Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az volna a kérdésem,hogy a sisakot le lehet venni az ilyen drága egész testes armorokol valahogy?Mert jol néznek ki meg erosek,de valahogy sisak nélkul szeretek játszani.az armor választásnál nem lehet azt tudom mert ott eltunik minden lehetoség ha berakok egy egész testre valo armort,de nem lehet valahogy "láthatatlanná" tenni mint az 1. részben?

PSN ID:misi2mezei

Nem csak annyi vége van a játéknak!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg lehet csinálni a játékot úgy, hogy életben maradjon! bizonyíték : http://www.youtube.com/watch?v=prohgapL54Q&feature=related úgy kell csinálni, hogy kell 5000+ pont és el kell õket pusztítani
Calver
nem tudom ehhez kéne-e spoiler tag, de legyen.

"The trees move. Do you not see it?"

kérdés torolve!
csak el kellett olvasnom a Codex bejegyzést😄

Calver
akit érdekel: kombózásról leírás

még annyit tennék hozzá, hogy:
1) Reave használható "elõkészítéshez" és robbantáshoz is
2) lehet több robbantást is ellõni egymás után, ha tudod mit csinálsz: pl Stasis/Singularity -> Reave(/Warp?) után emlékeim szerint szépen fényesen fog világítani az ellenfél aki bekapta (avagy meg aktív lesz rajta), és ilyenkor még remekül felrobbantható, mondjuk egy Warp-al. Stasis bubi pedig robbanás után "átterjed" az ellenfelekre akik kaptak belõle, és így egészen komikus dolgokat lehet mûvelni <#vigyor1>
plusz baromi kielégítõ, amikor 4 gombnyomás egymás után 3 robbanáshoz vezet <#hawaii>

a játék elejével kapcsolatos
Importáltam a mentésem amint már mondtam.Még az 1. rész végén én Andersont választottam tanácstagnak.A 2. részben rendben is volt,de itt miért Udina a emberi tanácstag a Fellegvárban?Jo az egy dolog,hogy Anderson valszeg meghalt(bár ki tudja,nehogy elmondjátok😄),de nem hinném,hogy a híre ilyen gyorsan eljutott volna a Fellegvárba és azonnal Udinát tették volna a helyére...Vagy netán Anderson lemondott csak én lemaradtam rola?

JethroHUN
Játék vége spoiler, párbeszéddel kapcsolatos kérdés.
ebben a párbeszédben, tudott valaki reputáció választ nyomni? Érdekelne mi történne a paragon válasz után.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nekem pont hogy tetszett a lezárás.

Érezni lehetett a jeleneten, hogy hiába halnak meg milliók körülöttük a galaxis valaha volt legnagyobb csatájában, mégis eltörpült a tény mellett, hogy Shepard épp olyan döntés elõtt áll ami százezer évekre elõre meghatározza a galaxis történelmét meg az organikus és szintetikus életformák közötti örökös ellentétet.
A kaszás-probléma meg meg lett oldva, mert mindhárom esetben véget ér a kaszások inváziója. Az egyikben elpusztítja õket, a másikban átveszi az irányítást felettük, a harmadikban meg elveszi a létezésüknek az értelmét. Nem tudom a csalódott játékosok mit vártak a befejezéstõl. Hollywood-i giccsparádét? Simán kinyírni a reapereket aztán boldogan él mindenki míg meg nem hal? Örülök hogy az írók scifi-sebb utat választottak.
Technológiai fejlõdésben lehet hogy visszavetett mindenkit a tömegrelék elpusztítása, viszont a kaszások legyõzésével lehetõséget kaptak a továbbfejlõdésre. Valamit valamiért.
Ami pedig Shepard halálát illeti, ahogy láttam erre is sokan panaszkodnak. Végig mindhárom rész alatt arról papolt Shepard, hogy fontos meghozni a szükséges áldozatokat a cél elérése érdekében. Hát most bebizonyította hogy nem csak egy szájhõs 😄 Szomorú volt a vég az igaz, de elszomorítónak nem nevezném.

