22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ööööö :D -
RamsayBolton #12475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miranda többféle okból meghalhat:
Ha nem volt lojális a 2. rész végén, mindenképpen meghal.
Ha nem figyelmezteted a Citadellán Kai Leng-re, és később nem adsz neki Alliance infot, amikor kér, akkor is meghal. Asszem ezen esetekben mindig Kai Leng öli meg (belehal a sérüléseibe).
Ha pedig a Horizon-i küldetés végén elbaszod a "túsztárgyalást", akkor lelövi az apja, még akkor is, ha az előbbi 3 felsorolt dolog stimmel.
Szóval elég sok helyen el lehet kúrni. -
ps3-on a demot kipróbáltam de ratyi játéknak tituláltam... ez a 3 viszont zsiga nagyon... de lehet ezután a másik kettőt is végig nyalom... -
RAMyMamy #12473 te nem játszottál az első 2 résszel? :D -
Mer? Az mi? Ja és beszélitek hogy ez meg az meghalt nálatok... Örüljetek... nálam mindenki meghalt a búra pofa csajon kivűl aki egyszer levette a maszkját de nem fordult a kamera felé vajon milyen arca lehet? szeme tuti kéken világít.... -
"Shepard arca miért repedezik?"
Akkor repedezik, ha renegade vagy. -
Egyébként van egy új fegyver amit Kai Leng kinyírásánál szereztem be csak egy a bibi és pedig hogy continue-ra kattíntottam ahelyett hogy beraktam volna a fegyvereim közé máskülönben vele könyebb lett volna kinyírni Lenget. Ja amúgy is kinyírtam csak az egyik katonája kinyírt miközben Leng már feküdt... na ott szakadt el a cérna nálam...
Shepard arca miért repedezik? Ez is tökre Metal Geares mert Snake arca is repedezett ugyanígy, nameg a bazi nagy gépek olyanok mint a metal gear robotok még a hangjuk is ugyanaz... ez a játék tiszta de ja vu... épp hogy csak lopakodás nincs... -
Leráztam a többi csajt, Mirandának mondtam, hogy folytassuk, aztán a játék közepe fele küldött egy levelet, hogy találkozzunk a Citadellán és... bom-chicka-vou-vou :) -
Ezen szakadtam XDDD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom, segitettem neki a hugat megmenteni. Roviden: keson ertem oda, ez a kinai halalos sebet ejtett rajta, de ketten megmentettuk a hugat, megoltem a faterjat kozben, aki tuszul ejtette a sajat lanyat, de sajnos o belehalt a korabbi serulesbe, illetve az apja utolso lovese se gyogyitott rajta :) Igaz, boldogan halt meg es megkoszonte, hogy megmentettem a hugat az apja es a Cerberus tudosok karmaibol. -
Itt a 3. részben? Hogy? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam mindkettő túlélte, sőt Mirandát jól meg is szexeltem:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mirandát lelövi faterja, tali öngyi lesz. -
mkfdd #12463 A fórumos szavazást én nem tartom kielégítőnek mert oda nyilván olyanok találnak oda akik elégedetlenek. Helyette inkább azt csináltam, hogy megnyitottam az első 15 videót amit kidobott youtubeon a "mass effect 3 ending" keresőszóra és elkezdtem összeadogatni a like-okat meg dislikeokat (értelemszerűen csak olyan videók amik ténylegesen a játék befejező videói és nem lettek felvizezve magánvéleménnyel).
Az eredmény:
3761 like - 2257 dislike
Tényleg sokan elégedetlenek, de ha a youtubeos arányból indulunk ki akkor az elégedettek még mindig többen vannak. Egyszerűen csak nem járnak a bioware fórumára panaszkodni. Minden játék hivatalos fóruma 90%ban panaszkodókkal van tele. Akinek minden szép és jó, azok nem zavartatják magukat ilyennel :D -
Nalam Thane meg a Suicide Missionban hullott el, Miranda most a haromban, igy lenyegeben szinte teljesen kimaradt nekem ez a kinai csavohoz kapcsolodo sztori :) Jott parszor, meg akart olni, merges lettem ra, majd belevertem az uvegpadloba - roviden. -
Evoluti0N #12461 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálad meghalt Miranda, korábban valakinél láttam, h Tali. Azt meg hogyan hoztátok össze? Úgy értem, miként lehetséges, h meghalnak? -
igen, elég sokszor szóba kerül is feltűnik, számomra nagyon szimpatikus karakter csak az nem tetszett h a 3. részre már tiszta deus ex-es végtagjai voltak... -
Nálam túlélte :D -
Mirandat is o nyirja ki, nalam legalabbis miatta halt meg. Ha jol emlekszem, irta valaki korabban, hogy kepregeny vagy a regenyek egyik kulcs szereploje, csak a jatekban nem tunt fel eddig, de a ME univerzum egyik fog*ci karaktere. -
RAMyMamy #12457 ahogy Fpocok is írta, abszolút nem illett bele maga a karakter az egész játékba. egy érdektelen "szuperkatona", akit a játék legvégére tartogattak, mint főbosst, miközben köbö 2-3 percet vesz igénybe a kicsinálása shepinek. semmi jelentősége nem volt, csak annyi, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő nyírja ki Thane-t... vagy legalábbis halálos sebet ejt egy már amúgy is haldokló lényen
Evoluti0N: akkor meg még párszor a számra fogom venni bizonyos felmenőik nevét, egy szép jelzővel megtoldva -
RamsayBolton #12456 menü, options, gameplay, difficulty -
Evoluti0N #12455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még mindig reménykedem, h csak indoktrináció a vége és csak azért tagadják, mert a dlc bejelentése előtt lelepleződött a dolog. :D -
Akkor nem vagyok egyedül ezzel... Kai Leng tökre Metal Gear feelinget ad.... -
sok gondotok van :DD
RAMy: mért volt szar? -
morzsi555 #12452 Az indoktrinációs elméletet cáfolta a Mass Effect 3: Final Hours. Nincs semmilyen mögöttes tartalom a befejezésben. Itt van még idézet belőle.
