Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt, nálam õ lett a második emberi Fantom.
Valaki tudna linket multiplayer crack hez?
Sir Quno Jedi
jaaaa, hogy eksöndzseksön módban tolod?!?!? Az gáz... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mascarun
Gondolom ha válaszolhatós verziót nyomnám végig akkor több lehetõség lenne. Vagy lenne lehetõség rá. xD

Sir Quno Jedi
Gondolom a nyelvi problémák miatt, mer abból nincs magyar vagy mi és a magyar ME-kre nem mén fel...

Na EZÉRT nem kell gyári magyar verzió semmibõl, ezt ugattam én...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Nope.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mascarun
Ashley mindenféleképpen meghal az Udina-s Cerberus megtámadja a Fellegvárat résznél?

Jólvan akkor, Heil.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mimasz
Én is kíváncsian várom.. 😄

Renjike
Da fucK? Ebben a régióban nem érhetõ el az Arrival Add on csomag .... da fuck is that shit?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Akkor este már azért is lehet anyázni hogy milyen kacatokat kaptunk 😄
Rábasztál, mert az elõzõ volt az elsõ olyan hozzászólásom, amiben említettelek. Ennyit a szavahihetõségedrõl.
A játék - bármilyen furcsa is neked - tetszett, sõt, még a befejezést is elfogadtam. Nem nyüszögtem egyetlen fórumon sem, úgyhogy aki ilyennel vádol, az szimplán hazug. (Ha még emlékszel, akkor azt írtam: Nem azt kaptam, amit vártam, de azt kaptam, amire számítottam.)
Viszont veled ellentétben nem ugrok azokra a véleményekre, amik nem egyeznek az enyémmel.
Kindred Bladesnek is szól ez a hozzászólás - vélemnynácik vagytok.
Multiplayer Operation: Goliath
Ha minden igaz ma (leginkább késõ este) megkapjuk a MP csomagunkat. Már aki teljesítette a feladatot: 1.(Victory Pack) 3 millió brutes lett kinyírva (1 millió volt a célszám), szóval ez a csomag megvan. A 2. (Commendation Pack) minimum ezüstön végigcsinálni egy Reaperes pályát, azt meg mindenki maga tudja megcsinálta-e. Szóval elvileg két csomagra számíthatunk. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Renjike

Megfogadom a tanácsod. ;-)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bocs. Ezzel elsõsorban Balmat beszólására gondoltam. Én is próbálok mindig észérvekkel érvelni, és nem személyeskedni, csak egy bizonyos idõ után megunja az ember az ismételgetést és magyarázást.

Renjike
Megjötte a Bioware pontom 😊 Originen jó lesz ha beírom? (nekem nem megy az origin redeem code per pillanat :S)

Hát röviden errõl lenne szó.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

orichalcos
Majd valamikor. Remélhetõleg adnak ki valami HD patchet.

My streams: https://beam.pro/oriic

Ja, azt nem. Viszont a multiból a lvl.20 karakteredet "importálhatod" a singleplayerbe és kapsz érte Wars Asset pontot. Csak sajna lenulláza azt a multis karaktered, azaz viszadobja lvl.1-re.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor én értettelek félre! Azt hittem multiba lehet importálni 😄
Azt hogy újra lehet vele kezdeni, már volt a 2. részben is, igaz, még ott se próbáltam ki. De arra is sort fogok keríteni idõvel. Viszont így legalább nem kell megint a "Földreszállásig" várnom hogy kiderüljön, lehet még fejleszteni tovább is a fegyókat! 😄 Köszi az infót!
Kis érdekesség Drew Karpyshyn blogjából: kimeltem az érdekeseb részeket, ami kifejezetten az ME3-ra vonatkozik. Szerintem teljesen korrekt.
"Hmmm… does it seem like I’m stalling on the whole ME3 thing? Okay, fine – let’s talk ME3. Of course, I haven’t played the game so I can’t really talk about my impressions of it. I’ve posted several rants of my own about people chiming in on things they haven’t actually read, watched or played, so it would be hypocritical of me to start spouting off now. But I know there’s a lot of controversy around the ending of the game, and don’t mind commenting on that."

...

"Of course, some of you are also pinging me to find out what the “original” ending of the series was when we started planning out the trilogy. Sorry, but that’s not something I’m even going to attempt to answer. The collaborative creative process is incredibly complicated, and the story and ideas are constantly evolving as you go forward. Yes, we had a plan, but it was very vague. We knew we wanted to focus on some key themes and bring in certain key elements: organics vs synthetics; the Reapers; the Mass Relays. Beyond that, we didn’t go into detail because we knew it would change radically as the game continued to evolve.

