Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én happy endet akarok, meg lufikat, meg tortát, meg pónikat, meg Shepard megkoronázását és kék kiskölköket. Nem, nem ironizálok, komolyan gondolom. Persze nem ilyen tálalásban, de valami hasonlót. Dögöljön meg a Shepardja annak, aki béna volt és nem tudta a legjobb döntéseket meghozni, lehetõségeket elérni a játékban. Meg azoknak, akik megveszik a 3. részt, figjuk sincs a játékról, a karakterekrõl, a történetrõl és kék nõnek, meg búrafejnek hívja a fõszereplõket.
kíváncsi lennék rá, hogy mit hoztak volna ki a játék végébõl bw-ék, ha kaptak volna még legalább +fél évet a fejlesztésre...
PiszkosFred
Akartak bossfight-t a vegere, a szinte mar teljesen geppe atalakult TIM es Shep vivta volna. De aztan toroltek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
ezek BÁRMIRE képesek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
huhh a kettõ végén az a csecsemõ félterminátor rípör izé, az kiborított, hogy WTF

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bik videófájl nevében még mindig ott van, hogy Shepard. nem hiszem, hogy direkt trollkodásból nevezték volna be így <#idiota>
nekem nincs gond a megelõzõ 10 percel sem, a catalyst be lett vezetve álomvideókkal , TiM is várható volt h indocrinated és valamit csinál hogy irányíthassa a reapereket, az se cink h a fél szaladó embert lelövik mer azért mégiscsak harbringber az harbringer

az egyetlen cink nekem a végével az az utolsó videó amikor a normandy menekül és olyanok vannak rajta akik nem hiszem h jobb állapotba lehetnek mint én, a döntésekig minden fasza, picit erõltetett a 'zöld' válasz, de nem vészes

sokkal szarabb lezárás is lehetett volna (pl egy shep vs harbringer bossfight -.-)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sir Quno Jedi
vagy nem, az csak amolyan cliffhanger TALÁN

Ennek a ténynek ellent látszik mondani az hogy

7000 pont felett, piros választásnál ugye Shep még is csak életben van
Sir Quno Jedi
Jaja, gyakrabban hostolok manapság.

De nekem azzal sem szokott gondom lenni, ha én keersk meccset. Viszont a borzalmas lag elkerülhetõ, ha én hostolok, mert nekem idehaza 5ms ping-es 80mbites netem van és jóóóó stabil is.

Az mák. Ezért kell eleve host-nak lenni, mert azzal relatíve könnyen el lehet kerülni az ilyen baleseteket. Nekem eddig bejött <#hawaii>
PiszkosFred
Akik eret vagnak a vege miatt, nem a heppiend hianya miatt teszik. Hanem az azt megelozo 10 perces, kisse kaotikusnak tuno tortenes miatt, illetve, mert nincs szajba ragva a jatek megjelenese utan 2 nappal, hogy melyik karakterrel mi lett. Elobbire kiharcoltak egy 5-10 dollaros ujabb DLC-t, utobbi pedig egy kulonallo, kvazi a triologiat lezaro, es a kovetkezo reszt felvezeto DLC lett volna, de az uj es kiharcolt "magyarazzuk meg a veget" DLC az is kukazva lett. Mindenki tudta, hogy Shepnek milyen sorsot szantak az irok, egy sztori csak igy vegzodhetett igazan stilusosan, a gond az ezt megelozo 10 percbol fakad.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

o.O Volt már párszor, h kilépett host, újrarakta a wave-t és hárman voltunk. Elõször volt ilyen, h egyedül voltam.
Sir Quno Jedi
nembizti, nekem volt, hogy én lettem az új host és maradt velem játékos az elõzõ hostolásból

Ha a host kilép akkor mindenkit berak egyedül hostnak. Nem rakja össze a csapatot.
Játssz Insanity-n. Úgy már kihívás 30-as szinten is, sõt Hardcore se könnyû.
Sir Quno Jedi
és máér gáz?? Bõven lesz még szintlépni lehetõséged dupla ilyen szintig is...

Mi ez már? 😄 Elkezdek játszani, 5. wave-nél kiírja, h hosting player left, erre amikor újratölti a wave-t nem hárman vagyunk a játékban, hanem egyedül :S
Mivel maga a harmadik rész (és a története sem) az 1. szinttõl indul, ezért logikus hogy nem egy 1. szintû karival fogsz indulni, mert még ha nem is játszottál az elsõ két résszel, Shep-nek valahogy el kell jutnia oda. Nem csak úgy hírtelen ott terem a Reaperek elõtt elsõ szinten. Think logic!
horpeti
Sziasztok, most kezdtem volna játszani, importáltam az ME2 30. szintû karimat, és meglepetten láttam, hogy 30. szintûvel indult maga a gém is.
Ez felettébb rossz nekem, mert 1. szintrõl akartam kezdeni, azt hittem az importálás csak amiatt van, hogy a döntéseket beolvassa... De így elég gáz.

