22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• morzsi555
    Ha megérkezne végre a me3-am akkor multiznék...
  • PiszkosFred
    Pff, mindig tanul az ember valamit. Eskuszom azt hittem, valami reklam szarsag ez. Kepet meg csak-csak linkelek neha ide sgre, de videot nem szoktam. Sorry mindenkitol, lesre futottam :)
  • szomferi
    gyerekek, brute-ot ölni jó!

multira fel, és ha összejön az 1 millió megölt brute, kapunk finom dolgokat
  • Palinko
    öh, nem hasonlít ez a bolygó arra
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahová lezuhant a Normandy végigjátszás után?
  • Cef
    Kijött egy összefoglaló dokumentumfilm/magazin a mass effect 3 elkészítéséről. The final hours of Mass Effect 3

Ez a kép elvileg onnan van, csak annak aki már végigjátszotta:

Ez már megmagyarázná hova lettek a csapattársak a végén.

• Calver
    dehogy, valamelyik sg-s fejlesztő trollkodik, régebben Friday volt bent alapból videó beszúrásnál
    már ajánlottam nekik, h rakják be oda ezt, de javaslataim süket fülekre találtak
  • mzoli7
    Akkor miért nem multizol ?
  • Fpocok
    feltúrbóztam 6000 fölé... meglássuk milyen lesz.
  • morzsi555
    ilyen lett volna a mass effect fps
  • Atilorn
    Sebaj, ott a save editor. De azért képletesen bekaphatja a Bioware.
  • Palinko
    másodikra sem lehet. hiába volt 1. résztől kezdve importált karakterem a 3. at 2. szorra kijátszva (mellékküldik is) akkor sem lesz meg a 4000 EMS
  • Fpocok
    Nézegetek netet és úgy látom, hogy NEM LEHET JÓ VÉGET CSINÁLNI elsőre, ha nem multizol. Hát a faszom kivan.
  • riddick1
    akkor nem csereli le 43 as karit 20 as ra?csak pontot ad
  • edios
    szerintem az a legérdekesebb az egészben, hogy ha majd előveszem néhány év múlva (ami nem kizárt, mert most is játszok 10 éves játékokkal, és mass effect az egyik kedvencem), akkor hogy fogom elérni majd a legjobb befejezést?

már az is necces, hogy hozzá van kötve egy ea-tól függő netszolgáltatáshoz. de még ha feltételezem, hogy origin végig megmarad életem során, 5-10 év múlva kb senki sem fog multizni vele. (másik dolog meg az, hogy pont ea szereti néhány éves játékai alól kilőni a dedikált szervereket....)

ez egy elég átgondolatlan, vagy vásárlókat leszaró, vagy félkész állapot. remélem utóbbi, és a dlc-k hoznak +war assetet. (érdekes, hogy ez már olyan helyzet, hogy nem is a dlc a legrosszabb pontja)

*továbbra sem tudom 100%-osan, hogy a 4000 ems elérhetetlen csak kampányban. a fenti sorok írásakor azt feltételeztem, hogy igen.
  • orichalcos
    War Asset pontot kapsz single-ben.
  • riddick1
    azt hiszem promote nem hasznalom hulyesseg lenne 20 as szitűre cserelnem a 43 as szintet :)
  • RAMyMamy
    ez mondjuk szerintem akkora hülyeség volt a BW részéről, hogy hihetetlen. miért kényszerítik rá azokat a rajongókat, akik megveszik a játékot és a legjobb befejezést szeretnék, hogy multizzanak? lehet, hogy valaki pl. utál multizni, az akkor mit csináljon? ráadásul beharangozták már mikor, hogy nem kell hozzá multi.. nem úgy tűnik.
    ha meg ezzel a warezosoknak akartak keresztbe tenni, nem értek el vele semmit, mert ahogy Palinko is írta: save editor...

