22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ezt minden nap eljatsza valaki? Nem tudom mi ez az elso video, de hogy naponta belinkeli valaki "veletlenul", mar picit kezd unalmas lenni... Ez a legujabb gerilla marketing, jutub videokat linkelgetni random kifogassal? :) -
Most megyek [spoiler]Horizonra seggberúgni Cerberust... sok van még? -
Cef #11902 Lehet majd vele többet is beszélni, kb. annyit mint a többiekkel. Szerintem sok érdekeset elmondott a fajáról, a poénjai sem rosszak. Ahhoz képest, hogy nagyjából ugyanannyi szerepidőt kapott mint a többi csapattársunk, akiket már régóta ismertünk (kivéve Vegát) sikerült elegendő mélységet adni a karakterének. Nem igazán csíptem az elején, de a végére szimpatikus lett.
Igazából egyvalamit egy kicsit viccesnek tartok vele, mint DLC karakterrel kapcsolatban (csak az olvassa aki már végigjátszotta):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyebár a Catalyst elmondja, hogy a szintetikusok és az organikusok ellentéte folyamatosan ismétlődik. A poén az, hogy erre az egyedüli bizonyíték Javik története, amikor elmondja, hogy nekik is meggyűlt a bajuk a szintetikusokkal. És ez is csak közvetett, hiszen csak a saját ciklusáról tud nyilatkozni. Továbbá ez a történet az egyedüli, ami felvezeti a Reaperek célját. A szintetikus-organikus ellentét már az első rész óta jelen van, de idáig csak három szintetikus létformáról hallottunk: a Reaperek (akik igazából csak félig gépek), a Geth és EDI. Ezek közül egyedül csak a reaperek fenyegetik az organikusokat, hiszen a gethek alapjáraton békések, EDI meg EDI. Egyedül a Javik által említett gép faj története az egyetlen bizonyíték arra, hogy a gépek mindig ki akarják irtani az organikusokat. Gyakorlatilag a Reaperek céljának az értelme ezzel az egyetlen egy sztorival van felvezetve. Az egyetlen dolog, ami igazán értelmet is adna a játék utolsó 10 percének az csak egy k*baszott DLC-ben hangzik el! -
Hopp, bocs de nem ezt a videót akartam belinkelni. Elnézést érte! :S Itt van az amit akartam: -
ratgab #11899 Hát azért nem kicsit érdekesebb karakter Zaednél. Még ha csak azt vesszük, hogy Prothean már érdekes, de hogy még némileg megismerhetjük a népét is az meg hab a tortán. És a beszólásai tényleg nagyon jók! -
ratgab #11898 Majd később nyílnak új rendszerek, ahogy folytatod a főszálat. Mindet lehet 100 %-ra teljesíteni. De vigyázz, mert van ahol 1 db sincs. -
K Ace #11897 Helosztok. Nemrég játszottam ki a játékot. Már lehet le volt írva, nem tudom, nem olvasok vissza ennyit, de az én teóriám az a végével kapcsolatban, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy azok a karakterek,akik lezuhantak a végén a normady-val, új civilizációt alapítottak, mivel az utolsó képsorokon az a dszungeles bolygó megegyezik azzal a helyel, ahol az öreg meséli a gyereknek shepard story-át(mondjuk ez csak a joker edi, meg egy két páros esetén sántít kicsit, mint tudjuk miért, de ez van), csak akkor épp tél van. Shepard, meg a galaxis történetét meg megismerték abból a emlékdobozból, amit az asari mutatott neked az egyik jelenetben, és kérdezte tőled, hogy mik kerüljenek be rólad, meg a háborúrol. -
ratgab #11896 Nekem Default Sheppel 2800 lett az Effective Military Strength-em. Így buktam legalább 1000 ha nem több War Assetet (biztos többet egyébként). Ráadásul még 4 küldi bennragadt, így azoknak is buktam a WA-ját. Szerintem a 3 játék végigjátszásával paragonként, minden küldi elvégzésével simán összeszedhető 4000 Effective MS pont (Azaz 8000 Totális MS), ha több nem is 1 másodperc multi nélkül. -
Vidd magaddal küldikre. Olyan dumái vannak, hogy az hihetetlen. Pl voltam a geth bázison, velem volt még Tali... és olyan párbeszéd alakult ki, hogy vigyorognom kellett. Vagy pl most vagyok az Asari bolygón, itt is olyan jelenete van. Ezek az apró dolgok sokat hozzáadnak. -
Naja... Kamu. Direkt hagyták ki, hogy le lehessen húzni a játékosokat. Azt sem hiszem el, hogy ez mind belefért 600 MB-ba, szerintem ennek a DLC-nek a java része alapból benne van a játékban és csak elenyésző részét kell letölteni és telepíteni. -
hát eddig sok érdemlegeset nem kaptam tőle, miután megtaláltam csak egyszer tudtam vele normálisan beszélgetni a citadelen azóta noku, érdekes amit a fajáról mond, meg a flashback eden prime-on amit mutat de eddig nem dobtam el az állam és nem is értem mire föl volt ez a nagy kiakadás rá kicsivel ad csak többet mint zaed, de még csak kvariános résznél vagyok majd még lehet tartogat meglepit :) -
Hát basszus... ez a proti karakter... Ekkora szemétséget, hogy alapból kivették és fizetőssé tették. És akkor még mondták páran, hogy nem ad semmit a történethez.
