22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    overload-ot hogyan fejlesztitek? melyiket vonalat érdemes követni inkább? hogy minél több ellenfelet baszkuráljon egy időben (chain) vagy szimplán növelni a damage-t és az újratöltődést? vagy kombinálni?

a demóban általában a sebzést növeltem meg az újratöltődést, de mostanában inkább egyszerre minél több enemyt szeretek sebezni. ez biotikus erőknél bejön, de látom hogy az overload-nál egyben csökken az okozott sebzés is (ellentétben a biotikus powereknél, ha ott a területre vagy több ellenfélre ható fejlődést választom, marad a "korábbi" sebzés).
  • Sir Quno Jedi
    szerintem az assa scope nem esik recruit-ból, mert nekem sem onnan esett emlékeim szerint

nyissál sok premium veteránt, én már csak azt nyitok és néha spectre-t
  • koschwarz
    most már tényleg, komolyan...
    melyik pakkból fog egy assault rifle scope-ot dobni ez a szar? azt hittem common cucc, és elegendő hozzá a recruit, de esküszüm már vettem vagy 100-at és semmi... bezzeg a szaros pisztolyhoz van scopom, de minek...meg mindenféle karater xp-t dob állandóan, mintha nem lehetne 12500 xp-t összegyűjteni egy 3 hullám alatt bronzon....'szomat.
  • Caine
    Az én kedvenc párbeszédem:
    Tali: So You are a real living Prothean?
    Javik: As opposed to a fake dead one?
  • Caine
    Én akinek lehet én prothean pulse riflet adtam, gyilkos, még insanityn is (főleg valami jó kis ammo powerrel).
  • Negritis
    én paladin + widowal toltam
  • Negritis
    épp az egybe vagyok noverian :D
    most jönnek a racsnik:
    Liara - What was that?!
    Wrex - Don't worry i will protect everybody

beszarás :P
  • SirHiggins
    Üdv Mindenki;
    Sose tudtam eldönteni, hogy singleben kit milyen fegyverekkel szereljek fel -kihez mi 'illik'; Ti kinél-miket használtok?
  • Vraaanyek
    Single-ben elvileg a Sanctuary-s résznél van valami zárt szobában wiki szerint, de akkor is kimaradt nekem :P
  • Negritis
    én spectre packban nyitottam singleből is emléxem rá, de ott normál sniperrel toltam
  • Vraaanyek
    Ez az m99 nekem valahogy teljesen kimaradt :S egyjátékosban sem találtam meg :S na majd másodjára, egyszer, ha lesz időm :P
  • Marci0115
    http://magyaritas.masseffect.hu/
  • Fpocok
    flameshieldet rakd fel, mert rád fognak ugrani a grammarnácik :D
  • pisztácia
    Üdv!

Csak érdeklődnék... a magyarosítás milyen állapotban van jelenleg?
    Ha volt kérdés bocs, de nem olvasnák vissza két hét hsz-t.

Köszönöm
  • Negritis
    hol találtad őket?
  • PiszkosFred
    Kosz a tippet, kukaztam en is egy csuzlit. Kivetelesen nem volt tiltva piciny hazank es a kornyezetunk, mint altalaban az ilyen akcioknal.
  • PiszkosFred
    Operation: Fortress Update
    Posted on March 26, 2012 by alliance_news

From: Admiral Steven Hackett, Citadel Allied Command
    Re: Operation FORTRESS
    Confidentiality Classification: XA-PRIME
    Distribution: N7 Forces Only

Soldiers of the Milky Way –

As this week comes to a close, I am pleased at the gains we have made in Operation FORTRESS. Through smart, defensive fighting, we have held the ground we took in GOLIATH and trained countless members of our growing force.

While not be as glamorous as striking the enemy deep in their heart, taking modest objectives to help newcomers is a mission-critical objective. As you train, so shall you fight. And what you are training your compatriots to do is no small matter. You are taking a stranger into your unit and giving them the tools they need to kill a Reaper, to save your life, or to even give their life for your own. This can be taught, but only by someone who inspires them to be more than they were.

It takes guts to teach. It takes experience. It takes persistence. You are demonstrating these attributes to your squadmates, and it is these qualities that will win us this war.