A good example of this is Cerberus. When we wrote ME1, Cerberus was basically a throw-away group of pro-human radicals: a name we dropped for some side missions to play the role of villain. We didn’t even have a concept of who was running them, and we didn’t think they were that important. Obviously by the time of my Ascension novel and ME2, that had changed radically. The Illusive Man and Cerberus became central to the story and themes – that never would have happened if we had nailed everything down and refused to make changes to the story.

So I don’t like to say “here’s what we originally were thinking” because it gives a false and very distorted impression of the process. Mass Effect was the creation of a huge team, with contributions coming in from many people at many stages of the project. Some things I liked ended up getting cut, some stuff I wasn’t sure of worked its way in. That’s the nature of the beast with collaborative works, and I think in the end it makes the final product stronger. But talking about the changes after the fact feels like I’m sitting on my throne and proclaiming, “That’s not what I would have done!” It’s easy to sit on the sidelines and say “I would do this or that”, but it’s very different when you’re part of the process, working with multiple ideas, trying to piece it all together and still hit your deadlines. Anyone who wasn’t part of the ME3 team is an outsider – even me – and whatever they say about the creation of the game is just unsubstantiated speculation."

Hát sajnálom hogy neked nem tetszett. Arra hogy a végén választani kell, én sem számítottam. Lehet az volt a probléma hogy egy ilyen kaliberû játéknál már nem merték azt mondani hogy "akkor mi így képzeltük el, ez lesz a vége" hanem rábízták a játékosra a választást. Végül is ez egy ilyen választós játék. Szerintem a BW sem sejtette hogy a vég ennyire meg fogja osztani a játékosokat.

A magyarosításban annyira a félrefordítások nem tûnnek fel, fõleg elsõ végigjátszásnál. De amikor már tudod hogy egy kari mit fog mondani magyarul, akkor elkezded figyelni hogy mit beszél angolul. Akkor lehetnek érdekes dolgok. Bár nekem most konkrétan nem jut eszembe félrefordítás, a következetlenségeken viszont jót nevettem. valamelyik nap fejeztem be a ME1-et egy új Sheppel, és azon röhögtem hogy valamelyik VII-es fejlesztés kevesebb bónuszt ad mint az V-ös. Ez nyilván elírás/félrefordítás, hiszen így nem lenne értelme. A trollok kedvéért: direkt nem a VIII felettieket írtam, mert ott pl az "egérútsín" kevesebb sebzést ad mint a VII-es, viszont fele annyi a hõtermelése.
Sir Quno Jedi
Ugye. Jó lett volna, ha kiderül, hogy van egy szakadár reaper szekta, akik változtatni akarnak a vallásosan merev dogmatikus "cikluson" és õk segítenek minket titkon végig a fõszálon át, hogy megválthassuk a fajtánkat. Hmmmm... nem is rossz...

Nyíltan ugye nem állhatnak mellénk, mert õket is learartják a többiek, de azért itt-ott besegítenek és a végsõ konfliktusban VÁRATLANUL átállnak hozzánk (de elõtte fontos infókat szivárogtatnak ki ravasz módokon, ami kell a gyõzelemhez). Mondjuk egy olyan fajból lett reaper kezdte meg az ellenállást, akik kitudták részben játszani az indoktrinációt és sok-sok évezred/millió alatt megtörték a központi irányítást és külön(vélemény) öntudatra ébredtek immár így reaper formájukban. Elõfordulhatnak "defektes" reaperek ugyebár mindig, a statisztika az statisztika.

Az is lehet, hogy a sok nyomot és technológiát, amit menet közben szereztünk õk rejtegették/szórták el, hogy rábukkanhassunk és tehessünk valamit a túlélésünkért.

Végül pedig miután gyõztünk, õk itt maradnak velünk a galaxis védelemezõiként és együtt építhetünk egy szebb jövõt!!! 😄DDD

Lehet ME3 karaktert tovább "imoprtálin". Megtartja a lóvéját, a felszerelését, fegvereit, meg a megszerzett extra képességeinek listáját. Bónuszként a fegyverek tovább fejleszthetõk. Szóval nem olyan vészes kifejleszteni a fegyóket, mert egy csomó mindenre már nem kell költeni, mert alapból megvan. 😊

