Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de pl nekem a kvarian infi 20as és full customization 😄 és adott még 12,5k xpt 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Viszont ha bejön néha a decoy, az vicces, mikor a Prime odamegy hozzá és próbálja legyakni, meg forgolódik körülötte. 😄DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
volu, henár kétlem 😄
prothean jöhetne mint választható és collector mint ellefnér
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A Jumbo pack egyébként csak ellátmányt ad. Akinek esetleg még nem egyértelmû. Van benne rengeteg medigél, rakéta, spec ops pack, lõszer boostok és thermal clip-ek. De nincs benne fegyver, fegyver kieg sem kaszt. Tehát aki ezekre vadászik az inkább ne vegyen.
Nah, egyedül eljutottam a 6. wave-ig. Megcsináltam egy kill 4 vip nemesis-t is kevesebb mint másfél perc alatt. ilyenkor persze tuti nem guardianokat ad be 😄 A heckelést viszont bebuktam. Egyedül nem lehet bírni.
és ez a jumbo csak medigél meg rakétát ad? mondjuk új fegyvereket ad?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az elején csinálta azt hogy ugyan így kidobta hogy serverrel megszünt a kapcsolat,jólvan mondom rányomok folytatás, autoamtikus mentés, és a DEAFULT femshepet tölti be!!!WTF!!
Eltûnt a saját shepes és berakta a dadult vöröset,még jó hogy volt korábbi mentésem xDD
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Esetleg valakihez be lehet csatlakozni multiba? Olyanra gondolok aki már tesztelte és tudtak hozzá csatlakozni. Már 4 emberrel próbáltam és nem tudtak csatlakozni és én sem hozzájuk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A halál csupán a kezdet...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de már majd 3 hete nem toltam singlet 😄 (ugye 2 nap alatt kivittem és most csinálom az új karit hozzá 😛)