22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Anthrax
    másnál volt olyan,hogy még nem kapta meg a commendation packot ?
  • Lacoka12
    amúgy ez a szerver vagy játék hiba?
  • koschwarz
    borzasztó...
  • Lacoka12
    utálom néha ezt a szervert 100000 creditet levet és nem kaptam semmit
  • sanya200
    hát nagyszerű kaptam egy n7 crusadert meg traininget az új csomagba, ennyi.Hát nagyon fasza.Shothunból egyedül a geth plasmagunt használom ez felesleges.
  • Hoz_Hun
    Nekem eddig az SMG remekül bevált, de igaz, kipróbálok akkor egy ütős pisztolyt helyette. Hátha még jobb lesz. :)
  • koschwarz
    még nincs meg a turian sentinel, sajnos. se a krogan soldier vagy a salarian infi.
  • Sir Quno Jedi
    Ez esetbem én inkább heavy pistolt viszek, mert az páncéltörővel elmegy és könnyű, az smg overload mellé nem létszükséglet (másodlagos fegyónak jó olyankor).
  • Hoz_Hun
    Csak 80%-50% lassítja a powerhasználatot. Ami nálam kritikus. Én szinte folyamatosan Overload-olok és Warp-olok. Az SMG csak hasznos kiegészítő. Így az én Turian sentinel felépítésembe nagyon belerondít a Tech armor. Jó ha van, de csak ha épp nagyon kell.
  • Sir Quno Jedi
    én csakis fullos tech armorban dekkolok, mert nem szeretem az alám szórt szeretetcsomagokat
  • Hoz_Hun
    Multiban is nagyon jó. Turian Veteran (class-specific power), Rank 6-on ad Assault Rifles-ra vagy Damage&Stability-ra. Ez egyik se kell (SMG érdemes használni, mást nem). Így a rank 6 abszolút nem kell, helyette mehet ez a kevéke pont a tech armorra. Csak nagyon ritkán kapcsolom be. Kb, amikor hackelek, vagy hirtelen nagyon szorult helyzetbe kerülök és futni kell. Akkor viszont életmentő lehet.
  • Anthrax
    20 perc geth gold randommal és a full extra nem lett meg,mert a ponthajhász azért,hogy megelőzzön kint maradt :D
  • Sir Quno Jedi
    Szingliben a kedvenc kasztom (előzőben is az volt), mert a páncél jól véd, az overload jó szintik ellen, a warp meg biotiusok és sima organikusok ellen. Abszolúte mindenre alkalmas egyedül is.
  • Sir Quno Jedi
    Én szingliben is sajnáltam, hogy pízt költöttem rá. Lassú nagyon és kevés skuló megy bele.
  • Bhalage
    nekem megvan paladin de olyan keves loszere van es annyira nem 1shot1kill stuki, h sztem nem éri meg.
  • Hoz_Hun
    Eddigi kedvencem a Turian sentinel. Próbáld ki. Én rámentem az Overload-ra és a Warp-ra. A kettő kombinációja nagyon hatásos. A Gethek-nél nem is kell más csak Overload. Cerberus és Reperek-nél pedig, aki pajzsos (pl Marauder) először megküldöd Overload-dal aztán utánna rögtön Warp. Brute, Banshee csak Warp. Atlas, pajzsát leszeded Overload-dal utánna csak Warp. Getheknél éretelem szerűen csak Overload.
    Ja és ehhez én csak SMG használok. Tech armor nem kell. Az SMG-ben pedig tárnövelő és 25% túlmelegedés csökkentő van. Ezzel tulajdon képpen csak a wavek között kell táraznod, valami elképesztő menyiségű lövést lelehet vele adni. Mivel az Overload-dal bárkit bebénítasz pár másodpercre így futtodba egyszerűen le lehet darálni vele. És nem bronz fokozatról beszélek.
  • koschwarz
    ...silveren vagy goldon. mert bronzra bőven elég.
  • koschwarz
    az a baj, hogy bármi ami lényegesebben nagyobbat sebez, már rohadt nehéz, és jelentősen csökken a powerek használhatósága. most az overload-ot láncban tudom használni úgy hogy nem a recharge-ot fejlesztettem. az enemik esnek kelnek, a maradék sebzésre meg elég az avenger is, bár igaz, hogy egy boss ellenséget gyakorlatilag nem sebez.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is X-es avengerem van már, de nekem meggymagköpködőnek tűnik. Valahogy nem jön be, sem szingliben, sem multiban.
  • koschwarz
    nagyon durva ez az overload power, silveren is nagyon jól működött. persze a többiek is jó random csapattagok voltak, tehát úgymond könnyű volt használni az overload-ot is. jó kaszt ez az engi. ha jött egy banshee, mikor lefékezett, odatoltam neki egy drone-t, mindig azzal kezdett el foglalkozni, mi meg szép nyugodtan adhattuk neki az ólmot.

