Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Pull ér szerintetek valamit? már lassan 50-es vagyok Adept-el... és már 10 szinttel ezelõtt eljutottam oda, hogy egyszerûen nincs mire pontokat költenem. egy pontot dobtam rá (pajzsokat elkapkodni), de van-e értelme többet?
Shockwave-en, Cluster Grenade-en és Pull-on kívül minden maxon, még Warp Ammo-t is kimaxoltam (pedig szinte nem is használom a fegyverem) és már tippem sincs mire kéne rakni <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

Eclipse:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dumával meg kell gyõzni a helyettest, hogy vegye át az irányítást. Ekkora, ahogy mész a lifthez kapod az infót majd a fejleményekrõl.

Eden Prime:
Ha megtaláltad az összes ilyen Intel-t (3 van), akkor megoldódik a küldi már ott Eden Prime-on.
Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A dlc-t ugye bioware pontokért is meg lehet venni?
A többi mentésemnél meg nem az. Most ezt magyarázza meg valaki 😄
Beszarok. Üres nálam a face code sor 😄. De azért kösz 😊
Én ma este az origin-en keresztül vettem meg a dlc-t, paypal-lel fizettem.
Sajnos 2 napja warezzal meg dlc unlockerrel elkezdtem a játékot és ma feltettem eredetibe de nem töltött be a mentett állás mert nem volt meg a dlc és mivel nem akartam újrakezdeni az egészet, inkább megvettem a dlc-t. Ma este még azt a vérszegény Kingdom of amalur demot is végigtoltam a bonusz cuccokért és megérte mert jó a fegyver amit adott, durva a hangja.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Két küldivel kapcsolatban lenne kérdésem:
Eclipse:
Beszéltem Bailey-vel, aztán az Eclipse bebörtönzött vezetõjével, megállapítottam, h nem nyomos, ezért inkább nem engedtem el és beszéltem a helyettesével. Csak most nem tudom, h ezek után mit kéne csinálnom. Ha beszélek Aria-val nem tudom mondani neki, h "hé nem lesz jó a másik csávó?", hanem csak ismét azt tudom kérdezni tõle, h hogyan tudnám az õrült vezetõt kiszabadítani a börtönbõl. Szal nem tudom hogyan tovább

Eden Prime:
Találtam Cerberus intelt a proteános dlc csinálása közben és van egy olyan küldi, h adjam oda az Eden Prime-os ellenállásnak, de nem tudom, h kinek kéne adni. Eden Prime-ra nem tudok megint leszállni
cataflam02
Ahh :SS Elnézést!! nem figyeltem 😞

One more story

15. hsz.-el lejjebb...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
VÓTMÁ!
Vagy két kommentel lejebb.

cataflam02
Új Trailer
Spoileres !!!

One more story

Nem tudom, Tatyla merre van, de ahogy végig olvasgattam a hozzászólásokat, csomó spoiler simán olvasható... Nem jó elsõ benyomás...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dead
Mindenképpen az Origines aktivációt hozza elõ telepítéskor is...

Botond
Hol írod be amúgy? Installnál az ablakba, vagy origin megnyit és redeem code? Mert ott is próbálhatsz másik lehetõséget még esetleg, ha az se, akkor hívd a vonalukat amit szintén kiír vhol,hogy mi a magyar szám.
Lewarezolhatod, de akkor sztem crackelned kell a játékot és a multinak annyi. Plusz nem veszítesz sokat vele ha kihagyod a dlc-t.
Dead
Viszont azt érzékeli, hogy helyes a kód, mert ha elütöm mást ír ki. Még egyéb ötlete van valakinek?

Botond
Ugyanakkor steames ME1et nem tudtam originen sehogy aktiválni a kettõt meg simán, én meg ezt nem értem miért, de mindegy is mostmár. 😊
Botond
Nekem az elsõ verzióra beintett origin a második verziót elfogadta. Kisbetûvel nem próbáltam.
Üdv! Megrendeltem az alapjátékot, amihez nem jár a Prothean csapattárs DLC. Ezt le tudom warezolni hozzá? Mert õszintén szólva szánalmasnak tartom, hogy az egész mass effect univerzum a protheanokról szól, erre a nagy végjátékból kimarad a lényeg, ha nem fizetsz több ezer forintot rá. Szóval le lehet warezolni mellé ezt a DLC unlockerrel, vagy látja az ilyen próbálkozást az origin? Kibannoltak már valakit ezért esetleg?

