22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #16200 Én nem nagyon vettem észre változást, ugyanolyan szar a kereső, mint régen :D. De legalább mostmár nem rak össze kezdő játékosokkal. Inkább felszerelés alapján lehet eldönteni, nem rang alapján, de nekem az a tapasztalatom, hogy a 100 alattiak eléggé tapasztalatlanok, főleg goldon. Nem ismerik a pályát, nem tudják hova kell menni, ha sokszor meghalnak, akkor kilépnek. -
Hoz_Hun #16199 PC-n is ez van meg Xbox-on is (meg PS-en is). Ezzel az a baj, hogy marhára megnyúlt a várakozási idő. Én csak N7 450 körüli vagyok, de éjszaka már nekem is várnom kell elég sokat, hogy beteljen a lobby. A 1000 fölötti N7 meg 10-30 percig is eltarthat míg betell egy lobby. Nagyon sokan panaszkodnak emiatt.
A pláne meg az, hogy azáltal hogy N7 hasonló szintű játékosokkal rak össze nem garancia arra, hogy nem egy faszt kap ki az ember társként. Simán lehet borzalmas játékos valaki magas N7-tel mint profi alacson N7-tel. -
Hoz_Hun #16198 Hahahaaa, a live chat valóban segített a Commandation pack-om ügyében. :) Nagyon segítőkészek, le a kalappal. :) -
morzsi555 #16197 Ki mondta, hogy jobb? Meg most hogy jön ide, hogy ki tud eltalálni mozgó célpontot? lol -
Jobb sniper mint infiltrator? Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Méghozzá Vanguardból? ugyan már... Csak azért adaptel sniperezni mert vki low és nem tud egy nem tökéletesen mozdulatlan célpontot eltalálni, annak gratulálok.
Már ne is haragudjál de egy salarian infi jóval nagyobb dmg-et tol ki egy Atlasra pl mint a sniper-adepeted. Statis nem hat armoros ellenfélen, a cloak +90%ot is ad sniper dmghez, és még mindig azt állítod h az asari-adepet-widow sniperrel a kemény? aj...
Akkor ennyi erőből már melee-drell adepettel is lehetne játszani -.-"
Most promotálhatom az össze kasztot, h ne a lowokkal keljen jásztani... csodálkoztam is h az életbe nem jutunk túl a gold 4. körön sem. De viszont rossz ez a rendszer mert jóval többet kell majd várni mire betesz játékba, ha betesz egyáltalán. -
igen. ráadásul van egy mozdulatlan célpontod a fejlövéshez. nekem is volt egy ilyen karakterem, nem éppen ortodox játékmód egy asari adepthez, viszont tényleg hatékonyabb lehet, mint a sima sniper. -
morzsi555 #16194 Azért mert asari snipert csinált, power damage helyett csak weapon damagere rakott, a stasis meg megnöveli a sebzést, de nagyon. Asari vanguardból jobb snipert lehet cisnálni mondjuk.
Pc-n is igen. -
Evoluti0N #16193 Nekem gyanús, h így van, mivel észrevettem, h a napokban többnyire 500 körüliekkel rakott össze és én is annyi vagyok. -
PC-n is ilyen lett a rendszer vagy csak boxon? Mert az N7rangnak baromira nincs köze a skillhez. 2000N7-el is látni window-adeptet... -
morzsi555 #16191 particle rifle itt is 02:11-től -
morzsi555 #16190 N7-es rang alapján rakja össze az embereket. Engem nem zavar, legalább kevesebb a noob goldon. -
Evoluti0N #16189 Mit változtattak rajta? Mert azt nem írja. -
morzsi555 #16188 videó róla -
morzsi555 #16187 lol? -
nekem xp, és igazából eddig csak a legutóbbi patch után merült fel gyakrabban, hogy egyszerűen megszakadt a kapcsolat akár játékkeresés, akár már egy meccs, akár pack vásárlás közben úgy, hogy újból be kellett lépni a multiba a főmenüből. előtte egyáltalán nem volt jellemző. most meg az elmúlt két napban többször is volt ilyen. -
Ha jó neted van - nekem 25 Mbit és ~45 lett van - egy merész húzás: játék törlése és re-download. Akkor elvileg jön hozzá a patch meg a DLC is.
Amúgy akinek ilyen hibája van többnyire milyen Windowst használ? Én még XP-s vagyok és nincs gond, valamint a több fiókos rendszeres szarozásommal is felhagytam. -
Hoz_Hun #16184 Aaaargggh.... "Matchmaking after Patch 1.03" miért, miért, MIÉÉÉÉRT!!!!
BSN Matchmaking
Nagyon remélem, hogy sűrgősen visszacsinálják.... :( -
Hoz_Hun #16183 Tegnap kritikán alulliak voltak a szerverek (Xbox360), meg a játékos ellátottság. A Commandation packomat még azóta sem kaptam meg. A szerverek nagyon nehezen teltek be játékosokkal (ilyennel korábban még nem találkoztam). A szerverek lagoltak (bár nem mindegyik). A kaput az tette be nálam, amikor silveren a 11. wave utolsó másodperceiben dobott le a szerver.
