22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Amúgy lehet, hogy kicsit "you don't say" kategória, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt vágjátok, hogy a játék végén major coast vagy ki, az a tavalyi, a játékot hivatalaosan bejelentő trailerből a big ben-ben rejtőző katona????? -
morzsi555 #15798 Erre gondolsz? http://youtu.be/RomiXHR7fOk
Szerintem ezt nem befolyásolja semmi se... Bár ilyen szar fos befejezés után ez a legkisebb gond. -
ferenc001 #15797 Az mitől függ, hogy a Hammer hány százalékban "képviselteti" magát a végén? Amennyire emlékszem, utóbbi végjátszásnál 60% volt, míg most csak 50%, pedig most mindent megcsináltam amit lehet (plusz 100% Readiness, 900 pontnyi multis karakter). A ME wikin csak annyi utalást találtam, hogy az EMS-től függ a hatékonyságuk, de mivel kb. 3000-rel több EMS-em volt most, mint legutóbb, nem hiszem hogy ezen múlt. Vagy csak én emlékszem rosszul, és a Hammer mindig ugyanannyi százalékban van jelen? -
Nagyapi #15796 Csodálatos ez a csaj, a Skyrimhez készültet nem is tudom hányszor hallgattam meg, azt hiszem ez is kedvenc lesz.
Köszönet a linket :) -
A MoS-hoz allt be egy-ket dal erejeig. A Skyrim fele Dragonborn come nagyon nagyot utott (en is azota kovetem a munkassagat), azzal befutott a csajszi es bombazza mindenki a tovabbi jatekdal feldolgozasokkal. Komoly zenei tanulmanyokat vegzett/vegez, nem hiaba ad ki minosegi munkakat, gondolom ez a hirtelen jott hirnev nem artott a leendo karrierjenek. :) -
Vagy akár a TSFH-be is, meglenne az első énekesük :) -
vg #15793 Elmehetne Nightwish énekesnek, talán még ki is fizetném a 10e forintos koncert jegyet vasárnap... -
Nagyon jó hangja van, csodálnám ha valaki nem keresné meg valamilyen szerződéssel. -
Darun #15791 Lehet hogy volt, nekem nem rémlik. A csaj egyébként tényleg fantasztikus. A Skyrim sztem jobb lett, de ezt sem mondanám rossznak. Hihetetlen jó hangja van. Köszi a megosztást! :) -
Ha volt mar sorry, valoszinuleg atsiklottam a linken akkor. -
Darun #15789 Van akit érdekel. Van még aki multizik. És ettől nem érzem magam se ufónak, se rosszabb embernek azoknál akik (már) nem multiznak. És mivel 99%-ban már csak a multiról van szó... -
én gyakorlatilag még csak multiztam :D
még mindig vannak karakterek, amiket nem unlockoltam, és van még néhány kombináció, amit mindenképpen ki akarok próbálni.
pl. a geth engi nagyon ütős, a turret támadóképessége önmagában nagyon erős, de kíváncsi vagyok, ha kifejlesztem a turretjét max shield recharge-ra, az mennyit fog jelenteni.
sentinellel szinte még nem is játszottam, igaz, nem is szimpatikus az az armor, ami alap náluk. csak krogannel nyomattam, de full tank üzemmódban, max védelemre fejlesztve, nehéz fegyverekkel és gránátozással szinten. -
Prof William #15787 Ha Sigurney Weawer vagy 30 évvel fiatalabb lenne tökéletes Sheapherd lehetne. Ha kemény csaj kell ott van ő. -
sanyiiiii #15786 Akkor mész egy firebase white geth farmot commendation packért aztán le van tudva (talán ha a bronze nehézséget megüti) -
mcgrape #15785 Én speciel még csak majd most fogom elkezdeni :D. Pénteken, ha kicsit elöbb rendeltem volan pár percel akkor akár holnap :S.
