Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És 60 a max szint?
Akkor pár DLCvel meg is van. 😊
Megnézem, müxik e a szintes dolog, remélem igen.
Amúgy arra kiváncsi vagyok, hogy végigvíve a játékot hanyadik szintet lehet elérni?
ME2ben jól meg volt csinálva, hogy ha nem is maxot, de egész jó szintet el lehetett érni a végére. Sõt DLCkkel megvolt a 30 a +25% TP nélkül is.
Aki végigvitte, annak mi jött ki?
Azt mondtátok, hogy 30ról indulva se lett meg a 60. Elég furi lenne az ME2höz képest (mert én 2x nem viszem végig ugyanazzal a karival, hogy elérjem a max szintet, az biztos, annak nem túl sok értelme van).
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Multiból kb 8 karaktert promotáltam. és nem hozott (import) mentés alapján indítottam a sztorit.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ME2 mentésben hol lehet átírni a szintet?
Notepaddel nem jöttem rá, biztos keresgélni kell. 😄
1. szintrõl insanity kihívás lehet. 😊 Majd megpróbálom.
Egyébként elég laza 30. szintrõl indulva az insanity is (tök elsõre), gondolom nehezebb lesz késõbb. Bár simán ki van fejlesztve az, amivel lehet elõre menni, így nem okoz különösebb nehézséget, a több szint már lassan fölös (biotikussal kezdtem).
No meg nem tudom, meddig tart a játék, de ilyen 300 exp-ek járnak a medi gél felvételért, 4 szintet léptem elég gyorsan, lehet csak az elején ilyen pont az új karik miatt.
Hát lehet 1. szintrõl kezdem, mert 30.ról már megvan minden fõ képesség, ami kell, csak végig kell menni. 😊 Viszont új para az insanity... 😊
Ti nyomtátok így vagy ti csak multiztok, miután 1x megvolt a single? 😊
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Parasite Eve 2, best game EVER!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
😄 amúgy én majd holnap promoteolok, mer csak az engi van 20ason jelenleg
este meg megyek kocsmázni, de du 1 után ugye vége az 'event' mai részének és tolom a vangut kicsit, meg tesómmal tolatom a soldiert 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
YT comment: "HE HELD THE LINE" 😄
Indítottam egy level 1 asari adapetet, aztán mikor már felén túl voltunk legalább simán leszakadtam a "hálózatról"?! He? Én?! ÉS maradtam level1, ez egy viccz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mellesleg hosszú idõ óta elõször nyitottam spectre-t és kaptam egy quarian engit 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"The trees move. Do you not see it?"