22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Lacoka12
    a cerberusnál max a atlas a gyengéje
  • sanya200
    Én pont most kaptam meg a Krysae Sniper Rifle-t hát elég érdekes :D Ha az ember megtanulja használni jól lehet vele irtani.Lehet vele zoomolni is ha az ellenfélen van a szálkereszt és nyomva tartod a jobb egérgombot rázoomol.3-as tárja van elég hatékony csak szokni kell.A cerberus-os kardos csajszit elég könnyen ki lehet nyírni vele nem kell pont eltalálni, sima window-al azért azt az ellenfelet elég nehéz eltalálni mert elég vékony ellenfél meg ugrál is össze-vissza.Ezzel könnyebb leszedni, egyedül talán a pajzsos ellenfelet nehezebb leszedni ami a cerberusnál van.De a többit nyírja elég szépen.
  • koschwarz
    szerintem a scorpion pisztoly is kb. ugyanolyan effektív, mint ez a krysae lehet (nincs még meg).

próbáltátok már? tulajdonképpen egy kézi gránátvető. még sebzésben sem marad el nagyon megfelelő fejlesztésekkel. rohadt jó pisztoly, pont a hasonló területre ható sebzés miatt. ha rálősz egyet egy enemyre, akkor robbanáskor a körülötte lévők is sebződnek. jön 4 ellenfél, mindegyikre megy egy-egy gránát, és szépen mindegyik meghal a saját és a másikra tapasztott gránát robbanásától.

az a vicc, hogy hatékonyabban használható már egyes szinten is, mint az elvileg hasonló elven működő 10-es szintű striker assault rifle, ami nagyokat durrogtat, meg ugyanúgy megtántorodnak, de alig sebez.
  • Milkoma
    Hát ez egy jó kérdés. Szerintem nem kellene, de ezt csak azért mondom, mert nemrég futottam össze egy hasonló hibával. Lekellet kapcsolni 4 eszközt, de a harmadik nem jelent meg, az idő meg csak fogyott. Mondom nagyon jó, az utolsót veszítjük el, viszont az idő lejárta után csak a kör bukott. Kiírta, hogy sikertelen volt a feladat, de ment tovább a 11. wave-el
  • koschwarz
    és akkor mi történik? bukik az egész kör?
  • Lacoka12
    szerintem jó fegyver főleg egy inf kezébe
  • JethroHUN
    Az a Krysae az nagyon messze van egy snipertől... távcsöves mini rakétavető inkább. Hihetetlen OP, remélem valamit csinálnak vele.
    Mondjak vmi vicceset? Ha az akinél a cucc van amit vissza kell vinni LZre, kilép, dc-t kap, akkor a tárgy is vele együtt tűnik el.
  • koschwarz
    ahogy tapasztaltabb az ember, annál inkább úgy tűnik, hogy a silver az alap. a bronz szvsz nevetségesen könnyű a legelejétől kezdve (mármint a megjelenésre gondolok), már ha valaki nem teljesen tapasztalatlan a multis játékok terén.

ehhez képest sokáig éreztem úgy, hogy a silver egy nagyon nagy nehézségi ugrás a bronzhoz képest, ma meg már nagyon ritka, hogy silveren elvérezzek a csapattal együtt. persze egyre jobb fegyvereim/felszereléseim is vannak.