20ezret nem de enyit
http://cdgalaxis.hu/PC/19569/mass-effect-3-n7-collectors-edition-dlc-kkel.html
hajlando vagyok áldozni érte, az eddigi DLC-k benne vannak ,a késöbieket majd ugy is müködésre birom vétel nélkül is, a single részét meg még mindig nem vittem ki, mert várom a magyaritást :D. Addig meg el leszek a multival, aztán mikor célegyenesbe ér a magyaritás, akkor neki ugrom az első 2 résznek. Igy lessz majd erős az élmény, ha egyhuzamban viszem ki mind a 3 részt -
Caterpillar #15784 Én is csak multizok, és ezzel szerintem nem csak mi ketten vagyunk így az előttem szólóval! :)
A Gold meg egyáltalán nem olyan nehéz hogy ne lehetne megcsinálni, persze nem randommal... -
zsotesz #15783 persze, én mostanában csak multizok -
sosenem goldoztam, nem most fogom elkezdeni -
Van akit ez érdekel még? Sőt, van akit még szórakoztat a multi? Olyan régen meguntam már... -
ZSOOLT2 #15780 Hétvégi multiplayer event:
Operation Exorcist
1.000.000 Phantomot kell megölni Victory Packért
Gold nehézséget kell végigvinni kivonásig (bármilyen ellenfél, bármelyik map) Commendation Packért. -
Hoz_Hun #15779 Tegnap végre meglett a QUARIAN ENGINEE!!!! :D
Na most már nem izgat túlzottan mi esik majd a Spectre packok-ból. Már megvan minden amivel játszani akarok, összes többi az bónusz. Tegnap eset még egy Widow. Mostmár az is vagy III. szintű. Meg végre egy Mediggel upgrade +1. Tegnap jó fogások voltak.
Ja let egy pisztoly kiegészítőm, amivel elektrosokkolom az ellenfelet melee támadásnál. Érdekes, ilyen még sose esett. Ez nem tudom jó-e egyáltalán valamire? -
Evoluti0N #15778 Ne haragudj, de ez egy hülye általánosítás. Nyilván van olyan férfi, akit ellök a francba és nyilván van olyan nő, aki tud vele lőni. -
Darun #15777 Jah, a Widow-nál a második részben is le volt írva hogy anti tank sniper. Mondjuk ezek alapján hasonló a magyar Gepárdhoz. Az is anti tank. A játékban meg ugye azóta eltelt pár száz esztendő. Én azon szoktam röhögni hogy a kroganok kezében a legbrutálabb flinta is mókásan néz ki. Kb ilyen alkarnyi hosszúságúak a fegyvereik. Pedig pont az ő kezükbe tudtam volna elképzelni valami nagyon ormótlan gyilokot.
Azért a ME története elég lineáris ahhoz hogy filmre lehessen vinni. Az esetleges választásnál az eltérések mondhatni minimálisak. (igaz hogy még nem próbáltam megölni a csapatom a 2 végén) De mindenképpen az lenne a szerencsésebb ha nem Shep-ről szólna. Azt viszont nehezen tudom elképzelni hogy abban az időben valamilyen formában ne bukkanjon fel. -
és természetesen ez igaz egy implantokkal telenyomott kétlábúra is, aki olyan csúzlikkal lövöldözik, amik normál ember karját egy lövéssel ripityára törnék...
(M-98 Widow, M-300 Claymore - mindkettő leírásában szerepel) -
Férfi tud N82 barrett-tal is lőni. Nőt ellöki a francba. ~Know the difference~
-
Evoluti0N #15774 Szvsz az lenne a legjobb megoldás, ha egy olyan sztorit hoznának össze, amiben nincs benne Shepard. A játék maga szinte egy interaktív film és hogy még1x ugyanazt végignézzem, amit többször végigjátszottam, de most az én beleszólásaim nélkül, nem hiszem, h tetszene. -
Darun #15773 Attól hogy a előre sírunk még lehetne jó. Sok függ attól hogy mit várunk tőle, mert ahhoz képest viszonyíthatunk csak. Én mostanában szinte csak animeket nézek. És az hogy egy film csalódás, nem azt jelenti hogy rossz, hanem hogy nem azt kaptuk amire számítottunk. Óriási a különbség! Nekem pl a Mononoke csalódás volt, mert másra számítottam. Ettől még tetszett. Ugyanakkor a Borrower Arrietty-től nem vártam semmit és az meg pozitív csalódás volt. De ettől még nem volt jobb vagy rosszabb a másiknál.
