22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Renegátba most a tanácsot mentem meg. a tét tehát pár ember a több millió élővel szemben :D Azt Udinát beajánlom tanácsnoknak. -
Hoz_Hun #13237 De benne van egy könyvben az ok, ráadásul a codexben is benne van. -
Negritis #13236 azért a tanács téma más mint Anderson esete, a tanácsnál nincs gond, mert van hatása annak hogy mit csinálsz! pl salarianoknál
míg andersonnál már én se értem mivan -
Köszönet! -
Hoz_Hun #13234 Igen. Nekem tetszett a megoldás ahogy bemutatják.
-
tollvonással (sory) -
Anderson tanácsi tisztjének szinte semmibe vételét én is kifogásolom, én is annak választottam és itt nem azzal van a gond hogy miért mondott le oda való-e vagy sem az a senki katona aki 'oda ajánlotta' az én voltam a főhős egy fantom.
A lényeg volt egy választási lehetőség ő vagy ő amit tovább kellett volna vezetni nem egy legyintéssel elintézni.
Ugyan ez igaz a tanács sorsáról hagyod veszni őket az 1 végén na bumm választunk újat.
És persze hogy választanak újat, mert nélkülük nem menne a szekér de ez is egy választás volt amit máshogy is le lehet volna vezetni nem egy tol vonással. -
Igen.
Sajnos úgy, ahogy. -
temes69 #13230 frissítettem de továbbra is kilép. -
Mutatják Tali arcát a játékban? Mert most volt egy rész ahol levette a maszkot de az arcát nem mutatták! -.- -
RAMyMamy #13228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hát basszus...hiába nem állok hadilábon az angollal, azért csak jó lesz az a magyar fordítás tavasz vége fele :P (gondolom tavasszal kész lesz, ha másfél hét alatt tart 25-30%-on... :P :P ) -
Hoz_Hun #13226 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Primarch Victus küld egy levelet, amiben leírja, hogy pár Quarian bevédett egy fontos stratégiai pontot és bár késöbb lehetőségük lett volna kimenteni őket a vezetőjük Kal'Reegar azt mondta, olyan sok helyen megsérültek, hogy így is úgy is halottak. Hősiesen védték a helyet az utolsó leheletükig.
Joker hugának sorsa kiderül egy beszélgetésből. Egy Assari kommandós mondja el, hogy mikor egy Banshee közeledett le kellet lőnie egy kislányt Tiptree-n, mert a sírásával lebuktatta volna őket. Megjegyzi, hogy a kislány korábban arról beszélt, hogy pilóta akart volna lenni mikor megnő és a neve Hilary volt.
Hát elég szomorú... :( -
Patch megoldja. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kal regaar?? joker huga???? mikor hol????????? :O :O én még azt hittem, hogy 40 óra alatt mindent megtaláltam -
temes69 #13223 hali,
a froms ashes dlcben amikor megnézem a videót a protheánokról utána mindíg kifagy a progi. egyszerűen kidob az asztalra és csók. ez mitől van? -
Hoz_Hun #13222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak szegény tökre reménykedik, hogy megúszta a huga, közbe meg nem. :( -
Hoz_Hun #13221 Ehhez minek. Az egyik egy levélből derül ki, a másik, meg egy párbeszédből a Citadellán, amit kihalgathatsz. Bár lehet igazad van, csak ezek mellékszereplők. -
Hoz_Hun #13220 Azért, mert amikor az ME2 írták, még nem tudták pontosan mit is akarnak a 3-ban. Drew Karpyshyn írta a bolgjában, hogy pl a ME1-ben csak mellékszereplő a Cerberus és akkor még fogalmuk sem volt milyen fontos szerepet szánnak majd nekik az ME2-ben. Gondolom ugyan ez volt az ME3-mal is. -
Ezt nem értem amúgy ...
Jokert meg nem kell sajnálni hiszenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a befejezésnél EDI lett a csaja, lévén, hogy félig szintetikus lett minden ember :D bírtam, a részt, Ádám és Éva jutott eszembe akkor annál a résznél.
na szal jó lett a befejezés. Én is sajnálom hogy Shepard nem élte túl, de ez már a ME 2 öngyilkos küldetésében meg volt írva, hogy Shepardnek nem lesz könnyű, elég jól felkészítve a terep rá.