Én sem ilyen végre számítottam, hanem sima gyõzelemre, Shepard túlélésére, nagy diadalmenetek mindenütt, tûzijáték a tatooine-on stb..
Én így kellemesen csalódtam.

penge96
Gyerekek, én ezt a Vega gyereket nagyon bírom. Akkora arc, hogy az kész. Csak õ lehet olyan hülye, hogy effektíve kamikaze megoldással szedi le a célpontot. 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JethroHUN
Én is ugyan így érzek.
Már ott bukik az egész, hogy az egész galaxis be van hálózva relékkel, és tudjuk mi történik ha egy felrobban. Ergo a galaxis nagy része meg is semmisül. De az új életforma megteremtésén csak néztem, most komolyan még a falevélbe is áramkör? <#idiota> De ha az vesszük, az én Shepardom ezért harcolt, a nagy békért. Na itt van... lehet örülni, és megrohadni ugyan azon a fos bolygón. A lényeg EDI és Joker boldogan élhet, örökké. Gépek nem halnak meg. De hogy Liara mint fog csinálni<#confused>ott maradnak 3an a lakatlan bolygón.
Ez egy nagyon jó játék volt csak, kár hogy ez tényleg egy befejezõ rész volt. Bármelyik befejezést is hozzuk össze, totál kicsinálja a teljes Mass Effect univerzumot. Hát ez van, véget ért a történet <#rinya> Egy Take Back Omega dlc nem lenne rossz.

Mondjuk nem ilyen befejezést akartam <#szomoru1> a másik kettõt hogy lehet volna megcsinálni?
Csak a sugár felé lehet menni, és akkor a happy cyborg létezés.

Mivel lehet lejátszani az ending vidókat és mi a nevük? Arra kíváncsi lennék hogy a credits utáni mindig ugyan az-e

nos, a reggeli mikrolagos problémára nem sikerült egyenlõre megoldást találnom, viszont próbaképp feltettem a virágbolti verziót ha már az eredeti nem megy rendesen, és érdekes módon az símán fut, semmi mikrolag, egyenlõre játszok ezzel aztán majd még kísérletezek, eredetivel mégiscsak jobb volna

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

128bit
Hello szia
Segitsetek ,nem tudok angolul és nem tudok tovább jutni .
Az ürhajoban bolyongok ,mindenhol voltam már,mit kellene csinálnom?
Köszi

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

sherlock1
Aki a prothean dlc-re azt mondta, hogy nem fontos dlc, az egy hülye pöcs.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Végigjátszottam a Mass Effect 3...

vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyon jó a játék, izgalmas volt összegyûjteni a népeket konfliktusokat megoldani, az eddig barátságokat/ellenségeskedéseket folytatni. 10/10...
... lenne, ha a vége nem lenne olyan... elszomorító. Egyszerûen most egyszerûen nem tudom, hogy mit gondoljak. Valahogy nem erre számítottam. Annyira demotivált, hogy az csak na
annyi módja lett volna befejezni, erre a BW szart a fejünkre, és a legelszomorítóbban zárta le ezt a trilógiát. Valahogy én ezt nem értem. Nem ezért harcolt a galaxis. Most aztán szívás --> tömegrelé nuku, technológia nuku, a kaszás támadta bolygók nagyrészén is mindenki halálra van ítélve a megfelelõ utánpótlás nélkül. Bármelyik véget választom, tömegrelé elpusztítva (az már mindegy, hogy a kaszások elpusztulnak vagy elmennek, vagy új életforma jön létre --> bár az utóbbi a legértelmesebb dolog, hamarabb fejlõdhet a népesség, stb...) Szóval csalódott vagyok a végével kapcsolatban. Nem ilyen befejezést vártam és sokan mások sem... 😞 Iszonyatosan szomorú vagyok. Remélem valami DLC vagy más enyhíteni fogja ezt. <#confused>

Aláírás: egy hatalmas és hûséges ME fan, akinek nagy szívfájdalmat okoztak <#szomoru1><#rinya>

JethroHUN
A játék leg végét mégis hogyan?! Tök mind1, easyn is.
Ugyan úgy pont a sugár elõtt 1hitel az a marauder, mindig. De azért ez hogy telibe basz Harbinger...

xblades
Igazad van, nem is szeretem volna mást mint egy happy end-et és egy the end-et ez nem hiszem hogy annyival megnövelte volna a fejlesztést, csak nem mertek a bevált formulától eltérõt csinálni mivel érthetõ modon a nyereség fontos tényezõ.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Logikus lehetett volna még rengeteg kifejlet. Cerberus megmentését, vagy az a feletti irányítás megszerzését is ki lehetett volna tûzni célul, de az még 1 év fejlesztés és még 10 gb adat lett volna valószínûleg. Az viszont tény hogy ez amit kaptunk az magasan kiemelkedik abból a hulladékdombból amit ma játékiparnak hívnak.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

xblades
És most tényleg ez a vége így
beletrafáltam, hogy mindenki meghal a végén olyan mint az Unreal 2 küzdesz ezerrel majd minden amit össze gyûjtesz a 3 rész alatt megy a kukába, hatalmas egy befejezés de ezt már ellõtték pont ez a vége az elõbbi címnek is

'Egy pici csalódás a teljes kreativitás hiánya és a merészség hogy mást csináljanak mint a sablon az alap koncepció, bár érthetõ sok pénzbe került a készítés és vissza kell nyerni.'

