22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Akra #14198 Olyan gondom van,hogy feltettem az 1.01+1.02-es patchet és full low texture minden. Az egészet újra telítettem és semmi változás. Mentésem persze patch nélkül nem mükszik. ötlet? -
Negritis #14197 vorcha, batarian, geth sztem várható
volu, henár kétlem :D
prothean jöhetne mint választható és collector mint ellefnér -
Darun #14196 Épp akartam írni hogy mint lehetséges ME világában játszódó játék: Blasto! Főszerepben a henár specter. De pl hiányolom a top fajokat multiból is. Van turián, aszári, ember, krogan, kvarián, még drell is. De miért nincs henár, volu, vorcha kari? Majd DLC-ben?
A Jumbo pack egyébként csak ellátmányt ad. Akinek esetleg még nem egyértelmű. Van benne rengeteg medigél, rakéta, spec ops pack, lőszer boostok és thermal clip-ek. De nincs benne fegyver, fegyver kieg sem kaszt. Tehát aki ezekre vadászik az inkább ne vegyen.
Nah, egyedül eljutottam a 6. wave-ig. Megcsináltam egy kill 4 vip nemesis-t is kevesebb mint másfél perc alatt. ilyenkor persze tuti nem guardianokat ad be :D A heckelést viszont bebuktam. Egyedül nem lehet bírni. -
Evoluti0N #14195 Váháhá. Citadelen a Blasto 6-ból meghallgatható részletek :D Beszartam a röhögéstől :D -
Darun #14194 Ha 20-as és nem promózod be akkor így jártál. Persze értem hogy silverhez/goldhoz kell a magas szint, de ha van 20-as karid akkor ne bontogassál. Vagy ne csodálkozz ha szivat a rendszer. -
sanya200 #14193 nem ezek ilyen meghatározott időre vannak.Ha jól tudom.De baromi jó hogy megveszem a spectre packot és semmi használhatót nem ad.Pl mi a fenének ad 100k xp-t az asari adeptemre mikor 20-as szintű, k*rva jó.De azt a nyamvadt carnifexet még mindig nem adja be, geth plasma gunból meg má a 7-es upgrade-m is megvan.Amúgy nem függ attól mit használok.Mert ehhez sok upgradet kapok de mindig ezt is használom, hiába ha nincs carnifex. -
mkfdd #14192 Csak irigykedem. Bárcsak nekem jutott volna ilyen eszembe. Egy rokonomnak péksége is van. Eloszthattuk volna a hasznot fele-fele arányban :D -
Á most néztem meg, ez váltotta ki akkor a Premium Veteran packot.
és ez a jumbo csak medigél meg rakétát ad? mondjuk új fegyvereket ad? -
Evoluti0N #14190 Miért kell mindenhez ilyen negatívan hozzáállni? Még egy ilyen pozitív kezdeményezéshez is? -
mkfdd #14189 Szóval egy pékség 1000 dollárral lett gazdagabb hála ennek az akciónak, és még ingyen reklámot is emellé. Miért érzem azt hogy a gyűjtés szervezőjét nem a ME3 befejezése vezérelte elsősorban? -
Egy új fajta promó pack a store-ban, 33k credit. -
Milyen Jumbo pack? -
sanya200 #14186 ez a jumbo equipment pack elég sok mindent ad, 5 medigel,rakéta,survival izé meg 5töltényes, meg egy csomó mást is.Összesen 10db cuccot ad.Ezt a 4-et leszámítva adott még 2 töltény típust meg fegyver/armor upgrade-t. -
Minden tiszteletem az illetoe, kreativ, szellemes es kifejezo. Midnig van valami modszer, amivel ki lehet fejezni az aktualis nem tetszest a gyomorfekely es agyverzes forszirozasa helyett. Igy kell ezt csinalni kerem szepen. -
Corten #14184 Számlán meg mi van: piros, kék, zöld muffinok, rajta számokkal 1-3-ig. Hát ezen besírtam
nagy ötlet meg kell hagyni xD
-
sanya200 #14183 már megszoktam nálam is kiírkálja,akkor idegesítő mikor lerakom asztalra és visszamennék single-be és kidobja hogy nincs kapcsolat a serverrel sorry, és kezdhetem az utolsó mentéstől.
Az elején csinálta azt hogy ugyan így kidobta hogy serverrel megszünt a kapcsolat,jólvan mondom rányomok folytatás, autoamtikus mentés, és a DEAFULT femshepet tölti be!!!WTF!!
