22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• yesname #15559
    Te szerencsétlen. Igen is a bio hibája, hogy nem adja meg az addig megszerzett creditet és XP-t. Már bocs, rohadt ideges vagyok már.
  • yesname #15558
    Látom egyik sem érti a lényeget. Ezek szerint nálatok ilyen nincs és nem idegesítő. Hát elismerésem. (Na nem azért, mert nem látjátok mire gondolok...)
  • koschwarz
    érdekes, én nem is emlékszem, hogy nekem meccs közben valami szerver vagy nethiba miatt szakadt-e meg egyáltalán. olyan persze volt, hogy silveren mindenki esett-kelt, engem kivéve, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy egyedül vagyok és újraindítja a hullámot :D
    mentem egyedül, bírtam amíg bírtam, aztán azt a kis xp-t is bezsebeltem.
  • Anthrax
    ÉS ezért miért a bio hibája,hogy randommal mész ?:P Menny ismerősökkel, masseffect.hu van lista forumban valahol és ott feltudod venni embereket és akkor nem lesz gáz, ha valaki szakad mert vissza tud jönni
  • yesname #15555
    Na most van kurvára elegem ebből a rendszerből, amit bioware csinált multi címszó alatt. Legalább szakadás esetén kapná meg az ember az addigi XP-t és creditet. Nem én szakadok.
    Eddig 25-t játszottam ma. 2, azaz kettőt!!! tudtunk csak befejezni, mert vagy valaki meghal és sértődötten kilép, vagy leszakad, vagy a host unja meg, vagy hülyékkel hoz össze a sors...
  • koschwarz
    ezeket értem, csak az nem volt világos, hogy mi is történik. tehát egyszerűen ha a heavy melee-vel felemésztem a shieldet, akkor túlpörög a rencer, és begerjednek az áramköreim :b
  • JethroHUN
    A shieldedet emészti fel.
  • Anthrax
    heavy melee
  • koschwarz
    valaki tudja, hogy mi is történik akkor, amikor a geth infiltrator (de lehet hogy a geth engi is) egyszer csak "begerjed" :D , és ilyen "elektromos" háló veszi körül? (asszem akkor történt amikor túlzásba vittem a meelee-t. elkezdett lemenni az életem, meg is feküdtem tőle, de nem tudtam mi a f... van)
  • Fenrir
    Singleplayer-nél miért akarnál velük játszani?
  • Fpocok
    Nekem is ez a gondom.
    De single playerhez jó.
  • JethroHUN
    Ha kikapcsolod a gamepanelt, akkor nem fogsz tudni originon felvett ismerőseiddel játszani. Sehogy.
  • Fenrir
    IF THE GAME CRASH AT START, DISABLE ORIGIN FUNCTION CALLED "IN THE GAME ".
    Open Origin, settings, in the game, and then disable "Origin in the game".
  • BoneDragon
    Köszi, hogy letesztelted. Én pont emiatt nem vállaltam be, mert a múltkori textura pack sem működött.
  • orichalcos
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9735492

Katt a képlinkre a hírben, ott bejönnek a képek, katt az egyik képre és oldalt kiírja letöltési helyet.

TUdom egyszerűbben is beírhattam volna. :D
  • Evoluti0N
    Egy linket dobjál már légy szíves, mert fingom sincs, h honnan kell letölteni.
  • Tatyla
    fasza,felraktam és azóta nem indul a game...
  • Evoluti0N
    Csak én vok béna, vagy tényleg nincs link a cikkben a modhoz?
  • orichalcos
    HD textúra Mass Effect 3-hoz.

http://www.masseffect.hu/archives/6295
  • enlightened
    Sziasztok. A játék írta, hogy kapok valamilyen ajándék csomagot a resurgenceért most a hétvégén. De nem kaptam semmit sem. Ez az ajándék hogy fog megjelenni nálam is mikor?
  • Evoluti0N
    Nálam olyan is előfordult már, h valahogy a pálya alá került egy ellenség. Szerencsére geth infivel voltam és ki tudtam szedni a "padlón" keresztül.
  • szomferi
    velem 2x is előfordult már :D
  • zsotesz
    durva lagokba már futootam bele én is, egyszer pl. csak úgy hirtelen ott volt előttem az ellen de hiába lőttem nem sebeztem, aztán meg eltűnt; a legdurvább az volt mikor azt láttam, hogy 2 husk fut föl az égbe
  • Caterpillar
    Ezt hívják lag-nak... :)

Az se jobb amikor a Banshee 15m -ről húz vissza... :)
  • sanya200
    hát az oké hogy az de falon ne jöjjön má át
  • koschwarz
    Netes jàtékban ilyesmi simán előfordulhat. másrészt a rakéta enyhén nyomkövetős.
  • sanya200
    Nem igaz má, nem tudnak kiadni egy normális patchet?Megint úgy döglök meg hogy átlő a falon a rohadt geth a rohadt rakétájával,bőven beugrottam a fal mögé, firebase white-on lent a saroknál még egy kurva láda is ottvan, fentről lővi a rakétát de mire odaérne beugrok a fal mögé ez meg egyszerűen átjőn a falon, hát a kis....-at má.
  • gerey
    Nem az volt a hétvégi event lényege, hogy megkapjuk az egyik új karaktert ingyen? Mert nyitottam egy csomó spectre-t, meg specialt is de semmi.
  • Darun
    Nekem ilyen problémám se lesz soha :D
  • yesname #15530
    Senki, csak azt vettem észre, hogy 3 régen 20-as karakterosztályom lenullázódott ma.
  • JethroHUN
    Ezt a hülyeséget ki mondta neked?
  • yesname #15528
    Ha nem promotálom a 20-as karikat, akkor egy idő után automatikusan visszaesik a szintjük?
  • SaGa Jr
    Itt ugyan már coalesced.bin van (más program kell a buzerálásához de majdnem minden macerálható vele, még ha nem is annyi minden mint a második részben), de ha beleturkál a lelkes egyén akkor úgy tudom kivágja a francba a multiból a rendszer automatikusan.
  • Sir Quno Jedi
    Level 1 Krogan vanguarddal és csirkékkel nem jászunk egy team-ben... :DDD
  • cs1rk3
    Valaki jön multizni vegyetek fel cs1rk3 vok :P
  • JethroHUN
    Coalesed.ini editor... elég nagy csalás. Ha ugyan úgy működik az ME3hoz mint az ME2höz (vagy már lehet van is külön a 3joz, passz nem tudom) bármit módosíthat, fegyvereket, ellenfeleket.
  • gerey
    Csak mákja volt és átment 10 ellenfélen a golyó. :D
  • Darun
    Sehogy. Még a Black Widow-al is csak hármat lehet. Ahogy nő a szintje, nő a vihető töltények száma, de egyszerre akkor is csak egyet lő.
  • Anthrax
    Gondolom a host is ő volt
  • Anthrax
    Cheatelt, reportolni kell