22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #15879 Amikor először megláttam, nem értettem hogy mi kerül rajta olyan sokba. A játékaim ugyan eredetiek, de eddig egyedül a Witcher első részének vettem meg az Enchanted Edition kiadását, azt is azért mert annyiba került mint a sima változat. Itt viszont elég gyérnek tartottam az extrákat.
A kutya tényleg nem ér semmit, a fegyverek helyett ugye van elég sok más, szerencsére nagy a választék. Az alternatív kinézetek szépek, de csak ezért szintén nem érné meg. A doboz meg a többi extra (patch, Normandi-s kép, album) jó, jó, de ilyenekért szintén nem fizetnék felárat. Engem leginkább az fogott meg hogy hozzá csapják a DLC-t is. Végül azt vettem meg. Nem mondom hogy az életem legjobb vétele volt, de nem bántam meg. Egyébként igen, azok vannak a dobozban amiket a videón is látsz. -
Rosszul vetted észre. Épphogy armor ellen nagyon gyenge a harpoon gun. De viszont az egyetlen sniper ami shieldestől megtud ölni akár egy geth pyrot.
De távolra nem érdemes vele próbálkozni. -
Darun #15877 Pár napja velem is volt ilyen, silveren. Én is utálom a kibiceket. A srác abszolúte semmit nem csinált. Persze én se vagyok hülye, folyton élesztettem, ha jött az ellenség mögé álltam így őt lőtték. Amikor jött a Banshee, hagytam hogy felnyársalja, közben meg nyugodtan leszedtem. Ha már rajtunk élősködik, nekünk is legyen valami hasznunk az ilyenből. Tényleg jó lenne ha játék közben is bannolodna inaktivitás miatt. Egyébként nekünk így is sikerült a silver, ha jól emlékszem full extractionnal. (Cyon-on voltunk és ott az LZ a kezdő pozíción van). Ha meg nem full extraction volt akkor meg lone surviver voltam. -
Darun #15876 Mod nélkül egy lövés neki a Guardian. És nem kell a szemrésre célozni. Full töltéssel én úgy vettem észre hogy többet vesz le pl a Brute-ból mint a Widow. Viszont nagy távolságra a gyenge scope miatt alig tudtam fejlövést adni, míg a többi sniperrel simán ment. -
RAMyMamy #15875
-
sanya200 #15874 Nekem 11.4gb de nekem fent van az összes dlc-hozzá, a multis meg a prothean is.A shadoebroker dlc szerintem megéri, messze a legjobb dlc ami a 2-höz megjelent.
Amúgy csak victory packot adtak most utoljára,mert az nem adott semmit csak plusz rakétákat medigel-t..stb. -
Hoz_Hun #15873 Azoknak a játékos társaimnak, akik szintén Tali fanok, itt egy letisztított kép a játékban láthatóról. Jobban mondva valaki (nem én) újra fotoshopolta az eredeti képet. Annyi kis külömbség van, - ami szándékos - hogy a kezét korrektül fotoshopolta, mert az a hivatalos változatban gagyi.
Azért SPOILERbe teszem, a biztonság kedvéért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Node mod nélkül mit szenvedsz vele, úgy nem tud páncéltörést ergó egy papírlap is megfogja. Jó páncéltörő moddal, meg skulóval az is átlövi amit kell nyilván. -
Hoz_Hun #15871 Shadow Broker-es DLC, nem csak hogy érdemes végigvinni, de egyenesen a legjobb DLC, amivel valaha játszottam. Pedig nagyon sok DLC-vel volt már dolgom. Nem az ME3 miatt érdemes, hanem mert önmagában különösen jóra sikeredett. -
Darun #15870 Fejből nem fogom vágni a pálya nevét, de valami ürkikötő egyik dokkja. Beltéri pálya és nem a Cyon. Nah, én feltöltöttem max-ra és a lövés elakadt az ablakban. Azért az ablak sztem nem egy komoly fedezék. A Widow minimális sebzéscsökkenéssel átlő 2 üvegen. A szigony rögtön a elsőben elakad. De majd kipróbálom moddal is. -
Evoluti0N #15869 A 3. kérdésre azt tudom válaszolni, h érdemes. Úgy tudom, h a dlc végigvitele nélkül is úgy alakulnak a Shadow Brokeres dolgok, mint amikor végigviszed, de mivel jó és élvezhető dlc-ről van szó és egyértelműbbé tesz 1-2 dolgot, azt mondom, h érdemes. -
10,1 giga, a többit nemtom. :) -
Amit még elfelejtettem megkérdezni, de inkább valaki írja meg PÜ-ben, félek a spoilerektől itt lentebb, a topicba, akárhogy.
