22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát 30-án jelent meg lehet még nincs fent sehol.De az elsőt lefordította valaki?
  • Hoz_Hun
    Én a 2. Homeworlds-ös képregényt nem találom, csak a gagyi Vegás 1. részt. :(
  • Hoz_Hun
    Ah köszi. Akkor bepakolom, mert az eset egy.
  • koschwarz
    nem, azok elvileg állandók, és "fejleszthetők" is, már ha dobják a pack-ok a fejlettebb változatot.
  • koschwarz
    rohadt idegesítő, hogy egyesek ennyire önző seggfejek, már ha nem technikai gondok miatt lép ki. mert ha meg is fekszik végül az egész csapat, akkor is van xp és credit. így viszont neki elveszik minden, a bennmaradó játékosoknak meg a kilépő által gyűjtött xp.
  • koschwarz
    az a vicc, hogy nekem a victory pack-ból esett rebellionos cucc (nem is játszottam hétvégén, még karaktereket sem promotáltam), amit vettem premium spectre packokat, abból meg csak karakter training (az egyikben csak az volt a 2 rare), meg nem használt fegyver ikszedik változata jött :DD

én viszont sokat játszottam együtt tegnap vorcha és quarian male karakterekkel, de ex-cerberust egyet sem láttam.
  • Hoz_Hun
    Ezek az új Gear cuccok ugyan úgy 1x használatosak, mint a fegyver lőszer meg ezek?
  • GreyWarden
    lacoka, én a harriert használom és szerintem hasznosabb fegyver, mint a mattock. Az h full automata sokat dob rajta, viszont jobban kell koncentrálni vele, mert kicsit szétvisz.
    Nah, most toltam le egy menetet goldon, reaper ellen, egy 20- as vorchával és az első 5 hullámban még 4- en voltunk, jól is ment, aztán 6. wawe- 1 ember kilépett. Akkor már mindenki esett kelt, de megvolt az is, ez így ment 8- ig körig, erre megint lelépett egy tag. Ketten voltunk utolsó két hullámban, mindkét körben meghalt a csávó és egyedül csináltam végig extraction- ig, ott én is elvéreztem. Nem tudom miért van az, hogy, ha valakit nem élesztünk fel, az rögtön kilép? Az ilyen embereknek nem is kéne játszani, pláne a végén hagynak cserben.:(
  • Hoz_Hun
    Én tegnap tettem fel az új DLC-t. A két új map elég jól néz ki, jónak tünnek. Sajna egy db új cucc sem esett. Semmi. Pedig jó pár ládát nyitottam. Meg másnál sem láttam, csak a Reegar fegyot két embernél is. Viszont egy új karaktret sem, senkinél (XBoxon vagyok amúgy).
    Lesz ehhez olyan külön pakk mint az előző DLC-hez volt?

Ja és a Victory packot megkaptam, de a Commandation packot nem. Pedig ki promotáltam a 3 karakter és jókor. Lehet megint csúszik, majd ránézek a BSN-re írnak-e valamit.
  • koschwarz
    mondjuk az kissé "hanyag" hozzáállás volt a BW részéről, hogy alig van különbség a vorcha soldier és sentinel között, az egyiknek carnage-dzse a másiknak cluster granade-je van. hasonlóan az ex-cerberus adept és vanguard között csak a singularity és a biocharge a különbség. de ennyi baj legyen :D

• koschwarz
    nem használtam még, de a harrier eleve a mattock egy továbbfejlesztett változata, azért hasonlít. a különbség, hogy full automata, kicsit kisebb sebzéssel, és nagy recoil-lal.
  • koschwarz
    igen, a flamer egy power, tehát nem külön fegyver. a vorcha resilience-ben is a power damage-t fejlesztve iszonyat erős fegyver, persze figyelni kell arra, hogy időtartam alatt sebez, bár lehet cancel-ni, és akkor valamivel gyorsabban töltődik vissza, mint a tactical cloak.

kell a vorchának adni még egy fegyvert közép vagy nagy távolságra és kész, mert a lángszóró közeltávra nagyon üt.
  • Lacoka12
    ti mit gondoltok erről a fegyverről Cerberus Harrier kinézetre hasonlit
    M-96 Mattock-hoz de melyik a jobb
  • Optimus Prime
    Én még nem tudtam Vorcha-t szerezni. A lángszórója integrált? Úgy értem nem fegyver, hanem skil? A Vorchák egyébként a 2-ben a legfrusztrálóbb ellenfelek. Egy tár bele, de nem elég + regen és mintha semmit se csináltál volna.
  • koschwarz
    nekem is van néha hogy így "beragad", de ilyenkor egy cancel majd új quick match segít. vagy hostolj te játékot. seperc alatt összegyűlik a parti.