"And even in November the gameplay team was still experimenting with an endgame sequence where players would suddenly lose control of Shepard's movement and fall under full reaper control. (This sequence was dropped because the gaemplay mechanic proved too troublesome to implement alongside dialogue choices)."
-
RAMyMamy #12451
-
Na nekem ő sem tetszett. Úgy éreztem magam, mint egy kibaxott metal gear solid játékban. Túlságosan nem oda illő volt. -
RAMyMamy #12449 szerintem meg szar. adepttel, normal nehézségi fokozaton simán kinyírtam -
cdr74 #12448 Látom troll üzemmódban vagy :).
Eleve nálad a rendes, jó befejezés egy helyen szerepel a happy endinggel.
Az is volt már, hogy az a szám a fontos, aki lehetőleg mind3-at végigjátszotta. Most az átlag, kanapés, amcsi kocaboxost nem fogja érdekelni, hogy 2 burrito között mi volt. Az 1. vagy 2. játéknál kiadták a statisztikákat, miszerint kb. a fele 1x se játszotta végig a játékot. Most a nagy hype, meg az uj harcrendszer miatt megvette vki a 3-at, nemsokat vett fel az ME-bol, lehet ki se játszotta, ha mégis elért a végére másnap nem is emlékszik rá. Kb. úgy van vele, mint egy közepes látványfilmmel.
Ezek jóhógy nem mennek a fórumra mivel telibesz*rja az egész lore-t. Az 50k-hoz pedig nyugodtan oda lehet tenni min egy 3-as szorzót, mert nem mindenki lóg a neten, vagy nem tud\akar foglalkozni vele, de attól még a véleménye ugyan az lehet. Tüntetésre se megy el az összes "párttag"... -
Hol lehet skacok????????????? -
RAMyMamy #12446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a leglogikusabb magyarázat a befejezésre az indoktrináció lett volna, az a videó pedig nagyszerűen alátámasztotta a játékból megismert dolgokkal. erre a BW előáll ilyen szerencsétlen magyarázatokkal... ezen most nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek
ha lett volna egy csöppnyi eszük, akkor valóban ezt veszik alapul egy esetlegen alternatív befejezés dlc-hez. de nem...
nagyon remélem, hogy még a fent említett elméletnél is JOBBAL hozakodnak elő, ha már ennyire ügyesek és okosak, hogy a saját balfaszkodásaikat megosztják a nagyérdeművel.
az az n7 páncélos videó a végén irritál még mindig a legjobban -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kai lengről jut eszembe , a végső harc vele nagyon király volt :)) -
Vedd lejjebb nehézségi fokozatot :D -
Chipii #12443 Vedd le a nehézséget arra a harcra. -
Vedd le a harcok erosseget minimalisra, aztan majd visszaveszed kesobb. -
Feladtam a játékot ez a Kai Leng túl erős nekem és fegyverem sincs ellene meg védelmem se.... meg normálisan se tudok irányítani az ágyból... monitor és asztal hiányában végképp bebuktam ezt a játékot -
chev #12440 A végéről már elég sok szó esett itt de még azt sem értem, hogy néhol miért a renegade ikon jelenik meg nyilvánvalóan paragon döntésnél? Még a sulykolás az aktuális elmélet? Amúgy annyira nem szeretem se játéknál se filmnél ezeket az utólagos belemagyarázásokat. Néha elmegy de a Mass Effect-nél marhára nem. Olyan precízen fel lett építve az egész univerzum -
Anderson legalabb olyan kivalo katona es kemenyfeju harcos, mint Shep. A harom resz alatt kiderult mar, hogy akar Shep idosebb megfeleloje is lehetne, minden adottsaga megvan hozza. Siman elkepzelheto, hogy amig mindenki menekult, ez odament a robbanas/energiasugar helyehez, es megprobalta maga befejezni a dolgokat. Elotte megkereste Shep hullajat, felpofozta, megrangatta, adott neki valamit, stb, kitudja, aztan jott egy ujabb tamadas, es elindult a fenybe, mielott ott pusztul.
Vagy mar eleve ott volt o is a teruleten, amolyan B-tervnek, ha kozbejonne valami, a fene tudja. Valahogy odakerult, van olyan tokos legeny, hogy megoldja :) -
nekem dianna allers a szexistennő mass effectben mostanától, mióta láttam h psp-t is nyalt azóta úgy érzem h nagy faroknyűvő lehet :D -
RamsayBolton #12437 Rendesen megcsinálva még talán jobb is lett volna, mint az eredeti.
Ashley frizuja itt sokkal jobban illik egy bad-ass soldier-hez.