22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Negritis
    jah csak mantis könnyű így gyorsan pörög a power

amúgy az a baj h nincs rendes pisztolyom se, szal azokkal se tok még operálni :(
  • SgtMathias
    A másik pack is érkezik majd csak előfordul, hogy van aki később kapja csak meg. Bioware fórumon írták, hivatalos info. Türelem!
  • Darun
    A mantis sniper, a saber meg félig ar, félig sniper.
  • Negritis
    nekem is hasonló 6 használhatatlan cucc volt :(
    remélem azért később jön a másik pack is mer így cink

mondjuk engem mikor multiba akartam menni írta h cink van az online passal szal lehet ha ezt megheggesztik akkor jön a másik is
  • Negritis
    saber azért nem sniper :D de közel van hozzá :D
    és inkább egy jó kis darálós AR kéne neki olyanom meg nincs rendes :(
  • JethroHUN
    Commandation pack az nincs...remek, hiába promotoltam a karikat. Persze a victory pack busásan megjutalmazott... 5 thermal clip, 2 cbora rakéta és egy lv1es tűz ammo. Hát grat a BWnek...
  • Darun
    Ez a játékstílusodtól függ. De ha egy vanguardnak snipert adsz, akkor sztem az jó lesz a krogan senti-nek is.
  • Negritis
    adept-engi fegyó megvan így :D
    vangunak ott a saber esetleg mantis X
    amíg nincs BW addig sima widow jó infinek

sentinelből még nincs krogan szal ott nemtom mi kell
    jah persze még mindég sehol a maradék 4 karakterosztály :(
  • Darun
    Én is láttam már locust-os emberkéket. Nem lehet olyan rossz fegyó mert ált ezt a jobb játékosok hordják.
  • Negritis
    prem spectre pack szimpi, jah és locust smg is bejövős :D
    nem rángat, közepes sebzés és jó súly
  • Negritis
    victory packot már kaptam de a másikat nem látom, pedig a 2 promote megvolt :(
  • Negritis
    omg :D tényleg ennyire hülye vagyok
  • Darun
  • JethroHUN
    Én, én, én a jó válasz a "jegyezd meg a jelszavam"
  • Botond #14864
    Belépésnél két dolgot lehet bepipálni, az egyik, hogy jegyezd meg a jelszavam, a másik, hogy láthatatlanul lépjek be. Na mit tippelsz melyikből kell kivenni a pipát? :)
  • Negritis
    originen be lehet állítani valahogy hogy ne 'láthatatlan'ba jelentkezzek be?
  • ferenc001
    Akkor én ügyesen voltam béna, mert nekem eddig csak a leírt helyzetben hozta elő :D
  • Negritis
    nem csak gethek ellen csinálja :D és nem csak neked :P
    rosszul időzített biotic charge okozza
  • ferenc001
    Csak nekem bugos a Vanguard ha geth-ek ellen megyek Noverian? A harmadik-negyedik kör környékén elkezd össze-vissza ugrálni a karakter, vagy épp ledob az LZ közelében pálya alá; laggolni viszont úgy tűnik nem laggolok, mert a többiek normálisan haladnak/használják a képességeiket/fejezik be a kört amíg én megpróbálok tájékozódni közben meg kilőnek.
  • Darun
    Sztem az ígértnél előbb úgy sem fogják odaadni.
  • Evoluti0N
    Holnap kapjuk.
  • Tatyla
    ti már megkaptátok a prómotálásért járó boxot?
  • Evoluti0N
  • Negritis
    tudom, valami miatt ilyen szeles időbe szakadozgat a thome iptv-s netem (az analóg tv kép is cinkes?! pedig nem volt ilyen régebben)
    mondjuk még mindig jobb mint a 0,4 megabites invitel adsl ahol 8 megát fizettünk :D