Fpocok
Azt a kurva! Nagyon várom már... még kb 25 óra mass effect 2 van elõttem 😄

Dead
Hogyan kell megadnom a kódomat?

A kódokat kötõjelekkel vagy azok nélkül, illetve kis- és nagybetûkkel is megadhatod. Íme, pár példa:

FJHZ-UVJ7-33Y5-75AB-36ZK
FJHZUVJ733Y575AB36ZK
fjhz-uvj7-33y5-75ab-36zk
fjhzuvj733y575ab36zk

A GYIK ezt mutatja, ki is próbáltam és minden esetben ez történik.

Ugye azzal tisztában vagy, hogy egyeseknek ez miatt a játék már csak ÓTVAR ÓCSKA LEBUTÍTOTT SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHR?!

Nem? Akkor most már tudod.

<#idiota>

Botond
Ne rakj bele ilyet - csak a betûket számokat írd be. 😊
Dead
Megvettem a CE-t, és képtelen vagyok originen aktiválni. Hiábí írom be a kódot ezt írja:
"Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, nézz utána az e kóddal kapott instrukcióknak, melyekben megtalálod a beváltás helyét!"
Tud valaki erre megoldást?

SötétBarom
Nem gondoltam rá, hogy ennyire ügyesek lesznek a srácok, de

roppant ízlésesen mutatták meg Tali arcát 😊)) Hibátlan. Jobban meg sem lehetett volna oldani. Továbbra is pure zsenialitás a cucc..

http://h11.abload.de/img/tali_face_in_me3_by_rwvjy8.jpg

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elõször is köszönöm, hogy spoilerezgetsz...

Másodszor meg hogy az Istenbe jön ide a DA2? Mi köze az egészhez? És miért az könnyített szar? Össze-vissza beszélsz értelmetlen dolgokat. Nem arról van szó, hogy most kötelezõen rád van kényszerítve a multi. Ott van, csináld multi nélkül, és nehezebb lesz, többet kell gyûjtögetni. A multi funnak van ott, és még mindig nem értem, miért baj az, hogy a multi könnyíti a dolgokat a singlében.

Ha olyan mentésed van, ahol kinyírtál embereket, fasz voltál egyesekkel, jó voltál másokkal, akkor úgy fog alakulni. Ha nem törekedtél arra, hogy mindenkit magad mellé állíts, akkor ne csodálkozz a végkifejleten. Mellesleg nem tudom, mi a vége, nem is akarom tudni.

Harmadrészt pedig az alább linkelt fejlesztõi infó alapján több War Asset van galaxisszerte, mint amire szükség van a legjobb befejezéshez. Problem? Vagy van kedved tovább trollkodni és szarozni mindent?

Amúgy meg ezt a story meg action módot is hülyeségnek találom az hogy kiveszik a választási lehetõséget pfff
ekkora balfaszságot,pont ez benne a lényeg a párbeszéd meg a döntéseid súlya.Meg a 3. mód hát nevetségesen könnyített az is minek, teljesen felesleges sztem.

Ha importálsz karaktert, akkor automatikusan rpg módban indítja.

Ahogy haladok elõre a sztoriban egyre jobban tetszik. Így hogy összefüggnek a részek, vannak visszatérõ szereplõk, stb. annyira magába szippant a játék és olyan érzelmi hatással vannak rám egyesek események, h huh. faszaság 😄
miért ilyen kicsi minden szoveg meg a válaszképernyok meg minden?Nem lehet állítani?
és választani sem tudtam,hogy milyen modban akarom elkezdeni.mármint,hogy RPG,Story vagy Action....
Remélem RPG-ben kezdte ha importáltam.

PSN ID:misi2mezei

JethroHUN
Pff, akkor jó. Akkor ennek a galactic at warnak egyáltalán nincs is érteleme. Akkor biztos nem szenvedek tovább vele, jobban érdekel a galaxis sorsa <#bohoc>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Miért hülyeség? Épp arról szól, hogy könnyítse a single elvárásait, és mindezt már nagyon kevés játékkal is el lehet érni. Pár csata alatt több tíz százalékot lehet javítani. Szerintem egyáltalán nem hülyeség. Az egész úgy van megcsinálva, hogy nem vesztesz vele semmit, csak nyersz, vagyis könnyíted a dolgod.

