22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    ja lehet én nem tudom ritkán járok fel.Face-n láttam gondoltam érdekel titeket is, nekem nagyon tetszett, elég megható.Őszintén beleillett volna a játékba is ez a szám pl mikor megjön a flotta pont akkor bejátszották volna, lehet elsírtam volna magam :D
  • morzsi555
    Itt tudod megnézni, hogy mit változtattak Goldon: http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Multiplayer-Balance-Changes-9544143-1.html
  • Darun
    +is
    Úgy látom nagyon népszerű a csaj. Egyébként nem is olyan rég volt már linkelve, csak nem ezzel a videóval.

mcgrape: igen, ennyi lenne. Akinek vannak 19-20-as karijai annak szerencséje van. Akinek nincs, az kicsit most dolgozni fog a Victory pakkért. Arra leszek kíváncsi hogy az 50k meg lesz e.
  • mcgrape
    Szóval akkor most mi a hétvégi event lényege? Nullázak le 3 karaktert és meg is van ? Van egy 20-as Geth enginerem, egy 20-as Asari Adeptem, meg egy 19-es Human Infiltratorom, értelem szerüen pár xp és 20-as ez is, aztán nullázam le öket és késsz is?
    Az viszont tetszik hogy a kaszton belül az összes faj kapja az xp-t igy ha egyet felhuzól akkor az összes fejlődik Szóval természetesen nem csak a Geth meg az Asari 20-as de csak öket használom, Asari jó a Cerberus és a Reaper-ek ellen, a Geth-ek ellen anyira nem , viszont arra ott van a Geth enginer, kicsit sajnálom mert az ember Infiltratorom nem is használom már, Asarival már a 2. helyig jövök Goldon alkalmattán, az Infel meg szenvedek a 3-4 helyen .
    Egyébként csak én képzelem be vagy tényleg keményebb lett a Gold, sokkal keményebb
    Utána meg huzzam vissza öket, jo nem azt mondom ugy 1-2 óra alatt végül is megvan. De akkor ennyi lenne?
  • sanya200
    Nekem nagyon tetszik ez a szám, majdnem elsírtam rajta magam

• Ryder62
    Azokkal elleszel egy darabig
  • Darun
    Nekem nem kedv hiányom van. Csak megvettem a Fallout 3 DLC-ket és most az élvez elsőbbséget. De a hétvégi eventből ki fogom venni a részem, mint minden alkalommal.
  • JethroHUN
    Hát ja, ma akartam én is játszani vele egy kicsit, megint elment tőle a kedvem legalább 2 hétre...
  • Darun
    Ez igaz, de Goldon azért nem kevés Banshee jön. Már nem emlékszem pontosan az első eventre, de asszem Brute-okat kellett ölni. Akkor még szerintem a többség is max ismerkedett a silverrel, gold nagyon nem jött szóba. Tehát kb annyi Brute spawnolódhatott mint most goldon Banshee-ból. Akkor még is igen durván túl lett teljesítve a cél. Ha a BW/EA azt akarja hogy minimális mértékben csökkenjen csak a multis aktivitás, akkor legalább 2-3 havonta ki kéne adniuk ilyen DLC-t. Mert gyanítom hogy a ti aktivitásotok sincs már olyan mint a kezdetekkor. A héten pl. még én se játszottam.
  • JethroHUN
    Az ilyen rohad barmok miatt nem ér ennek a játéknak a multja szart se.
    Játék legelején volt olyan okos h bebuggolt ide, de nem lépett ki... miatta mi többiek buktunk el... és kényszerültünk kilépni, és elveszteni Nem csodálom h senki nem játszik már ezzel...
  • morzsi555
    Csak az Operation Silencer nem sikerült. Nem azért, mert kevesebben játszanak, hanem mert a victory pack nem ér lószart se, kb. veteran pack szintű cuccokat ad, azért meg miért erőltesse meg magát az ember. A commendation packért meg csak a squad goalt kell teljesíteni, egyedül annak van értelme.
  • Darun
    Ezzel egyet is értek. Főleg hogy az EA a kiadó. Viszont azt is vedd figyelembe hogy ez elsősorban multi DLC, ott tényleg a Pack vásárlás hozza a pénzt. Ráadásul már elég "sok" idő eltelt a megjelenés óta, pont a Banshee-s buktából látszik hogy már közel sem játszanak annyian mint az első hónapban. És ehhez azt is vegyük hozzá hogy a legtöbben Goldon nyomták, ott pedig a 11 wave alatt simán van akár 20-30 Banshee is. Ha jól emlékszem, előtte már a Phatomokat sem sikerült teljesíteni.
  • Optimus Prime
    Tudom mi az Extended Cut, csak sokat olvastam mégse kapcsoltam: Etended Cut.
    A színészek behívása érdekes, szerintem itt több lesz, mint pár új jelenet. Tuti van valami az Indoctrination Theory-ban, is.

