Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
1. szintrõl érdekes lesz az instanity, még a 30. szintûvel is megizzasztott az ilyen végtele spawnú dolog. Annak a mechanikájára nem jöttem rá, bár ahogy láttam úgy, mint ME2ben, elõre kell nyomulni, és akkor elfogynak. 😊

És 60 a max szint?
Akkor pár DLCvel meg is van. 😊

horpeti
Na, thx, sokat segítettetek. Akkor 1. szintrõl kezdem, ennyi. 😄
Megnézem, müxik e a szintes dolog, remélem igen.

Én is 😄. Hardcore nehézségen. Mondjuk nem tudom, h Insanity-n több xp jár-e.
Lacoka12
én elsõ végigjátszásra 57 szintû lettem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

horpeti
Kösz. Megnézem.

Amúgy arra kiváncsi vagyok, hogy végigvíve a játékot hanyadik szintet lehet elérni?
ME2ben jól meg volt csinálva, hogy ha nem is maxot, de egész jó szintet el lehetett érni a végére. Sõt DLCkkel megvolt a 30 a +25% TP nélkül is.

Aki végigvitte, annak mi jött ki?
Azt mondtátok, hogy 30ról indulva se lett meg a 60. Elég furi lenne az ME2höz képest (mert én 2x nem viszem végig ugyanazzal a karival, hogy elérjem a max szintet, az biztos, annak nem túl sok értelme van).

értem , köszi, meg is csináltam a 2 promote-ot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Gibbed save editor-ra keress rá guglin. Azzal lehet állítgatni a mentést és gondolom a szintet is.
Nekem nem volt ilyen gondom. Elsõre kb 4k volt a War Asset, meg most van kb 300 multi pontom és én a második újrajátszásnál is csak az alap pontokat kapom + a multi. Így voltam épp a minimum felett.
Én pl párhuzamosan nyomom a szinglit és a multit. Két Sheppel már végig nyomtam, most a renegáttal csinálom másodszorra, meg van egy harmadik akivel majd most kezdem a ME2-t. Sztem a többiek sem csak multiznak.
Prince23
Me 3 sztorit újat kezdtem és a War Assest egybõl maximumon volt, mindkettõ statisztika 6000 feletti. Ez mi?

Multiból kb 8 karaktert promotáltam. és nem hozott (import) mentés alapján indítottam a sztorit.

nem, csak 1

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

cs1rk3
és ha pl 6-ot promoteolok akko 3 csomagom lesz? 😛

horpeti
Ha egyáltalán ez megoldás, mert pl. importálásnál az ME2 képességeim egy részét megjegyezte, persze rosszul és nem úgy, ahogy én akarnám osztani. :S

horpeti
Ja meg új karinál insten tudja, mi a történet. :S

ME2 mentésben hol lehet átírni a szintet?
Notepaddel nem jöttem rá, biztos keresgélni kell. 😄

horpeti
Na, kipróbáltam új karival, nem importálttal, akkor 1. szintrõl indul.
1. szintrõl insanity kihívás lehet. 😊 Majd megpróbálom.

Egyébként elég laza 30. szintrõl indulva az insanity is (tök elsõre), gondolom nehezebb lesz késõbb. Bár simán ki van fejlesztve az, amivel lehet elõre menni, így nem okoz különösebb nehézséget, a több szint már lassan fölös (biotikussal kezdtem).

No meg nem tudom, meddig tart a játék, de ilyen 300 exp-ek járnak a medi gél felvételért, 4 szintet léptem elég gyorsan, lehet csak az elején ilyen pont az új karik miatt.

Hát lehet 1. szintrõl kezdem, mert 30.ról már megvan minden fõ képesség, ami kell, csak végig kell menni. 😊 Viszont új para az insanity... 😊

Ti nyomtátok így vagy ti csak multiztok, miután 1x megvolt a single? 😊

Pedig a játékából ítélve õ se az a pro király, kb annyi luftot lõ mint én szoktam. Meg én husk-ra szinte soha nem lövök Widow-al. (biztos ezért nm sikerült még egy gold se)
nyirog
neeee, ilyen létezik !??? 😮OOOO <#banplz>

efelõl nincs kétség. a kérdés az, hogy hogyan fogják
Lacoka12
azért én remélem hogy folytatják majd a játékot

Ryder62
Sztem az a jelenet a DLC-kre utal. Fõleg hogy a stáblista után elõjön a kis üzenet hogy vegyél majd DLC-t.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A játék végével kapcsolatban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jól értem, hogy tulajdonképpen lesz folytatás, mert a kis csávó kér még egy mesét az utolsó jelenetben?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hétfõig megy az event, kedden kapsz jutalmat 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

koschwarz
Majd jövõ héten kapjuk meg..

