át biotikus erők, viszont még nem kerültek elő a kombók, illetve csak minimálisan... bár lehet az zavart be, h harmadik részből estem neki és a robbantgatásra vágytam, de biotikus dolgokat hajigáló kasztok közül ott Sentinel szimpatikusabb volt. -
Ez tiszta, de akkor is, a soldier kaszt unalmas játékmenet ad, míg biotikusként sokkal színesebb, élvezetesebb. -
+1
-
Atilorn #11831 Aki elárulja Wrexet, az egy szívtelen állat. Nincs bajom a kasztokkal, de Shepi csak soldier lehet, semmi más. Ő a valódi erőt képviseli és nem a hókuszpókuszt. Az infiltrator, meg egyenesen undorító kaszt Shepinek. Ő nem sunyiskodik, hanem face to face darál. 

-
RAMyMamy #11830 ez szerintem is valami csúnya bug lesz, mert én se köptem be, hanem megvédtem paragon dumával a bírák előtt. de mégis most azt mondja, hogy száműzték, így már nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg megválasztják admirálisnak 
#11828: az első karakterem adept volt mind a 3 részben. egyértelműen a 3-ban a legjobb, odabaszós, de a másik 2 részben se rossz. az első részben egyedül az zavart, hogy csak pisztolyt lehet nála fejleszteni, de egy teljesen feltápolt pisztollyal lehetett darálni
most a 2-t engineerrel tolom, előtte infiltratorral voltam, ezekből is mindkettő jó, de szerintem az engi ügyesebb -
-
Pares #11828 Most hogy így mondjátok, nekem az Adept teljesen kimaradt az életemből... Az milyen az egyes részekben? -
RamsayBolton #11827 Sentinel-t, Soldier-t sose szerettem. Az Adept meg egy másfajta kihívás. -
RamsayBolton #11826 Viszont a leghasznosabb kaszt az Engineer. A legélvezhetőbb: Infiltrator, Vanguard. Szerintem. -
RamsayBolton #11825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wreav-et könnyebb szívvel lehet átverni, és ajánlott is.
Wrex haver, nem verjük át és nem is ajánlott. -
Infiltrator első részben gyakorlatilag egy táposabb Soldier (minden értelmeset tud amit Soldier + tech képességek), később változik nagyon meg a játékstílusa.
Vanguard szintúgy, elején egy páncélozott adept (főleg ha adsz neki singularity bónusz erőt), második résztől jön az ellenfelek arcába ugrás. btw ME2-es kiadásnak elsőre nekiesni olyan, mintha arccal mennél egy téglafalnak - csöppet bele kell tanulni a kaszt használatába, h szórakoztató legyen.
ha Adept (mint "mágiahasználó") nem szimpatikus, Sentinel sem lesz az - mindkettő az erőivel pusztít... és harmadik részben az Adept *nagyon* pusztít