Így elmondhatjuk hogy a befejezés nem lett sablonos ugye. mert minden amerikai filmben a hős túlél mindent és mindenki boldog. Shepard feláldozta magát ÉRTÜNK. és ez a lényeg. -
SPOILER??? -
Darun #13217 Lehet, de Widow-al kiszedem a Nemesis-t fedezékből, a fullos Turret Max 3 lövés, az Atlast is egyedül lőttem ki, igaz hogy alaposan megszórtam gránáttal is. A durva igazából az benne hogy távolról egy lövés a Guardian. Amikor VIP emberkéket kell leszedni időre, akkor azért elég hasznos tud lenni. -
Hoz_Hun #13216 Én Kal-Reegar-t kurvára sajnáltam. Na meg Joker hugát, főleg Joker miatt (bár ő talán sose tudja meg). -
Darun #13215 Nekem a fortify annyira nem jött be. Sztem a Carnage túl durva ahhoz hogy csak úgy beáldozzam. Mindenesetre az sztem elég beszédes hogy 3 menetből kettőt én nyertem, fölényesen, a harmadikban meg pár ponttal maradtam csak le az első helyről. Egyébként Widow-al, könnyítés nélkül is +50-es a recharge-om. -
Tudom, hogy nem. Renegátban próbálok mindenképpen rossz döntéseket hozni. és az egész me2 sztorit vezetve kinyalni a Cerberus seggét... me2-ben és me3-ban. Hiszen ugye a dialogus paneleknél adottak is ezek a válaszok, amik a Cerberus átálláshoz vezetnének. de persze benn avn a pakliba, h a BW úgy írta meg, h ne legyen esély TIM-el haverkodni. Együttműködni. Csak akkor azt nem értem, hogy minek van ilyen dialog lehetőség, ha szart sem ér. ezt nem értem sokszor a BW-nél :P
A mostani végigjátszskor Cerberus ellenes voltam. -
RamsayBolton #13213 Krogan Soldier: tápos shotgun + blade attachment, fortification + rage = élő tank. Full-os Turret-et (szemből!) és Atlas-t bronz fokozaton pite könnyen zúzza heavy melee-vel. -
RamsayBolton #13212 Van még 1 ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack is visszaköszön Phantom-ként a Cerberus-bázison, ha túlélte a 2. részt és nem evakuálod a Grissom Akadémiát... -
RamsayBolton #13211 A "Renegát stílus" totál nem azt jelenti, hogy Cerberus-párti vagy, hogy TIM kedvel téged. -
Na ne... :D
mien skillel? -
Darun #13209 Megtaláltam a legjobb multi kombót. Krogan soldier Widow-val :D -
Hm, ennél a résznél eleve jön egy Banshee :S
akkor ennyi a Morinthos rész, hogy nem Bansheet fog írni a feje fölött, hanem Morinthot
LOL?
nem semmi BW XD -
Van itt video ha érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=qS2hnmZMX_I -
RamsayBolton #13206 Morinth:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Morinthról van szó. -
Nem tudom, mire gondolsz. Pls fejtsd ki spoiler mögött. -
RamsayBolton #13203 Találkozol vele, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem úgy, ahogy várnád. Először kapsz tőle egy jókívánság levelet. Majd szembe jön Banshee-ként Londonban. :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benne lesz, csak kicsit érdekes formában, olyannyira érdekes formában, hogy lehet fel se fog tünni a játék során:) -
Ja és ennek fényében nagyon remélem hogy Illusive Man mellettem áll majd. Bár a történet vezetési stílus miatt ez kizárt :((((
de remélem legalább a ME 3 közepéig mellettem áll majd. A reper terminátoros technolgiát majd át adom neki... -
Igen.
Bár nem tudom, hogy ME3ban benne lesz-e. Ezen én is törtem a fejem. -
RamsayBolton #13199 ÁÁÁ, Most ugrott be kit hívtak még Eva Core-nak. Az egyik képregényből. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TIM csaját ugye, aki meghalt.
Eva Core: