Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
hát eddig sok érdemlegeset nem kaptam tõle, miután megtaláltam csak egyszer tudtam vele normálisan beszélgetni a citadelen azóta noku, érdekes amit a fajáról mond, meg a flashback eden prime-on amit mutat de eddig nem dobtam el az állam és nem is értem mire föl volt ez a nagy kiakadás rá kicsivel ad csak többet mint zaed, de még csak kvariános résznél vagyok majd még lehet tartogat meglepit 😊

Fpocok
Hát basszus... ez a proti karakter... Ekkora szemétséget, hogy alapból kivették és fizetõssé tették. És akkor még mondták páran, hogy nem ad semmit a történethez.

Lófaszt nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Van egy-kettõ ahol nem. Pedig azokat is végigszkeneltem, de semmi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem az egyéb trükközés nem játszik mert XBox360-on vagyok. Ott nem lehet trükközni a mentésell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Mindegyik csillagrendszerben vannak assetek, amiket 100%-ra lehet nyomni? Csak mert van még 2-3 ahol nem találtam semmit.

Ha Talis rész rendben van az ME2-ben, akkor tuti meg kell hogy kapd az opciót. Hacsak el nem cseszel valamit az ME3-ban, de ahogy leírtad, szerintem rendben kell hogy legyél. 😊

Jah igen, valóban. Kicsit bekavart a Totál meg az Effektív. 😊

Fpocok
4k? Az jó... már 3200 megvan.

Fpocok
A fõküldi mindig jelölve van a Journalban. Priority néven.

edios
áá 10k-t szerintem lehetetlen elérni TMS-ben. a legjobb befejezéshez 4k EMS kell, vagyis minimum 8k total military strength ha marad default 50%-on a GR.

valaki elért 8k-t? milyen döntésekkel? 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

rosszul írod. TOTAL military strenghtnek kell 10k-nak lenni, az 50%-os galactic readyness miatt felezõdik, így az effective military strenght 5k lesz. de már 4k EMS is elég a "legjobb" befejezéshez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgymeg a wirágboltban le van írva, hogy hogy lehet átírni a mentést, hogy meglegyen a szükséges war asset. ez nem tudom, hogy eredeti játéknál befolyásol-e valamit, de törttel mûködik
nyirog
jajó, köszi 😊 megnézem h ha azt megcsináltam akkor megkapom e a döntést, ha így se, akkor le van szarva lesz ahogy lesz 😄. csak a geth serverre azt hittem h fõ küldi az is és ha azt megcsinálom akkor a reaper base-t már nem tudom, de jó csak mellékszála rannochnak akkor 😊 köszi!

A Geth szerver igen. Amúgy érdekes is. 😊

Én meggyógyítottam a Kroganokat, így nem lett Salarian flottám (csak egy, meg kommandósok). Amúgy mindent 100% leszkeneltem, questeket leadtam és így lett közel 8000 vagy kicsit több. Mivel mostantól alapban megkapom az MP elõléptettett N7 egységet így alapból magasabról indulok majd. Ma majd megnézem mennyit ér a Solider class. Elvileg mindegyik kasztot elõléptethetjük. Onnantól kezdve azok meglesznek, akár játszunk MP akár nem. Mondjuk szemétség, ha a BioWare így számolta ki a 10000EMS-t multi nélkül (tehát GR50%-ra).

nyirog
getheket újraírtam, de legionnak mi a mass effect 3 -as küldije? mondjuk akkor gondolom a geth serveres küldi a bolygón, admirálist már megmentettem

Ja. Nem tudom, hogy lehet MP nélkül elérni a 10000 EMS-t (tehát 5000 a GR50%-kal). Ennyire nem ástam bele magam.

ME2 Tali nincs számûzve és loyális, Getheket felrobbantottad. ME3 Admirálist kimented, Legion Geth küldijét megcsinálod, engeded újraírni Legionnak a programját. Ezután elméletileg Tali támogat, Quib Quib Admirális támogat=3. Admirális meggyõzve és béke. Legion mindenképp meghal.

edios
igen, és pont ezért írtam az eredeti kommentemben, hogy csak a single player megoldások érdekelnek.

Nekem jó mert a GR100%. Nálam nem felezõdik. 😊

nyirog
Vagy akkor csináljam meg a reaper bases küldetés elött a másik geth server elpusztitós küldetést? ahogy értelmeztem ezzel pont kiüti egymást a 2 küldetés szal vagy az egyiket vagy a másikat csinálom? ötlet?

nyirog
na jó akkor úgy kérdezem h mi kéne ahhoz h elõjöjjön a paragon döntési opció? 😄

edios
a majdnem 8000 az pont nem jó, mert ugye felezõdik, és 4000 kéne ems-ben.

renegade stílusban igazi kihívás mindig tudni, hogy kit szabad megölni és kit nem 😊

Is-is. Részben az ME2 döntésed és részben az ME3 döntésed alapján alakul.

A Official Game Guide igen tartalmazza.
Én Guide nélkül elsõre majdnem 8000 EMS-t szereztem. MP miatt a GR 100%. Azóta elõléptettem a Solider clast a multiból a Singlébe. Már megérkeztek, jött az e-mail a gépemre Hacket-tõl, de a War Room-ban még nem néztem meg mennyit érnek. Sajna így bebuktam a lvl20 Solideremet, de ez van. Úgy is unlockoltam már egy csomó mindent. Most van egy Asari Vanguardom, meg Quarian Infiltratorom.

nyirog
halika na most akkor hogy oldajam meg a kvarián geth problémát? kajra mass effect 2 -es döntés alapján jön csak elõ a paragon opció? (végig paragon voltam me2-ben basszus) vagy csak simán reputáció kell?

edios
nem tud valaki olyan guide-ról, ami tartalmazza az összes szükséges döntést (me1/2/3), amelyek segítségével el tudom érni a legjobb befejezést (legnagyobb EMS-t) multiplayer nélkül?

Játszik valaki XBoxon közületek?
HozHun néven futok.

http://blog.bioware.com/2012/03/16/n7-challenge-weekend-operation-goliath/

nyami 😄 Negritis néven vagyok originen 😛
ha vagytok mennék majd éjjel 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Minimum egy ezres sereget kaptam, csak ezzel.

edios
legion mindenképp meghal

Fpocok
Gethek felszabadítva. Quarianok élnek. Legion meghalt... :S

Nem tudja valaki,hogy Maestro kártyával meglehet venni valahonnan a letölthetõ változatát?
Kedvenc kasztom: kiemelem fedezéke mögül az ellenséget, majd megcsapom egy sugárral, vagy biotikus gránátokkal szanaszét robbantom a környezetét is. 😊 (az elsõ és második részt minden típussal végigjátszottam, ez maradt a favorit)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Calver
tapasztalat, pár dolog wsgf-rõl, sok-sok FPS/TPS?
mondjuk.

mondom, 2005 körül kattantak be a fejlesztõk és kezdõdött ez a csõlátás mánia (khmm konzolok khmm), elõtte minden játék 90°-os látószöget használt 4:3-as monitorokon, aminek 16:10-re biza 100° a "megfelelõje", 16:9-re pedig ~106°.

szóval nem, egyáltalán nem nagy számok - sõt, alacsony látószög sokaknál (nálam is) émelygést és fejfájást okoz (aka motion sickness).

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Ezeket honnan veszed? Ezek kurva nagy számok. Nekem már 90-en is nagyon fura én 85 re szoktam vinni. Max. 16:9

Sziasztok!

Nálam nincs hang segítsetek!
nálam ez pont fordítva van. <#idiota>
az 5 karakterem közül 3 pasi, õk mind renegade-ek, a 2 csaj közül pedig az egyik szinte full paragon, a másik pedig fele-fele arányban jó/rossz
<#eljen>
Tetszett. 😊

Ja, korábban volt szó róla, csak elfelejtettem beírni. 576 már vagy 3 napja megküldte a 2 ajándék DLC kódokat.

Nálam is maleshepard paragon femshepard renegade. Magam kreálta arca van mindkettõnek (még az ME1-ben). Mark Meer hangja tökéletes. Imádtam, végig mind a három ME alatt.

...ja igen és maleshepard Infiltrator (Atilorn nem kéne leszólni más kasztokat, ez teljesen egyéni ki mit kedvel).
Femshepard Solider.

Nem tudok olyan smiley-t találni, amekkora röhögõgörcsöt most okoztál ezzel a German Shepharddel, így marad ez...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Nálam pont így van, a maleshep mint paragon és a femshep-em renegát. Jennifer Hale-nek tényleg tökéletes a hangja gonoszkodásra 😊

A halál csupán a kezdet...

Az én Shepimhez tökéletesen passzol Meer hangja, mint külsõleg, mint mentalitásban.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

edios
gonoszkodásra szerintem jobb a nõi shepard, jennifer hale valahogy jobban beleéli magát, vagy csak simán hitelesebbnek tûnik. a néha elhalkuló/suttogó hangja abszolút kegyetlen érzést kelt, de normál esetben is teljesen érzelmektõl mentes hideg stílusban beszél.

mark meer hangjának alapból van valami "hõsies" jellege. nagyon jó szinkronszínész, és ügyes, h vorchákat és volusokat is leszinkronizálja, de szerintem a paragon útvonal passzol jobban az erõs, magabiztos hangszínéhez.

Engineer is nagyon táp. Legnehezebb fokozaton simán ledarál mindent. kiküldöd a két robotot rakátákkal plusz fagyasztás és berobbantás az a környezõ ellenfeleket befagyasztja aztán azokat is berobbantod tiszta láncreakció. Érdemes társnak EDI-t vinni és a shield sebzõ/lopó skill-t felvenni

Calver
24+ perces hosszal nagyon, nagyon jónak kell lennie hogy az ember végigülje <#idiota>
én Yahtzee (Zero Punctuation) õrjöngését várom ME3-ra. <#hawaii>

Calver
2005 elõtt készült szinte minden FPS/TPS 90°-os FOV-ot használt, 4:3-as monitorok idejében. ez szélesebb monitoroknál hasonlóan szélesedik.
vállalható még éppen 90° szélesvásznú monitoron is, de nagyobb látószög mindenképpen komfortosabb - és egyáltalán nem lesz tõle halszem optika, szerencsére Unreal Engine jól kezeli a széles FOV-ot is. (Dead Island esetén viszont igazad lenne)

Ajánlom figyelmetekbe ezt a kritikát, ha szeretnétek egyet röhögni.

Calver
miért röhögnélek ki? baromi nehéz normális arcot csinálni.
viszont én amikor férfi sheppel toltam egyszer második részt, nem tudtam megállni h ne nevezzem el German Shepard-nak <#idiota>

btw nálam Shep biotikus, aki elméjével képes élve megnyúzni (kaszt változó, Vanguard -> Sentinel -> Adept volt), egy rohadt seggfej, és rettegsz tõle, mert Jennifer Hale által felmondott renegát lehetõségek hanghordozása... nos, tényleg baromi rémisztõ <#vigyor1>