Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casey Hudson’s Departure from BioWare/EA

<#nyes>

Mi a rossebb volt ez? <#wow1>
Platinum Collectors meccs csak egy pillanatkép.
Csak cirka 50 husk ha nem volt egyszerre a pályán akkor egy se <#taps>
Csak a lépcsőn lefele min 15 mellett rohantam el,a lépcső után már nem jutottam el az egész pályát beteritették semerre nem lehetett elmenni <#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem angol nyelvű dobozos ME1-em van. Azt beregisztrálták nekem supportnál. Nem tudom, hogy a magyar nyelvű verzió kódjával beregisztrálják-e neked, de szerintem nem kéne, hogy gond legyen. Egyébként csak a ME2 van fent Originen magyarul. Szóval az elsőt csak angol nyelven tudod letölteni. Fel lehet telepíteni magyarítást, de előtte valami orosz patchet is fel kell rakni, valamint crackelni is, mert az orosz patch miatt más verziójú lesz a játék, mint a nemzetközi.
A 3. részhez meg tudod venni a DLC-ket Originen keresztül, valamint a Bioware oldalán keresztül is. Mindkét esetben BW pontokért, amit szintén tudsz mindkét helyen vásárolni. Szal veszel pontot pénzért, majd a ponton DLC-t. Hülye rendszer, de ez van.
Ryder62
Van egy dobozos, magyar ME1-em.

Ezt valahogy hozzá lehet adni supportal az Origin fiókomhoz?
Magyar nyelvű ami Originen van? Ha nem, a magyarítást rá lehet dobni valahogy?
Steamen is megvan a játék de pont azért nem szedtem le, mert kérdéses a magyarítás hozzá.

Másik: megvan a ME3 Originen. Originen keresztül megtudom venni a DLC-ket?
Ha jól tudom itt is vannak BioWare pontok amiket ha megveszek, azok kódjaival tudok Originen keresztül DLC-ket venni a játékhoz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Mindhárom Mass Effectnek is van Nexus oldala 😉

a mass effect 3 nehezen, de valamilyen szinten modolható, úgyhogy nem csak textúrákat lehet beletenni. annak is van már nexus oldala, de még nem sok cucc van rajta. én tumblr-ön szoktam látni csomó embernél olyan shepardokat, amiknek egyéni hajuk meg ruhájuk van (nem csak textúra, hanem új 3d-s modellek) és meglepő, hogy mennyivel jobban néznek ki így a karakterek. ahogy egyik barátnőm mondta, alapból olyan "sült hal képűek", főleg a 3-ban.
a másik, ami számomra érthetetlen, hogy az alap női arc textúrák szinte babapopsi simaságúak, míg a férfi textúrák tele vannak ránccal, simán 10-20 évvel többnek néznek ki, mikor elvileg 30 körül van shepard. de szerencsére erre is van megoldás.
genndy
Persze, mert ahhoz kiadták a toolsetet. Nem véletlenül van külön Nexus oldala is. Amihez van hivatalos, hozzáférhető szerkesztő, ahhoz a közösség már tud gyártani tartalmakat (Oblivion, Skyrim, stb.). De anélkül nehéz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

egyébként érdekes hogy pl a Dragon Age: Originshez elvileg vannak közösségi küldik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hivatalos DLC-k vannak a játékhoz. Azonban mod támogatás nincs hozzá, szóval játékosok által készített tartalom nem igazán van. Textúramodok előfordulnak, amiket rá lehet erőszakolni. Ezen kívül van még pár mod, de nem hiszem, hogy egy leányálom a feltelepítésük az előbb leírt okok miatt.
genndy
Nincs. Nem adtak szerkesztőt a játékhoz, anélkül meg nehéz. Textúramod van.

Ryder62
Nincs.

Új történetszálak, karakterek, skillek. Tudom tudom google és ME4! De hátha valakinek van tippje...
genndy
Mégis mire gondolsz? Grafika? Játékmenet? Történet?
Ha teljesen meg akarod változtatni a játékot, akkor inkább játssz mással...<#fejvakaras>

sziasztok.