Sir Quno Jedi! Beszarok tõled. Neked szerepelned kellett volna a játékban, mint valami lelkiismeretes lázadó reaper, aki valami alternatívát akar kiharcolni. "organikusok nehezen kajolják meg". Te is organikus vagy az istenért. Hogy találhatsz ki ilyen elméleteket.<#nevetes1>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Ha abból indulok ki hogy nem tudtam importálni renegát Shep képét, mert még ME1-es volt és így az alap fejjel kellett mennem, azon voltak sebek. Tehát gondolom ha ME2-st importálsz, azon is lesz. Csak nem olyan mélyek mint a 2. rész végén, mivel ugye kezdésnél a renegát pontok csak egy részét kapod meg.
izé, nemtom volt-e ilyen
de ha a 2ben nem gyógyítom meg az arcom és a 2be kreáltam hozzá akkor a 3ba ott marad a 'sérülés' rajta?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sniperbõl pl még csak az alap van. Az összes többibõl is max 3 féle. Baromi mákom van hogy az elsõ specter ládámban geth pr volt, és nem sokkal utána még egy MkII-es. Azt nem tudtam hogy lehet kampány karaktert importálni. Az mondjuk vicces, igaz én még a Promot sem próbáltam, tehát nem tudom hogy pontosan hogy kerül vissza az a kari a kampányba. De majd kipróbálom. Úgy se mostanában fogok összelõni annyi pénzt hogy eljussak X-ig.
Ha ME3-as karaktert importálsz be, akkor meg tovább fejlesztheted X szintig a fegyvereket. 😊

Ugye kasztonként van 2 passzív képesség, az alsó kettõ. A krogannál a egyiket kinyomtam full sebzésre (fegyver) a másikat meg full shield/hp-re. Vagyis nekem a melee sebzésem asszem alap. Viszont a sebzõs képességeket (gránát, rakéta) mind sebzésre maxoltam. Rájöttem hogy tök fölösleges 2 fegyver, ha van egy jó scope-os, 112-es táras assault rifle-m, z bõven elég, és így elég jó bónuszt kapok hûlésre. Márpedig ha jön a Brute/Banshee/stb akkor kell a sok rakéta (az a concussion vagy milyen képesség ami ilyen kvázi M203) Egyébként csak 5 map van, de megfigyeltem azt is hogy nagyon nem mindegy hogy hol játszunk. Eleve már a pálya is meghatározza azt hogy mekkora esély van a sikerre. Pl asszem Noveria a top map, ott az este kezdõkkel nyomtunk zsinórba 5 gyõzelmet bronzon, alig haltunk meg. Míg van az a belsõ gyártelep pálya, a nevét most nem tudom, ott a 3. körökben már hullottunk, a 6 kör körül mission failed, szintén bronz.

Az nekem is tetszik hogy még a kasztokon belül is variálták a képességeket, hogy minden fajhoz más tartozzon. A probléma hogy tényleg nincsenek kiegyensúlyozva.

Egyébként a röhej az, hogy én a kampányban is a Földre szállás elõtt jöttem rá hogy lehet upgradelni a fegyókat, egész addig mindenbõl elsõ szintû volt nálam 😄
Jogos! Nem tudom miért az inf-et írtam. Azt is próbáltam, van egy drell-em, de nem sokat erõlködtem vele, a gránátja valahol a nevetséges és a szánalmas között van a soldier gránáthoz képest. Biztos jó kaszt, csak nem nekem való.
Jah, vanguard. Nem is az a baj hogy talpon maradnak, hanem hogy mindig sikerült egy Brute mellé "teleportálni" De még így is alacsony szinten sokkal jobb volt a statom mint soldierként. A krogannal meg az volt a szerencsém hogy ugye ott már elértem a 20. szintet, úgy kezdtem vele, csak szét kellett osztanom a pontokat.
koschwarz
ööö, egy jégkockába fagyott békával akarod befejezni? 😄D

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az tény, hogy azzal sem lettünk volna elõbbre. De szokj hozzá, hogy mindig minõsíteni fognak, ha olyan véleményt alkotsz, ami nem esik egybe a birkatömeg által szajkózottal.
De legalább röhöghetsz rajtuk. Volt egy fickó, Amerikában persze, hol máshol, aki a fogyasztóvédelemhez fordult a ME3 befejezése miatt. Én úgy röhögtem, hogy majdnem leköptem kávéval a monitort.
Én azt szeretném, ha így fejeznék be:

Persze, erre mondják majd, hogy "Neeem, itt a plothole-ok mennyisége a baj"
Általában azok állnak elõ ezzel, akik anno, a ME1 után kikövetelték a Tali/Garrus/Thane románcot, ami buzinagy plothole az elsõ részben felépített lore-hoz mérve. Innentõl ezt az érvet nehezen veszem komolyan.
Dõlj hátra, s kuncogj Te is.
haters gona hate:

Légyszi emeld, ki hol személyeskedtem a hozzászólásomban. Elentétben veled, ez nekem nem nagyon szokásom. A hozzászólásom szimplán Drew-ról és a Dark Energy ötletérõl szólt. Ez hol sért téged személyedben? Ki is a szánalmas akkor?