A From Ashes fiaskó után tényleg fair az ingyen DLC és persze azt se felejtsétek el ,hogy más csapat csinálja. Valamint a supply packokat akár BW pontokért is lehet venni. Biztos sok a gazdag noob, szóval van miből anyagot csinálni. Én örülök, hogy sikerült megvennem az N7 kiadást - a régi képregényeim, amiket évek nem olvastam vagy a kedvenc játékom egy álom kiadásban.
  • koschwarz
    azért 3 millió banshee-t megölni...főleg amikor már ilyen jó idő is van hétvégenként... :D
  • koschwarz
    én azt mondom, a mai mindenért fizetős, meg drága dlc-s időkben örüljünk, hogy már a második dlc-t kapjuk ingyen. a day 1 fizetős from ashes, meg hát a befejezéses balhék után asszem ez a minimum.
  • Ryder62
    Már tele a net azzal hogy egy rakás színészt visszahívtak hangfelvételekre. Szóval nem csak bevágnak két videót azt jó napot hanem lesznek új dialógusok is.
  • sanyiiiii
    Az Omega-s dlct biztos hogy kifogják adni utána, és az fizetős lesz.
  • morzsi555
    Extended Cut: http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/
    Hát már csak lesznek új, kibővített párbeszédek is. Dúrva lenne ha nem.
  • Optimus Prime
    Ki/mi az EC? Már olvastam a BSN fórumán is. Amúgy, ha az Indoctrination theory igaz, akkor nagy változás lehet a végén, ha nem akkor nem tudom mit tart pár perc cinematic elkészítése több hónapig!
  • morzsi555
    Ha az EC nem javítja ki a befejezést, akkor nekem nyolc...
  • Fenrir
    Van olyan content amiért érdemes pénz kérni/fizetni, ezek még nem azok.
  • Caterpillar
    A reakciókat elnézve szerintem utána se egy darabig... :D
  • morzsi555
    Extended Cut dlc előtt nem mernek fizetős dlc-t kiadni.
  • morzsi555
    végre.
  • Evoluti0N
    És ez is ingyenes lesz.
  • cs1rk3
    nem sikerült az event sok volt a banshee :D
  • cs1rk3
    lol? :D
  • Evoluti0N
    "Due to the failure of Operation SILENCER, more banshees will spawn with Reaper enemies and might also spawn with other enemies."

Nem sikerült teljesíteni a múltkori eventet? Gondolom már nem játsszák olyan sokan a multit, mint az elején.
  • Optimus Prime
    Fura, én Insanity-n a 2-ben amióta megvan a Kasumi DLC csak azt használtam a Carnifex mellett. Igaz Sentinel/Engineer osztályok nem olyan fegyver függőek. A Tempest is jó, csak nagy a recoil meg kissé pontatlan - emiatt.
  • koschwarz
    igen, végülis én is ezt mondom, ha valakinek olyan kedve van, és nem akar nagyon fegyvert használni (adept, vanguard), vagy unja már a pisztolyt ezekhez a karakterekhez, akkor a távolabb megjelenő ellenfelek puhításához még használható, de a többi smg-hez képest csak a pontossága és az alacsony recoil a jó, egyébként tényleg gyengus.
  • sanyiiiii
    A locust sajnos azért elég rossz. Nem azt mondom hogy használhatatlan, de még a az egyik leggyengébb fegyver sajnos, annak ellenére hogy a ME2ben milyen jó volt.
  • koschwarz
    nem rossz a locust, én szeretem egy-két fajta karakternél, aminek vannak erős "közelharci" képességei, amivel nagy biztonsággal ki lehet teljesen vagy épphogy végezni az ellent (mint pl. vanguard), mert a közelharc előtt a közepes és nagy távolságra előtte lehet vele kicsit aprítani, különösebb power cooldown "büntetés" nélkül, mivel nagyon pontos és kicsi a recoil, de igazából nagyon kicsi a tár, kicsit sebez, és a tűzsebessége is alacsony. vannak nála azért jobb alternatívák.

egyébként elég hozzá veterán packot venni, mert csak silver cucc.
  • Optimus Prime
    Én tegnap az Engieenerem. De Silver után már level 7 vagyok, Goldon meg csak dől az XP.
    Egy Locust szeretnék már jó ideje, de jön minden spéci cucc, csak az nem.
  • koschwarz
    mostanában sajna nem tudok részt venni ezekben a hétvégi eventekben. inkább a balatoni telken "sínylődök" :D
  • koschwarz
    én leginkább silverezek, ott is jön egyszerre vagy 3-4.
  • Caterpillar
    Csak nekem tűnt fel vagy képzelődöm? De mintha goldon sokkkal több phantom jönne mint korábban. Van hogy egyszerre akár 6-7 is jön. Mintha ennyire sok nem jött volna eddig.
  • Darun
    Nem akarok okoskodni, de eventes hétvége előtt vsz nem érdemes promótálni. És nem csak ezért, de goldot is nehezebb megcsinálni első szintű karikkal.
  • cs1rk3
    Operation SHIELDWALL
    De jó most promoteoltam az összes karit :)
  • morzsi555
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/9683310#9700261

For this to work, you must not launch the game via Origin. Instead, you have to use the desktop shortcut that was probably created during installation. Right-click on the shortcut and select "Properties". In the field that contains the path to "MassEffect3.exe", you need to add the parameter -nohomedir after the last quotation mark.

In my case, the path looks like this:
    "F:\Games\Mass Effect 3\Binaries\Win32\MassEffect3.exe" -nohomedir
  • Phobia88
    Igen,át van helyezve.Más játékoknak ez nem volt gond,ezért nem is gondoltam erre a lehetőségre.Lehet akkor ez lesz a probléma forrása?