22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Te szerencsétlen. Igen is a bio hibája, hogy nem adja meg az addig megszerzett creditet és XP-t. Már bocs, rohadt ideges vagyok már. -
Látom egyik sem érti a lényeget. Ezek szerint nálatok ilyen nincs és nem idegesítő. Hát elismerésem. (Na nem azért, mert nem látjátok mire gondolok...) -
érdekes, én nem is emlékszem, hogy nekem meccs közben valami szerver vagy nethiba miatt szakadt-e meg egyáltalán. olyan persze volt, hogy silveren mindenki esett-kelt, engem kivéve, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy egyedül vagyok és újraindítja a hullámot :D
mentem egyedül, bírtam amíg bírtam, aztán azt a kis xp-t is bezsebeltem. -
ÉS ezért miért a bio hibája,hogy randommal mész ?:P Menny ismerősökkel, masseffect.hu van lista forumban valahol és ott feltudod venni embereket és akkor nem lesz gáz, ha valaki szakad mert vissza tud jönni -
Na most van kurvára elegem ebből a rendszerből, amit bioware csinált multi címszó alatt. Legalább szakadás esetén kapná meg az ember az addigi XP-t és creditet. Nem én szakadok.
Eddig 25-t játszottam ma. 2, azaz kettőt!!! tudtunk csak befejezni, mert vagy valaki meghal és sértődötten kilép, vagy leszakad, vagy a host unja meg, vagy hülyékkel hoz össze a sors... -
ezeket értem, csak az nem volt világos, hogy mi is történik. tehát egyszerűen ha a heavy melee-vel felemésztem a shieldet, akkor túlpörög a rencer, és begerjednek az áramköreim :b -
A shieldedet emészti fel. -
heavy melee -
valaki tudja, hogy mi is történik akkor, amikor a geth infiltrator (de lehet hogy a geth engi is) egyszer csak "begerjed" :D , és ilyen "elektromos" háló veszi körül? (asszem akkor történt amikor túlzásba vittem a meelee-t. elkezdett lemenni az életem, meg is feküdtem tőle, de nem tudtam mi a f... van) -
Singleplayer-nél miért akarnál velük játszani? -
Nekem is ez a gondom.
De single playerhez jó. -
Ha kikapcsolod a gamepanelt, akkor nem fogsz tudni originon felvett ismerőseiddel játszani. Sehogy. -
IF THE GAME CRASH AT START, DISABLE ORIGIN FUNCTION CALLED "IN THE GAME ".
Open Origin, settings, in the game, and then disable "Origin in the game". -
Köszi, hogy letesztelted. Én pont emiatt nem vállaltam be, mert a múltkori textura pack sem működött. -
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9735492
Katt a képlinkre a hírben, ott bejönnek a képek, katt az egyik képre és oldalt kiírja letöltési helyet.
TUdom egyszerűbben is beírhattam volna. :D -
Evoluti0N #15544 Egy linket dobjál már légy szíves, mert fingom sincs, h honnan kell letölteni. -
fasza,felraktam és azóta nem indul a game... -
Evoluti0N #15542 Csak én vok béna, vagy tényleg nincs link a cikkben a modhoz?
-
HD textúra Mass Effect 3-hoz.
http://www.masseffect.hu/archives/6295 -
Sziasztok. A játék írta, hogy kapok valamilyen ajándék csomagot a resurgenceért most a hétvégén. De nem kaptam semmit sem. Ez az ajándék hogy fog megjelenni nálam is mikor? -
Evoluti0N #15539 Nálam olyan is előfordult már, h valahogy a pálya alá került egy ellenség. Szerencsére geth infivel voltam és ki tudtam szedni a "padlón" keresztül. -
velem 2x is előfordult már :D -
zsotesz #15537 durva lagokba már futootam bele én is, egyszer pl. csak úgy hirtelen ott volt előttem az ellen de hiába lőttem nem sebeztem, aztán meg eltűnt; a legdurvább az volt mikor azt láttam, hogy 2 husk fut föl az égbe
-
Caterpillar #15536 Ezt hívják lag-nak... :)
Az se jobb amikor a Banshee 15m -ről húz vissza... :) -
sanya200 #15535 hát az oké hogy az de falon ne jöjjön má át
-
Netes jàtékban ilyesmi simán előfordulhat. másrészt a rakéta enyhén nyomkövetős. -
sanya200 #15533 Nem igaz má, nem tudnak kiadni egy normális patchet?Megint úgy döglök meg hogy átlő a falon a rohadt geth a rohadt rakétájával,bőven beugrottam a fal mögé, firebase white-on lent a saroknál még egy kurva láda is ottvan, fentről lővi a rakétát de mire odaérne beugrok a fal mögé ez meg egyszerűen átjőn a falon, hát a kis....-at má.
-
Nem az volt a hétvégi event lényege, hogy megkapjuk az egyik új karaktert ingyen? Mert nyitottam egy csomó spectre-t, meg specialt is de semmi. -
Darun #15531 Nekem ilyen problémám se lesz soha :D -
Senki, csak azt vettem észre, hogy 3 régen 20-as karakterosztályom lenullázódott ma. -
Ezt a hülyeséget ki mondta neked? -
Ha nem promotálom a 20-as karikat, akkor egy idő után automatikusan visszaesik a szintjük? -
SaGa Jr #15527 Itt ugyan már coalesced.bin van (más program kell a buzerálásához de majdnem minden macerálható vele, még ha nem is annyi minden mint a második részben), de ha beleturkál a lelkes egyén akkor úgy tudom kivágja a francba a multiból a rendszer automatikusan. -
Level 1 Krogan vanguarddal és csirkékkel nem jászunk egy team-ben... :DDD -
Valaki jön multizni vegyetek fel cs1rk3 vok :P -
Coalesed.ini editor... elég nagy csalás. Ha ugyan úgy működik az ME3hoz mint az ME2höz (vagy már lehet van is külön a 3joz, passz nem tudom) bármit módosíthat, fegyvereket, ellenfeleket. -
Csak mákja volt és átment 10 ellenfélen a golyó. :D 
-
Darun #15522 Sehogy. Még a Black Widow-al is csak hármat lehet. Ahogy nő a szintje, nő a vihető töltények száma, de egyszerre akkor is csak egyet lő. -
Gondolom a host is ő volt -
Cheatelt, reportolni kell