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Na, már teljesen biztos hogy a játék vége az ami a legnagyobb fejfájást okozza mindenkinek, de hát így van ha valami a szívünkbe lopja magát 😊 azért 1 kérdés, hátha...

És a Normandy? Lezuhan minden esetben 1 bolygóra? Ha jól értelmeztem pusztítás esetén a mass gate összeomlik. Ha control vég van, akkor is?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Calver
kérdés: Tali képességei közül mi a jó?
Energy Drain és Sabotage egyértelmû, de azon túl? Combat Drone vagy Defense Drone a nyerõ?
biotikus erõket kisujjamból kirázom, de tech dolgokról halvány lila gõzöm sincs. <#fejvakaras>

Kár. Megnéztem volna egy nagyon bad endet...

Szerintem hatalmas lett volna egy olyan vég amikor vesztünk, és azzal végzõdik Shep és párszáz/ezer tag lefagyassza magát, hogy a reaperek után legyen valaki aki újra benépesíti a földet.

Sztem jó lett volna egy ilyen...
MerlinW
Lásd elõzõ hsz, nem. Mind a 6 befejezés ugyanaz (animáció terén), 1-1 képkocka a különbség.
éljeneznek, nem éljeneznek, ott a Big Ben, nincs ott a Big Ben, illetve a 4-5mp-es Shep fellélegzik hamvaiban jelenet.

Ahogy már számtalanszor írtam, ott vannak a játék könyvtárában a videók, meg lehet õket nézni.

[merlinw.org]

MerlinW
Mindegyik befejezés majdnem ugyanaz. 1-1 képkocka a különbség, szóval nem kell stresszelni.

"a k...va anyjukat, hogy megint elb.sztak egy jó IP-t a DA után"
Ne bohóckodjunk már... a játék szuperjó lett. Nem kell minden kis sz*rért sírni, mint az óvodások...

[merlinw.org]

xblades
Ja az engem is érdekelne, hogy lehet-e nagyon rossz vége a galaxisnak?

MerlinW
Jah, a fejlécben meg kell nyomnod a gombot..😊

[merlinw.org]

Megnéztem Youtube-on a "legjobb" végkifejlet differenciáját, de nem tudom mi lehet abban a lényeg 😊 talán a credit utáni része akkor? ááááá

Azért ugye van lehetõség rossz végifejletre is? Szóval nem olyanra ami 5mp-ben különbözik hanem mondjuk kihalunk. Vagy így is úgyis nyerünk? Remélem nem. A ME2 ezért tetszett.
Ezért hozok ME2-bõl (ME1-bõl kevesebbet) 8 mentést. Alig várom a különbözõ végkifejletteket.
Bocs, de inkább hiszek egy hivatalos Bioware fejlesztõi álláspontnak, mint egy "eddig mindenki aki végigvette" kijelentésnek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Elvileg ha a zöld csík betelik 6000-nél, akkor 6000 elég a legjobb befejezéshez, nem?

A quarian/geth küldetés után vagyok 6700 ponttal. Amennyi még hátra lehet, úgy érzem még kb. 1-2 ezer összegyûjhetõ.
Arra nem gondoltok, hogy a "tökéletes" végkifejlethez az elõzõ két részt is úgy kellett volna játszani, hogy tényleg "hibátlanok" legyenek? Én speciel nem lepõdöm meg, ha nem sikerül összeszedni a max. pontszámot, mivel eleve úgy játszottam az elõzõ részekben, hogy Shepardnak legyen valami személyisége, nem pedig aki az irreális tökéletes végkifejletre hajt. Ha belegondoltok ezerszer logikusabb, és sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy így is úgy is tragédiák történnek, mintha egy Reaper háborút röhögve megnyernénk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lwb
De, magas paragonnal. Ipadrol irok es bonyolult a spoiler tag ezert reszleteket nem irok.