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lacoka12
nekem van két promo karim de nem katam ilyen csomagot csak egy üzenetet kaptam erõl a csomagról

Fpocok
Ha a hétvégén promotolsz két karaktert, akkor kapsz egy über csomagot. És ha eleget promotolnak a játékosok, mindenki kap egy másikat. operation raptor

Parasite Eve 2, best game EVER!

mi ez a promote-os akció?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

+1
😄 amúgy én majd holnap promoteolok, mer csak az engi van 20ason jelenleg
este meg megyek kocsmázni, de du 1 után ugye vége az 'event' mai részének és tolom a vangut kicsit, meg tesómmal tolatom a soldiert 😄

koschwarz
Lenyûgözõ!!!!

yesname
Multi mindenkinél játszhatatlan szinten van? Laghegyek, pályáról kiesések és társai a jelenség.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

gerey
Nem tudom, engem jobban érdekel mások multis élménye, tanácsa, mint a sírás az endingrõl.

Fpocok
DURVA! A wowos idõk jutnak eszembe errõl.
YT comment: "HE HELD THE LINE" 😄

Botond
Az a rossz hír, hogy a multi is része a játéknak. Szóval ha ilyen igényed van irány a saját fórumok részleg és ott olyan ME3 topikot csinálsz magadnak amilyet csak akarsz.
Fpocok
Szerintem is. FELHÁBORÍTÓ, HOGY PÁR EMBER IDE MERI ÍRNI A VÉLEMÉNYÉT, ÉLMÉNYÉT A JÁTÉKRÓL! BANOLNI KÉNE ÕKET.

A topic gazdától kérdezem: nem lehetne nyitni egy új altopicot ténylegesen a Mass Effect 3 játékról? Csak azért, mert ami itt jelenleg van, az gyakorlatilag pár ember csetje, ahol a saját multis eredményeiket ecsetelgetik...

A karakter importot javító patchrõl van valami infó már?

Sir Quno Jedi
Nnna, én is bepromote-áltam mind a 6 kariosztályt.

Indítottam egy level 1 asari adapetet, aztán mikor már felén túl voltunk legalább simán leszakadtam a "hálózatról"?! He? Én?! ÉS maradtam level1, ez egy viccz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
Promotálj 2 karaktert hétvégén és kapj jutalom csomagot. ha össz szinten meglesz 150000 promote a hétvégén akkor még egyet kap mindenki.

gerey
Csak az még nincs meg, a meglévõk közül nekem meg ez adja a legjobban.

koschwarz
Hétfõn vagy kedden kapod.

mellesleg hosszú idõ óta elõször nyitottam spectre-t és kaptam egy quarian engit 😊

BoneDragon
Miért kell promotolni? Le vagyok maradva.

Fpocok
Na bejött a cucc multiban, promotoltam kettõt, de nem kaptam semmit. Vagy azt majd az event vegen adja?

Calver
elég egyértelmû már hallás alapján is, de imdb még inkább azzá teszi.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
nekem sincs gond, szépen shopolom a noobpackokat 😄

Azt leszámítva, h kidobtam 60k creditet az ablakon, mert megint sz@rakodott a vásárlásnál, nincs semmi gáz.
Lacoka12
nálam okés

Prince23
Nekem most zsinorban kétszer szakadt meg az EA szerver. nálatok mi a helyzet, az elmúlt fél órában?

nyirog
na majd ha goldban valaki végigtolja egyszer egymaga, akkor leborulok elötte, csak egy kezdõ volt a négybõl és pont elég volt ahhoz h a silver ne sikerüljön... pofám leszakad 😄DD

Lacoka12
a Arc pisztoly jobb