–Admiral Hackett

We hope you all enjoyed this weekend’s multiplayer challenge and leveled up your characters with all the extra XP. Make sure to hang on to those leveled up characters as this coming weekends challenge, Operation: Raptor, is going to need some elite soldiers to complete!
  • Caterpillar
    Nagyjából így néz ki:

Evolution
    Revelation (könyv)
    Mass Effect 1
    Incursion
    Mass Effect 2 prológus
    Redemption
    Ascension (könyv)
    Galaxy
    Mass Effect 2
    Shadow Broker DLC
    Arrival DLC
    Retribution
    Inquisition
    Deception (könyv)
    Conviction
    Invasion
    Mass Effect 3

Nagyjából a wikia szerint...
  • Prince23
    A Spectre pack a mai napon nagyon jókat osztogatott nekem. meg van a black widov :D

már csak a quarian engeneer kéne nagyon. most adta be a spectre a vanguard drellt is.
  • Mimasz
    Evolutionból csak az 1-2 van magyarra fordítva a többi megvan. :)
    A sort én sem tudom. :)
  • JethroHUN
    A Mass Effect képregények hogy vannak sorban? Letöltöttem egy packban az egészet(angol) ezek vannak: Evolution(1?), Incursion(2?) (ez az ME2 előzmény), Redemtion (ME2 után?), Invasion, Inquisition(Bailey kinevezése) , Convition (ME2 után, James Vegáról szól) Nem világos teljesen a sorrend. Más magyarul kb hány van meg? Az Invasion egyik része megvan CEhez, a többit pedig biztos olvastam magyarul pdfben.
  • BoneDragon
    Ezen a néven nem talál senkit.
  • mzoli7
    Légszíves rakd be az Origin-es nevemet az itteni nevem mellé!
    origin id-m : mzoltaN7
  • Tatyla
    multiban dobozból nyersz fegyvert,lehet egyszer beadja
  • furgelab
    Ennek a fegyvernek kéne szerepelnie a multiba is? mert nekem nem szerepel ott, pedig beírtam a kódot és el is fogatta.
  • Darun
    Prém veteránból 2 rare :D Krogan senti meg Claymore lol
  • BoneDragon
    Köszi, le is csaptam egyre. :)
  • Renjike
    :))
  • Tatyla
    legjobb csipa végig ezt használtam :)
  • Fenrir
    Egy ingyen regisztrációt megért.
  • Renjike
    Mass Effect 3 M-90 Indra Sniper Rifle Giveaway (szingli)
    :) nyam nyam .
  • Negritis
    én az m99 saberre esküszöm :D jobb mint sok sniper
    scopeal persze
  • Hoz_Hun
    Valaki videózza le, én is kiváncsi vagyok rá (csak én Xboxon vagyok). Megnézném már hogy tolja, csak hogy lássam hanyas szintű NOOB vagyok. :D
  • SZEG007
    felveszlek aztán mutasd meg mit tudsz:)
  • Sir Quno Jedi
    AFK-oljátok végig a 11 wave-et, aztán ha így kvázi egyedül megcsinálja a gold-ot, akkor tényleg odabasz a gyerek! :DDD
  • Hoz_Hun
    Én tankos Krogant tolom. Roham a tömegbe, indítás egy shoti lövéssel (egy már meg is hót), rögtön heavy meele (+1 halott), a többit izlés szerint tálalom. :D
  • Darun
    Engem érdekelne. Felveszlek originre, most már kiváncsi vagyok.
  • Darun
    Én pont azért nem használok krogannál shotit, mert ha közel jön valaki, gránát, carnage, heavey melee. Ha ez sem elég akkor a shoti sem segít. Viszont mivel távolra nem túl hatékony, ezért tökéletes kiegészítés neki egy sniper. Persze én nem tankos krogant játszom hanem artilleyst :D
  • Bhalage
    este kéne egy csapat, lvl1 infillel jonnek, bevesz vki ? 8kor kezdem az inviteolast irjatok ki jonne.
  • BoneDragon
    Ha kreálok akkor hozzám is betudnak jönni, de ha meghívom, akkor meg nem. Érdekes.