Hozhun és Balmat szánalmasak vagytok. Már százszor leírtam, hogy nekem sokkal jobban tetszik a mostani befejezés, mint ez az alig kidolgozott dark energys balfaszkodás, és pont ti vagytok azok, akik folyton minõsítgettek ezen véleményem miatt...
Többen is leírták már elõttem remekül, mit-miért.

Alapból ilyen, lehet hozzá HD textúrákat letölteni.
Tails
Mass Effect 3 a legjobb befejezés :

A kommenteket is olvassátok el 😄

hat ez a dark energy kurva nagy faszsag, - ne vedd magadra nem te talaltad ki - a reaaperek nem a dark energyyt kergetik, hanem reapelnek amikor kell -.- meg jo hgoy nem ez az idiota befejezse lett, hgoy dark energy, komolyan wtf na akkor en akadtam volna ki hogy ekkora suletlenseget nem hallottam meg

anti hero

Hali még nem kezdtem bele a 3. részbe, de a az elsõ és második rész tapasztalatai alapján nálam olyan problémák fordulnak elõ, hogy egyes textúra elemek, pl. Anderson ruhája, vagy egy alkatrész, stb. elmosódottak, volt valakinek ilyen problémája, ki lehet küszöböli valahogyan? Elõre is köszi.
Ez csak az egyik verzió, minden részlet és magyarázat nélkül. Van több verzió is, de azokat nem ismerem. Azért ne feledjük el, hogy az egész ME univerzum megálmodója és kidolgozója találta ki ezt a befejezést. Ez a verzió nekem sem tetszik, de nem hiszem, hogy ha rendesen kidolgozza akkor erõltetett lett volna. De ezt már sohasem tudjuk meg.
Azért irtják ki a fajokat mert azzal a technológiával veszélyeztetik a galaxist amit õk maguk raktak oda nekik? Ha az organikus fajok veszélyt jelentenek a galaxisra, akkor miért nem irtanak ki mindenkit egyszer s mindenkorra hogy megszabaduljanak a problémától?

Ebbõl nagyon erõltetett befejezést lehetett volna csak kizzadni. Nem csodálom hogy elvetették.

JethroHUN
Vajon az ME3 gyári femshep arckódját bemásolva mondjuk az 1-2 játék mentésébe mit történne?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vraaanyek
Na igen... a vonal még nem rossz, de ez a konkrét kimenetel a legkevésbé sem szentimentális és epikus :S 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Tali küldijében szerepelt a második részben, csillagok halálát okozza. Egyébként maga a mass effect mezõ a sötét energiát manipulálja. Az eredeti vezetõ író ezt akarta a háttérben álló fõ mozgatórugónak. Az egyik verzióban a reaperek azért aratják az organikus fajokat, hogy megállíthassák a sötét energia terjedését. A végén Shep vagy kiírtja a reapereket, és az organikusokra bizza a sötét energia megállítását, vagy hagyja, hogy a reaperek folytassák a dolgukat. Ez a verzió nekem sem tetszik, de kíváncsi lennék a többire is. A dark energy érdekes elképzelés.
Kb. ennyi: Dholen
Na szóval: ugye a 2. részben volt az a nap, több helyen (Illumon is beszélgetnek npc-k róla) pletykálgatnak ezt-azt a dark energy-vel kapcsolatban, stb. Valami olyasmi lett volna, h a dark energy-nek köszönhetõ tulajdonképpen, h a mass relay technológia mûködõképes (meg még sok ezen az elven alapuló dolog), de ez a dark energy dolog veszélyes, veszélyezteti az életet és reaperek azért jönnek 50k évente, h visszaszorítsák a dark energy-t és ezért is van szükségük újabb reaperekre, vagy valami ilyesmi. Nem tudom olyan részletesen kifejteni, de ha elég jól tudsz angolul, akkor ajánlom, h nézd meg a #12693-es hozzászólásban linkelt videó kb. elsõ 10 percét. Nagyon érthetõen és részletesen elmondja, h mi lett volna Drew elképzelése a dark energy-vel, a reaperek céljával és a 3. rész végével kapcsolatban.
Vraaanyek
Én eskü nagy fan vagyok, és mindent figyelemmel követek a játékkal kapcsolatban,amit csak tudok, de valaki világosítson már föl, mi volt ez a dark energy-s dolog, mert rémlik valami, de nem tudom pontosan hogy s mint alakult volna vele a befejezés! thx! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX