22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
hemmis #15960
Azt meg tudná mondani nekem valaki hogy miért nem megy 120 -as szint fölé a karakterem a multiba ,lehet hogy mert nem játszom a singli-vel
-
Táskákat kell venni pontokért. -
multiban emberen kívül hogy lehet uj fajokat unlockolni? -
Darun #15957 Nálam simán átteleportál. Mondjuk pont ott, pont azt a konzol pultot pont Bansheek ellen még nem próbáltam.
A hétvégi gold challenge accepted. A Leader lett pontban az első, viszont minden wave azzal kezdődött hogy elrohant tőlünk és a pálya túl felén kegyeskedett meghalni. Viszont az utolsó 10. wave-es vip körrel rekord idő alatt végeztünk. Mármint saját rekord.
Tegnap fogtam a fejemet amikor silveren a következő csapatba léptem be:
human vanguard: claymore + carniflex
salari infi: Widow + valami nehéz shoti.
Mondom magamba ezek is tuti valami prok lehetnek, ezekre se fogok medigelt meg rakétát pazarolni. Erre majdnem én haltam meg először. Az elsőre totál logikátlan fegyverválasztás mellett is jól játszottak, kicsit megizzadtunk (hála a sok pyro-nak) de végül sikerült.
Erre ma: gold, 20-as drell adept, geth soti meg carniflex. Ki is léptem egyből. -
morzsi555 #15956 Mindegy milyen karakter. Amúgy nem cheat, egyszerűen ilyen hülye az AI, persze néha azért megkerüli a konzolpultot. Ha van salarian engineer, akkor könnyebb persze. -
Szerintem biztos. Mikor meghackelték a BW oldalát azóta az EA fiók lett a BW is. Nekem anno... nem emlékszem, de volt BW-s, de jó ideje az EA fiókommal lépek be.
A Chakram Launcher tényleg jó fegyver vagy csak én vagyok mazochista, hogy azzal nyomulok minden ellen Insanity-n? A vicc, hogy még ammo upgrade nélkül is üt a fegyver, nem automata, távcső upgrade-el meg sniper szinten van, mait meg én nem is szeretek. -
Darun #15954 A kis kínai csíter mindenüket :D
Már értem miért olyan népszerű ez a pálya. Az azért érdekelne hogy a salarian azért nem mozdul ki onnan mert ő okozza a bugot? -
Utólag vajon hozzá lehet rendelni egyik fiókot a másikhoz? :S -
morzsi555 #15952 Na emberek, így kell gold reaperezni. :D
-
Ahogy én láttam ilyet nem lehet csinálni.
Amikor én csináltam a bioware fiokomat akkor, ha jól emlékszem, az EA fiokomat kérte egyből és mikor Origint csináltam akkor is a ea fiokomat adtam meg, így minden egyben van nekem. -
Üdv.
Beregeltem originben a dobozos ce-t, viszont az origin és a bioware profilom két különböző email címen van így ott nem látszik hogy megvan. Hogy tudok új origin fiókot hozzárendelni a bioware social fiókomhoz hogy működjön? :S -
sanyiiiii #15949 Majd meggondolod magad ha lesz magas szintű paladinod :)
@Lacoka12: pedig de -
Darun #15948 Nekem egyszer volt kék halál, extraction előtt kb 30 másodperccel. Külön bosszantó hogy én voltam a leader. Viszont nálam máskor is produkál ilyet a gép, én nem kötöm össze a kettőt.
A lag akkor szokott probléma lenni ha máshoz csatlakozol multiban é silver vagy gold van. Ezt ugye csak úgy lehet kiküszöbölni ha te indítod a meccset. De szingliben még nem találkoztam egyikkel sem. -
Bárkinek van kék halál esete a játékkal? Úgy értem nem állandó, de random, átlag napi 1x-i? Direkt feltettem a legújabb WHQL-es Geforce dirvert 296.10 meg a hangkártya drivert is. És mégis... Mint a 2-nél, ott is random, bár többszöri kék halálom volt. A 275.33 driver volt a legjobb. Azzal fut jól a 2 is, tegyem vissza?
A másik gond a random lag. Majd maxon okén fut, de gyakorta bármi hatására olyan lagos lesz minden, hogy az fáj. Overlay kilőve, úgyis. Egy menübe való lépés és vissza megoldja vagy kilépés és újra indítani a játékot, de kicsit zavaró. Átlag jól fut, de egy beszélgetés után vagy válasz esetén jön elő. Ezek ismert bugok vagy csak nálam jönnek elő? -
Hoz_Hun #15946 Én így vagyok a Carnifex-el. Legjobb fegyverek egyike. A pisztolyok közül meg a legjobb. :) -
Hoz_Hun #15945 Mivel van M-6 Carnifex IX. szinten, így nekem tulajdon képpen más pisztoly nem kell. :)
Az N7 fegyverek közül egyedül az Valiant érdekel. Bár van egy V. szintű Widow-om, de nekem akkor is a Valiant kéne. -
Darun #15944 Nekem is van egy csomó olyan amit soha nem használok. Sniperből pl 95%-ban Widow, 4% Mantis és 1% Harpoon. A többit még kézbe sem vettem. (igaz hogy BW-m még mindig nincs)
Egy csomó olyan fegyver van amit ki sem próbálunk. Van valami ami bejön és akkor azt nyomjuk orrba-szájba. Pedig attól még lehet használható. Én pl 1,5 hónapig egyszer se használtam pisztolyt. Legutóbb összeraktam minden karaktert fegyverekkel, és az adepteknek nyomtam Phalanx-ot. Több fejest osztottam vele mint sniperrel szoktam. Volt olyan hogy unatkoztam, senki nem akart késő éjjel belépni a csapatomba, erre televágtam a karikat csupa olyan cuccal amit soha nem használok és nekiálltam tesztelni őket élesben. Én is olyan vagyok hogy ha valami nem jó elsőre akkor kuka. Pedig lehet hogy más körülmények között meg az lenne a legjobb. Próbálgatni kell őket. Akár indíts egy bronzot egyedül. -
pedig nem rossz fegyver -
morzsi555 #15942 Tuiran soldiernél egész használható, akár goldon is a marksman miatt. -
Hoz_Hun #15941 Van egy Eagle-m is. Azt se használom soha... :( -
Talán állj be fordítónak, és segíts nekik. Akkor hamarabb kijön. Ha lenne elég szabadidőm, én megtenném.
Ez a baj manapság. Mindenki veri a nyálát hogy ez meg az kell, de senki nem mozdítaná meg a kisujját sem. -
kokos #15939 Ne vedd a szívedre!Türelmetlen,f@sz vagyok! -
Evoluti0N #15938 Inkább értékelnéd, h ingyen, szabadidejüket nem sajnálva elkészítik a fordítást. Még, h nagyot csalódtál bennük. Kicsit se vagy pofátlan. -
kokos #15937 Jahhh! Ezt a jó munkához idő kell ezt felejtsük már el! -
kokos #15936 Áhh!
Most néztem a fordítást!Gyerekek ez kb még 5 hónap ha így haladnak!
Nagyot csalódtam bennük!Más országban már rég el is felejtették a fordítást! -
figure85 #15935 Vettél volna te is CE-t. Mondtam, hogy adok rá akkár kölcsön is. DE nem inkább feltornástad top 500ba a multis részét a játékomba. :D :P -
sanyiiiii #15934 Inkább örülnél hogy nem eagle-t kapsz :D -
lol? akk mért árulják még? :D
EA: vegyél bw pontot DLC-t nem vehetsz csak dísznek van kitéve de megkapjuk a pénzed ? XDDD
:trololo: -
zsotesz #15932 túl sokat vártál, előbb kellett volna
-
múlt hónapba is ez volt a hiba -
Hoz_Hun #15930 Hát talán... "try again later." -
Probléma megoldva ujabb
megveném a DLC-t és ezt a hibát dobja ki
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. ötlet?
-
Hoz_Hun #15928 A címig jutottam: The Indoctrination Theory. Aha, oké, ennyi elég is volt. Ez amúgy is már fölösleges, mert a BioWare megmondta, hogy nem változtat a végén csak kibővíti. -
Hoz_Hun #15927 Már jó. Bár én Xbox360-on vagyok, de a hivatalos forumon is írták, hogy már rendben van a dolog. Én meg is kaptam a cuccosokat az előző eventért. Egy újabb rohadt N7 Hurricane-t, hogy a fene ott egye meg... :( -
bioware pointot lehet a bioware.com on is venni csak csak a fosiginen?
me ott nem engedi nekem

-
morzsi555 #15925 Hát jobban teszik, ha ellopják, mert ennyi logikai baki faszságot nem lehet máshogy megmagyarázni. -
Darun #15924 Nehogy ezzel is úgy járjunk mint Tali arcával. Utolsó előtti nap:
-Te Géza! Kész van már a ME3 végét megmagyarázó DLC?
-Még nincs.
-Holnapra kéne, itt a határidő.
-És csak most szólsz? Nah várj. Van a neten valami indoktrinációs teória. Kicsit átírjuk, délután leprogramozzuk és holnap mehet is.
-Oké, de 16:00-kor kezdődik a kupa döntő, szóval ne vacakoljatok vele sokat. -
Evoluti0N #15923 Nem cáfolta, de ugyanakkor azt mondták, h nem lesz új befejezés, csak a mostanit elmagyarázzák. Szal kb. ez olyan, mintha cáfolták volna. Mindenesetre nyáron minden kiderül. -
morzsi555 #15922 Nem cáfolta. -
Darun #15921 És tényleg végig is nézték, vagy csak elindították? Mert egyszer én is elkezdtem nézni, de kb 10 perc után bezártam. Mellesleg a Bio nem cáfolta hivatalosan az indoktrinációs teóriát? Mert ha igen akkor nem értem ezt az egészet. A nyárra ígért DLC előtt meg ez úgy is csak spekuláció.