22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• RAMyMamy
  • JethroHUN
    Ez biztos vótmá. De baromi jó. Küldjük Conradot, hát persze...
  • Atilorn
    Azzal nincs semmi baj, hogy tetszik. Azzal van a baj, hogy rengetegen, akiknek tettszett, lehurrogják, és mindennek lehordják azokat akinek nem tetszik.
  • RAMyMamy
    :DDD
  • morzsi555
  • Fpocok
  • Animefox
    De a búrás csaj egyébként tök jó fej, olyan emberi... az óriás békákat bírtam még nagyon... meg azt a pörölycápa fejü kis lényt akit hátba lőttem na az is tök jó arc volt.... a dokinő meg annyira tetszik hogy elfogadnám barátnőnek.... fehér haj illik hozzá.... jó segge is van...
  • Evoluti0N
  • gerey
    Felmentem a BSN-re, hogy utána nézzek, hogy tudtám a default femshep hajat berakni customnak (tudja valaki?), erre látom, már arra is nyitnak topikot, hogy azon értetlenkedjenek, hogy valakinek tetszik/megelégedik/védi a jelenlegi ending-eket. Ez már kicsit szánalmasan vicces. Oké, hogy neki nem tetszik megértem, de nekem hadd legyen jó már :D
  • Marci0115
    mi ez a nagy marauder shield?:D
  • JethroHUN
    Ez király, tetszik
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem ott volt a kék befejezésnél is. Emlékszem. De akkor nem ölelte Jokert csak állt mellette. Ha jól emlékszem, pedig nagyon ez a kép rémlik. Más, egyedül a kéknél marad meg a Citadell? Fuck yeah... megmarad a Purgatory klub, már megérte
  • morzsi555
    Még egy ilyen befejezés is jobb lett volna:

• Chipii
    Azért "kicsit" máshogy viszonyulsz a társaidhoz, ha egyszer játszottál a 3.-kal 30 órát, vagy játszottál 5+-szor mind az első, mind a 2. résszel játékonként 30-50 órával:) Teljesen magadának érzed az egész világot és benne a karaktereket, rengeteg beszélgetés után - ismered őket, tudod mihez hogy viszonyulnak, emlékszel a velül való kalandokra, a kezdetektől, a teljes eposzi játékon át:) Akkor már nem csak az a "búrás csaj" lesz :D:D:D
  • gerey
    Akkor oké.
  • gerey
    Jah végül is jogos, csak az előző végigjátszásomban Joker után szállt ki egyből, meg amiket láttam youtube-n ott is. Csak kíváncsi voltam. :D
  • Evoluti0N
    Őt csak akkor mutatja ha a zöldet választod. Nagyban ölelkezik Jokerrel. Ők az új Ádám és Éva :D
  • Fpocok
    Attól hogy nem látod ott, még nem biztos hogy meghalt. Nem mutatják az összes társat, csak néhányat.
  • gerey
    Nah amíg itt megy a sírás a végéről (amivel semmi gond szerintem, hiba lenne DLC-be megváltoztatni), addig én végigjátszottam még1x, de van egy kérdésem:

A végén a controll-t választottam, de amikor a Normandy lezuhant kiszállt Joker, és még két társ (akik velem voltak Londonban), de EDI nem volt velük. Akkor ő sem éli túl mindig?
  • Atilorn
    Ctrl+C-Ctrl+V, megfűszerezve egy csipet effect variálással, és bon appétit. Sajnos kifutottak az időből. Szomorú.
  • Evoluti0N
    *tudod
  • Evoluti0N
    "Búra pofa csaj" :D El se tudok képzelni, h egy olyan rajongónak, mint nekem, akik az első 2 részt "kismilliószor" végigjátszották, szinte fizikailag fáj ez a "Búra pofa csaj" :D
  • JethroHUN
    Micsoda meglepetés.
    (Majdnem)tök egyforma mind
  • morzsi555
    Aki még nem játszotta végig, ne nézze meg, stb.