Prince23
Én a getheket választottam magam mellé. Talit nem lehet amúgy megmenteni, Paragonnal? 😄 mer én benyomtam a jobb klikket, de nem sikerült. Levetette magát a szakadékról. tiszta Armagaeddon feeling volt elõtte a csata, meg a vele járó bánat 😄

lwb
Ha tényleg 5000 ems kell a legjobb végigjátszáshoz, akkor az multi nélkül 10000 total, ami képtelenség, ezt én is meg tudom erõsíteni, vagyok annyira elõre.

lwb
Az 5000 az effective-re értendõ, tehát 10 000 total, ha nem multizol. Ez - bár a bioware mást állít - ELÉRHETETLEN csak szingliben eddig mindenki szerint, aki végigvitte. Pedig 100%-os végigjátszások vannak. Ha ez igaz, akkor a k...va anyjukat, hogy megint elb.sztak egy jó IP-t a DA után. Viszont azt is olvastam, hogy nincs különbség 3000 vagy 5000 ems között. Nem tudom, mi az igazság, de gyanús a nagy kuss és a thread törlési cunami a hivatalos fórumon.

Kezd elegem lenni a bioware-bõl.

MerlinW
Elvileg a maradékot kapod a multiban, de nemtom én is csak olvastam.

[merlinw.org]

Hát feles skill pontokat biztos lehet rá áldozni, ha már minden más skill ki van maxolva.
Vanguard-al én se használom se a Schockwave-t, se a Nova-t. Szinte csak a Biotic Charge-ot és az Ammo powereket shotgunnal.
Hát a csík 50%-os readiness-el kb. 6000 pontnál (3000 effektív pont) telik be, szóval az 5000 vmi elírás lehet.
(Ezt már az elején is ki lehet logikázni, ezért nem gondolom spoiler-nek)
Calver
de mire lehet jól használni? embereket összekapni egy kupacba ott van Singularity, kombózni emellé Warp és Throw... ezek mellé milyen extrát ad még Pull, pajzsok elrángatását leszámítva?

btw egy spontán okosság:
ha Kaidan-t használjátok, respeceljétek, ugyanis a kis aranyost nem nagyon zavarja, hogy squad power usage ki van nyomva, örömmel használja Barrier-jét...

Igen eloszor pontot vettem és abból a dlct

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

MerlinW
A Proteánok múltja, fajleírása, élete, pusztulása, videókkal, párbeszédekkel + egy kellemes csihipuhi a jó öreg Eden Prime-on. Emellett állandó társ is lesz és küldetések alatt is mesél néha.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig ME wiki szerint 5000 a max szingliben...

[merlinw.org]

Tatyla
nem keveset töröltem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Eclipse: beszélgess csak még az NPC-kkel
Eden Prime: hármat kellett volna találnod. Ha nincsenek meg, akkor majd a köv. végigjátszásban...

[merlinw.org]

ProGabe
na ezt így most olvasom elõször. inkább olyat hallani, hogy van benne egy kis lore, de semmi eget rengetõ :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
rohadt Bioware! abbahagyhatatlan játékot csináltak! 😄

nem részletezem miért tetszik, inkább sajnálom a fanyalgókat. ebben nem a hibákat kéne keresni, hanem kiélvezni minden másodpercét. ha egy bomba nõt kefélsz éppen, akkor azon jár az agyad, hogy nem tetszett a cipõje, meg irritál a csengõhangja?! mert kb. ilyen szintû hibákat hoznak fel egyesek

amúgy van egy-két túlzás. pl. egyik mellékküldetés (salarian spectre vs. hanar diplomata, terminál-keresés)
egyetlen gombnyomáson múlott egy egész bolygó sorsa?!?! hábazmeg! ez szerintem szimplán trollkodás a készítõk részérõl 😊 egyetlen mondattal elintézik a szereplõk is. "nem kellett volna megmentenie, a mai nap elpusztul a hanarok szülõhazája" Shepard: "mindig az adott harcot kell megvívni" lááál!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
"Plusz nem veszítesz sokat vele ha kihagyod a dlc-t."

Nem veszít?? Az ME univerzum legértékesebb információit adja a DLC... Hogy a fenébe ne veszítene.

[merlinw.org]

Bocs félre értettem. Amúgy szerintem nagyon is van értelme a Pull-nak. <#eplus2>
Hát az érdekes. Én is 50+ vagyok, de még van hova pontot tenni...
Hát ja. Én getheket és quarianokat épphogy láttam, de a war asset csík

Már bõven maximumon van (6000+) multizás nélkül is (50%-on)