Lófaszt nem. -
Hoz_Hun #11891 Van egy-kettő ahol nem. Pedig azokat is végigszkeneltem, de semmi. -
Hoz_Hun #11890 Nekem az egyéb trükközés nem játszik mert XBox360-on vagyok. Ott nem lehet trükközni a mentésell. -
Mindegyik csillagrendszerben vannak assetek, amiket 100%-ra lehet nyomni? Csak mert van még 2-3 ahol nem találtam semmit. -
Hoz_Hun #11888 Ha Talis rész rendben van az ME2-ben, akkor tuti meg kell hogy kapd az opciót. Hacsak el nem cseszel valamit az ME3-ban, de ahogy leírtad, szerintem rendben kell hogy legyél. :) -
Hoz_Hun #11887 Jah igen, valóban. Kicsit bekavart a Totál meg az Effektív. :) -
4k? Az jó... már 3200 megvan. -
A főküldi mindig jelölve van a Journalban. Priority néven. -
áá 10k-t szerintem lehetetlen elérni TMS-ben. a legjobb befejezéshez 4k EMS kell, vagyis minimum 8k total military strength ha marad default 50%-on a GR.
valaki elért 8k-t? milyen döntésekkel? :) -
RAMyMamy #11883 rosszul írod. TOTAL military strenghtnek kell 10k-nak lenni, az 50%-os galactic readyness miatt feleződik, így az effective military strenght 5k lesz. de már 4k EMS is elég a "legjobb" befejezéshez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgymeg a wirágboltban le van írva, hogy hogy lehet átírni a mentést, hogy meglegyen a szükséges war asset. ez nem tudom, hogy eredeti játéknál befolyásol-e valamit, de törttel működik -
jajó, köszi :) megnézem h ha azt megcsináltam akkor megkapom e a döntést, ha így se, akkor le van szarva lesz ahogy lesz :D. csak a geth serverre azt hittem h fő küldi az is és ha azt megcsinálom akkor a reaper base-t már nem tudom, de jó csak mellékszála rannochnak akkor :) köszi! -
Hoz_Hun #11881 A Geth szerver igen. Amúgy érdekes is. :) -
Hoz_Hun #11880 Én meggyógyítottam a Kroganokat, így nem lett Salarian flottám (csak egy, meg kommandósok). Amúgy mindent 100% leszkeneltem, questeket leadtam és így lett közel 8000 vagy kicsit több. Mivel mostantól alapban megkapom az MP előléptettett N7 egységet így alapból magasabról indulok majd. Ma majd megnézem mennyit ér a Solider class. Elvileg mindegyik kasztot előléptethetjük. Onnantól kezdve azok meglesznek, akár játszunk MP akár nem. Mondjuk szemétség, ha a BioWare így számolta ki a 10000EMS-t multi nélkül (tehát GR50%-ra). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!getheket újraírtam, de legionnak mi a mass effect 3 -as küldije? mondjuk akkor gondolom a geth serveres küldi a bolygón, admirálist már megmentettem -
Hoz_Hun #11878 Ja. Nem tudom, hogy lehet MP nélkül elérni a 10000 EMS-t (tehát 5000 a GR50%-kal). Ennyire nem ástam bele magam. -
Hoz_Hun #11877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ME2 Tali nincs száműzve és loyális, Getheket felrobbantottad. ME3 Admirálist kimented, Legion Geth küldijét megcsinálod, engeded újraírni Legionnak a programját. Ezután elméletileg Tali támogat, Quib Quib Admirális támogat=3. Admirális meggyőzve és béke. Legion mindenképp meghal. -
igen, és pont ezért írtam az eredeti kommentemben, hogy csak a single player megoldások érdekelnek. -
Hoz_Hun #11875 Nekem jó mert a GR100%. Nálam nem feleződik. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy akkor csináljam meg a reaper bases küldetés elött a másik geth server elpusztitós küldetést? ahogy értelmeztem ezzel pont kiüti egymást a 2 küldetés szal vagy az egyiket vagy a másikat csinálom? ötlet? -
na jó akkor úgy kérdezem h mi kéne ahhoz h előjöjjön a paragon döntési opció? :D -
a majdnem 8000 az pont nem jó, mert ugye feleződik, és 4000 kéne ems-ben.
renegade stílusban igazi kihívás mindig tudni, hogy kit szabad megölni és kit nem :) -
Hoz_Hun #11871 Is-is. Részben az ME2 döntésed és részben az ME3 döntésed alapján alakul. -
Hoz_Hun #11870 A Official Game Guide igen tartalmazza.
Én Guide nélkül elsőre majdnem 8000 EMS-t szereztem. MP miatt a GR 100%. Azóta előléptettem a Solider clast a multiból a Singlébe. Már megérkeztek, jött az e-mail a gépemre Hacket-től, de a War Room-ban még nem néztem meg mennyit érnek. Sajna így bebuktam a lvl20 Solideremet, de ez van. Úgy is unlockoltam már egy csomó mindent. Most van egy Asari Vanguardom, meg Quarian Infiltratorom. -
halika na most akkor hogy oldajam meg a kvarián geth problémát? kajra mass effect 2 -es döntés alapján jön csak elő a paragon opció? (végig paragon voltam me2-ben basszus) vagy csak simán reputáció kell? -
nem tud valaki olyan guide-ról, ami tartalmazza az összes szükséges döntést (me1/2/3), amelyek segítségével el tudom érni a legjobb befejezést (legnagyobb EMS-t) multiplayer nélkül? -
Hoz_Hun #11867 Játszik valaki XBoxon közületek?
HozHun néven futok. -
Negritis #11866 http://blog.bioware.com/2012/03/16/n7-challenge-weekend-operation-goliath/
nyami :D Negritis néven vagyok originen :P
ha vagytok mennék majd éjjel :D -
Minimum egy ezres sereget kaptam, csak ezzel. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legion mindenképp meghal