Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Ez az m99 nekem valahogy teljesen kimaradt :S egyjátékosban sem találtam meg :S na majd másodjára, egyszer, ha lesz idõm 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Marci0115
Fpocok
flameshieldet rakd fel, mert rád fognak ugrani a grammarnácik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Üdv!

Csak érdeklõdnék... a magyarosítás milyen állapotban van jelenleg?
Ha volt kérdés bocs, de nem olvasnák vissza két hét hsz-t.

Köszönöm

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

hol találtad õket?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PiszkosFred
Kosz a tippet, kukaztam en is egy csuzlit. Kivetelesen nem volt tiltva piciny hazank es a kornyezetunk, mint altalaban az ilyen akcioknal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Operation: Fortress Update
Posted on March 26, 2012 by alliance_news

From: Admiral Steven Hackett, Citadel Allied Command
Re: Operation FORTRESS
Confidentiality Classification: XA-PRIME
Distribution: N7 Forces Only

Soldiers of the Milky Way –

As this week comes to a close, I am pleased at the gains we have made in Operation FORTRESS. Through smart, defensive fighting, we have held the ground we took in GOLIATH and trained countless members of our growing force.

While not be as glamorous as striking the enemy deep in their heart, taking modest objectives to help newcomers is a mission-critical objective. As you train, so shall you fight. And what you are training your compatriots to do is no small matter. You are taking a stranger into your unit and giving them the tools they need to kill a Reaper, to save your life, or to even give their life for your own. This can be taught, but only by someone who inspires them to be more than they were.

It takes guts to teach. It takes experience. It takes persistence. You are demonstrating these attributes to your squadmates, and it is these qualities that will win us this war.

–Admiral Hackett

We hope you all enjoyed this weekend’s multiplayer challenge and leveled up your characters with all the extra XP. Make sure to hang on to those leveled up characters as this coming weekends challenge, Operation: Raptor, is going to need some elite soldiers to complete!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyjából így néz ki:

Evolution
Revelation (könyv)
Mass Effect 1
Incursion
Mass Effect 2 prológus
Redemption
Ascension (könyv)
Galaxy
Mass Effect 2
Shadow Broker DLC
Arrival DLC
Retribution
Inquisition
Deception (könyv)
Conviction
Invasion
Mass Effect 3

Nagyjából a wikia szerint... <#vigyor5>
Prince23
A Spectre pack a mai napon nagyon jókat osztogatott nekem. meg van a black widov 😄

már csak a quarian engeneer kéne nagyon. most adta be a spectre a vanguard drellt is.

Mimasz
Evolutionból csak az 1-2 van magyarra fordítva a többi megvan. 😊
A sort én sem tudom. 😊

JethroHUN
A Mass Effect képregények hogy vannak sorban? Letöltöttem egy packban az egészet(angol) ezek vannak: Evolution(1?), Incursion(2?) (ez az ME2 elõzmény), Redemtion (ME2 után?), Invasion, Inquisition(Bailey kinevezése) , Convition (ME2 után, James Vegáról szól) Nem világos teljesen a sorrend. Más magyarul kb hány van meg? Az Invasion egyik része megvan CEhez, a többit pedig biztos olvastam magyarul pdfben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BoneDragon
Ezen a néven nem talál senkit.

Légszíves rakd be az Origin-es nevemet az itteni nevem mellé!
origin id-m : mzoltaN7
Tatyla
multiban dobozból nyersz fegyvert,lehet egyszer beadja

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ennek a fegyvernek kéne szerepelnie a multiba is? mert nekem nem szerepel ott, pedig beírtam a kódot és el is fogatta.
Prém veteránból 2 rare 😄 Krogan senti meg Claymore lol
BoneDragon
Köszi, le is csaptam egyre. 😊

Renjike
😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tatyla
legjobb csipa végig ezt használtam 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fenrir
Egy ingyen regisztrációt megért.

A halál csupán a kezdet...

Renjike
Mass Effect 3 M-90 Indra Sniper Rifle Giveaway (szingli)
😊 nyam nyam .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

én az m99 saberre esküszöm 😄 jobb mint sok sniper
scopeal persze

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Valaki videózza le, én is kiváncsi vagyok rá (csak én Xboxon vagyok). Megnézném már hogy tolja, csak hogy lássam hanyas szintû NOOB vagyok. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SZEG007
felveszlek aztán mutasd meg mit tudsz😊

Sir Quno Jedi
AFK-oljátok végig a 11 wave-et, aztán ha így kvázi egyedül megcsinálja a gold-ot, akkor tényleg odabasz a gyerek! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én tankos Krogant tolom. Roham a tömegbe, indítás egy shoti lövéssel (egy már meg is hót), rögtön heavy meele (+1 halott), a többit izlés szerint tálalom. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Engem érdekelne. Felveszlek originre, most már kiváncsi vagyok.
Én pont azért nem használok krogannál shotit, mert ha közel jön valaki, gránát, carnage, heavey melee. Ha ez sem elég akkor a shoti sem segít. Viszont mivel távolra nem túl hatékony, ezért tökéletes kiegészítés neki egy sniper. Persze én nem tankos krogant játszom hanem artilleyst 😄
este kéne egy csapat, lvl1 infillel jonnek, bevesz vki ? 8kor kezdem az inviteolast irjatok ki jonne.

anti hero

BoneDragon
Ha kreálok akkor hozzám is betudnak jönni, de ha meghívom, akkor meg nem. Érdekes.