Nem tudom, hogy ez az új patchnek köszönhető-e, de ilyen tré játékestem még nem volt multiban az ME-ben. -
a vangaurd bugot nem sikerült javítani az 1.03-ban sem, hiába írták...tegnap első vanguard játékomban szinte rögtön sikerült produkálnom. ki is kellett lépnem, ott lebegtem a pálya felett.... -
A "nálad" egy dolog, rengetegen jelzik ugyanezeket a hibákat! -
zsotesz #16180 nálam megy símán, nálad lesz valami gond -
B.zd meg, hogy megveszek a kik.rt játékukat egy vagyonért, ráadásul gyűjtőibe, és fogja magát és három hónappal később el kezd szivatni...mi van?? 16000 ennyire volt elég, havidíjas lett vagy a mi a f.sz??? elnézést a trágárságért, de nehogymár 3 napja nem lehet elindítani a játékot, mert ezek a töketlen pénzsóvár g.cik nem képesek rendesen összeragasztani semmit az EA-nél!!!!!!! -
Mi a redvás pélót jelent mégis az origin szerint, hogy jelentkezzek be rendszergazdaként??????????? nem hajlandó telepíteni a frissítést
-
Hoz_Hun #16177 Uh, most belenéztem a Comic Book Previews oldalon a képregénybe. Szörnyű pocsék grafikája van, eddigi legrosszabb. És pont Talis. Talinak lila vére van? -
Hoz_Hun #16176 Ha a Homeworlds 2 része már "beszerezhető" a netről akkor szóljatok. Én még nem látom sehol. -
Jah majd biztos 1200 Ftért fogjuk venni őket XD -
morzsi555 #16174 Bug is lehet, vagy csalt a host. Egyszer olyan hosthoz kerültem, ahol nem volt cooldown. Csak proximity minet spammoltam, lett vagy 200k pontom, vicces volt. -
morzsi555 #16173 Logitech MX 400. -
GreyWarden #16172 Régen én is vettem jó egereket, de túl sokba került félévente venni egyet, mert vagy én vagy valaki más mindig széttörte:DD
Amúgy tegnap Cyonon csatlakoztam egy játékhoz, már a harmadik wawe- nél tartotak és egy elég furcsa dolog történt. Batarian soldierrel voltam és csak két hullám után vettem észre, hogy nem sebződik a karakterem.:DD Mikor észrevettem, azonnal elkezdtem kísérletezni és konkrétan beleálltam két Ravager keresztűzébe, de meg se nyikkant. Ez így ment két- három körig, de olyan szar volt, mindenki csak belefutott az enemybe és szétkaszabolták őket, aztán kiléptem. Nektek is volt már ilyen, vagy ez mitől lehetett? -
torma1 #16171 Milyen egered van? Pont én is egy jó, de csendes egeret keresek. -
morzsi555 #16170 Nekem halk egerem van szerencsére, direkt olyat kerestem :D. Engem nagyon idegesít, hogy igazából nem is 6 új karaktert kaptunk, hanem csak 3-at, 1 skill különbségtől nem lesz teljesen más az egész. -
GreyWarden #16169 Én is csak akkor használom, ha senkit nem zavar a sok klikk:DD Este például tuti nem indulok mattock- kal, mer valaki még felébred.:D
Egész szépen gyűjtögetem a cuccokat, kaptam ma két gear slot- os fejlesztést meg egy új, recharge speed- eset is. Kidobta még a quarian female- t is, ami nagyon tetszik nekem. Az Arc Grenades nagyon jól sebez és jópár killstreak- et köszönhetek neki. A Tactical Scan is jó móka, secperc alatt leszedte a csapat a keményebb ellenfeleket is. És a Krysae sniper rifle hatalmas fegyver, kicsit, a stílusa, mechanikája a geth javelinre hajaz, a külseje... arra meg azt hitem először, hogy Phaestont kaptam.:D persze mindkettő turián gyártmány. -
morzsi555 #16168 Új packok jönnek. -
morzsi555 #16167 Batarian soldiernél szeretem használni a mattockot, más karakternél nem nagyon. -
nekem csak ez az egy bajom a mattock-kal és pl. a raptorral is, hogy egy egérgyilkos klikkfeszt velük a harc. egyébként sok karakternél használom ezeket a fegyvereket, de csak ha egyedül vagyok otthon és senkit nem zavar a sok klikk :DDD -
morzsi555 #16165 Egy X-es Mattock jobb mint egy low lvl Harrier, könnyebb, pontosabb is a mattock, fejlövéseket leadni is könnyebb vele, csak a Harriert kényelmesebb használni, mert az full automata. -
Én épp ma kaptam meg a packokat. A Store-ban volt mindkettő free címmel. Így már értem miként kapjuk őket. Úgy fest mindkét cél sikerült. Egy N7-es SMG volt az egyikben. -
Hoz_Hun #16163 Hát ez egy jó kérdés. :D
Mondjuk én angolul olvasom őket (mivel Xboxon vagyok így nálam az összes ME játék is full angol). -
Miért a 3.-at igen? :D -
Hoz_Hun #16161 Nem hiszem. Tudtommal még az Evolution 4-ik részét sem fordították le.