22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
számotokra egyértelmű egyébként, hogy egy fegyveren belül az egyre jobb szintek pontosan mit adnak a fegyverhez? nagyobb sebzés, tár, stb. ? -
sanya200 #14237 Miért nem tudnak már kiadni egy szaros patchet?Jönnek itt az ilyen olyan hétvégi szarokkal meg packokkal aztán az egész bugos szar.Fél óráig keres egy rohadt gold servert,már ha talál plusz állandóan disconectel az ea server,nem igaz má. -
Hoz_Hun #14236 Tényleg nagyon idegesítő ez a random dolog. Nem mondom, lehet egy (vagy két) pak ilyen is, de ne mind az legyen. Lehessen kreditért licencre, fegyóra, karakterre költeni. Mert Sokszor csalódok Spectre pak-ban. -
a mostaninál minden jobb lett volna -
Az a gáz, hogy hiába van meg az összes karaktered, (akár az összes kinézet testreszabási opcióval) ugyan úgy dobálja tovább... amikor inkább fegyverre lenne szükséged... meg amúgy alapjában véve ez a random dobálás is.
Egy szimpla store jobb lett volna. Mondjuk meg kellene szerezni a liszenszeket a gyártóktól. Küldetéseken keresztül esetleg. Mind1 csak 1 ötlet -
Hoz_Hun #14233 Lehet hülyeség, de mi van akkor ha nyitott pak összefügg azzal, mit csináltunk eddig, és milyen karakter osztályal? Én pl még nem promotáltam ki engineer-t (majd most fogom a Salariant), és ezért kisebb esélyel dobja a Quariant. Már többször volt olyan, hogy az aktuális karakterem fegyvréhez kapok upgradet a nyitott packban. Továbbá a rare karaterek, amik estek is abból a csoportból valók amikből már kipromotáltam.
Hülyeség, vagy ti mit gondoltok? -
Csak mázli ,nálam is 5ös ,de 1 iftyinget nem költöttem packokra -
Specteből eshet,de nekem is rohadt hornet esik ami kell a francnak -
Hoz_Hun #14230 Láttam a minap egy csávót. A Widow-ja VII. szinten állt
. Szerintem ez ilyen már rendes pénzért vásárolhatta a Spectre packokat...
-
Hoz_Hun #14229 Egyébként a Miscellaneous (Rare) cuccok közül a "Pack Capacity Upgrade +1" az nagyon hasznos. Nekem eddig egy esett a "Thermal Clip Pack"-hoz (sose haszálom a fene megette), meg egy a "Ops Survival Pack"-hoz (ez viszont király). Mindenn karakterem ezekből 3 cipel magával. Mondjuk a legjobban a "Cobra Missile Launcher" +1-nek örülnék. Jó lenne abból is 3 cipelni pályánként. -
Nálam ugyanez a Window fegyo... Mantis x-el tolom még mindig... :DDD Nem akarja kiadni semmiből.. -
Hoz_Hun #14227 
Akkor te is szívsz.... -
Nekem bétában első nap kidobta, most meg megjelenés óta nem akarja... -
Hoz_Hun #14225 Persze a lentebb említett rohadt szint újraosztós Rare cucc már háromszor esett!!! Semmire se jó!! Hát mi a fennének osszam újra a pontokat? Lvl.20 promotálom aztán újraindítom és úgy osztom ki a pontokat, ahogy tetszik. Ilyan baromságot Rare-re tenni... -
Hoz_Hun #14224 Tegnap megint nyitottam két Spectre packot és továbbra is semmi Quarian engineer. :(
Játszottam együt egy csávóval, aki N7 78 körül volt (fele se az én N7 szintemnek), és nem csak hogy volt Quarian enginnere, de a ruháját is extrán variálhatta, azaz neki már többször is esett. Brááháhááá -
igen,de én a 40% sniper dmgre mentem -
sanyiiiii #14222 A cloak utolsó szintjét lehet úgy fejleszteni hogy ellőhess egy powert cloakban. Lövés előtt is dobhatod az aknát. A cloak buffja pedig miután véget ér a cloak még pár másdpercig rajtad van. (+ damage és hogy ellőhetsz egy abilityt cloadból). Ha van olyan abilityd aminek hosszabb a cooldownja mint a cloaknak azt érdemes mindig cloakból használni :) -
Azt nem tom, nem én szoktam szabotálni őket, nekem gyilkosabbak a szándékaim. Ámde a többiek szokták. -
Szerintem még mindig a salarian infi a legjobb , cloak->lövés-> mine és újra ez , szerintem mondjuk bug,hogy lövés után egyből lehet aknát dobni és nem kell cd-t várni rá, mert forditva ha akna után akarok cloakot nyomni elég nagy cd rakja -
Hoz_Hun #14219 Én már ki Promote-áltam egy Quarian Infiltrator. A turett átállítás, tényleg nagyon poén, és a Geth-ek ellen is nagyon jó. Sajna a reperek ellen nem annyira hatásos. -
Hoz_Hun #14218 Pfff, kaptam már hármat is. Szerintem tök fölösleges, nem tudom minek Rare. :( -
Hoz_Hun #14217 A Decoy is sebez ha az van beállítva (nekem az), illetve lehet robbantani, ha lejár (de én ott a pajzsra mentem rá). Nálam az a lényeg, hogy a Decoy sokáig bírja a gyűrődést. -
igen,de egy idő után immun lesz rá -
Egyszer használatos, power részen belül lesz plusz egy fül, ott tudod lenullázni -
egy prime is teljesen szabotálható??? full páncélban, mindenben? -
és ezzel akkor egy karaktert le lehet nullázni, és újra osztani a pontokat? egyszer vagy bármennyiszer használható? -
Arra vigyázz csak egy ideig hat. Szóval időnként rá kell nyomni újra a turretre. Nomeg a többiek mindent szét fognak lőni azonnal, ami felett átvetted az irányítást. Random partiban ez van.
