Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Liara: You're giving me asari commandos?
Aethyta: Well you're too old for me to give you a damn pony.
Liara: You're the best father, a girl could wish for.
Epic! <#eljen>#eljen>
anti hero
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A keményfejû, haláláig Alliance katona, kegyelmet nem ismerõ Femshep-emmel gondolkodás nélkül a pusztítás volt a megoldás (korábban Anderson és Hackett is kijelentette, hogy csak a halott Reaper, a jó Reaper, más szóba sem jöhet).
Reaperek feletti irányítást pedig azért nem gondolom, mert én hiszek az indokrinációs teóriában és annak a videónak amit linkeltek, tehát nem irányíthatsz olyat, ami már téged irányít.
Jobb oldali, tartálylövõsre szavazok
Szigorúan magánvélemény, nem bántani érte
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Inkább azok a mellékküldetések hiányoznak importálás nélkül, amelyek a Citadellán zajlanak, vagy nem kapsz érdekes leveleket korábbi ismerõsöktõl/rõl. Pl.: Kasumi, Zaeed küldetése, találkozás Kelly-vel, Conrad-dal, Thane-el (nem lesz ott Kai Leng ellen se), stb. Levél pl: Kal-Reegar hõsi haláláról turian-okat mentve, vagy Rana Thanoptis merényletérõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Without the Mass Effect 1 Data… You Will Have:
- The colony on Feros was not saved.
- Shiala (the Asari taken by the Thorian on Feros) was killed
- The Racni Queen on Neveria was killed
- The Council died, and the Destiny Ascension was destroyed.
- Udina is the Councilor
- No DLC events will be transferred over.
- Garrus was recruited
- Wrex was recruited
Without the Mass Effect 2 Data… You Will Have:
- Garrus is alive
- Jack died on the last mission
- Tali was recruited and alive
- Samara was never recruited.
- Thane died on the last mission
- Miranda is alive
- Jacob is alive
- Shepard destroyed the Collector’s Base
- Shepard did not complete Mordin’s loyalty mission.
- Tali was exiled by her people
- No N7 missions are completed
- No DLC will be transferred over (Arrival, Overlord, or Lair of the Shadow Broker)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Törtnél 30 óra alatt egyszer kaptam kékhalált.
Most eredetinél 10 perc után crash. Persze én voltam a host, elveszett az xp.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"The trees move. Do you not see it?"
(pitiz Javik pitiz <#idiota>#idiota>)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A foszerkeszto, aki kiadta neki a feladatot, a hibas, hogy egy ilyen AAA nevet egy felkeszuletlen, es alkalmatlan cikkironak adja. Mert lehet irni negativ kritikat, nem kell szeretni valamit, de tiszteljuk meg annyival az adott AAA jatekot, hogy egy hozzaertot ultetunk oda, nem egy pancsert, akinek a legnagyobb orome a jatekban, hogy EDI alulrol nezve "villant" 😊
De nincs mit csodalkozni, itt tart ma az ujsagiras, barki lehet ujsagiro es jelenhet meg cikke barhol, ez mar nem az 15-20 evvel ezelotti szakma. Ilyen korban elunk 😊
Lásd ciklus idõtartalma, reléhálózat és citadell meglétének oka és az egész történet alapja a szintetikus és organikus ellentét.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont érdekes ha valaki a
Ezért is kell a reaper-eknek fent maradni, hogy így vagy úgy hogy folytathassák a dolgukat a megadott új információk szerint. Ezt Sir Quno Jedi és PiszkosFred már szépen kitaglalta.
btw, Javik szerintem egy qrvajól eltalált karakter lett, a maga módján még vicces is <#fogmosas>#fogmosas> és szerintem nem is keveset ad hozzá a sztorihoz, de a játékélményhez mindenképp (pl. liara vs javik)
A másik pedig, bár ez személyenként változó dolog, (illetve ezért is fura) EDI-t kijelenteni legérdekesebb karakternek. Valóban az, fõleg mióta teste is van, de szerintem valakinek, akit érdekel a háttértörténet (pl engem), Javik sokkal izgalmasabb lehet 😄 de ez tényleg szubjektív dolog, csak megemlítettem
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
(Igen, megint elõhozom a témát, mindenki bekaphatja 😄) A vége után én is 90 alá vinném.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
linkeld, ne szúrd be. vagy legalább tedd spoiler mögé, hogy csak azt nézze meg, aki érdekel (aka senki).
"The trees move. Do you not see it?"
lehet, én vagyok elfogult, de ilyet írni, hogy "a játék alkalmanként igyekszik hatni az érzelmeinkre, több-kevesebb sikerrel" és pro-ként azt felhozni, hogy "itt-ott érdekes pontok a sztoriban", szerintem kicsit erõs 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3