Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Reapers as a whole were ‘nations’ of people who had fused together in the most horrific way possible to help find a way to stop the spread of the Dark Energy. The real reason for the Human Reaper was supposed to be the Reapers saving throw because they had run out of time. Humanity in Mass Effect is supposedly unique because of it’s genetic diversity and represented the universe’s best chance at stopping Dark Energy’s spread.[/b]
The original final choice was going to be “Kill the Reapers and put your faith in the races of the galaxy in finding another way to stop the spread with what little time is left” or “Sacrifice humanity, allowing them to be horrifically processed in hopes that the end result will justify the means.” a masseffect.sfportal.hu-n találtam egy hozzászólásban, de megkeresem az eredeti linket.
The Reapers as a whole were ‘nations’ of people who had fused together in the most horrific way possible to help find a way to stop the spread of the Dark Energy. The real reason for the Human Reaper was supposed to be the Reapers saving throw because they had run out of time. Humanity in Mass Effect is supposedly unique because of it’s genetic diversity and represented the universe’s best chance at stopping Dark Energy’s spread.[/b]
The original final choice was going to be “Kill the Reapers and put your faith in the races of the galaxy in finding another way to stop the spread with what little time is left” or “Sacrifice humanity, allowing them to be horrifically processed in hopes that the end result will justify the means.”
a masseffect.sfportal.hu-n találtam egy hozzászólásban, de megkeresem az eredeti linket.
nem, ez nem méltó befejezés. ez, megkockáztatom - még friss a sokk, de semmi más játék nem jut eszembe - konkrétan a létezõ legrosszabb játékbefejezés, amit valaha láttam. ettõl függetlenül természetesen mindhárom rész kiváló... a harmadik utolsó perceiig.
és mint már említettem - nagy kár érte.
#10768: a moziban nem TE vagy a fõhõs.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
@Bullitt Igazad van, én kérek elnézést. Csak kicsit már fárasztó hogy egy csomó embernek nem tetszik a befejezés. Igenis tökös volt a BioWare hogy ellentmondott a standard nyugati világképnek és bemutatott nekik hogy még azért se fognak ahhoz igazodni mert ennek a játéknak nem ilyen a hangulata.
Logikai bukfencek meg minden kitalált történetbe vannak és hogy miért? Mert nem igazak, csak a teljesen igaz történetnek nem változnak a tényezõi és nincsenek benne ellentmondások. Ezért is vallatják olyan sokáig az embereket, ha igazat mond sose változik meg az amit elmond. Elõbb utóbb minden író belefut olyan ellentmondásba amit nem vesz észre és tényleg helyes amit mondtál vannak néhol elég szép lyukak.
De ha tényleg, igazán tetszett a játék akkor vagy nem akarod észrevenni vagy amint mondtam nem veszed észre. Mondjuk nálam az is közrejátszhat hogy megjelenés elõtt nem játszottam végig az elsõ meg a második részt és nem volt olyan friss a történet az apróbb részletekre nem emlékeztem.
Aki meg kiszivárogtatta azt felkötném egy fára a bokájánál fogva fejjel lefelé és addig csapkodnám a játék forgatókönyvével amíg... Ezt majd még kigondolom 😄 .
One more story
Sokkhatás 😄
PSN ID.: Beegabor
/szarkazmus/
De persze nekem nyilván semmi se jó... 😊
Érdekes, én a moziban senkit nem hallottam a végén, hogy felháborodott volna, hogy miért ilyen lett a vége. Szerintem az is meg ez is egy lezárása egy kerek történetnek.
A halál csupán a kezdet...
Amúgy tényleg mindenki úgy beszél a játékról mintha csak a befejezésbõl állna holott azonkívül van még 25-30+ óra tömény szórakozás és elmerülés az egész történetben.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Engem teljesen magával ragadott a történet. Mindhárom rész. Ettõl függetlenül a hibák felett, vagy ha nem tetszik valami nem siklok el. Nem direkt keresem (keressük), hogy mibe lehet belekötni. Vannak persze ilyenek is, de ez az ügy már túlnõtt néhány hülye troll kötekedésén. Megvoltak az elõzõ részeknek is a maguk hibái, ha akkoriban aktívan fórumoztam volna szóvá tettem volna azokat is. Ettõl függetlenül jók voltak. A harmadik rész is nagyon tetszik idáig, ez a legrészletesebben kidolgozott rész a trilógiából. De a vége egyszerûen zavar, nem jön be. Nem oldja fel azt a feszültséget amit vártam volna hogy felold. Értsd meg, hogy nem a játékkal van a legtöbbünknek baja, az nagyszerû. A lezárás nem tetszik sokunknak. Ez van. Peace.
Tisztára mint a Biowares rendszergazdák. 😄D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
Elismerem vannak akik kicsit túlzásba viszik az utálkozást BSN-n.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Mint a Transformers, jó film lenne, ha néhány helyen nem lenne banálisan rossz.
Ha igen akkor ülj le és maradj csöndbe, megkaptad amit akartál, ez már csak szõrszálhasogatás. Ne vedd sértésnek Bullitt nem neked szól, hanem úgy összességébe mindenkinek aki elégedetlenkedik.
Ha meg nem tetszett és nem lelted örömödet benne akkor magadra vess hogy nincs elég fantáziád és képességed hogy értékeld a szép pillanatokat amit a játék nyújtott valamint hogy érzelmileg hasson rád ez a történet.
Bevallom, férfiúi létemre majdnem megkönnyeztem a befejezés, fõleg amilyen zenét aláraktak. Credit lista alatt pedig végig gondoltam hogy miként is jutottunk el idáig Sheppel, milyen történések vezettek ehhez a végkifejlethez.
Értem én ez alatt Saren mesterkedéseit, az elsõ Reaper Sovereign felbukkanását majd bukását, a 2. részben a Collectorok támadásait és bázisuk elestét amivel szintén több százezer ha nem millió embert mentettünk meg, valamint nem mehetünk el amellett hogy lassacskán már érzelmileg fûzõdünk nem csak a fõhõshöz hanem társainkhoz is, az én esetembe Garrushoz aki mindig ott volt velünk a bajba és jó visszanézni milyen szép emlékeket szerzett a Mass Effect univerzum.
Amúgy meg aranyat ér a From Ashes DLC, még jobban rájátszik arra hogy tényleg semmi esélyünk a Reaperek ellen. A Protheanok több SZÁZ évig harcoltak ellenük és jóval fejlettebbek voltak mint most akárki a galaxisba. Minket meg jóval rövidebb idõ alatt törölnének el, szóval csak semmi nyálas, ölelkezõs boldogan élõs befejezés. Amúgy meg szemétség volt a Biowaretõl hogy day one DLC-t adnak ki ami ráadásul alapból benne volt a játékba és elég sok mindent ad hozzá a történethez. Nem 1 videó van YT-on hogy srác átír pár kódot registrybe és már megy is.
Mellék kérdés xd Amúgy össze lehet jönni Mirandával, Ashleyvel, Talival is a játékban, nekem a Liaraval jött össze😊