Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Magyarítást idõvel (ne napokban, hetekben tessék gondolkodni, inkább kicsit hosszabb idõtartamban) úgyis készít majd pár fan idõvel a kényelmesebb (esetleg nyelvileg képzetlenebb vagy képzõdni nem akaró) játékosok igényeit kielégítendõ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az FTL meghajtás ismert és a hajókon van (azzal közlekednek a hajók egyik rendszerbõl a másikba egy cluster-en belül) szóval vissza lehet térni a saját világokra, csak hosszú lesz az út hazáig.
Sokkal hosszabb, mint a relay hálózattal (amire nagy valószínûséggel a hajók nincsenek felkészítve hiszen nem volt rá szükségük, hogy nagy mennyiségû készletet, kényelmes szálláshelyeket és kellõ teret biztosítsanak a legénységnek a hosszú utakhoz), de ha nagyon akarnak végülis haza tudnak térni a népek, még ha a megszokott napok/hetek helyett hónapokat vagy éveket vesz is igénybe a dolog.
Az biztos, hogy ez megsemmisíti a galaktikus civilizációt az általunk megismert formájában és egy jó idõre elszeparálódnak egymástól a felek de legalábbis a kommunikáció és a kereskedelem igen masszívan visszaesik.
A leendõ gyerkõc(legyen bár asari, ember avagy quarian keverék) miatt meg ne aggódj, akár már ott is növekedhet Liara (Ashley/Tali) testében Shep leszármazottja, elvégre alkalom már volt az egyesülésre nem is egyszer a három rész során (hogy a szóba jöhetõ másik két hölgyeményrõl, a kommunikációs tisztrõl és a riporter csajról már ne is beszéljünk). <#nyes>#nyes>
A Tali és Garrus páros alakítására és boldogulására azonban én is kíváncsi lettem volna, ha már egyszer sikeresen rájuk nyitottam és meghallgathattam mit alakítanak a kamuzás terén...
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha netán tényleg komoly gond lesz AI téren (ahogy a catalyst jósolja), akkor Shepard elõhívja õket azt bedarálják a gépeket, hogy ne fordulhassanak teremtõik ellen (esetleg begyûjtve az alkotóikat is ha azok nem hajlandóak lemondani az újabbak kreálásáról meg a velük való kísérletezésrõl). Már szerintem... 😊
Például Mordin mindenképp meghal. Vagy te nyírod ki hogy megakadályozd a gyógyítást vagy õ áldozza fel magát. A racnhi-s küldetésben hozott döntésedtõl függõen akár Grunt is a fûbe haraphat ténylegesen.
Thane is mindenképp lapátra kerül (és a neve felkerül a Normandy-n lévõ elesettek nevét felsoroló táblára) a sztori során.
Ashley-t érdemes látogatni a gyenguszon és küld levelet is ha dumálni akar. Egy esetben, mikor már saját lábán mászkál és már ki van nevezve Spectre-nek, beszélgetés közben dönthetsz arról, hogy magadhoz veszed vissza a hajóra, ez majd egy bizonyos esemény után kerül elõ a sztoriban, vagy hagyod, hogy elmenjen szolgálni Hacket mellé (ez esetben nem lesz választható csapattag).
Miranda esetében is az a helyzet, hogy attól függõen, hogy miket válaszolsz neki a társalgásaitok alatt, segíted vagy sem, elpatkolhat a lányzó. Csapattagként nem fog elõkerülni.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én is a második rész mentését töltöttem be (Shadow Broker és Arrival DLC is végig lett játszva) és a Normandy-n Liara mondta is nekem, hogy köszöni, hogy segítettem neki "hatalomra juttatni", Anderson meg lecseszett a játék elején, hogy kinyírtuk azt a sok batáriait és, hogy elpusztítottuk ott a tömegrelét (Arrival DLC), szóval a játék ezeket is felismerte.
Illetve az mennyire okés, hogy 11 óra játék után már zöld a War Assets csík - pedig még csak most voltam a Thuchanka-n.
One more story
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez elmúlt pár év legjobb története és játéka <#eljen>#eljen>
Valaki multi? <#idiota>#idiota>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nálam már Mordin elesett, de azt nem is lehetett megakadályozni.
Drámai jelenet volt, amikor Grunt feláldozta magát értünk a Rachni-s küldetésben. Baromira örültem, amikor a küldetés végén életben maradt!
Illetve olvastam, hogy Mirandát meg lehet síratni és, hogy õ is meghal.
Nem lehet valahogy megakadályozni eme tragédiákat (valahogy úgy, mint a második részben)?
Illetve Ashley mikor fog visszatérni a hajóra (mert már eltûnt a kórházból)?
érdekesség:
When Shepard and Morinth do meet up again, Morinth appears during the assault on Earth as a Banshee, an Ardat-Yakshi that has been re-purposed by the Reapers. In combat Morinth behaves like any other Banshee, without special properties not available to other Banshees, and must be killed the same way.
help
Az M55-ös fegyver nem nagy szám, de az N7 Warfare Gear már sokkalta jobb!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A sztori végével kapcsolatban meg ajánlom Dan Simmons: Hiperion c könyvét. Ott a végén szintén közel ez van.
NEM JÁTÉK SPOLIER, hanem a HYPERION KÖNYVÉ.
A könyvben...
Ahogy mész elõre lesz egy-egy rámpa ami jobbra illetve balra vezet felfelé a jól látható kék és vörös "konzolokhoz" amiket a kis bejátszásban a dumálgatás közben a catalist mutatott.
A kék színû, balra esõ a reaper irányításos véghez vezet amikor Shep irányítja majd õket és lelépnek, a másik a vörös színû "konzolokhoz" vezet jobbra és ott meg minden AI kipurcan, mind a reaperek mind a geth, mind pedig Shep mert õ már félig gép. Függetlenül attól mit választasz a kapuk durrannak, csak kék, vörös vagy zöld fénnyel, illetve kék esetében a Citadel nem robban fel.
PSN ID.: Beegabor
multiban van egy csomo raketam de jatek kozben megsem tudom hasznalni. a gyorsgombon is ures ahelye. kulon kellene betenni valahogy a kor elott?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem ez lenne az elsõ eset, hogy hazudnak a fejlesztõk, a bethesdánál ez már sport, a bio csak most kezd bele. Mondjuk Peter Molyneux-i magasságokba még egyikük sem ért, arra születni kell.
Amit fejlesztõk mondanak, azt meg mindig le kell osztani ezerrel.