ennek ellenére én sem igazán járok goldra, mert nem éri meg a szívást. mikor 20-as lesz egy karakterem, esetleg bepróbálkozom néhány gold körrel, ami vegyesen vagy sikerül vagy nem, random játékosokkal. inkább két silver mint egy gold. de lehet, hogy a kihívás miatt áttérek a goldokra, mert mint írtam, a silver már nem tűnik nehéznek.
  • Hoz_Hun
    Kezdj el rendszeres Silverezni. Túl nagy változást nem érzel majd (több creditet kapsz majd :)). Én Csak és kizárólag mindig Random csapattal megyek mindenhova.
  • Hoz_Hun
    Tegnap meglett a Krysae Sniper. Nem túloztak a forumokon, ez tényleg brutális erős fegyver. Rögtön indítottam egy Qarian Infiltratort. Mentem egy próba kört Silveren (mert alapból lvl.9 volt az Infiltrator classom az XPs karakter kártyák miatt) és keresgettem az álamat.
    Életemben először utánna indítottam egy privát solo játékot, de csak Bronz fokozaton (lvl.12 voltam ekkor). Gondoltam Wave 5.-ig csak eljutok (Firebase Dagger/Cerberus/Bronz). Nem használtam mást csak a Krysae-t (kiegészítőket sem tettem be). Végig vittem és sikeresen kimenekítettek a Wave 11.-ben. Még csak a cuccaimat sem használtam fel. Druva!! Ennyi szétfröccsent ellenfel még nem láttam. Ezt meg kell hogy ismételjem! :)
    Ha ezt a fegyvert nerfelik, totálisan megértem.
  • Sir Quno Jedi
    Bronzon is akad jó csapat, idővel összejön mindig. De én lámi vagyok, jó nekem a turista fokozat is. Még így is meg lehet szépen halni. :D
  • Caterpillar
    Egyébként, másik tapasztalatom, hogy aki goldra megy az már valamilyen szintű csapatjátékra is hajlandó, tehát az hogy nem mész goldra mert bronzon nincs csapatjáték nem megfelelő következtetés.
  • Sir Quno Jedi
    Én meg nem járok goldra, még silverre is ritkán. Mivel általában randomokkal tolom, ott négyen négyfelé rohannak és én szeretem, ha el tudom intézni a szörnyeket akár csapatmunka nélkül is (ha az éppen nincs). D3-ban is gáz ha 4-es public game-ben mindenki éppen máshol gyaksizik, mert ugye 4x nehezebb egyedül lenyírni a fenevadakat, az meg kellemetlen. Megszoktam, de nem jó.
  • koschwarz
    én bementem goldra karakter nélkül, és úgy lettem első, mondanom sem kell, hogy egyszer sem haltam
  • Caterpillar
    Persze Infivel nem nagy kunszt, ezt aláírom. Ellenben a Vanguard is életképes lehet alacsony szinten silveren, persze ott is aggyal.
    Egyébként sajnos igazad van mert a tapasztalat tényleg mást mutat.

Alacsony szinten gold-ra esetleg még az adept (ha van még egy legalább biotic combo miatt) és az engi elfogadható lehet.

szvsz
  • Lacoka12
    én goldra bementem egy salarian infi-vel 1 szintü voltam és alig haltam és első lettem
  • koschwarz
    igen, ezt akartam még írni.
  • koschwarz
    nyilván vannak kivételek, de a tapasztalat nem ezt mutatja. számtalanszor előfordult már, hogy bejön egy silverre egy mittomén 5-ös karakterrel, még rosszabb esetben vanguarddal, esik-kel(esztjük), aztán még a meccs közben lelép, jobb (?) esetben a végén azonnal...
  • Sir Quno Jedi
    Infivel, ha van álcázásod, bármilyen helyzetből le lehet lépni, azzal nem nagy kunszt túlélni alacsonyabb szinten sem.
  • Caterpillar
    Én azért ezzel nem teljesen értek egyet, tegnap a 10 -es quarian infivel simán mentünk random goldot, és meg is lett. Érdekes módon nem én haltam a legtöbbet, talán a 6. wave nél először, és nem is én voltam az utolsó a pontversenyben.

Persze ehhez mondjuk aggyal kéne játszani. -.-
  • Optimus Prime
    Ez gyors volt, de adtak is hangot eme újításnak a fórumon.
  • koschwarz
    elég fasz ötlet volt eleve ez a hasonló N7-es szint. van benne ráció persze, de ha már matcmaking, akkor inkább az aktuális karakterek szintjét kellene párosítani, persze ez sem jó, mivel lehet karaktert változtatni a konkrét kör előtt is, tehát kijátszható lenne a rendszer.

én legalábbis rühellem, ha akár egy silverre is bejön egy alacsony szintű játékos, akit folyamatosan éleszteni kell(ene), mert természetesen nem elsősorban a pajzsot/életerőt fejleszti senki.

