Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
annyi jó van abban,hogy csak hétvégén kezdem el a játékot, hogy mire már majdnem mindenki szinte kivitte, én akkor kezdem el... kicsit olyan, mint amikor a Chuck ("Miranda-féle sorozat" 😄 ) utolsó évadában Morgan elvesztette az emlékeit, és újra nézhette a Star Wars-t 😄 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Tatyla
digitalisban hol a legolcsobb cdkey.hu-kivul?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JethroHUN
Király, mûködik, minden ok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Majd megkapod a játékban, amint a Normandyra érsz.

Palinko
de nekem oldott fel külön menüpontot a main menube, hogy indítom így a dlc-t?
Calver
virágbolt, #346

"The trees move. Do you not see it?"

Vraaanyek
Na én ezért sem nyúlkálok inkább többek közt, biztos ami biztos...majd pénteken! 😛

MerlinW
Egyetlen exe a törés (még a DLC-t is unlockolja), használd azt addig. Semmi bajod nem lesz tõle.

[merlinw.org]

JethroHUN
Nem hiszem el komolyan... most ez a baszott origin már belépni sem hajlandó. <#falbav>

JethroHUN
Igen a router, tök mind1 milyen proxyt állítok be a gépem, háló kártyájára, a router külsõ ipje magyar/eu marad. Static routing lesz szerintem ami kell csak gõzöm sincs hogy mint és hogy kellene beállítani ott. <#fejvakaras>

Vraaanyek
Router?? 😮 😄 dehogyis, 9-én van megjelenés, akkortól lehet aktiválni is hivatalosan, de ha nem bírod ki addig, amit persze megértek, akkor jóval lentebb olvasva voltak megoldások erre a problémára! 😊

JethroHUN
Nekem nem müxik a proxy, ugyan úgy nem enged aktiválni.. majd márc.9, persze. Alternatíva? Talán a router lenne a hibás?

koschwarz
monnyuk én úgy döntöttem, nekem nem kell plusz fegyó és ruha 2k-ért, inkább megvettem 8k-ért a gameshopban az alapkiadást, és a különbségbõl megveszem ezt a protiános dlc-t (illetve hát bioware pontokat).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
fegyvert és páncélt.

Tatyla
576-ban akkor az alaphoz adnak valami dlc-t vagy se?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

koschwarz
(kezemben a saját kis példányom <#taps>)

Nekem nem😊 lassú vagyok

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Ez engem is érdekelne! 😊

JethroHUN
Akinek már fent van orginen, az tudja hogy mit takar: N7 CE Materials? A soundtrack egyértelmû, mind2 a bónuszok alatt van.

Igen. A gyûjtõi változatban és a Digital Deluxe-ban benne van, az alapváltozathoz megveheted az Originrõl.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez szerintem már az elsõ részben is nyilvánvalóvá vált.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem amit a protean mondott az jött le, (és végül is logikus) hogy a kaszások azért nem az összes szerves élõlényt irtják ki 50.000 évente. Ez a protean már ismerte az embereket, asszarikat is, az egy dolog hogy primitiv fajoknak tarotta, meg a légyzabáló hüllõembereket a szalariánokat is.

H3LLBoY
Ez egy DLC-ben van benne?<#wow1> Basszus most ég a pofám, hogy ennyire nem vagyok képben!!! 😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Bocs hogy nem tettem spoilerbe, de elõttem is mindenki leírta, hogy mirõl van szó. Gondoltam, hogy aki ezt a topikot olvassa, az már tisztában van azzal, hogy lesz ilyen DLC.

H3LLBoY
Bakker nem is hallottam róla, mondjuk igaz hogy az utóbbi egy-két hónapban semmilyen hírt meg videót nem néztem meg a játékkal kapcsolatban. Jobb az ilyesmit személyesen megtapasztalni.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

JethroHUN
Most jött meg nekem is. Preooder vackok kis cetlire nyomtatva. <#whatever>
Akkor minden kódot originban hozzá kell adni? frissít

Egy ideje nyílt titok, már kb. 1-2 hónapja nevén nevezik...

Nem értem, miért tûnik nagyon kivágottnak. Mondjuk sokat még nem tudtam beszélgetni vele, most éppen ott vagyok, hogy készen áll a bevetésre, de eddig tényleg csak olyan infót mondott, ami nagyon érdekes, meg minden, de a küldetés szempontjából teljesen irreleváns, és azt is leszögezte, hogy nem tud segíteni.