Az meg hogy ratyi képregény adaptációk jönnek egyfolytában, szintén tény. A nagy számok törvénye alapján van pár egészen jól sikerült, de a többség szemét. És itt azért azt is tegyük hozzá, hogy filmet is úgy készítenek hogy mindegy mi van benne, csak nyereséges legyen. Lásd a Shrekk vonatot. Egyre gagyibbak lettek, de mivel nyereséges volt, egyre csinálják az újabb részeket. -
Cef #15772 Persze hogy lehet kemény attól még hogy nő. Én itt most magára Shepard karakterére gondolok. Mindenki úgy alakította a karaktert ahogy akarta, de akárhogyan is játszotta az ember voltak közös aspektusok. Egyszerűen egy világot megmentő badass hőshöz egy férfi szerep jobban illik, mint egy női, szerintem. Ezért nem is játszottam női karakterrel, egyszer próbáltam, de 20 perc után ki is léptem. Pont ez volt jó a játékban, hogy mindenki úgy játszotta ahogy akarta és olyan nemű szereplővel amilyennel akarta, és pont emiatt lesznek majd hatalmas rajongói balhék a film körül. Aki Femsheppel ment az inkább kiszúrja a szemét, minthogy egy szőrös parasztot lásson a vásznon, aki pedig Sheppel nyomta az meg inkább felköti magát, mintsem hogy egy plasztikázott r*bancot bámuljon amint leszámol Sarennel :D -
Azért bírom megint ezt sz átlagmagyarmentalitás szindrómát... azért azt megnézem hogy hogy lesz szar, maikor a Bioware vezénylete alatt, a sötét lovag és az inception alkotói által készül a cucc... de igen!!! várjunk mindig szart mindenből, az a tuti... aztán meg csodálkozzunk, hogy nem is jut más... -
Magában a játékban szvsz. tök meggyőző Samara, de még Liara is néha, vagy ott van Benezia maga. Nem kell feltétlen férfinak lenni, ahhoz, hogy egy karit keménynek hozzanak ki. -
Cef #15769 Nem az őskorban élünk, egyenjogúság stb., de attól még a nemek közti különbségek fennállnak, mind viselkedésben, mind hozzáállásban. Ezzel most nem akarok nemek közti különbségekről szóló vitát kirobbantani, csak azt mondom, hogy nekem emiatt ebben a filmben, erre a szerepkörre egy férfit sokkal hitelesebbnek tartok mint egy nőt. Egy női Shep seggét én is megbámulnám a filmvásznon, de hogy egy percig nem tudnám jó kedéllyel nézni a filmet az tuti :D Ahogyan egy Tomb Raidert se tudnék megnézni férfi főszereplővel. -
Pontosan, visszasírjuk majd még Uwe Bollt is. -
nem tudom miért izgultok ennyire, ugyanolyan gagyiszar lesz, mint az összes többi videójáték-film. természetesen minden vérgőzös mass effect rajongó totál ki lesz akadva, hogy "ezígynemjó", stb. stb.
-
Máh elnézést, de ez nem az őskor. Itt édesmind1, hogy nő, vagy férfi egy katona, a ravaszt meg tudja húzni. -
Darun #15765 Az a baj hogy itt teljes mértékben a pénz diktál. Ha a felmérések kimutatják hogy egy női Shep-re több mozinéző kíváncsi, akkor nincs mese, női Shep lesz. Persze jó dolog a csajokat bámulni, multiban én is gyakran csak azért futkorászok a kvariánokkal mert jó a seggük. De pl. én azért választottam (többek között) ffi Shep-et, mert én a "karakteremmel" nem pasikkal hanem csajokkal szeretnék összejönni.
