22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #15479 12-es krogan shotgun-nal és sniper rail amp-pal MIT KERES GOLDON?
-
Negritis #15478 nah végre van quari engim :D (meg megint asari adept de az mellékes:P) -
Negritis #15477 enginek pöpec ellenfél :D overload leeszi a pajzsot :D incernate meg hőkövető :P -
sanya200 #15476 az kellemes lehet 
néha nagyobb ellenfélbe pl benshee-be vagy atlasba beleszoktam charge-olni, ha shoti van mert akkor ugye nagyobbat sebez,bár asari adept-nél pont a charge nincs felnyomva.Amúgy a legutálatosabb ellenfél az a cerberus kardos csajszi azt utálom, ha nem adeptel vagyok csak szívok vele, úgrál-pici sok pajzsva van alig lehet fejbekapni, meg 1-2 lövés és leeszi a pajzsodat még egy és már maradt 1 csík az életedből.
-
Caterpillar #15475 Nem is olyan rég mentünk egy karikát 3-an, Human vengu (lvl 15), Asari Justicar (lvl 18) meg én egy Turian sentinel (lvl 4). A bibi csak az volt, hogy elfelejtettük silverre állítani gold helyett, és én pl most játszottam először a sentinellel, a justicaros srác meg kb 3. alkalommal. Ehhez képest a 6. körig bírtuk, igaz cerberus ellen, de meglepően hatékony volt ez a fajta elosztás! o.O -
Evoluti0N #15474 Ez, h az asari adept-tel az 1-esen, a vanguard-dal meg a 2-esen van a stasis nagyon meg tud néha keverni. A kedvencem, amikor be biotic charge-olok egy nagy tömegbe stasis helyett :D -
ferenc001 #15473 Akkor megnyugodtam, nem vagyok rögeszmés. Vagy legalábbis nem egyedül én ;) -
Valaki tudja, hogy lehet angolosítani a multi dlct? Nem tudom kirakni a batárdom skilljeit. -
sanyiiiii #15471 Jó az a heavy meele csak teljesen máshogy kell használni mint a többi karakterét. -
Én sokszor, sokrészt végigtoltam már, és én mindig paragonba nyomom. Mindig.
Néha választok egy renegadet, de csak érdekesség képpen. Nem tudnék rossz shepként játszani, ennyi. -
ferenc001 #15469 Más is van úgy vele, hogy nehezére esik más stílusú Sheppel játszani? Gondoltam, Renegade-esebbre veszem a figurát, és újrajátszom az elsőtől, de vannak olyan helyzetek, ahol alig (vagy egyáltalán nem) tudom rávenni magam hogy a "cél szentesíti az eszközt" felé döntést hozzak. Vagy egyszerűen csak más legyen a LI mint Liara. Bár utóbbi lehet csak személyes perverzióm :D -
sanya200 #15468 De ha már itt tartunk akkor aki barariaival az mé nem 4 szemmel lát?
Ha má 4 szeme van
-
sanya200 #15467 ja engem is zavar ez a robot nézet, amúgy sokba nem jobb mint a sima infiltrator.A melee-t utálom pl ennél mert leveszi a pajzsot aztán 2mp alatt leszednek
-
Aki megalkotta a kishok harpoon gunt és a hunter mode effektjét azt arra kárhoztatnám hogy addig ne álljon föl a gép elő amíg soloba meg nem nyer egy gold reapert, a firebase glacier mapon! (ezzel a fegyóval persze, és hunter módban végig)
-
ZSOOLT2 #15465 -
Nekem is kifolyik a szemem tőle, kibaszott zavaró -
nem is terminátor, hanem predator... -
Ha lehet is, a multival kapcsolatban én inkább semmit nem piszkálnék, még a végén bannolják az origin accod aztán nézelődhetsz. -
szerintem hangulatos, mégiscsak egy túlpörgetett robot szemszögéből látod a világot...bár igaz, hogy a játszhatóság szempontjából nem valami előnyös. -
mire gondolsz, a terminátor belső nézetre? :D
-
Evoluti0N #15459 Elég zavaró az effekt és nem csak a monitor szélén lévő trutyik miatt, hanem azért is, mert a színek is másmilyenek, olyan tök furák és a meccsek végefelé már majd kifolyik a szemem. -
Hunter mod kurva jó ,csak ne lenne ennyire fos efffektje, komolyan kétlem,hogy tesztelik is azokat a dolgokat amit beraknak bionál, különben nem lehet megheckelni bint,hogy effektje ne legyen ?:P -
újratettem a játékot most már nem dobja be a hibát de ha originbe nyomok egy SHIFT+F1 et akkor azt írja ki felül hogy n7 ce :P
-
Bár csak tippelek, de ha már kezdtél játékot a CE-vel akkor valószínűleg annak a mentését tölti be a normál verzió indításakor is, szóval ha indítasz a normál verzióval is egy új játékot/karaktert, akkor azzal már nem kellene, hogy gond legyen. -
Sziasztok!
