Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
csak el kellett olvasnom a Codex bejegyzést😄
még annyit tennék hozzá, hogy:
1) Reave használható "elõkészítéshez" és robbantáshoz is
2) lehet több robbantást is ellõni egymás után, ha tudod mit csinálsz: pl Stasis/Singularity -> Reave(/Warp?) után emlékeim szerint szépen fényesen fog világítani az ellenfél aki bekapta (avagy meg aktív lesz rajta), és ilyenkor még remekül felrobbantható, mondjuk egy Warp-al. Stasis bubi pedig robbanás után "átterjed" az ellenfelekre akik kaptak belõle, és így egészen komikus dolgokat lehet mûvelni <#vigyor1>#vigyor1>
plusz baromi kielégítõ, amikor 4 gombnyomás egymás után 3 robbanáshoz vezet <#hawaii>#hawaii>
Érezni lehetett a jeleneten, hogy hiába halnak meg milliók körülöttük a galaxis valaha volt legnagyobb csatájában, mégis eltörpült a tény mellett, hogy Shepard épp olyan döntés elõtt áll ami százezer évekre elõre meghatározza a galaxis történelmét meg az organikus és szintetikus életformák közötti örökös ellentétet.
A kaszás-probléma meg meg lett oldva, mert mindhárom esetben véget ér a kaszások inváziója. Az egyikben elpusztítja õket, a másikban átveszi az irányítást felettük, a harmadikban meg elveszi a létezésüknek az értelmét. Nem tudom a csalódott játékosok mit vártak a befejezéstõl. Hollywood-i giccsparádét? Simán kinyírni a reapereket aztán boldogan él mindenki míg meg nem hal? Örülök hogy az írók scifi-sebb utat választottak.
Technológiai fejlõdésben lehet hogy visszavetett mindenkit a tömegrelék elpusztítása, viszont a kaszások legyõzésével lehetõséget kaptak a továbbfejlõdésre. Valamit valamiért.
Ami pedig Shepard halálát illeti, ahogy láttam erre is sokan panaszkodnak. Végig mindhárom rész alatt arról papolt Shepard, hogy fontos meghozni a szükséges áldozatokat a cél elérése érdekében. Hát most bebizonyította hogy nem csak egy szájhõs 😄 Szomorú volt a vég az igaz, de elszomorítónak nem nevezném.
Én sem ilyen végre számítottam, hanem sima gyõzelemre, Shepard túlélésére, nagy diadalmenetek mindenütt, tûzijáték a tatooine-on stb..
Én így kellemesen csalódtam.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Mondjuk nem ilyen befejezést akartam <#szomoru1>#szomoru1> a másik kettõt hogy lehet volna megcsinálni?
Mivel lehet lejátszani az ending vidókat és mi a nevük? Arra kíváncsi lennék hogy a credits utáni mindig ugyan az-e
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Segitsetek ,nem tudok angolul és nem tudok tovább jutni .
Az ürhajoban bolyongok ,mindenhol voltam már,mit kellene csinálnom?
Köszi
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
http://youtu.be/4v8qae11_-M
vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyon jó a játék, izgalmas volt összegyûjteni a népeket konfliktusokat megoldani, az eddig barátságokat/ellenségeskedéseket folytatni. 10/10...
... lenne, ha a vége nem lenne olyan... elszomorító. Egyszerûen most egyszerûen nem tudom, hogy mit gondoljak. Valahogy nem erre számítottam. Annyira demotivált, hogy az csak na
Aláírás: egy hatalmas és hûséges ME fan, akinek nagy szívfájdalmat okoztak <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
'Egy pici csalódás a teljes kreativitás hiánya és a merészség hogy mást csináljanak mint a sablon az alap koncepció, bár érthetõ sok pénzbe került a készítés és vissza kell nyerni.'
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Energy Drain és Sabotage egyértelmû, de azon túl? Combat Drone vagy Defense Drone a nyerõ?
biotikus erõket kisujjamból kirázom, de tech dolgokról halvány lila gõzöm sincs. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem hatalmas lett volna egy olyan vég amikor vesztünk, és azzal végzõdik Shep és párszáz/ezer tag lefagyassza magát, hogy a reaperek után legyen valaki aki újra benépesíti a földet.
Sztem jó lett volna egy ilyen...
Ahogy már számtalanszor írtam, ott vannak a játék könyvtárában a videók, meg lehet õket nézni.
[merlinw.org]
"a k...va anyjukat, hogy megint elb.sztak egy jó IP-t a DA után"
Ne bohóckodjunk már... a játék szuperjó lett. Nem kell minden kis sz*rért sírni, mint az óvodások...
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kezd elegem lenni a bioware-bõl.
Vanguard-al én se használom se a Schockwave-t, se a Nova-t. Szinte csak a Biotic Charge-ot és az Ammo powereket shotgunnal.
(Ezt már az elején is ki lehet logikázni, ezért nem gondolom spoiler-nek)
btw egy spontán okosság:
ha Kaidan-t használjátok, respeceljétek, ugyanis a kis aranyost nem nagyon zavarja, hogy squad power usage ki van nyomva, örömmel használja Barrier-jét...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Eden Prime: hármat kellett volna találnod. Ha nincsenek meg, akkor majd a köv. végigjátszásban...
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem részletezem miért tetszik, inkább sajnálom a fanyalgókat. ebben nem a hibákat kéne keresni, hanem kiélvezni minden másodpercét. ha egy bomba nõt kefélsz éppen, akkor azon jár az agyad, hogy nem tetszett a cipõje, meg irritál a csengõhangja?! mert kb. ilyen szintû hibákat hoznak fel egyesek
amúgy van egy-két túlzás. pl. egyik mellékküldetés (salarian spectre vs. hanar diplomata, terminál-keresés)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem veszít?? Az ME univerzum legértékesebb információit adja a DLC... Hogy a fenébe ne veszítene.
[merlinw.org]