-Mennyi helyet foglal az ME3?
-Az N7-es extrákat digitálisan megkapom (comic, art book, stb.)
-A Shadow Broker-es DLC-t érdemes beszerezni/végig vinni a 3 előtt? -
zsotesz #15866 azt én is utálom, tényleg idegesítő, kár hogy menet közben nem lehet az ilyeneket kivágni -
Darth Raven #15865 Üdv!
Van valami hír az Extended Cut DLC-vel kapcsolatban? -
De imádom az ilyen játékosokat akik belépnek multiba és csak állnak mint f**z a lakodalomba és nem csinál semmit se mikor meg megnyerjük akkor szépen lelép 

-
morzsi555 #15863 Aki még nem kapta meg a commendation packet és gyorsan meg akarja kapni, az az originben állítsa át a nyelvet English US-re, nyomjon a ? ikonra (Origin Help), aztán a Live Chat-re, írja le, hogy még nem kapta meg és pár perc múlva megkapja. -
Hoz_Hun #15862 -
én nyitottam a victory packot, és simán játszottam utána is, többször ki- és belépve. tényleg érdekes dolgok tudnak történni.
sniperfegyver: én nem tudok leszokni a x szintű mantisról. jó a widow, jó a black widow is, meg a javelin, de olyan baromi nehezek, hogy időarányosan sokkal több sebzést tudok okozni mantissal gyorsabban lehűlő cloak-ból vagy egy power (pl. energy drain) gyakoribb használatával, mint az említett fegyverekkel. igaz, mindegyik alacsony szintű még, míg a mantis, mint említettem, maxos. de sebzésben mindenesetre alig marad el a widow-tól és a javelintől, de túl könnyű ahhoz, hogy dobjam.
tegnap többször lettem jelentős pontszámkülönbséggel a másodikhoz képest első úgy, hogy alig öltem, csak nyomattam a hatótávra fejlesztett energy draint folyamatosan, míg a többiek zavartalanul lőhették a megbénult enemiket :D gethek ellen persze még extrábban jó power. -
Hoz_Hun #15860 Nekem tetszik az Alliance-os casual. Bár az N7-es pulóver nagyon jó lett (a női Shepardomra azt adtam). Az N7 fegyverek közül a Valiant a legjobb szerintem, többi nekem nem annyira jött be. Az emeberid is kapnak új ruhát, amik elég jók. Meg kapsz egy tök haszontalan robot kutyát a hangárba (de tényleg, totál haszontalan). -
morzsi555 #15859 Persze, de a cdgalaxis oldalán is le van írva, hogy mit tartalmaz. Meg mivel a magyar felirat hiánya miatt nem vették meg sokan, ezért valószínüleg az előrendelői dlc kódokat is utánad dobják majd: 1) M55 Argus Assault Rifle
2) N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor -
Üdv!
Most akciós a N7 kiadás - és eladtam a képregény gyűjteményem - szóval a CD Galaxisos verzióhoz milyen extrák járnak? Vagy ami ebben a videóban fel van sorolva az mind? Az N7-es shotgun meg a szabadidős ruha izgat a legjobban - az Alliance-os casual borzalmas. -
át lő a fedezéken csak fel kel tölteni és legyen benne páncél törö mod -
Darun #15856 Konkrétan melyik fegyverre gondolsz? Mert elég sok van multiban. Meg szingliben is. Én meg pont úgy voltam vele hogy a Resurgence-s pályákat/fegyvereket is igazán berakhatták volna a szinglibe.
