Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
bár a sniper összes modjait nézzük, akkor pl. a füstön is átlátó scope-ot sosem használom, mert bár nyilván jó hogy átlátsz a füstön, amikor a centurionok mindenfelé dobálják, de õszintén szólva önmagában a füstálca nem igazán szokott gondot okozni, mert ilyenkor õk sem látnak minket csak jönnek abba az irányba, ahol az elõbb láttak 😄DD
még örülök is, mert ha éppen nem hekkelni kell, ilyenkor lehet eltûnni és flankelni õket.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maga az utolsó pillanatban elõrángatott szuperfegyver is wtf volt, de amikor a végén az Építész elkezdett hozzám, Neóhoz beszélni, akkor kicsit meglepõdtem. És nem, nem hepiendet vártam, sõt a fõhõs halálával járó sztorik sem idegenek tõlem (pl. Char's counterattack vagy a Ginga eiyuu densetsu, hogy ne csak kommersz animék kerüljenek szóba) Eleve úgy gondoltam, hogy S. meghal, csak olyan formában, aminek van is értelme.
A másik hogy mindenki öregebb, ráncosabb lett. Mintha hosszú évek teltek volna el. Udina fekete frizurájától meg padlót fogtam, mikor elõször megláttam XD
btw most jártam Illiumon a bárban és az asari csapos olyasmit mondott hogy javasolta hogy elkéne kezdeni saját reléket készíteni de csak körberöhögték a kék seggét 😄 Szóval õ már tudta hogy nagy baj lesz a ME3 végén XD
Ha hallgattak volna rá nem lenne ekkora bajban a galaxis.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Enyém most így nézett ki:

Amúgy meg:
"What kind of nerd with any knowledge of computers uses hard shutdown to turn their computer off?" 😄
Nah, teszek én is egy próbát. Ritkán keresgélek youtube-on, ezt most így elsõre sikerült. A hangok egész jól hozzá lettek vágva. 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az tetszik, hogy az import kariból bármilyen kaszt formázható. Így majd csak egy full renegát ME2 karit kell csináljak, hogy importálhatni tudjam, mert most egy paragon van. Vegyes döntések annyira nem mozgatnak. 😊
Emlékszem elsõ insanitys játékomra.. Remegtem...
Aztán most kb. 1 év után újra végigvittem, direkt soldierrel (mert azzal emlékeztem, hogy horror volt, és nem is vittem végig, mert nem bírtam idegileg), és meglepõen konstatáltam, hogy jéé, ez ilyen könnyû? Persze, mert mindent kivülrõl fújok. 😊
Sentinellel is végigtoltam most gyorsan, hogy legyen importálandó, mert a régiek elvesztek. 😄
Amúgy ha azt mondjátok, hogy nem érdemes elsõ szinten, akkor ok. Ugye azért más volt a dinamikája a 2nek, ott elsõ szintrõl is viszonylag jól lehetett operálni, mert 5-6. szint után már legalább volt valami a kezedben. Itt ha jól látom, sokkal több cuccli van. Majd kiderül. 😊
Az alap karakter szinttel akarok játszani, ha úgy jön ki a játék TPje, hogy a végére éri el a maxot (60 a 30ról) viszont 1. szintrõl pedig csak 30ig érne, akkor annak nem túl sok értelme van.
Nem ismerem a dinamikáját, még nem játszottam. Ti pedig már tuti végigvittétek párszor. 😄
Elõször végigviszem én is, aztán már látom, mivel meddig lehet úgyis eljutni.
Elõször úgyis normálon viszem, mert a történet úgyis leköt. Utána meg ha jó a gém, akkor úgyis csak az akció miatt. 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A ME3 azoknak keszult, akik jatszottak a ME 1-2 reszevel, ok kaptak egy melto befejezest egy kvazi 30 oras interaktiv filmet. (lasd Firefly es a kesobb erkezo Serenity, es meg lehetne sorolni) Mindenki tudta, hogy a sztori vezeraldozattal fog jarni, de persze bizott benne mindenki, hogy talan, talan, meg lehet uszni. Tbh az lett volna a legocskabb befejezest, ha Shep ellovagolt volna a naplementeben.
Nekem tetszett az utolso 10 perc, volt benne racio, de volt benne par "ezt msot hogy" pillanat is, logikai baki volt benne, ez ketsegtelen. De aztan, belegondolva abba, hogy "a Normandy jelenet csak szimbolikus jelentessel bir", nyilatkoztak, elfogadtam, hogy az irok igy akartak megmutatni, nem volt Arrival szeru bigbadabooom, ergo tulelte a galaxis a dolgokat. En mai napig tartom, hogy minden tortenes az utolso 10 percben azon all vagy bukik, hogy mennyi ido telt el a sugar es az eszmeleles kozott.
Egyebkent Hackett is tulelte, hetvegente kuldi hadba az ifju titanokat a jol ismert helyszineken 😊 Gondolom egy halott admiralis csak nem osztogatna parancsot.
errõl most a me2 lotsb-bõl jutott eszembe az a rész, mikor felhívod liarát a kabinodba a küldi után és azt mondja, hogy felfelé jövet megkérdezte tõle joker, hogy "mikor ölelte át utoljára az örökkévalóságot" XD
Minden ellen vagyok, amitõl könnyebb lesz a játék. Ráadásul 30 az kurva sok szint... lehetett volna kevesebb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ME2õt is 1. szintrõl insanityn vittem végig többször (persze, miután megtanultam a játékot és a végén már minden négyzetcenti pályát vágtam kiívülrõl).
Azt hittem itt is ez van. De akkor ezek szerint az csak a kezdet. Akkor minden oké, kezdem. 😊
Nem importált karival is a 30.ról indul?