22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    nálam meg majmok voltak ugyanaz a csapat lelép vki maradunk 3-an ráadásul a másik 2 tiszta amatőr volt.Meg is haltam a wave 8 körül me ezeket kellett újraéleszteni állandóan.A következőbe összejöttünk 4-en erre megint lelép a 4.ik.Utána meg kibasz a server.
  • koschwarz
    a jutalomban volt egy crusader. vettem egy ilyen spec spectre pakkot, abból meg esett egy black widow :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Engem extraction végén dobott ki, aztán meg 10wave végén, mikor kész volt a hekkelés. Örültem. Asszongya az me3 server not available... :DDD
  • yesname #14955
    JHah, Tök jó csapat jött össze silveren és leáll ez a szemétláda.
  • sanya200
    ja nálam is
  • sanyiiiii
    Nem feltétlenül retardált, lent a legkönnyebb ugyan de ha bírjátok fent általában gyorsabb.
  • Fpocok
    Bazdmeg. 11waveben lehall a szerver. Basszák meg.
  • SgtMathias
    Én is mindig fent szoktam lenni, meg legtöbbször azok is, akikkel összehoz a sors. Le csak akkor megyek, ha feltétlen kell, vagy körbenézek néha nehogy hátba kapjanak.
  • Anthrax
    Hát ha csak ilyen szarfaszú grabeléssel tudod megcsinálni goldot ne mennyél játszani, bár tény a tolokocsi style biztos bejön a sok noobnak
  • morzsi555
    A lenti teremben a legkönnyebb a gethek ellen a gold. Az a retartáld aki fent marad.
  • Anthrax
    Mi ez a kibaszott idiótaság Whiteon hogy lefutnak középső épületbe goldon folyamatosan ? Ennél nagyobb retardáltságot nem láttam, azért,hogy összeset grabeljék?
  • sanya200
    Nekem már csak a paladin vagy carnifex kéne, esetleg a favelin.Most window van igaz elég durva, geth prime ha láthatatlan vok és úgy lövöm leveszi a pajzs 3/4-t fejlövésnél.Silveren elég km 4 fejlövés és fekszik is.
  • sanya200
    Gold meg felejtős randomba mert totál amatőrök vannak,nagyon ritka ha épkézláb csapatba rak be.Meg bírom hogy silveren is már a wave 1-be fekszenek pfff.
  • SgtMathias
    Most nyitottam egy 99k-s pakkot. Volt benne egy N7-es Paladin, meg még pár apróság. A hétvégi csomagban meg egy N7-es SMG. A múltkoriban meg N7-es Shotgun volt. Alakul az arzenál. Bár mostmár egy Black Widownak jobban örülnék.
  • sanya200
    Kereső se ér semmit, beállítom hogy firebase reactor meg silver, errre berak egy unkown mapra és egymás után már kitudja hányszor,meg be van állítva hogy silver, erre bronz meccsbe rak be
  • Evoluti0N
    Ez érdekes. Nem kaptam commendation pack-ot, de helyette kaptam 2 victory-t.
  • Fpocok
    Még nincs meg :S
  • sanyiiiii
    Próbáld turian soldierrel, marksmannal, maxolt accuracyval és stabilityvel, fedezékből. Hurricanem még nincs de a revenanttal meg a hornettel működik :)
  • Fpocok
    Amúgy revenantot SZERETTEM singleplayerben. Azt maxoltam.
  • Negritis
    megint revenant III:D reset powers!!!!!!! (6. :D) , disciple
    meg human senti
  • Fpocok
    geth pulse rifle sok meg revenant sok volt a 100ks dobozban.
  • Sir Quno Jedi
    Nnna a victory pack nekem csak és kizárólag fogyó cuccokat adott, kb. mint egy nagyon rosszul sikerült recruit pack vagy egy fél jumbo equipment. ezért érdmes volt küzdeni. De szíveen megrugdosnám aki ezt kitalálta így... Gratulálok.

A másik pack adott egy N7-es SMG-t (hurricane), amit persze nem használnék, de legalább ADOTT valamit.
  • sanya200
    hihetetlen mennyi balfasz van az előbb néztem, sniper meg pisztoly van a csávónál és az assault rail ammo-t rakja be magának pfff
  • Fpocok
    Na kipróbáltam a hurrikánt.
    Max közelre, vagy fedezékből. De inkább sehogy :S
  • Negritis
    nyitottam prem spectret :D
    turian senti jó mer nem volt meg, revenant II nem használom, asari adept nem jön be és már meg is volt, jah és jött II snipa barrel ami szintén hasznos
  • Negritis
    én is emléxem h commból jöhet csak N7, nem mintha a többi fos lenne :D
    de legalább van értelme az eventnek, nekem a saber esett csak ultra rareközül
  • Hoz_Hun
    Hmmm, hát lehet. Nekem minden esetre nem esett még Spectre pack-ból egy ultra rare sem. :(
  • Anthrax
    igen,de eagle valint hurricane meg a shoti nem eshet az új packból csak a commendation packból
  • Fenrir
    Remélem, hogy az első kettőt fogja dobni mivel olyanom már van :)
  • Hoz_Hun
    ... meg még a M-99 Saber, Scorpion, M-358 Talon, N7 Eagle, M-11 Wraith, N7 Crusader, N7 Valiant és a N7 Hurricane.
  • Anthrax
    Paladin- Black Widow-Javelin
  • Fenrir
    Ezt kaptam én is. Viszont van valami premium spectre pack 99000-ért. Mik az ultra-rare cuccok amúgy?
  • Fpocok
    Az nem baj. Messzire M6, közelre fogom ezt majd használni.
  • BoneDragon
    Én is ezt kaptam.
  • Negritis
    mindenki egy n7 fegyót kap tudtommal, szóval nem vészes az eagle bár nem emléxem a hatékonyságára, aki menne silvert invelhet
  • Tatyla

nekem ezzel szúrtak ki a szemem :(
  • Sir Quno Jedi
    widow
  • Mimasz
    Megint nem kaptam semmi említésre méltó dolgot... Pedig egy Black Windownak vagy végre egy Window upgradenek nagyon örülnék..
  • Negritis
    turian/krogan senti , drell adept és quari engi hiáynzik :(
    mondjuk nekiesek most a gamenek 'keményen' és megpróbálom prem spec packal berántani :D
  • morzsi555
    Igen, sokan: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/10962181/14