Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shockwave-en, Cluster Grenade-en és Pull-on kívül minden maxon, még Warp Ammo-t is kimaxoltam (pedig szinte nem is használom a fegyverem) és már tippem sincs mire kéne rakni <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eden Prime:
Sajnos 2 napja warezzal meg dlc unlockerrel elkezdtem a játékot és ma feltettem eredetibe de nem töltött be a mentett állás mert nem volt meg a dlc és mivel nem akartam újrakezdeni az egészet, inkább megvettem a dlc-t. Ma este még azt a vérszegény Kingdom of amalur demot is végigtoltam a bonusz cuccokért és megérte mert jó a fegyver amit adott, durva a hangja.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Eclipse:
Eden Prime:
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
A kódokat kötõjelekkel vagy azok nélkül, illetve kis- és nagybetûkkel is megadhatod. Íme, pár példa:
FJHZ-UVJ7-33Y5-75AB-36ZK
FJHZUVJ733Y575AB36ZK
fjhz-uvj7-33y5-75ab-36zk
fjhzuvj733y575ab36zk
A GYIK ezt mutatja, ki is próbáltam és minden esetben ez történik.
Nem? Akkor most már tudod.
<#idiota>#idiota>
"Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, nézz utána az e kóddal kapott instrukcióknak, melyekben megtalálod a beváltás helyét!"
Tud valaki erre megoldást?
http://h11.abload.de/img/tali_face_in_me3_by_rwvjy8.jpg
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Másodszor meg hogy az Istenbe jön ide a DA2? Mi köze az egészhez? És miért az könnyített szar? Össze-vissza beszélsz értelmetlen dolgokat. Nem arról van szó, hogy most kötelezõen rád van kényszerítve a multi. Ott van, csináld multi nélkül, és nehezebb lesz, többet kell gyûjtögetni. A multi funnak van ott, és még mindig nem értem, miért baj az, hogy a multi könnyíti a dolgokat a singlében.
Ha olyan mentésed van, ahol kinyírtál embereket, fasz voltál egyesekkel, jó voltál másokkal, akkor úgy fog alakulni. Ha nem törekedtél arra, hogy mindenkit magad mellé állíts, akkor ne csodálkozz a végkifejleten. Mellesleg nem tudom, mi a vége, nem is akarom tudni.
Harmadrészt pedig az alább linkelt fejlesztõi infó alapján több War Asset van galaxisszerte, mint amire szükség van a legjobb befejezéshez. Problem? Vagy van kedved tovább trollkodni és szarozni mindent?
ekkora balfaszságot,pont ez benne a lényeg a párbeszéd meg a döntéseid súlya.Meg a 3. mód hát nevetségesen könnyített az is minek, teljesen felesleges sztem.
Ahogy haladok elõre a sztoriban egyre jobban tetszik. Így hogy összefüggnek a részek, vannak visszatérõ szereplõk, stb. annyira magába szippant a játék és olyan érzelmi hatással vannak rám egyesek események, h huh. faszaság 😄
és választani sem tudtam,hogy milyen modban akarom elkezdeni.mármint,hogy RPG,Story vagy Action....
Remélem RPG-ben kezdte ha importáltam.
PSN ID:misi2mezei
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindenesetre akkor is hülyeség, hogy multival (mi köze a singléhez) így lehet befolyásolni a single részét.
Nekem még csomó mellékküldetésem van hátra, plusz Quariánokat és Getheket még nem is láttam, és már majdnem teli van a War Assets számláló csík. Szerintem biztos nem egyszerû, de csak singlével is össze lehet hozni a tökéleteset.
Why so serious?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mi ez a hülyeség? Csak multival lehet megkapni a jó végét, vagy mi?
Movies/End03_Shepard_Alive_Male.bik
Minden más ugyanaz mint a "nem annyira jó" végkifejletben. Tehát szvsz tök felesleges a multival görcsölni emiatt.
[merlinw.org]
Why so serious?
Why so serious?
@Evoltuion: a total military strength: azt mutatja hogy az eddig össze szedett szövetségeseid mennyire erõsek.
az effective -||-: az mutatja hogy a végsõ harcban a a totalból mennyi lesz jelen.
Tehát hiába van meg mindenki, az utolsó elveszett szerlelõtõl, ha nem nyersz multiba jó pár kört, és nem éred el a 100%ot Nyert körönként +4% (bronzon, lehet nehezebben több)