Eltűnt a saját shepes és berakta a dadult vöröset,még jó hogy volt korábbi mentésem xDD -
Darun #14182 Az ötlet maga jó, csak ezzel az ending baromsággal nem értek egyet. Komolyan mondom ahogy az elégedetlenkedő "tömeg" egyre több baromságot (ez spec ötletes volt) kitalál, én úgy leszek egyre elégedettebb a végével. Főleg hogy én (még pár játékossal egyetemben) sejtem azt amit ők csak remélnek. Egyébként a Bioware nagyon jó úton halad afelé hogy az évtized legnagyobb öngólját rúgja. -
Ulthane #14181 Muffint kapott a BioWare
Hát ez LOL, mekkora! :))))) -
De, rohadt idegesítő. de akkor van ez, ha valamelyik társ vagy te éppen biotikussal tolod. egyszer benyomod, azt egész meccs alatt hallani lehet, még ha nincs is ott a szingularitás jele. -
Mi a f.sz?????????? pár napja, hogy nem játszottam, erre most indítom a játékot, erre multira azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverekhez, próbáljam meg később, a single-nél meg közli, hogy nem tölti be a mentést, mert hiányzik a FROM ASHES DLC-m!!!!! Collectors edition-öm van, hozzá teszem, és kivittem már egyszer DLC-vel!! -
Evoluti0N #14178 Nektek nem szokott néha olyan bug előjönni, h a szingularitás képesség hangját halljátok folyamatosan a multiban? -
Ma nem lehet goldot csinálni, lvl 7-esek csatlakoznak és még ki sem lehet rúgni őket, mert a többiek nem nyomnak a kickre..
Esetleg valakihez be lehet csatlakozni multiba? Olyanra gondolok aki már tesztelte és tudtak hozzá csatlakozni. Már 4 emberrel próbáltam és nem tudtak csatlakozni és én sem hozzájuk. -
Darun #14176 Hozzám elég sok low level kari jön (N7 levelre gondolok) és simán meg lehet velük csinálni a bronzokat. Noverian egy hét alatt 1 Failed-em volt. Az elmúlt két napban random mappon nyomtam, így kettőt buktunk, de az elsőnél csak ketten voltunk alap kaszttal (értsd: 5-nél kisebb volt a karink) -
Darun #14175 Ha ME3-ból importálod akkor igen. De első végigjátszásra ME2-es karival csak 5-ig lehet. -
hárman puggal néha a bronz is elég nehéz épp hogy túl lehet élni... -
sanya200 #14173 én néha otthagyom őket a francba, már nem azért de mikor össze-vissza bénáznak aztán wave 1en megfekszik mindenki,rajtam kívül hát sok értelme nincs.Meg ha én hullok el tesznek rá.Az ilyeneket tudom utálni. -
Darun #14172 Erre csak annyit mondanék, hogy direkt be van állítva hogy csak Noveria, Bronz. Erre berak egy Cyon mappra. Én kérek elnézést hogy ha ezek után még lesz pofám kilépni! Amit mellesleg nem szoktam megtenni, még ha több kárt is okozok a csapatnak mint hasznot. Szerencsére ez már elég ritkán fordul elő, ma is volt szerencsém kihúzni a csapatot a pácból Benningen. De azt is írtam hogy mivel 95%-ban host vagyok, nem szúrok ki másokkal, nem újrázok mappot. Valóban meg kell tanulni minden pályát, nem nehéz, hiszen elég kicsik, ráadásul singliben büntetlenül meg lehet tenni. Viszont azt se felejtsétek el hogy egyrészt hárman, sőt, ketten is meg lehet csinálni egy bronzot. Másrészt attól hogy valaki kilép, nem feltétlen marad három fős a csapat. Velem is volt már hogy senki nem akart jönni, elkezdtem egyedül. Hárman fejeztük be. -
nah így gondoltam én is hogy me2es importal -
Mármint ME2 importnál. -
Importnál is max 5 ig van. -
sanya200 #14168 ha me3 karit importálsz akkor lehet 10ig fejleszteni a fegyvereket, és megmaradnak a képességpontjaid is meg minden. -
Milyen update jött a játékhoz? Mert originen nyomtam egy check for update-et és egy 25 megás valamit letöltött. -
De lehet ME3 mentést is importálni (mint az ME2ben, megmaradtak a cuccok és nehéz fegyók) Gondolom itt is megmaradnak az össze gyűjtött/megvásárolt dolgok. A fegyvereket ezután lehet 10. szintig fejleszteni. A modoknak 5. a max szintje. -
tegnap játszottam ki pc-n is, import karival és csak 5. szintig lehetett fejleszteni -
Negritis #14164 én úgy emléxem addig toltam a fegyókat, és import karim volt még 1-2ből
de már majd 3 hete nem toltam singlet :D (ugye 2 nap alatt kivittem és most csinálom az új karit hozzá :P) -
nem -
Negritis #14162 ha import karid van akkor is lvl10ig lehet upolni tudtommal -
Hoz_Hun #14161 Elég nagy hernyóság, ha valaki rögtön indulás után kikászálódik a játékból mert nem tetszik neki a pálya, ott hagyva a társakat a szarban. Ha valakinek ezzel baja van nem menjen random mappra. Játék közben mondjuk nem lehet tudni, hogy valaki kilépet vagy egyszerűen kivágta a szerver. Én mindig feltételezem ez utóbit. A hétvégén majdnem kitéptem a hajam mikor silveren (első helyen voltam) a 11. Wave-ben és KIVÁGOTT a szerver. ÁÁÁÁáááh... -
:D -
Minden pályát meg kell tanulni, nem szabad eldobni, csak mert nem szereted. Azt sem értem meg, aki szándékosan kilép egy meccs elején, csak mert a map, vagy a játékosok nem tetszenek neki.