Egyébként tegnapelőtt megtanultam használni a Harpoon-t. A legnagyobb hátránya a Widow-hoz képest hogy nem lő át a fedezéken. Meg a zoom kicsit gyengébb mint a többinél. Cserébe könnyebb és gyorsabb. -
sanya200 #15855 Amúgy is nálam pl mindig kiirkálja ha originből indítom hogy indítási hiba..stb de mégis mindig elindul.A prothean dlc-t is mindig kiirkálja hogy nincs telepítve vagy mit közbe megy megvan de mindegy.Amiket adtak plusz fegyvereket a ce-hez azt berakhatták volna multiba is szerintem akinek meg nem tetszik az így járt. -
Daniboy01 #15854 Köszi, akkor túlóráznak!
Megyek lefekszem, remélem holnap már működik.
-
mcgrape #15853 délután 4 -
Daniboy01 #15852 2 perce írták, hogy még mindig dolgoznak a hiba elhárításán, ebből ma már nem lesz semmi. Mennyi is az idő ilyenkor odaát? -
mcgrape #15851 Én egésznap féltem fellépni, de legkopogom fel léptem ugy egy orával ezelött és végül is csináltam egy mnetet, elindultam egyedül egy silveren de hamar csatlakoztak, aztán utána egy goldot is mentem. De ezt a victroy meg Commendation packat még nem nyitottam ki, de félek is kinyitni, annak ellenére hogy az N7 es Sniper puskát azt elfogadnám.
amugy chiplecsap vagyok, ha gondoljátok vegyetek fel azt majd összefutunk :) -
Daniboy01 #15850 Hát én mennék veled szivesen Goldra, de még mindig nem enged fel a szerverekre
-
Most beléptem ME3ban, hogy menjek 1 kör goldot. De kis léptem mert egy nyavalyás játékba nem akart berakni. Online pass gondom nem volt, igaz most indítottam el először kb 1 hónap után az me3at... -
zsotesz #15848 én meg nem nyitottam ki egyik packot sem, és mégis online pass kódot kér -
Daniboy01 #15847 Azért írtam, hogy nevetséges az indok, szerintem fogalmuk sincs mi okozza. -
morzsi555 #15846 Én csak victory packkot kaptam, de van olyan is aki 1 hete nem játszott a játékkal és neki is ez a problémája. -
Daniboy01 #15845 látom megelőztél
-
Daniboy01 #15844 Na ezt nyilatkozták a hibáról pár perce:
"We're aware of the issue for those of you experiencing Online Pass problems. It is related to the Commendation packs and the team is actively working to fix this."
Tehát a Bioware szerint a commendation pakkokkal kapcsolatba hozható a probléma, és dolgoznak rajta. Én tegnap este olyan 22:30 körül megkaptam a de csak a c. pakkot a victory-t nem. Ki is nyitottam, ma meg ezért nem tudok belépni? Nevetséges! Mit tudnak még elb@szni a ME3-al kapcsolatban. Hát dolgozzatok csak, de nagyon gyorsan!
-
morzsi555 #15843 Hey guys,
I wanted to let you know that the team is aware of this issue and is actively working to resolve it for those of you having problems connecting to multiplayer due to this online pass entitlement. When I have more information or the issue is resolved, I will update you.
Apologies for the inconvenience.
Jess
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/11828744/45#11843316
Szerintem ebből ma már nem lessz semmi. -
morzsi555 #15842 Az Eagle, Crusader, Valiant, Hurrican fegyvereket csak az eventes Commendation Packből lehet megszerezni. A Victory Packnek viszont tényleg nincs semmi értelme. -
Daniboy01 #15841 Ja, semmi változás, ugyanúgy online pass kódot kér! Kapják be a Biowarenél! -
26 megás patch nem ér semmit