És Shep tényleg hős. Ő menti meg az első részben a Citadellát, legyőzi Saren-t. A második részben feltámad, élve visszatér az öngyilkos küldetésről, legyőzi a Collectorokat. És ha ez még nem lenne elég, a harmadik részben: a végén a Catalist mondja hogy még soha senki nem jutott el olyan messze mint ő. Javik aki elég lenézően bánik a jelen fajaival, bevallja egy beszélgetés alkalmával Shepnek hogy irigyli amiért egyesíteni tudta a galaxis fajait a Reaperek ellen. Akiket a végén így vagy úgy de legyőz. Ha Shep nem hős, akkor ki az? -
Cef #15764 Én sem vagyok oda az aksönhíró női főszereplőkért. A hollywoodi produkciókban meg főleg nem. Legtöbbször csak női testbe bújtatott férfikarakterek, ami totál hiteltelenné teszi az egészet. Egy női akció főszereplő legyen nőies és hihető, fizikailag erős, de belül törékeny. Ne 40 kilós macák rohangáljanak elpusztíthatatlan sminkkel, akik domina módjára alázzák a fél világot.
Az ME mozit emiatt nem tudnám női főszereplővel elképzelni. Nem csak azért, mert férfi karakterrel játszom, vagy azért, mert az összes promóanyaguk az ME 3-mat megelőzőleg férfi karaktert tartalmazott és még a 3-ban is több reklám volt Sheppel mint FemSheppel. Hanem azért, mert Shepard egy igazi faszagyerek, aki tűzön-vízen keresztülviszi az akaratát, nem alkuszik senkivel és semmivel, senki és semmi nem állíthatja meg, mindenkit meggyőz a saját igazáról szép-szóval vagy fegyverrel. Ez egy igazi badass karakter, ami egy férfi szereplőhöz jobban illik mint egy nőihez. Egy női Shepet max egy Ripley-féle anyatigrisként tudnék elképzelni, de ennek meg nincs sok köze Shep Mass Effect beli karakteréhez. -
vg #15763 kb 1000szer mondják a játékban, hogy a "hős"... nem probléma. Már a második rész is úgy kezdődik, hogy Miranda ódákat mondd róla. -
Evoluti0N #15762 Tudtommal Shepard nem szuperhős, hanem egy hajónak a parancsnoka, de javíts ki ha tévedek. Az pedig, h az alul felsorolt filmekben a női hősök gázul vannak megcsinálva, nem azt jelenti, h nem lehet mondjuk egy ME filmben normálisan megcsinálni. -
Mondjuk a Black Widow a rajzfilmekben sokkal ütősebb volt, itt is rendesen megcsinálhatták vón az tuti. -
Már ne is haragudjatok, de ilyen filmet női főszereplővel ne csináljanak. Nem kínomban röhögni és a /facepalm-ok sorozatát akarom csinálni a moziban.
Olyan szinten vannak az ilyen női "szupercsávó" karakterek, mint a transformersben a robotos poénok.
Captain America - Hayley Atwell utolsó nagy csatában, rohan egyedül
előre, thompsonnal persze. Mellette hullanak a katonák, neki "Taft hatás mert a fizura tart!"
Ironman 2 - Scarlet J. fél perc alatt szétver 20 őrt. Miközben Tony Starkot (Iromant éppen szétaprítja egy rakás robot) ahammm...
Avangers - BlackWidow, már előre félek a holnapi mozitól, mert trailerben is elég nevetségesen nézett ki hogy ott ökörködik a nagyok között egy glock kispisztollyal...
Akicófilm paródiának jók.