Nincs erre valami módszer?
Gondolom ha simán indítok valakit, akkor nem tudom a korábbi döntéseket végigjátszani, és utána 1. szintûként indulni.. :S vagy igen?

Sir Quno Jedi
Uácsá, van 4 promote-álható karim is!!!

Fpocok
márc 30-április 1
Promotolni kell. Szerintem elég egyértelmû.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mimasz
Operation: Raptor

A kérdésem az lenne hogy a hétvége alatt kell feltolni 1-tõl 20ig és úgy promozni vagy csak szimplán a hétvégén kell?? 😄
Egy esetleges magyarázatnak nagyon örülnék. 😊

Különc
LoL epic spoilerek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dehogynem, nyugodtan linkelj még ilyeneket. rajtam kívül sztem még biztos sok mindenkit érdekelnek. akinek meg nem tetszik, az így járt. <#alien2>
edios
ez rohadtul nem infinite ending, 281474976710656 variáció után már nem lesz új befejezés.

azt pedig egy true fan simán eléri<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

lehet hogy poén de unalmas -.-
amúgy akinek a hepi end hiányzik nézze meg a Braveheartot , ott sincs hepi end a fõszereplõnek sõõõõt
vagy az SG 8. évadja, gondolj bele hogy Jack O'Neil-t játszod és a végén a szuperfegyóval lenyomod a goauld támadókat, jah csak épp meghalsz mer a tudás megöl (nem raknak sztázisba mer mondjuk nincs 😄)
jah és ott a Full Metal Alchemist anime is (nem a brotherhood) ahol a fõszereplõ feláldozza magát a béke és öccse érdekében

egyik se hepi end a választások hasonlók, csak a 'vége videó' nem értelmetlen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ki tud idegelni ez a multi idõnként. Most is 10. wave-nél silverben (életem elsõ silver játéka) dc...
Fpocok
nyugi már. Csak poén az egész 😄

jaj komolyan már poénkodni se lehet?

SZEG007
még mindig nem járt le ez a szánalmas lemez? Esetleg nem akarsz te is Bioware-nek muffint küldeni, hátha megváltoztatják a végét?

Mass Effect 3 new ending dlc <#nevetes1><#nevetes1>

http://blog.bioware.com/2012/03/28/operation-raptor/

érdekes ez 😄, szal mind1 mikor érem el a lvl20at csak idõbe toljam a promotet?! lol

Fpocok
Kurva nagy lagg van. Most inkább nem multizok.

Ugyan ez volt velem tegnap. Nem elõször fordul elõ. Már nem is idegeskedek rajta. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Biztos nem a Silver miatt volt a lag. Silver alatt meg nem érdemes játszani, csak alacsony lvl karakterrel. lvl. 12-15tõl menni kell Silverre. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BoneDragon
Kommenteket nézzétek meg. 😄

EA = rEApers <#idiota>

BoneDragon
Engem is invelhettek akár goldra is. 😊

JethroHUN
Nem egyszer akartalak invelni, csak szólok. Nem jött válasz 1x sem. <#ejnye1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hát ez nem igaz wave10 silveren van vissza 1 perc és kibasz a me3 server, utána még a menübe is kiírja hogy nincs kapcsolat a serverrel, ja és végig laggolt az egész,nem hiszem el má.

Fpocok
Hát biztos vagyok benne, hogy nem azért volt a lagg, MERT SILVER.

Nah, kipróbáltam a silvert. Ez most komoly hogy egész játékidõ alatt laggol? Meglövöm a csóka fejét, a köv pillanatban már 3 méterrel odébb van. A fedezék mögöttit is meglövöm, két másodperc múlva "leesik" a feje. Így nem lehet játszani. Inkább maradok bronzon, ennyit nem ér az egész. :S
Ja, nekem is van már Widow-om, a Matt-om meg már II. szintû (bár nem tudom miért, ez a fegyver nekem nem jön be annyira).
Mindegy, bontogatom a cuccokat. A remény hal meg utoljára. 😊

Én már toltam ma pár órát. Az ar-en és a sniper-en is mûködött a scope.

