22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
...szameg.
...A VILÁGNAK MERT NEM kapta meg... -
"Hihetetlenek vagytok. Kezdem azt hinni, hogy a játékosok felénél ha valami NEM happy end dolog történik az életében, RÖGTÖN ÚGY ÉRZI, VÉGE A VILÁGNAK, ÉS NEM KAPTA MEG A A KIS SZELLEMI CUKORKÁJÁT."
szerintem ha az ME3 vége úgymond klasszikus (elcsépelt) "happy end" lenne, akkor nem lenne olyan emlékezetes, mint most. -
Atilorn #12554 Nem havi díjas. Egyszer aktiválod a játékodat, és kész. Annyit multizol amennyit akarsz. -
Darun #12553 Nekem most egy technikai jellegű kérdésem lenne. Elolvastam Bioware-en az online Pass-t. Jól értem hogy ez is olyan mint a Wow, havonta kell fizetni azért hogy multiban is tudjam nyomni? Ha igen, ez elég durva lehúzás, tekintve hogy alig van néhány pálya, azok is singliből vannak. Ha ez igaz, akkor a játék mellé csak egy havi multi jár? A CE-hez is? Mert nem láttam feltüntetve sehol hogy korlátlan multi lenne. (igaz, azt se hangoztatják sehol hogy havi díjas) -
Atilorn #12552 Hihetetlenek vagytok. Kezdem azt hinni, hogy a játékosok felénél valami happy end dolog történik az életében, inkább fejbe lövi magát, mert hú de nyálas az egész.
-
Ha meg femsheped van, akkor is a nők (+a földönkívüliek) ott omlanak a lábánál, csak a végén az egész pereputtyot ő szülte meg, meg Liara, azok meg a többit ésígytovább, a dadájuk meg mindegyik generációnak EDI volt... :DDD
- Nagymami! Nagymami! Meséld el megint, amikor első nap leütötted a riporternőt a Citadellán!
Ha meg a kispulyákok nem akarnak aludni este, akkor meg azzal ijesztgetik őket, hogy Tali néni leveszi a sisakrostélyát. :DDD -
"A többi női szereplő meg térden állva csodálja Shepard-öt."
inkább így, hogy tényleg mindenki elégedett legyen :D -
Prof William #12549 A többi női szereplő meg Shephard lábához omolva csodálja.
A végén meg ő mondja a szöveget a 30-40 unokájának. :)
- Nagypapi! Nagypapi! Meséld el megint hogy mentetted meg a galaxist!
- Jól van pulyák. Hol is van a pipám... Na szóval úgy kezdődött hogy éppen egy Spectre-t kísértem az Eden Prime-re... -
jocika #12548 Végigjátszottam a hétvégén. Fel is tettem képzeletben a BG1-BG2, PlanscapeT,SystemS1-2,Fallout-ok,Elder Scrolls-ok,Wizardry-k mellé a polcra.
És ismét kezdtem egy karaktert az egyestől. -
Bhalage #12547 johat nem mondtam h az rossz, csak szamomra ertelmetlen ezert nem tettem. :D
amugy ME2ben meg en is sokat mentettem, de ugyis mindig cska az utolso toltottem be - ezt megfigyeltem. :D
egyetlen egyszer hasznaltam a sok mentest amikor atjott hozzam vki es megmutattam neki par helyszint. arra tenyleg fain volt :D -
én is 2-őt használtam, meg az automentés. -
ME2-ben én is még orrba-szájba mentettem, és úgy is max 30 körül volt a vége :D :D -
Bhalage #12544 hat baratom en 2 mentesbol vegigtoltam. de lehet egy slot is eleg. :D
mivel ugyse toltom vissza mindig rammentettem az elozore.
most komolyan ki a faszom talalja meg 55 mentesbol, hogy hol jart es melyiket akarja betolteni.
ha mas valasztast akarok kiprobalni ertelem szeruen tolok majd egy masik karit.