• PiszkosFred
    Altalanositasz. Hiba.
  • JethroHUN
    Most mi a franc bajod van? Valahol idéztem volna a neved? A sorok között van esetleg? ...
  • nyirog
    hááát, elég sok olyat ismerek akinek fingja nincs róla, meg h szerinte szar film, számomra példaértékű, ellenben mátrix befejezése tetszett, ez itt bosszant, legalább a jokeres rész helyett legyen vmi más és akkor már megnyugszom...., habár a kérdések amiket kivágtak a catalyst küldetésből az hiányozni fog

de mondatodra felelve, szerintem a bioware pont így látta a dolgot
  • PiszkosFred
    Az en nevemben ne beszelj, koszike. Ird azt, hogy a BSN forumra iro 50 000 kollegad neveben szolva,.... stb.
  • watto
    Felejthetetlen nem azt jelenti hogy mindenki beszl róla hanem hogy mindenki emlékszik rá, és ha megkérdezel egy embert mi az a mátrix bizony tudja.
  • Animefox
    Viszont engemet nem fog csalódás érni a végén.... bibííí
  • JethroHUN
    Pontosan. Most akik csak megvették a 3at, mert eladta nekik a marketing és nem játszottak az előző 2 részel nem értik. De akik az első óta fanok és eltöltöttek ennyi időt ezzel a sorozattal, méltán várának el valami normális befejezést. De bioware már megszokásból csinálja, azt h kell szemen köpni a rajongókat...

Animefox: aham... hát ha csak a grafika számít.
  • Animefox
    a 2-ben benne van minden dlc ha ps3-ra szerzem be.... sztem megveszem... megéri.... 1-et letöltöm és unalmas napjaimban tolom majd végig uborka szezon alatt... na akkor a renegade mi is???
  • nyirog
    valaki linkelte ahol ilyen idézetek voltak a bioware fórumon és ott írták h úgy akarták h a játék vége kicsit a mátrixéhoz legyen hasonlatos, na most ez kicsit meghazudtolja a nyilatkozatukat miszerint felejthetetkenné akarték tenni - basszus mátrixról se beszél manapság már senki, amit bánok is mert ott is egy rakat kérdésem lenne még, és valami könyvet, mese sorozatot, vagy játékot adhattak volna hozzá ami kiegészíti az univerzumot, de neeeem....
  • RAMyMamy
    nem tudod, mit hagysz ki az első résszel...

Ryder62: osztom a véleményed
  • edios
    ha 2-vel kezded, akkor genesis dlc-t mindenképp szerezd be, elmeséli az 1 történéseit, és dönteni is lehet benne fontosabb dolgokról.
  • Animefox
    A kettőt lehet majd beszerzem... az 1 grafikája már túl gyenge nekem....
  • Ryder62
    Most komolyan nem értem hogy miért kell hülyének nézni azokat akik egy normál endinget vártak. Mert akár hogy nézzük így vagy úgy a galaxis vissza kerül a "középkorba" mivel ugye felrobbannak a relék minden befejezésben. Ez számomra sem elfogadható mivel az első részt vagy 8-szor a másodikat 4-szer vittem végig és még terveztem jó pár végigjátszást. De ezek után csak úgy tudok rágondolni hogy minek is küzdök a galaxis úgy is össze fog "omlani". Tehát akár mit választok nincs olyan befejezés a trilógiának hogy max a reaperek pusztulnak meg shep meghal.

Remélem hogy bio nem lesz gyökér és kiad egy ending dlc-t amiben kicsit helyre teszik a dolgokat. Ha már megszerettem egy univerzumot minden fajájával, világával, történelmével, és több 100 órát töltöttem benne ne az legyen már hogy minden befejezésben vissza küldjük a középkorba.Sztem nem csak én vagyok vele így.
  • szomferi
  • Chipii
    Mindenképpen érdemes mind a 3-at végigjátszani, mert úgy áll össze egy kerek történetté az egész, enélkül a 3. rész is sokkal kevesebb.
  • RamsayBolton
    Igen, ilyen képet már 1 hete linkeltem.