Renji: próbáld meg nem Public-on. Még nekem se sikerült ismerõsökkel, de hátha...
Második végigjátszásra nagyobb hangsúlyt fektettem az apróságokra, minden küldi után beszéltem a legénységgel, próbáltam minden mellék küldit megcsinálni. Volt már szó a szintetikus-organikus konfliktusról.
Másodjára first Sheppel toltam, õ alapvetõen Paragon, de néha keményebb eszközökhöz is hajlandó nyúlni ha úgy alakul. Ha jól emlékszem ilyen 5-1 arányban van Para-Renegát. Nekem fontos volt hogy EDI és Joker összejöjjön, béke legyen a kvariánok és geth-ek között. A végén a piros megoldást választottam. Vagyis "megöltem" EDI-t és a geth-eket. Ez nekem azért esett rosszul/azért nem értem, mert egyrészt elárultam õket, másrészt pl hiába áldozta fel magát Legion. Azzal se értek egyet hogy a szintetikusok kiírtják az organikusokat. Sokan a Holdon található MI-t hozzák fel példának. Nos, aki kicsit figyelt, az tudja hogy belõle lett EDI. A geth szerver küldinél meg elég jól kiderül hogy a geth-ek miért lázadtak fel. Az az egy küldetés teljesen más megvilágításba helyezi az egész "lázadást". Aki megcsinálta azt a küldit az tudja mire gondolok. Remélem nem értettem félre semmit, de ott pont az van hogy a kvariánok közül is voltak akik a geth-eket védték. És asszem pl a második data store-nál a kvarián katona lelövi a kvarián tudóst. Aztán késõbb elkezdték megsemmisíteni a geth-eket. Utána meg volt az a robbanás, szintén kvariánok haltak meg, a geth meg leszakadt karral álldogált és a kvarián tudóst szólítgatta. Ezek után a Reaper halála után Legion közölte hogy õk csak saját magukat védik. Ha a kvarián befejezik a támadást, akkor vége lesz a háborúnak. Itt volt az a rész ahol ki lehetett eszközölni a békét, de nekem elsõre nem sikerült teljesíteni a szükséges feladatokat. Nekem ilyen elõzmények után morálisan nem fért bele hogy a kvariánok pártját fogtam, akik a saját makacsságuk miatt a vesztükbe rohantak. Ennek tükrében kétszeresen is helytelennek érzem hogy nekik is meg kell halniuk.
Renjike
a tetves anyját hogy egy játékot nemtudok kijátszani silveren mert 2 csapattársam már a 2. mene tután kilép... fantasztikus , kéne valami büntetés érte...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tatyla
valamiért nem reagál a játék a mai naptól a célzásra mármint a jobb klikkre miért van ez tud valaki valami ötlettel szolgálni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez nem feltétlen igaz. Akinek már csak 2 kari hiányzik, és ebbõl az egyik az a rohadt kvarián engineer ami sosem esik, az jobb örülne a kasztnak. Fõleg aki az elsõ között Widow-t meg Matt-ot kapott. Annak minek más fegyó? Kipróbáltam a Javelin-t is, sehol nincs a Widow-hoz képest, bár annyi elõnye van hogy alapból átlát a füstön/falon. Persze aki megtanul vele célozni annak az is jó.

Biztos hogy sokan BWP-bõl veszik a pakkokat. Máskülönben a lvl4 csávónak honnan lenne Widow-ja?

Nah, sikerült megcsinálni a második 10 wave survive-ot. Ezúttal Cyon-on, random csapat. Ettõl még utálom ezt a mapot, de legalább most hasznára voltam a csapatnak. Hozzáteszem, volt egy vip kör, volt Atlas is, ehhez képest a 4 vip-bõl 3 sima trooper volt a negyedik Centurio. Persze ha egyedül megyek akkor nemesis a vip. lol

Megint próbáltam egy singli kört, de még indulás elõtt belépett egy krogan senti. A 6. körben meghalt, szóval rám maradt az Atlas, 2 nemesis meg az aprólék. Mire végeztem velük, kiderült hogy a krogan lelépett, egyedül maradtam a 7. wave-re. Fuck yeah!
Azt hiszem azt fogom csinálni, hogy elverek egy csomó kerditet (50-80000) recruit packra, hogy kimaxoljam, amit lehet a bóvliból. Aztán veszek 6-8 pack veteránt, hogy tovább maxoljam a cuccaimat. A Spectre packot meg csak ezután veszek majd újra. Úgy vettem ki az emberek elbeszélésébõl, hogy akik, már több dolgot kimaxoltak a bóvli meg általános cuccokból, fegyverekbõl, szinte állandóan csak rare karaktereket kapnak a Spectre pack-ból. Szóval én is ezt fogom csinálni. Igaz, õk azért mert N7 fegyvereket akarnak (nem pedig rare karakter 600x alkalommal).

Vannak ilyen hülyék hidd el 😄