Mindenesetre annyit multizni fogok, h 100%-on legyen ne 50-en, mert idegesít, h nem 100-on van. <#idiota>
Fpocok
Ja jólvan akkor.
Mindenesetre akkor is hülyeség, hogy multival (mi köze a singléhez) így lehet befolyásolni a single részét.

Ennyit errõl...

Nekem még csomó mellékküldetésem van hátra, plusz Quariánokat és Getheket még nem is láttam, és már majdnem teli van a War Assets számláló csík. Szerintem biztos nem egyszerû, de csak singlével is össze lehet hozni a tökéleteset.

Ja. Ez azért van mert le van butítva.

Why so serious?

Renjike
dehogy is , az csak egy kisegítõ dolog hogy javíthasd a helyzetet ... a döntéseiden függ amúgy az egész ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
MICSODAAAAAAAAAA?
Mi ez a hülyeség? Csak multival lehet megkapni a jó végét, vagy mi?

Mondjuk ezt akkor marhaságnak tartom most mér kúrják el a single-t a multi miatt?és ha valaki nem akar nem tud multizni akkor kap egy szar befejezést,tulajdonképpen megvette a játékot aztán cseszheti ha nem multizik vele.Ez sztem kib*szás az emberekkel.Van ismerõsöm aki megvette és sose multizik meg sztem nem is fog.Pedig megvan neki a mw2..stb mégse multizik vele mert csak hébe-hóba játszik ahogy van ideje.Most akkor cseszheti.

MerlinW
Ahogy már többször írtam alig 5mp-et kapsz a multis küzdelmedért, amit anélkül is megnézhetsz RadTools Bik lejátszóval

Movies/End03_Shepard_Alive_Male.bik

Minden más ugyanaz mint a "nem annyira jó" végkifejletben. Tehát szvsz tök felesleges a multival görcsölni emiatt.

[merlinw.org]

Érdekes, nekem délelõtt mindig talált fél perc alatt játékot.

Why so serious?

Fejezd már be a kurva spoilerezést. Mert igen, az ~úgy hallottam~ is spoiler.

Why so serious?

JethroHUN
Hát a krva anyjuk már megint... bármennyire szeretném élvezni ezt a játékot ez a sz@r mindig keresztbe teszi

IJIazz
Nem akarlak elkeseríteni, de azzal a féllel is pont azt a befejezést kapod, mintha 100% minden.

JethroHUN
Biztos h nem tudod elérni, mondom hiába szedsz össze mindenkit akit csak lehet. Multizás nélkül úgyis csak a fele fog beszámítani...

Szal akármennyire is nem tetszik és nem érdekel a multi kénytelen vagyok játszani a jó befejezéshez? Vagy elméletileg ha nagyon megcsinálok mindent single-ben, akkor el tudok érni annyi effective-t, h jó befejezés legyen?
JethroHUN
Nekem az a véleményem, hogy bioware meg az ea elmehet az anyjába...már 20 perc próbálok egy rohad mulitba belépni, hogy meglegyen a 100% readiness és végre neki lássak a végsõ fejezetnek. De nem... mert egy rohad játékban lenne hajlandó berakni.. Most görcsöljek egyedül?! Ez nem gondolhatták komolyan...

@Evoltuion: a total military strength: azt mutatja hogy az eddig össze szedett szövetségeseid mennyire erõsek.
az effective -||-: az mutatja hogy a végsõ harcban a a totalból mennyi lesz jelen.
Tehát hiába van meg mindenki, az utolsó elveszett szerlelõtõl, ha nem nyersz multiba jó pár kört, és nem éred el a 100%ot Nyert körönként +4% (bronzon, lehet nehezebben több)

Azt csak multival lehet.Az az 50% arra vonatkozik.Úgyhalottam amúgy ha az Effective Militaty Strength eléri az 5000-et,Vagyis ha több akkor shep túléli.De lehet benne valami mert most elkezdtem multizni és nõtt is rendesen ez az Effective Militaty Strength, most 3000nél jár.

A War Assets-nél a Readiness Rating-ot hogyan tudom 50% fölé vinni? Már megcsináltam egy csomó küldit és ment is fel egy csomót az Effective Militaty Strength, de ugyanakor a Total Military Strength is megy fel és mindig 2x annyi, mint az Effective. Multizással tudom felvinni ezt az 50%-ot, vagy hogyan?