H3LLBoY
Mi, most lesz egy Protheán a csapatban? Basszus, amíg nem jön meg játék és nem viszem végig, addig nem jövök ebbe a topikba... Basszus!!!

Bunkó? Akkorát röhögtem az asaris meg a salarianos beszólásán, hogy majd leestem a székrõl... Nagyon nagy arc a Protheán...

Már tárgytalan az elõzõ hozzászólásom. Újraindítottam a klienst és most fel ment. Hát sikerült a frászt hozni rám 😊
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene vagy ötlet, hogy mitõl is lehet az alábbi probléma.
Megjött a játék és telepíteném a from ashes dlc-t, de mindig megáll a letöltés 65-75% körül. És mikor újraindítanám, akkor kezdi elõröl. Nem tudjátok, hogy ez mitõl van? Haveromnak egybõl felment, szóval biztos nem a megjelenési dátummal van gond.
Ez eléggé idegesítõ és elszomorító... DLC kóddal nem hiszem, hogy gond lenne, mert akkor nem is fogadta volna el az origin.
Totál tanácstalan vagyok.
samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Calver
nem progi, csak coalesced.bin-ben pár módosítás, és a bannerban lévõ.

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Mikor majd elérhetõ lesz több szint is a citadelen akkor tudod megkeresni.
Thane sincs ott elsõre a korházban csak késõbb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Nekem sajna nem maradt életben a 2. részben(fenn is van az elhalálozottak listáján az emlékfalon). Azt onnan vettem,hogy õ van az új csaj helyett, hogy néztem justintv-n játszani egy illetõt és éppen a normandy térképét nézte és ott ugye fel van tûntetve minden karakter pozíciója, na és ott volt a Kelly is. Aztán lehet csak ideiglenes

PSN ID.: Beegabor

Még csak egyszer jártam Citadelen, akkor nem volt ott. Gondolom itt is úgy van, mint a korábbi részekben, h bizonyos küldik teljesítése után újabb emberek és küldetések jelennek meg a Citadelen. Ja és egyébként Mass Effect wikin rákerestem, h "Kelly Mass Effect 3" és belefutottam egy jó nagy rohadt spoilerbe, többet se csinálok ilyent 😄
wedge31
Kerested már a citadelen? majd elmeséli miért nem akar veled maradni...

Nálam életben maradt, mégis az új csaj van o.O. Lehet, h nem elég, h életben marad, hanem nyomulni is kell rá a 2. részben, h a 3.-ban benne legyen 😄
wedge31
Nálam életben maradt de mégis új csaj lett az adjutánsom. Kellyvel viszont találkoztam a citadelen.

Seth
Kelly van, ha a 2. rész végén életben maradt, azaz idõben kimentetted a kapszulából a Collector bázison. Ha meghalt,akkor ez az új csaj van helyette

Most hozta a futár (CDG-tõl rendeltem), délután izzítom is a játékot!
Vraaanyek
ohh....csak a szemem szúrta ki 😄 thx! 😊

Seth
biztos EDI tesztelgeti a funkcióit 😊

Marci0115
nah bazz légio helyett véletlen talit meg a flottáját öltem meg 😞, utána meg legio is meghalt, nah szép

elküldtem pü-ben

Vicces amikor EDi " össze akar jönni" Joker-rel és tõled kér tanácsot , a citadellan próbál viccelõdni, párszor Shepnek elált a lélegzete

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Én sajnos régi mentés nélkül, alap beállításokkal kezdtem el és pár dolog nem úgy van ahogy én megcsináltam anno.

Vraaanyek
Váááá....nem tudom hogy bírom ki péntek délutánig!!! :S:S
Ráadásul most még ki találják nekem , hogy 16-át nem 24-én szombaton dolgozzuk le cégnél, hanem most szombaton, de akkor meg is õrülök!
csak bírnám ki, hogy nem olvasom folyton a tetves spoilereket mindenhol 😄
Na mégegyszer...egyszer talán sikerül😛 -> tehát...MELYIK "FOV" PROGI MÛKÖDIK TÖKÉLETESEN? 😄

Azt az elégetett megõrült tudósnõ testét a hajón tartják az AI mag teremben és fekszik az ágyon mintha hulla lenne de pislog. Érdekes bug.