Gépen van 2 origin fiók egy egyiken van egy CE a másikon meg normal editon.
Mért írja ki a normal editon-os fióknál hogy Me3 N7 CE mikor nem az van fenn.
Meg ezzel a hiba üzenettel fogad a játék.
(Kicsit hülyén fogalmaztam meg de remélem érthető. ) xD
-
firebase condor: jó kis szövevényes, szivatós pálya. de ha a csapat elfoglalja a kezdőponthoz képest a pálya túlfelén lévő magaslatokat, akkor azért elég hatékonyan lehet védekezni, és csak akkor kell kimozdulni, ha feladat van. mondjuk amikor data hacking volt az egyik sarokban (szó szerint), silveren estünk-keltünk-failed volt, úgy megszórtak gránáttal minket folyamatosan.
firebase hydra: itt több jó hely is van a védekezésre, de mozgásra is, szerintem elég könnyű pálya. -
amennyi hátránya van a javelinnek ("feltöltés" - amivel elég könnyű mellélőni, ráadásul mindig a cloak bekapcsolása előtt el kell kezdeni a feltöltést, mert ha utána, akkor lejön a cloak és nincs bónusz, kevés ammo, iszonyú lassú reload), akkor már egy black widow vagy egy sima widow.
bár én szeretem a javelint, meg a hangját is. -
Negritis #15452 ilyen alapon minek a widow a sala infinek? :D -
akkor úgy mindennel együtt, főleg javelinnel (plusz geth fegyver használat miatti sebzésbónusszal), elég komoly sebzést lehet okozni. talán a javelin nem is kell, felesleges overkill. -
zsotesz #15450 igen -
a geth infinek a hunter módja és a tactical cloak-ja bekapcsolható egyszerre? -
Caterpillar #15448 Esetleg egy Geth infi, sebzésre tápolva Javelinnel, valóban elég nagy tűzerőt képviselne! -
Az első sima spectre packban egy gethet találtam :)
-
Harpoon gun meg 1 használhatatlan fos lett, nem tudom miért erőltetik az ilyen feltöltős fegyvert, főleg snipernél -
Evoluti0N #15445 Ez a geth infi. Uhh. Új kedvenc. Úgy üti át az Atlas armorját, mint az
állat. Silveren több, mint a felét (jóval több :)) leviszi egy lövéssel. -
sanyiiiii #15444 A bubi alatt egy geth turrettel a környéken minden karakter tank :D
Egyébként a justicarnak nem kell pull, tud reave+warpot (tetszőleges sorrendben :D). -
Tényleg nagyon jó a pajzs, Condoron (az a pálya, ahol singleben a gázt kell lekapcsolni, azt hiszem ez a neve) mikor ott a kis területen van upload és 3 felöl jöhetnek nagyon hasznos az a shield
Batári soldier bladeje nagyon bejön, most azzal tudtam silveren első lenni, hangulatos karakter -
Meg krogan sentinel, 1600-as pajzzsal és maxos tech armorral. Ha beáll a pajzsbubim alá, akkor szinte halhatatlanná válik (mer ugye neki eleve van durva sebzéscsökkentése a tech armor miatt).
Ja, ahogy mondod, össze lehetne rakni egy nagyon keményen túlélős teknősbékatímet, az tuti. Ha valahova azok beássák magukat ugye... :DDD -
Caterpillar #15441 Mellé egy Geth engi (pajzs visszatöltés turettel) és kész a turtle team! :) -
Nnna, összekerültem blade armor-os batariaival, meg krogan vanguard-dal (egy csapatban a kettő :D), durván tolják.
Viszont én is nyitottam egy asari justicar-t (meg egy geth plasma smg-t), épp ahogy szerettem volna. Egész jó kari, feltoltam 20-asra, szépen meg tudja védeni a partit, 40% sebzéscsökkentés a pajzs alatt, plusz a reave-ből kapok én még emellé szépen, így szinte alap barrier és health-tel ki lehet húzni. Persze a mozogni kell vele, akkor nagyon óvatosnak kell lenni, ez inkább defenzív support karakter. Volt kör, amikor így is én lettem az első (persze nem akkor, ha volt velünk krogan vanguard :D). A legidegesítőbb, hogy a pull-t gyakran kidodgeolják (háttal IS) és oda a jó kis pull+reave combo.
Hackelni ideális a justicar, mert pontokat bevédeni nagyon tud és az egész parti megtáltosodik, hiszen sokkal kevésbé sebződnek. Ajánlom minden defenzív játékosnak (pont vanguard ellentéte :D).