Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem a második részt már nem lehet felülmúni, hát tévedtem 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én egyébként sajnálom, h (nem nagyon spoiler):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kelly nem maradt meg a legénységben, mert szimpatikus volt. Pedig már azon gondolkodtam,h csinálok egy olyan ME2 végigjátszást, ahol csak vele jön össze Shepard és reménykedtem, h a 3. részben lehet folyatni vele a románcot. De hát errõl ennyit 😄
A bunkóságról meg...

Jarvik egy igazi MASTER RACE tagja volt akik azért nem kicsit tartották magukat felsõbbrendûnek. Ehhez még hozzájön hogy a mostani "nagy fajok" mindegyikét látta állatbõrökbe öltözve hordázni, szóval nem igazán érti miért kellene tisztelni õket.

Mellesleg a DLC nekem NAGYON kivágottnak tûnt. Olyan utalások és infók voltak benne amiket bûn kihagyni a játékból.

Mellesleg a csapattársaról...

A Protean társ is beszédesebb lesz a Citadellán vagy szûkszavú marad mint a hajón?
Solid Snake
Talival valaki találkozott már?

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

inkább a programmal csináld meg, a trial verzió jó rá.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Vraaanyek
Isten ments', hogy kötekedjek, de ez viszont már szerintem elég szép spoiler kategória volt 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

JethroHUN
Na sikerült megcsinálni, azt az baromi nehéz küldetést. Mondjuk el kellett kötni hozzá egy Atlast... <#smile> Nem mondják h a particle rifle öntöltõ, soha nem fogy ki? <#nevetes1> Eddig nem vagyok oda Javikél, elég bunkó...
Ami nagyon tetszik, az hogy össze lehet futni a Citadellen a régi csapatársakkal, most Miranda mailezet, akar vmit... de ott volt Thane, és Kasumi is(egy küldiben segít).
Ami megint nagy ötlet, hogy a hajón nincs rendes párbeszéd a csapatársakkal, de a ha Citadelen (amikor már megnyílik az összes szint, 5 emelet) akkor különbözõ helyeken lesznek, pl Liara a kávázóban, és ott lehet velük dumálni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koschwarz
az engem is szokott idegesíteni 😄DD amikor nem tudok abbahagyni egy játékot, lefekszem éjfél után, és ráadásul ilyenkor már amúgy is átesel a holtponton, plusz fel vagy pörögve a játék miatt, és alig tudok még el is aludni. úgyhogy nálam alapszabály lett, hogy hétköznap este 11-kor akármi van, abbahagyom 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vraaanyek
5 egész órát??? az neked már drasztikusan kevés? 😄 én örülök meló mellett, ha 5 órát már tudok aludni 😛
Na de akkor mégegyszer megkérdezem, most akkor melyik FOV javító program a legjobb???

Mi az a proxy és hogy/ hova kell beírni?
Bazze csak 5 órát aludtam ez a szar játék miatt.
Vraaanyek
so?! - #9108

Amikor elindítod a programot, vagy beírsz egy proxyt elõtte lépj ki az originbõl.

Más módszerrõl eddig nem tudtam, köszi a segítséget😊
minek crakkelsz?! írj be a proxyk közé egy amerikai free proxy címet..
vagy szedd le ez a programot..

Miért amúgy mit változtat? patchnél felülírja úgyis a crackelt exe-t nem? Milyen hátrányai vannak?
Te dolgod, jó játékot.

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

Tudom-tudom... de már eleve felkúrta az agyam hogy az origin szarozása miatt 1 órába telt installálni, aztán már nem érdekelt semmi, játszani kellett bármi áron😊
Vraaanyek
tényleg...most akkor melyik FOV-os cucc is mûködik teljesen tökéletesen??
mert kicsit elvesztettem a fonalat... 😛

tenyleg az igazat megvallva nem akarok visszaolvasni, nehogy vmi olyasmit lassak amit nem szeretnek mielott gameelek. ezt a 3 napot kibirom, cska beleptem nullazni a szamlalot. : )
mondjuk nalam epp az swtor 2ik aranykorat eli szal ezt a par napot kibirom hetvegeig, aztan asse tudom mivel gameeljek :😄😄😄D

anti hero

PiszkosFred
Semmi extra, viszont a FOV-s linkeket lentebb nezd at, a tobbi komment spoiler vagy save import bug/kerdes.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Eredeti játékot krekelni.<#falbav>

577 uj uzenet oO, no mi van
még nincs kint hivatalosan a jatek, latom a nubok nembirtak.

anti hero

Köszönöm, mindenkinek.
Hivatalosan várni kell péntekig, az európai megjelenés az 9., viszont van pár alternatív fél hivatalos megoldás szerintem itt lejeb megtalálod.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nekem pl a karakter arcát nem akarta rendesen beimportálni. Szerencsére tudom, hogy mi a kód, mert leírtam anno, úgyhogy csak copy-paste volt.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Felteszed, elindítod és kiírja hogy pénteken hajnal 1-tõl tolhatod.

