22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #16040 Esetleg nincs véletlenül úgy beállítva a Windows profilod, h nem az alap helyén van a My Documents, hanem beállítottad úgy, h valahol máshol legyen? -
Lévén úgy értem lemezről telepítetted, azután a játék patchelte magát vagy patchelted?
Egy komplett rendszerinfó segítene. Esetleg ha jó az angolod kérdezed meg a BsN-en vayg a magyar supportot. -
Phobia88 #16038 Megpróbáltam,de eredménytelen volt. -
Én is erre tippelek, bár az 1-2nél ilyen probléma nem volt. Amióta megvan a 3 már nem használok (újfent) több fiókot, de újabb Windows esetén se tudom mi a helyzet. (XP forever!) -
Chipii #16036 Próbáld meg rendszergazdaként futtatni (jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitás), hátha segít. -
Phobia88 #16035 Sziasztok
Remélem ti tudtok segíteni a problémámban.
Pár napja vásároltam meg a Mass Effect 3-at.Telepítés után azzal a hibával szembesültem játék közben,hogy nem tudok menteni.Autómentés be van kapcsolva,de hiába.Valakinek esetleg találkozott ezzel a hibával?Egyáltalán mi lehet a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Volfram42 #16034 Sziasztok. Ha még játszik valaki a multiplayer-el és van kedve még egy csapattársra akkor kérlek vegyetek fel originen. A nevem ott is Volfram42. -
Darun #16033 Én csak ME-ezek, de nagyon adja! :D -
Ulthane #16032 Mine Effect 3 trailer
:) -
Azért halad a magyarosítás, ha jól látom elérte a 46%-ot! Akkor már csak 54%! Nyár végére remélem kész lesz. Hajrá! Hajrá! -
morzsi555 #16030 ‘Mass Effect 3: Extended Cut' DLC: Admiral Hackett and EDI Will Be Back [SPOILERS & VIDEO] -
Darun #16029 Egészen pontosan a kilőtt Mako-ál jön szembe, asszem van előtte valami híd vagy felüljáró is. Amikor először toltam végig akkor nyilván a játék végén már nem volt időm figyelgetni a feliratokat. Viszont utána láttam a fórumon a videót. Második végigjátszásra már direkt figyeltem azon a ponton, de nekem úgy rémlik ott is Banshee-t írt ki. Azért valami megkülönböztetést igazán adhattak volna neki. -
sanyiiiii #16028 A földön van, és valószínűleg azért nem vetted észre mert mindössze annyiban különbözik a normál bansheetől hogy morinth van a feje fölé írva... -
Darun #16027 Mint tudjuk a játékban rengeteg változó van, csak néha olyan apróságokat változtatnak meg ami fel sem tűnik. Meg kevés az igazán lényegi eltérés, Bizonyos pontok pl fixek. Nekem még csak 2,33 Shepem van, mert a harmadik még csak a ME1 végén tart. Én is be akarom majd szerezni a DLC-ket és akkor végigviszem vele is. Feltéve hogy tart még majd a lelkesedésem akkor is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Renegát Shep pl megmentette Morinth-ot, de nekem nem rémlik hogy találkoztam volna vele Banshee formában. Pedig második végigjátszásra direkt figyeltem azon a pályán őket. -
Ennyi változó lehet? Én majd a legjobb karakteremmel mentem, Alice Engieneer-Liara-Paragon/Renegade mix, de a 2-t mindenki túlélte. Ámde van egy jobb, Jane Sentinel 100% Paragon karakterem is. És van egy gonosz, kegyetlen Lazy Vanguard 100% Renegade, akit csak lehet megölt-elvesztett Shepard. Csak velük nincs meg a két utolsó DLC-m Kasumi-Shadow Broker. -
Darun #16025 Ezt sikerült elírnom. Pedig nem is mostanában volt hogy játszottam vele. De igen, a Subject-re gondoltam. Még én sem próbáltam ki, mert egyrészt minden loyal küldit megcsináltam, másrészt pont renegát Shepnek ő volt a 2-ben a barátnője, tehát neki ez elvi kérdés, ha a csaja bajba kerül akkor szétrúgja a Cerberus seggét. A többi Shepem meg azért megy oda rögtön, mert a csapatom tagjaival nem lehet szívózni. -
sanyiiiii #16024 Úgy értsd hogy ha nem csinálod meg időben a küldetést amiben vele találkozol akkor majd lesz egy phantom akinek nem phantom lesz a feje fölé írva hanem Jack... -
RAMyMamy #16023 asszem akkor van ez, ha a 2-ben nem csináltad meg a loyalty missionjüket -
Az nagyon érdekes mert nálam nem történ ilyesmi. -
RAMyMamy #16021 nem element az, hanem subject :D -
Subject Zero-nak nevezik Jack-et. Az Element Zero az egy nyersanyag(a legfontosabb az univerzumban). -
Darun #16019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy ahog Morinthból is Bnashee-t csináltak. Csak nem a Reaperek hanem a Cerberus. Ha belegondolsz, logikus is, hiszen az állomást ők támadják és az Element Zero-t keresik, vagyis Jack-et. Azt se felejtsük el hogy a Cerberus adott anno parancsot a kísérletekre aminek ő lett az eredménye, bár TIM ezt tagadta. -
Hogy? ezt most nem értem. -
sanyiiiii #16017 Igen. -
Darun #16016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez is olyan lesz mint a Morinth-Banshee? -
Akkor érdemes megcsinálni miután megkaptad, mivel ha sokat vársz akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha Jack túlélte a ME2-őt akkor Phantom-má alakul át. -
evil006 #16014 Köszi -
előtte, utána nem fogod tudni. -
evil006 #16012 A grissom akadémiás küldetést mikor érdemes teljesíteni a fellegvár megtámadása előtt vagy utána is meglehet-e csinálni . A hozzá tartozó mellékküldetés miatt kérdezem. -
Caterpillar #16011 Nekem ez volt a második commendation pack és mit ad isten? Eagle II... :( -
Én kaptam ugyanazt a fegyót egymás után 5x is. -
Caterpillar #16009 Az, hogy 3x egymás után ugyan azt kaptad pont ugyan annyi esélye volt mint, hogy 3 eltérőt kapj. -
ZSOOLT2 #16008 Nem vágom, mitől függ, de nem teljesen véletlengenerált, különben nem egy Eagle III-ast kaptam volna. -
Darun #16007 Szerintem sincs semmi összefüggés. Meg azt se tudom mi volt megnyitva. Szerintem valami krogan. Vagy senti vagy soldier. Vagy más. Esetleg pont a turian soldier, mert azt kb akkor csináltam. -
Nekem asari justicar-al dobott Valiant-ot, de szerintem független a kaszttól, hogy mit kapsz. -
ZSOOLT2 #16005 Azt meg tudod mondani, hogy melyik kaszt, és melyik faj volt kiválasztva, mikor kinyitottad a commendation packot? Én már két ilyen packot is kinyitottam, de mindig Eagle-t kapok... -
Darun #16004 A hétvégi pack-ban Valiant volt. Rögtön le is teszteltem a lvl 10-es turian soldierrel. Nagyon jól lehet osztani vele a fejeseket. Szinte semmi visszarúgása nincs, hármas tár és baromi gyors tárcsere. Mellette Phaestont használtam. Közelharcban meg nagy tömeg ellen kellett, mert a társak pont a device körben murdeltek meg, szóval egyedül rohangáltam a Prime meg az aprólék elől. Ennek az ar-nek amúgy is kicsi a szórása de marksman-ban közép távon pontra lehet vele lőni. (úgy hogy fireign rate-re raktam marksmannál és stabilizáló modot se használtam)
Mai lámaság: csávókám csak azért képes volt bronzon rakétával lőni a Banshee-ra (már csak 4 kocka volt a páncéljából) hogy övé legyen a kill. Tudjátok mit? Övé lett :D Ha ettől lesz boldog! Ma egyszer akartam bronzon raksit használni mert meghaltam és Pyro/hunter/prime álltam körülöttem. Persze hiába nyomkodtam a gombot, nem váltott át, szóval nyúlcipőt húztam. -
Darun #16003 Aki multizik annál a kettő ugyan az az érték.
A paragon/renegát választásnak sztem semmi köze a War Assethez. Ott az számít hogy mennyi paragon/renegát pontot szedtél össze. De igazából ez sem befolyásolja lényegesen a végét. A DLC-kben talán lesz szerepe. Talán! Anderson meg így is, úgy is meghal. Ha lelövöd TIM-et akkor max késlelteted kicsit a dolgot. A War Asset meg a végső választásodat befolyásolja. Attól függően hogy mennyi pontot értél el, fog változni hogy mennyien halnak meg illetve élik túl a háborút.
Én elsőre 4000 pont körül végeztem. Ha úgy veszem, még jól is jártam mert az n7 pontok miatt lassan még 50% rediness mellett is max pontom lesz. -
vg #16002 Total MS volt 6400, vagy a Effective MS? Ha TMS, az nagyon gyengus. -
Igen, szól, de a szobában sehol nem láttam. Nem is tudom hogy találtam rá, de már késő. Így jópár dialógus tőle kieshetett.
Igen, az a pont TIM irodája ellen az Ilos vagy az IFF küldetés, ahonnan nincs visszaút. Amikor visszarak a játékba, lehet azért mert hajnali 3 volt én úgy látom úgy néz ki Shep és a Trainer is, mint ahogy Joker meg a többiek a végén. :D
Egyébként az mitől volt, hogy mikor a végén TIM-mel beszéltem az utolsó választásnál nálam a Paragon-Renegade válaszok szürkék voltak? Visszaesett 99%-ra a readiness? Vagy mert kihagytam pár küldetést és nem volt elég pontom hozzá? ~6400 volt a flotta ereje, mindig a jót válaszottam. Bár Udina renegade interruption-nal lelőttem, meg Kai Lang-et is. És valamit számít, hogy mit válaszolok neki? Vagy a végső 3 választásnál úgyis ugyanaz a végeredmény?