Volt hogy ott álltam a torony mellett és röhögtem, ahogy írtja az ellent, ezek a barmok meg odajöttek és kilövik a "tornyomat", mikor látják, hogy odaálok elé/mellé és engem nem bánt.
Amin sárga aura van, az már irányítás alatt van. Ezt kell velük megértetni. Pl. prime-mal le lehet írtatni a környéket. -
igen, specteből esik -
most fogok egy quariant infiltratort indítani, alig várom már hogy kipróbálhassam ezt a sabotage képességet. főleg a turrett-ekkel szeretném a saját engineerüket szétlövetni :DDD -
kapott valaki már olyan rare cuccot, hogy skill pontokat újra lehet osztani? állítólag van ilyen is. -
Mikó sok sabotage-os quarian van a partiban, az a vicces, hogy soxor több geth van a mi oldalunkon, mint az ellenfélén, a maradék meg a decoy-om lövi, vagy rohangál össze-vissza, mert nem érti miért lő rá mindenki. :DDDD -
Negritis #14207 azért nem csak XP-t kapsz a classokra hanem customizationt is, ami nyílván haszontalan viszont 'egyénibb' lehetsz tőle, ennyi értelme van
de pl nekem a kvarian infi 20as és full customization :D és adott még 12,5k xpt :D -
a human engeneer combat drone-ja sokkal jobb mert az sebez is még a felrobbanása előtt is, és ugyanúgy azzal foglalkoznak az ellenek, még ha látnak is téged. -
Hoz_Hun #14205 Ha előbb elkezdenek rád lőni mint kiteszed a Decoy-t, akkor téged lőnek tovább. Valami miatt a Geth-ek különösen hülyék amúgy. A Reaperek sokkal kevésbé szopják be. A Banshee az totál lutri pl. Én úgy látom olyan 15-20% az esély arra, hogy Banshee beszopja. De nálam a Geth Prime 60-70% azt üti. A kisebb Gethek, lángszórósok, rakétások, mind utálják a Decoy-t. :) -
Nekem sokszor van, hogy kint a decoy, közelebb is van sokkal hozzájuk mint én, oszt mégis engem lő mindenki. Na ez mér van (sőt ha dekkolok fedezékben akkor is).
Viszont ha bejön néha a decoy, az vicces, mikor a Prime odamegy hozzá és próbálja legyakni, meg forgolódik körülötte. :DDDD -
Hoz_Hun #14203 Tegnap én is kipróbáltam a szólót. Nekem Silveren a 7. wave-ig sikerült eljutni Geth-ek ellen. Salarian engineer lvl.19. Nekem a heckeléssel szerencsém volt mert sikerült olyan helyre beállnom, ahol többnyire csak egy irányból jöttek. Folyamatosan nyomtam a decoy-t, így úsztam meg. Amúgy is ez volt a stratégiám, mert a Decoy nagyon jól működik és leköti az ellenfeleket. De a 8. wave-ben bedaráltak.... -
Hoz_Hun #14202 Ha így beállítod mappot, silvert, nem szóltam, nem tehetsz róla. Ilyen velem is előfordult. Persze nem ilyen esetre gondoltam. -
na azért :D már megijedtem :D :D :D -
1.01 - 1.02 patch????? :D van ilyen??? -
Akra #14199 jól van, rossz topik.