JethroHUN
Az nálam is elõfordul. Próbálkozni kell. Ha megakad a csatlakozás, akkor megnyitod az origin gamepanlet és újrapróbálod, ha sokadjára sem sikerül, akkor csatlakozz vki máshoz, esetleg indítsd újra a játékot.

Sir Quno Jedi
Ezt nekünk is csinálta Hexhunhoz se csatlakozni nem tudtam, se õ hozzám ugyanezért. Viszont ha más kreált, ahhoz mindketten tudtunk. (sõt hozzám amúgyis általában özönlenek public-ban, ha kreálok, de privátban is bejönnek, ha kell)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igazából nem tudom, hogy jött össze, én csak játszottam. Importált karakterem volt, aminél az ME2-bõl és az ME1-bõl mindenki jött, aki jöhetett, mindenki rajongott értem, jellemzõen paragon megoldásokat választottam, sokat mászkáltam a citadellában és a beszélgetésekbõl felszedett quest-eket szinte mind megcsináltam, a priority questeket csak akkor, ha már nem találtam felfedezhetõ clustereket. Egységbe forrasztottam a szabad köztársaságokat, akarom mondani galaxis civilizációit. Még vorcha csapataim is voltak meg a maradék batarian flotta, igazán nem válogattam, meg nem is érdekelt, hogy ki jön felszabadítani a Földet, csak jöjjön. Normal szintû nehézség volt beállítva.
BoneDragon
Feltéve hogy mer. És nem lép ki tõle azonnal bárki. Néha még hozzám is csak benéznek. De én 95%-ban host vagyok, és nem szint alapján szoktam kickelni. Egyébként meg úgy is csak azokat dobják ki akik nem Ready-znek. Én hiába próbáltam kidobatni a láma rambókat, még az sem sikerült.
Én se használok sose shotit. Kivéve a Krogan Solidernél. Ott el kell ismernem, hogy nagyon passzentos fegyver. 😊

Sir Quno Jedi
Aki full level 1 (és rangban is), az kreálhat maga meccset, arról nehezebb kirúgni! 😄DDDDDD

Sir Quno Jedi
Azzal közel kell menni és az mindég naaaaagyon kockázatos. Krogannak jó taktika, de pl. salarian-nak, vagy quarian-nak nem... 😄

Eleve hülyeség valakit szint alapján megítélni. Volt már n7 300+ lvl-es társam aki bronzon simán utolsó volt és olyan is aki 27 lvl-el elsõ. Igaz hogy õ volt az aki se kódot törni nem jött, se extractionra nem ért oda. De ettõl még lehet jó játékos, max csapatba nem való. De én simán hagyom érvényesülni a full kezdõ (lvl 1) karikat is. Pár hete még én is az voltam. Nem jó rögtön az elején elvenni a kedvüket a játéktól.
Az origin-es nevet hogyan lehet kirakni hogy látszódjon itt a fórumon ?
koschwarz
nekem minden játékban a shotgunok a kedvenc fegyvereim.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elsõ résztõl Vanguard volt a karakter, gondoltam akkor már úgy is fejezem be, és nem bántam meg, a 2 részben a Claymore shoti biotic charge után overkill fegyver volt. 😛
JethroHUN
Coop játékból ne csináljatok már vérre menõ lówPistike vs hájgPistike flamet... Nem cod se nem bf hogy azon verjed magad h te pró vagy.

Sir Quno Jedi
Szingliben a sentinel az univerzális kaszt, mert lehet vele biotic combo-zni, van overload-ja pajzsok, gethek és turretek ellen, van tech armor-ja és jó hp/shield értékei. A teherbírása is jó, vihetsz egy jó fegyót (sõt aki mégis nagyon vágyik rá kettõt), mondjuk egy profi ar-t.

A ME1-ben ciki shotival husk-ra lõni, mert ugye azok közelharci fegyverek, viszont a husk ha meghal, ilyen energiarobbanást csinál, és ha egyszerre 3-4 husk is meghal, az azonnali karakter halál. Volt benne részem párszor.
Felejtsd el ezt a 2 fegyver dolgot. Ha valaki nem power-re gyúr, akkor jobb ha van nála 2 fegyó. Sniper, vagy shoti mellé még beférhet egy smg vagy pisztoly pl a solidereknél. Persze, ha Adept futkorászik tökig fegyverben az gáááz. De önmagában az hogy valakinél két fegyver van kasztfüggõ.
Azzal egyetértek, hogy aki épp kezdõ az ne Silver-re menjen. Azért van a Bronz. Azt viszont utálom mikor Bronzról akarnak kitenni valakit mert alacsony szintû.

Sir Quno Jedi
Shotikat soha egyik ME-ben sem használtam, mert én képtelen vagyok vele bárkit is leölni (a hászkokat leszámítva).

Igen arra, én miután megkaptam single-ben csak azt használtam, meg a Black widow -t... Nem is kellett más fegyver. Tegyük hozzá Vanguard karakterrel, tehát volt biotic támogatás is a fegyver mellé bõven.
koschwarz
krogan sentinelem kedvenc fegyverei: mattock és disciplin.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
A raptorra gondolsz? Szingliben használtam eleget, de multiban valahogy gyenge. A Mattock-kal jobban lehet írtani, pedig ar.

Sõt az ar-eknek kisebb a szkóp zoomja (már ha teszel rá szkópot) így zommal közelebbre is hatékony, nem mászik ki az ellenfél a körbõl.