fegyver: bevallom, szinte majdnem minden power-re támaszkodó kasztnál az a vége, hogy avenger X-et használok. mivel az alliance training-ben (vagy más fajoknál az annak megfelelőben) a power damage and force upgrade-ek mellett ott van a súlycsökkentés, már az első pontnál 190%-os a bonus, a másodiknál persze már 200%. és egy avenger a megfelelő modokkal pont olyan jó kiegyensúlyozott fegyver, hogy minden körülmények között használható, különösebb komolyabb hátrány nélkül.
  • Negritis
    mondjuk szivesebben használnék paladint, de nem esett még ki :D
  • Negritis
    én engineer mellé is smg-t használok
    overload-incernate pörög 1000el, viszont néha azért lőni is kéne azt meg nem a legkönnyebb a hurricannel, locust egyébként erre jó
  • Sir Quno Jedi
    De gyerekek, az SMG-k nem pontlövésre vannak. Nem baj hoyg felhúz még rövid burst alatt is stb., mert a célja az, hogy pajzsot szedjen és megakadályozza a pajzsregenerálódást azáltal, hogy gyors tűz alatt tartja. Elég ha az alakot eltalálod vele és a teljes sorozat bemegy rá, mivel a pajzs mindenütt védi. Az SMG kiegészítő másodfegyó. Igaz néha fejlövésekre is jó, mert ha pl. kitanulsz egy lev10-es shurikent és jól felmodolod, akkor simán a sorozat vége mindig fejbe megy (csak jó lentről kell kezdeni az elejét) és kellemetlenségeket tud okozni.

Igazándiból egy adeptnek pl. kiváló, mert könnyű, gyorsan szedi a pajzsokat, ami biotikus erőkkel nehezen megy és utána a lényegi melót úgyis egy biotikus kombó robbanás fogja elintézni, mert azé' adept. Pl. egy turret-ről secperc alatt lefoszlik vele a pajzs és utána már csak fedezékből warpolgatás miegymás jön.

Szal. jó az az SMG, csak nem mind1 mire és hogyan használjuk.
  • Bhalage
    singleben probaltam ez akkora egy fostaliga, hogy nincs hozza foghato..

cerberus smgt probagattam multkoriban, bezoomolas nelkul egesz jó (messzebbre is)!
    zoomolással az is egy fostomlo
  • edios
    "Aztán Shepard-nek meg kell győznie a Citadella-fajok képviselőit, hogy álljanak az emberek mellé"

ez fasza!

meg a feláldozós is vmennyire, bár az olyan 50%-os volt egyébként is. a többi öö :D
  • Pretorian
    Mindig tudtam hogy a seggemben is fejem van. Azért elég közel jártam.
  • Negritis
    nekem is megjött a commendation :D 5 medi, warp III, n7 hurr II :D
  • Negritis
    hasonló mint a tempest asszem, a baja hogy nagyon mászik
    szóval kéne rá stab, ha lenne :D
  • Fpocok
    Most kaptam. Ahogy nézem, sokkal jobb, mint az eddigi SMG-im... statokban meg minden. Én örülök neki.