(én pl. az egy fő skill mellett mindig azt fejlesztem fel először - így egy jobb fegyverrel már helyt lehet állni akár silveren/goldon is egy relatíve alacsony szintű karival is).
  • Hoz_Hun
    Királyság. Javították a Matchmaking rendszert. Most már hip-hop betellik a lobby. :)
  • morzsi555
    June 5 Multiplayer Balance Changes
  • Optimus Prime
    Nálam fordítva van. Persze nem mindig élvezhetetlen, ha én vagyok a host.
  • morzsi555
    Nagyon laggos a multi, valamit jól elkúrtak. Ha nem én vagyok a host, akkor élvezhetetlen az egész.
  • Vraaanyek
    HOGYAN???? :O nekem egy hete csinálja ezt!!! :S :S
  • koschwarz
    egyértelműen az engeneer kaszt az, amivel leginkább goldozni érdemes. salarian vagy geth a legkirályabb erre. az infi male quariant még nem próbáltam, bár ebben a 10 perces goldos videóban azzal játszottak. már megvolt neki a maxolt gránát-kapacitásos gear is...jónak tűnik az arc granade, cloak-ból claymore-ral rohadt nagy sebzéseket okoztak még goldon is.
  • Hoz_Hun
    Jó neked. Mivel én csak random csapattal tudok játszani (nincs MEs haver LIVE-on), így erősen csapatfüggő a siker.
  • Hoz_Hun
    Éredkelnek valakit a map-ok. Mint a lenti képen csak a teljes. Megvan a 6 alap Map így. Ha kell felteszem valahova.
  • Optimus Prime
    Mennyit láttam a FBW/G/G "kódot" míg rájöttem mit jelent. Firebase White/Geth/Gold. :D
    A lényeg, hogy nálam Goldon, bármivel szemben Engineer-Sentinel kaszttal simán meg lesz egy Gold meccs, így 3-4 után vehetek pár Spectre Packot. Szóval számomra farmolás.
  • Hoz_Hun
    Minap láttam egy furcsaságot: Xbox 360, nem tudom PC-n is működik-e. Firebase White, ha meghalsz a hátsó ajtóban (pont az ajtóban lásd lenti térképen a vörös X-et) akkor átesel a padlón és respawn-olsz az LZ-n full health-tal és pajzsal. Alternativaként csak szimplán felálsz max health-al és pajzsal (legalább is velem ez utóbbi történt, 3x probáltam mind 3x ez történt). Nem hiszem, hogy ezt túlzottan ki kéne használni, de érdekes. :)
  • Hoz_Hun
    Próbáld ki random/random/Gold. Jól lehet szórakozni, random csapattal próbára teszi a képességeidet. Mit veszíthetsz? Maximum nem sikerül és elmegy pár cuccod, de egy csomó tapasztalatot nyersz (te, nem XP-re gondolok). Egy idő után már szivesen mész Gold-ra. Ha farmolni akarok akkor FBW/G/G (néha az is kell, mert Creditre nekem is szükségem van).
  • morzsi555
    FBWGG-vel az a gond, hogy amikor keresel egy gold játszmát, akkor 10-ből 9-szer egy ilyenbe kerülsz, ami már rohadt unalmas. Főleg a legutóbbi patch óta, ami erősebbé tette a getheket és kiszedte a geth primeról a fejlövést. Már teljesen mindegy, hogy a geth prime fejét vagy lábát célzod, ugyanannyi lesz a sebzés. Persze az új fegyverekkel még így is meg lehet csinálni kb. 20 perc alatt, de már nagyon unalmas az a pálya.
  • Hoz_Hun
    Én azt hittem az úgy hívják "játszani a játékkal Gold fokozaton". Farmolás inkább az mikor FBW/G/G menni újra meg újra. Én a Speedrunt is annak tartom.
  • koschwarz
    ...és ami sikerült is...
  • koschwarz
    de mi a farmolással a gond?

én tudom, legalábbis szvsz ha ilyen szinten művelném ezt a játékot, akkor hamar kiveszne belőle a kihívás izgalma. igaz ez a veszély random csapattársakkal soha nem fog fenyegetni. random társakkal goldot szinte csak white-on (természetesen lent a szobában) játszottam.
  • mascarun
    Megoldódott!
  • morzsi555
    http://www.youtube.com/watch?v=gpySXSXsvdo
    Néhány taktika goldra, vagy farmolás, ha úgy tetszik. Bár a legtöbb amit mutat marhára nem farmolás, mert kell hozzá a jó csapatjáték.
  • mascarun
    Üdv!

Megvettem a játékot és most ahogy telepíteném az origin kiírja hogy "A folytatáshoz rendszergazdaként kell bejelentkezned!"
    Ha jobbklik futtatás rendszergazdaként indítom el akkor is produkálja a problémát!
    MIt kell csinálni ilyenkor?