én most nagyon kíváncsi vagyok, hogy azzal a karakteremmel, akivel az első két részt 100%-ra nyomtam le, azzal meglesz-e a 4k EMS. kötve hiszem...
  • riddick1
    hali lenne egy kérdésem a multival kapcsolatban,elertem egy karival a 20 as szintet megjelenik a promote funkcio az tulajdonkepp mit csinal meg nem hazsnaltam
  • Fpocok
    Mert talán kurva jó lenne, ha úgy lenne megoldva a játék, hogy ne kelljen már baszakodni ilyennel, alapból is el lehessen érni.
  • Palinko
    persze hogy ez van. de itt a save editor már azt is tudjátok mikor, hogy kell használni, minek tovább a sírás?
  • Cef
    Bakker ezt jól benéztem, tényleg TMS . Az EMS csak 3494.
  • edios
    5000 felett gondolom tms, nem ems
  • Cef
    Azt kihagytam, hogy virágbolti verzióval multi nélkül.
  • Fpocok
    Há bazmeg. Remélem nem csak úgy.
    Bioware mondta, hogy elvileg csak singlével meg lehet csinálni. Remélem nem erre gondolt.
  • Cef
    Nekem 5000 feletti pontszámom volt. ME 1->ME 2 mentést hoztam át.
  • edios
    valaki azt írta egy másik topikban, hogy ha a meglevő me3-as karaktereddel kezdesz új játékot, akkor megmarad bizonyos pont, így ha ilyen módon végigjátszod újra, akkor már valószínűleg összegyűlik.

ennek még nem tudtam utánajárni, így nem tudom se alátámasztani, se megcáfolni.
  • edios
    én most elég sokat olvasgattam a témában, legtöbb embernek "véletlenül" (..) pont párszáz ponttal kevesebbet ad a végén 4000-nél a single player.

bár még mindig nem találtam mindent döntő bizonyítékot, de úgy néz ki, hogy 4000+-hoz (EMS!) multizni, vagy save fájlt matatni kell. ha tévedek javítson valaki.
  • Cef
    Ha minden rendszert végigszkennelsz össze kéne jönnie elég pontnak. Ha jól emlékszem a mostani küldetésedért is kapsz pontot ha jól sül el, de azt nem tudom, hogy ha kapsz akkor mennyit.
  • Fpocok
    6679/3339
  • Cef
    Pontosan hány pontnál jársz?
  • Fpocok
    Bazz. Még 600 kell... szét fogok baszni valamit, ha nem lesz meg. Nem azért raktam bele most újabb 100 órát, hogy aztán a vége "szar" legyen.
  • ratgab
    VI, ami átveszi az irányítást a holdon: Tudod, hogy hívják később azt a VI-t? EDI-nek. Cerberus főhadiszálláson kiderül!
  • Cef
    A terminálos AI-jal kapcsolatban igazad van. A holdbázisi VI az valójában EDI elődje, ha jól rémlik EDI elmondja, hogy félelemből cselekedett. A reaper/ember hibrid az egy félkész reaper a reaperekhez tartozik. Ha jól emlékszem az overlordnál maga a tudós öccse volt a ludas, akire rá voltak kötve a gépek. Valóban végigkíséri ez a gép-ember ellentét az egész trilógiát, én is ezt írtam, csak ettől még nem törvényszerű, amit a Catalyst állít. Nem a problémakörrel van bajom, az nekem is tetszik, hanem azzal, hogy ennyire törvényszerű, mikor láttuk, hogy nem.
  • mkfdd
    Hm ha tudtam is akkor nem emlékeztem. Azért ezt említettem mert épp ott tartok most a történetben :) Jó tudni mindenesetre :)
  • goodgamer
    Alapból beadott egy linket a videó beszúrásánál és azt hittem az amit én kivágtam. Nem nagyon olvastam vissza, de megtudnátok mondani, hogy hol dől el a játék folyamán, hogy kik élik túl? Mert én úgy gondoltam, hogy jól cselekszek, de a végén
    nem jön ki senki az űrhajóból, csak kinyílik az ajtó és jön a stáblista.
    De nem vettem észre, hogy valahol befolyásolni tudtam volna a vége fele, hogy ki élje túl.
  • Atilorn
    Azt tudtad, hogy a holdbázisi VI EDI volt?
  • RAMyMamy
    "videó beszúrása" gombra kattintva ez az alap, gondolom kapkodnak és elfelejtik átírni a linket
  • mkfdd
    És az első részben az AI ami fel akarja robbantani a terminált a fellegvár üzleti negyedében? Vagy a VI ami átveszi az irányítást a holdbázison? Saren céljai? Második részben az overlord? A reaper/ember hibrid? Shepard implantjai? Lehetne még bőven sorolni. Szinte az elejétől a végéig végigkíséri a játékot ez a téma. Már az elején is a geth támadás indította be a történetet. Szerintem az lett volna az értelmetlen ha nem ezt a kérdéskört veszik lő.
  • Cef
    Már csak két küldetés, amik a végjátékhoz tartoznak.
  • Fpocok
    Nem szoktál linkelgetni videót? Én már többször láttam, hogy valaki be akart linkelni valamit és mást rakott be, pl a fridayt. EZT NEM DIREKT CSINÁLJÁK. Vagy elmegy a link véletlenül, vagy youtube szarakodik.