egyébként nem tudok mit kezdeni vele , csak dühítő mikor végre elkapom a fonalat és akkor akaszt be hátulról a netszakadás
  • Hoz_Hun
    "Victory Packs and Commendation Packs will arrive no later than Wednesday April, 4th."
    Ha előbb megkajuk, jó. De én nem hiszem.
  • Fpocok
    Egyrészt nem feltétlen holnap, mert nem az van kiírva.
    Amúgy meg humoros kép, mi a baj vele?
  • Hoz_Hun
    Minek ide ilyen OFF kép. Az én válaszom nem volt elég? Legalább lenne spoiler tagba, hogy aki akarja megnézze, de az össz képet ne rondítsa az ilyan 4chan-es kép.
    Persze ez csak az én véleményem...
  • Fpocok
  • Hoz_Hun
    Holnap.
  • JethroHUN
    Már bent van a storeban a jutalom doboz?
  • Darun
    Az ultra? Én úgy emlékeztem rare.
  • Anthrax
    mert csak specteből esik
  • Tatyla
    nekem a widow nem akar jönni sőt semmi normális fegyver nem esett eddig , általában veteránt veszek meg néha egy-egy spectre de semmi :(
  • Darun
    Tegnap én is elkezdtem felhozni az 1-es karijaimat. Vanguard-al kezdtem ami ugye kevéssé fekszik nekem. Ráadásul a 2 skill pontból sem nagyon lehet tápolni. Így az elején kénytelen voltam a fegyverre bízni magam. Hárman voltunk, úgy lettem második hogy 1000 ponttal maradtam csak le. Ennyit ér 1 db Widow.

A második nekifutásra már 5-ös volt a karim, négyből lettem első és a másodikra ráhúztam pár ezer pontot.

Utána kicsit visszaestem mert végig második voltam. Az első szintű karimat kb háromszor kellett éleszteni, de az egyik 10+lvl-es társ is feküdt annyiszor. És simán ki tudtam venni a részem a harcból. A vipek felét én öltem meg, adatot töltöttem le, fedeztem a társakat, stb.

Fegyver sebzésre sztem azért nem érdemes skillt gyúrni, mert 1. a durva fegyók úgy is átlőnek mindent. A kicsit sebzőknek meg az a +5/10% semmi. Elég ha megnézitek hogy egy gyengébb smg sebzését mennyivel növeli a sebzésnövelő. Szinte alig.
  • SgtMathias
    Kicsivel még több is. :D http://blog.bioware.com/2012/04/02/operation-raptor-update/
  • cs1rk3
    meglett a 150 000 promote? :D
  • BoneDragon
    Ott a te neteddel lesz a baj, nekem még soha nem szakadt meg.
  • koschwarz
    de neked valami nagyon nem jó a neteddel. engem nem szokott ledobni. amikor egyszer ledobott a szerver, akkor is azért mert elment a net (néhány órára). lagos szokott lenni, de az valószínűleg a hostoló nete miatt vagy esetleg az ea szerverek túlterheltsége miatt. ez a hétvégi operation pl. nagyon megragadta a játékosokat, most szerintem extra sokan játszottak, és elég fos is volt játszhatóság néha.
  • Sir Quno Jedi
    Hehe és ilyenkor nem is kapsz exp.-et, nekem is volt ilyen. :D

Mind1, hostolj te magad public bronze-ot és abban told. Neked nem fog leszakadni, ha stabil a neted (legalábbis kicsi az esélye). A többiek meg úgyis jönnek mennek a gámában.

Sőt ha egyedül megcsinálsz pár wave-et, aztán meghalsz szándékosan, akkor kapsz exp-et is, abból fejlődgetsz, újra. Apránként fel tudod húzni magad egy emberi szintre (talán).
  • Negritis
    most kapok idegbajt, lvl1 engi male
    silver 8. wave és 2. vagyok az első egy beteg hülye krogan

és ma 4.jére lost connection -.-
    asszem skip a game :(