• Fpocok
    1-1... ha promotoltál kettőt.
  • ferenc001
    Én már kaptam egy victory-t meg egy commendationt (ebből nem kettőt kellet volna amúgy?). Előbbiből nem túl sok értelmes érkezett, utóbbiból viszont begyűjtöttem egy N7 Crusadert. Mondjuk a kipróbálásával még várni kell, mert Salarian inf-nél szvsz nem illik lecserélni a Widow-ot egy shotira :D
  • Darun
    Ez a victory pack majdnem olyan volt mint egy jumbo pack kicsiben.

Ha azt nézzük hogy 1 specter 60k-ért ad 1 rare-t a spec specter meg 99k-ért ad kettőt akkor már megérte. Pénzem most nekem sincs bontani. A commonokból ez is ötöt ad?

Nekem az utolsó jumbo packban 11 rakéta volt :D Most el leszek látva egy időre.
  • Negritis
    ez mindig lutri, ultra rare chance miatt bekóstolok párat majd én is
    de csak holnaptól :D
  • Lacoka12
    azért egész jó az a szuper pack nekem kidopta a windowot már régota vártam
  • Darun
    Valamelyik nap egyszer nekem is kiírta, de azóta nem láttam.

Lehet hogy lesz DLC a befejezésre, de sztem a kiegek többsége most is normál DLC lesz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Földre szállás előtt volt a map-on 2 reaper akikcsak álltak a semmin. Gondolom ott lesznek majd DLC-s galaxisok. Meg voltak olyan helyek az alapjátékban ahol emlékeim szerint semmi nem volt. Se a szkenelés nem talált semmit, se tovább vezető út.
    A multi részt nem tudom mennyire mérték fel. Biztos hogy az eventek arra is szolgálnak hogy teszteljék az online multis aktivitásunkat. De sztem előbb valami tapasz kéne a sok bugra a játékban, aztán jöhetnek majd az új kasztok vagy pályák. Én a tavasszal ilyesmire még nem számítanék.
  • Negritis
    amúgy csak nekem írja ki mikor megyek multiba h 'online pass is required' ?
  • Negritis
    az új mapok sztem jönnek majd ugyanúgy mint az új játszható karik, de alig 1 hónapos a game, nem feltétlen kell egyből ezt várni

a befejezés témát meg ne kezdjük újra sztem
  • Negritis
    nagyon nem fexik nekem a shotis vangu, próbáltam a drellel és nem jött be
    főleg a bugos bio charge miatt

pull+granade-t használom az pedig mantissal jó, de nyílván stílus kérdése a dolog

amúgy érdekes ez a prem spectre pack még nem vettem mer nem nagyon van pénzem sajnos (csak bronzokkal nehéz termelni :D)
  • JethroHUN
    Rohad gáz amit a Bioware csinál, most már tényleg az. Túlzásba estek ezzel az item shopos coop játékot csinálunk. Premium spectre pack? Ugyan az van benne mint a simában... Vettem 2 őt. Semmi említésre méltót nem dobott, ugyan azokat a karakter kártyákat amik már megvannak még hozzá full testre szabhatósággal... (színezéssel) 240 BW pont az ára (creditben 100k, 1 gold és 1 silver kör) az a 240 BW pont az majdnem egy fél dlc... Ez komolyan gondolják? Most mondjátok hogy nincs igazam. Nem ezek a kis mini eventek kellenek új mapok és normális befejezés.
  • Darun
    Itt nem erről van szó. Anno én is sniperrel mentem minden kasztnál. Aztán kipróbáltam én is a shotit vanginál. Nem véletlen hogy a jobb játékosok is azt használják. A vanguard stílusába nem fér bele a távolról operálás, mivel a biotic charge miatt mindenképpen közel fogsz kerülni. Az alap shoti erre pont jó. Elég nagyot sebez, könnyű és a tár is relatív jó.