nem gondoltam volna, hogy a batarian soldier ballistic blade-je után valami hasonló durvát ki tudnak találni, de a vorcha soldier flamer-e az nagyon büntet. a bloodlust-os életerő regenerálás meg szintén király, jobb mint bármilyen tech armor vagy más shield boost.
  • Gabor77
    Nekem sajnos nem. Alig tudok játszani így neten...nem talál játékot. Loadingnál megáll...
  • Lacoka12
    nekem de egy játék újrainditás megoldotta
  • Gabor77
    Volt valakinek olyan problémája a játékkal, hogy nem tölti be a multiplayert? Nem fagy le a játék, csak megy a loading meg a communicating multinál...
  • sanya200
    Pont ezt akartam kérdezni most láttam hogy 2 rész van már :D
  • Mimasz
    Mass Effect: Homeworlds-t honosítja valaki srácok?
  • Lacoka12
    az új sniper fegyver nagyon király 3 lövésel elintézi a phatomot
  • Volfram42
    Nevetséges, de tegnap óta folyamatosan próbálom feltenni és engem is a "Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" szöveggel fogad. Nem kicsit bosszant a dolog.
  • cs1rk3
    An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
    megint ez a hiba fogad mint a from ashes-nél nem engedi megvenni a DLC-t :D
  • morzsi555
    Nem.
  • JethroHUN
    Bronzon. (tegyük már hozzá)
  • Optimus Prime
    Ja, siralmas. Nekem meglett első használatakor a 25 shotgun kill bónusz is vele. Borzasztó.
  • morzsi555
    Ja, annyira szar, hogy 1 tárral leveszi egy atlas, prime, banshee pajzsát. Fú de szar.
  • JethroHUN
    Reegar carabine ez valami kegyetlen rossz. Van 1-2 szar fegyver a játékban, de ez mindenen túl tesz.
  • Vraaanyek
    őőő...ennyire képes vagyok 18 év gép használat után :D :D
  • morzsi555
    Remélem a Folyamatoknál zárod be és nem az Alkalmazásoknál.
  • Vraaanyek
    Ugggggyan ezt csinálja nekem is két napja! Hiába kapcsolod ki feladatkezelőben, nem jelent semmit, először én is azzal kezdtem, de nem használt, elsőre... igazából nem tudom mi az igazi megoldás, kb. 10-20-szor eljátszod ezt, és egyszer csak elindul!
  • morzsi555
    Töröld.
  • JethroHUN
    Most már a játék sem indul el... komolyan basszák már meg. Amihez az EA hozzá nyúl az mind szar lesz... megjelenik originben h "játékban: ME3..." és a feladat kezelőben is ott lesz kemény 580 kb ramot használva... de semmi nem történik. de letörlöm mindjárt a büdös francba
  • JethroHUN
    Jó ez az új multi dlc... most már be sem tudok lépni a multiplayerbe, tölt egy ideig aztán dc... hát grat.
  • Darun
    Én is játszottam tegnap, az egyik új pályát láttam is. (random mappon nyomtam) Ráadásul túl sokat nem is láttam belőle, mert csak az LZ környékén tevékenykedtünk.

Én pont a múlt héten vertem el 1 milla creditet, szóval egy fillérem nem volt vásárolni. :( És tegnap csak az új salarian pályán volt egy geth társam, az összes többin kénytelen voltam soloba nyomni. (gyanítom hogy kb senki nem játszott este bronzon, mert egy srác háromszor lépett ki meg be mire végre feladta, ha lett volna más játék akkor nem mindig hozzám teszi)

A DLC-t nem szedi le automatice, csak a patch-et.
  • Optimus Prime
    Nem szedte le automatikusan a DLC-t? Én mikor beléptem a játékba (3 hete vettem, eladtam a képregényeim) és a Resurgence-t azonnal töltötte.
    Igen, a Batarian Soldier nálam is favorit. Nem vagyok Soldier típus, de ez piszok jó, főleg a melee attackja felturbózva. Goldon megöl egy Centuriont is.

A két új pálya nagyon szép, ez kellett. A többi se rossz, de túl sötét. Kell egy kis mix, hogy ne legyen egyhangú a játék. Meg tetszik, hogy van kis fizikai hatás: a szél fújja a zászlókat, a növényeket és egyéb könnyű dolgokat. Thessia szerintem az SP is ilyen, az egész ME3 grafikai stílusa olyan festmény hatást add, ahogy az ME2 meg olyan szépia árnyalatút.
  • koschwarz
    de hülye vagyok, tegnap játszottam, de tök elfelejtettem letölteni ezt az új dlc-t :DD

most az überkedvenc karakterem egyébként a batarian soldier. a ballistic blades - bár rizikós a használata - de olyan szintű sebzést okoz, hogy döbbenet. csak az ellenfél szájába kell menni vele :D

kaptam mostanában egy scorpion pisztolyt is. ezt is imádom, bár közelharcra nem alkalmas, de egy scope-pal használva közép és messzi távra rohadt jól lehet puhítani az ellenfelet, de a legjobb a splash damage. rálövök egy csoportosan támadó enemy mindegyik tagjára egyet-egyet, és szépen kinyírják egymást :DDD
  • Evoluti0N
    Kb. mire leírtam meg is találtam a megoldást :D
  • GreyWarden
    Igaz, egy kicsit megerőltethették volna magukat:DD
    Ez a Vorcha kik*rt jó karakter, az amúgy se lassú mozgás mellé benyomjuk a bloodlustot és egyszerűen senki se tud eltalálni, körülbelül úgy érezheti most magát a cerberus, mint amikor mi próbáljuk leszedni az ő rohadt ugráló fantomjaikat:D A Flame pedig jó skill csak nem tudom miért raknak egy alapvetően llyen egyhelyben caplatós képességet egy fürge karinak. (jahh és melee- vel szabályosan levágjuk az enemy fejét:D)
  • Evoluti0N
    A dlc-t minden gond nélkül felrakta, de a patchet nem akarja.
    Ezt a hibaüzenetet kapom:
    "Váratlan hiba történt. Próbálkozz újra pár perc múlva. Hiba: 123"
    Ötlet?