Vraaanyek
Én tegnap feltettem, szintén a gyûjtõit, le szedte szépen a frissítéseket meg a DLC-ket, de indítani még nem hajlandó, csak pénteken. Volt szó bizonyos proxy-s játszadozással, amivel már lehet játszani, de én inkább tartom magam a pénteki, hivatalos aktiváláshoz, mivel amúgy sincs idõm játszani hétvégéig, habár már megõrülök, úgy be vagyok sózva miatta 😄

Elvileg 9.-ig nem lehet ezért fogtam az eredetit és megcrackeltem😊 Már csak az elõzõ mentésekkel szenvedek...
Azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor hogy van ez az aktiválás? Fel lehet telepíteni a játékot (gyûjtõi) és játszani, vagy várni kell péntekig, mert csak akkor lehet teljes értékûen használni?
De fel volt telepítve a 2. rész? Vagy külön voltak valahol a mentéseid? A youtube videón az importálás menünél mintha töltött volna valamit, gondolom a file-okat kereste, nekem nem csinál semmit. Mentések hiányában legalább rákérdez majd a program ez elõzõ rész beli döntésekre(Kaidan/Ashley-n kívül)?
Azokat is be kell pötyögni BSN-be.<#papakacsint>

Nekem nem volt semmi gondom. Sõt másolnom se kellett sehova. Egyedüli gond az volt, h nem ismerte fel a játék Shepard arcát a 2. részbõl és újra kellett szerkesztenem (ami sajnos nem sikerült pont olyanra, mint amilyen az elsõ 2 részben volt 😄).
Nektek nem volt gondotok a mentések importálásával? Nekem nem is meri fel pedig oda másoltam ahova a readme írta.
H3LLBoY
Nem tudja valaki, hogy a DLC Unlocker mûködik-e az eredetivel?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

TVelvet
Ha van dlc-s szedd fel a dlc-s társat, neki van egy jó kis fegyvere, amit mindenkit megkap, és nem lesz gond a lõszerrel.
Seth
ha leturmixoltad,akkor lesz helyette másik, a Reaperek által egyedileg tenyésztett királynõ,akit ugyanúgy kiszabadíthatunk, szóval baromira nem számít, hogy mit csináltál az elsõ részben

PSN ID.: Beegabor

Vraaanyek
hát nekem töltögetett ezt-azt, de én gyûjtõit vettem...leszedte kóddal a protheanos DLC-t, frissítést, meg valami patchet...nem tudom pontosan miket, 4 vagy 5 letöltést és telepítést csinált még nekem a játék telepítése után 😛

Pretorian
Zsír, és azt tudod esetleg hogy tölt-e valamit le Originrõl, vagy csak a DVD-n lévõ cuccot teszi fel? Mert ha nem tölt le semmit, akkor kölcsönkérem a mobilnetet a szomszédtól aktiváláshoz...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Vraaanyek
Telepítés és aktiválás után szerintem ez is megy offline módban, de aktiválni mégis hogy szeretnéd net nélkül? 😛 a lényeg, hogy aktiváláshoz mindenképp kell net!

Pretorian
*Origin fent van a Battlefield 3 miatt, Battlefield 3 megy offline módban, ha ez segít valamit.

Pretorian
Szoszi. Ha nincs otthon netem, de megveszem a dobozos verziót, attól még fogok tudni játszani vele online aktiváció nélkül valahogy? Még 1 hónapig nem lesz netem, költözök éppen baz...

Fpocok
Érdekes, itt valaki pont az ellenkezõjét írta...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Palinko
és legnagyobb bánatom, hogy a Rechni királynõs sztorival szinte nem történt semmi. megint kiszabadíthatjuk és annyi. kezdem bánni, hogy nem turmixoltam le még az 1. részben 😄
MerlinW
Nem, bárhol lehetnek cuccok.

[merlinw.org]

MerlinW
Hát, csak a Citadellás mellékküldetések kitesznek vagy 10 órát😊 És azokon kívül még van egy rakás😊

[merlinw.org]

Egyébként scannelni csak abba a rendszerbe érdemes ahol reapert jelez?

MerlinW
Ne legyél már hülye😊 Ki nem sz*rja le hogy szép-e (egyébként gyönyörû), ha egyszer zseniális a játék. ~10 óra kockulás után bátran kijelentem, hogy a trilógia legjobbja.

[merlinw.org]

Palinko
ne siess, sajna rövidebb mint az elõzõ részek 😞