-
:DDDD 55 mentés nem elég??? nem kell minden harc és döntés előtt és után is menteni... -
Traky70 #12542 Nagyon tetszik a játék.. Kb. a felénél vagyok. Ez most komoly, hogy csak 55 mentésed lehet...utána felülírás, vagy törlés? Ne már...vagy csak nálam van ilyen? -
őszintén szólva tele van a tököm már ezzel a sírással a befejezés miatt. döbbenetesen nevetségesnek tartom. DE!... megértem :D
én is sírtam már befejezés miatt. a lost sorozat volt egyedül ilyen, ami kiverte nálam is a biztosítékot, azt a sorozatot azóta is a sorozattörténelem legnagyobb blöffjének tartom...és ilyen szempontból jj abrams egy zseni :D -
Károgók megnyugvására :) és most már tényleg hanyagoljuk a témát, mert k.rva unalmas szvsz! -
Negritis #12539 a játékkal nincs problémám :D a multis event is tetszik, bár lehetne picit jobb de így is faja :D -
Darun #12538 Bár minden probléma ilyen gyorsan megoldódna :P -
Negritis #12537 xd, közbe megvan :D ügyes vagyok -
Negritis #12536 azt szeretném kérdezni hogy multiban milyen packból lehet unlockolni a fegyó fejlesztéseket?
az 5ks-ba benne van minden típus vagy csak bizonyos és pl a dmg csak a spectreben van
köszi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak akkor éli túl, ha lojális volt ME2-ben -
Dondark #12534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fenébe ha megment ha nem a Grunt meghal :( -
Dondark #12533 Emlékszem rá csak nem tudtam a nevét :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rachni Queen Grunt fejjel alig perverz :D -
akkor pedig fel kéne ismerned, hogy a dög...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Rachni Queen az első részből, akivel Noveria-n találkoztál. ha ott kinyírtad (és szerintem akkor is, ha nem importáltál) reaper-ek összehoztak egy "mesterséges" kiadást, aki közel sem olyan kedves.
a "tank alkatú" társ pedig Grunt, bár nálam ő túlélte mindegyik végkimenetelt. -
Dondark #12531 végigvittem mindkét részt de nem folytatólagosan és ezt sem mentésből folytattam 
Majd ha kijön a magyarosítás akkor élvezhetőbb lesz és végig tolom 1 mentésből
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha első résztől játszottad és ott a megfelelő döntéseket hoztad, talán.
ha harmadikkal kezdted, nem. -
Dondark #12529 Sziasztok
Találtam egy barlangban valami királynőféleséget ami mutáns és meg lehet menteni vagy feláldozni érte a "tank alkatú" társamat aki vár rám.
Megéri megmenteni? -
Evoluti0N #12528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval összegyűjtöttem egy csomó war assetet, h megmentsem a Big Ben-t :D -
Az mar tul giccses lenne :) -
Hát a tűzijátéééék? :) -
ferenc001 #12525 Ha választom kéne a hivatalos, meg a most vázolt ending közül, igencsak bajban lennék, azt hiszem :D -
"Ah, yes, sarcasm..."
-
A szivarvanyt es a konfetti esot kihagytad, illetve az eljenzo emberek es egyeb nepek sorfalat :) -
K Ace #12522 Elvonulnak a felkelő nap fényében, miközben az aktuális szerelmi parter shepard bicepszét simogatja, háttérben a reaperel roncsaivak. áá mért nem én írtam a befejezést. -
K Ace #12521 Persze :-) -
ferenc001 #12520 Utána meg elvonul az aktuális partnerrel ünnepelni, hogy minden korosztálynak jusson móka a végére, mi? :) -
A játék dobozára meg ráírjuk, hogy: by Asylum (Category "Zs") -
K Ace #12518 Gyerekek szerintem az lenne a jó vége, hogy a reaperek elpusztulnak, kisüt a nap, fütyörésznek a madarak,shepard pedik kilép a romok közül gépfegyverrel a kezében, ezt mondja: ez egy kemény nap volt. -
Ez kurva jó xD