újra kezdeném a ME3-mat (korábban kb a 75%-áig jutottam), van-e valami full mod ami teljes egészében megváltoztatja a játékot?
gerey
Ugyanennek a hírnek jobban lehetne örülni, ha Mac Walters neve lenne ott.

BoneDragon
Nem hiszem, hogy kb a fejlesztés háromnegyedénél sokat változtatnának rajta...

igazából kb m1, elég nagy dolgokat vitt véghez és remélem az új helyén is hasonlóan jó játékok várhatóak

valamint ugye innentől még inkább más játék lesz az ME4

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A pletykák arról szólnak (nem tudom, hogy mennyi igaz belőle), hogy sokáig nem volt meg, mi lesz a befejezés, aztán állítólag ő dobta össze az egészet, anélkül, hogy az íróknak bármi beleszólása lett volna. Ráadásul ő maga nyomta a nagy kamu dumát még jóval a megjelenés előtt, hogy nem úgy lesz, hogy odaérsz a végéhez, majd kapsz A, B, C lehetőséget és azok közül kell választanod egy befejezést. Aztán meg pont így lett.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.08. 21:38:13
abban azért az EA és Karpyshin távozása inkább benne volt mint ő

Ámen. <#vigyor> *körbetáncolja az asztalt* Nagyon unszimpatikus figura volt. Neki köszönhetjük, hogy olyan elkúrt lett a Mass Effect 3 vége (többek között).
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mivan ezzel a fos originnel?Le van szedve az összes dlc de mikor indítom mindig frissíteni akarja az összeset de akkora méretben mint amekkora maga a dlc<#wow1> nehogymár mikor leszedtem a citadellt fel van telepitve és 4gb-t még leakar szedni frissittésként.

jövőhétre összeszedem magam és meg tudunk beszélni egy fix időpontot hogy ráérjek 😄

Ryder62
Első Blender animációm.

Launching probe. Probe away.

Really Commander?

nekem lenne egy kis gondom,bejön a logo és kilép hibával.Javitottam a telepitést és akkor is<#rinya>

Akkor a public szervert fogjuk használni...csinálunk egy temp channelt, passworddel és annyi

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

háát, GW2s guildemmel járok egy TS-re, de nincs konkrét
az meg privát azért

Headsetem ugyan nincs (csak füles), de a mikrofonom elég érzékeny 😊
Du majd megnézem!

Van valami konkrét szerver amit használsz?

kicsit fura beállítani, de headsettel egész jól műxik

Pont tegnap néztem Android store-on, hogy meg kéne venni 😊
Akkor ezek szerint megoldódik a kérdés 😄

😄 androidos telefonod nincs? 😄 500ftért meglehet venni play.storen 😄 és kb tökéletesen műxik 😛

TS nincs sajnos 😞 haverral Viberen nyomjuk közben.
Azért nincs TS, mert a gépem HDMI-n van összekötve TV-vel, és hang is kell. Ahhoz meg a hangkártya mixerét át kellett állítani, így a mikrofon bemenetet most nem kezeli.
De már érik az elhatározás hogy lekapcsolom a p.... nihilbe 😊

Fenrir
Valószínüleg az új fórumdizájn kicsit elcseszett pár beállítást.

A halál csupán a kezdet...

sztem cseréltek valamit mert elég sok topic van "szétesve"

felvettelek, 2-3 naponta szoktam tolni bár mivel ált egyedül így csak bronz-silvert szoktam

TS-van?

Agamemnon
Kértem egy banner törlést, aztán majd ha valaki összedob egy újat, berakatjuk 😊

TBTPumpa
+ Tényleg ráférne egy javítás, mert borzalmas ebben az állapotban.
Mondjuk a Diablo 3 topik is, de az más tészta. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem ártana, ha valaki rendbe szedné a topicot. A banner egy nagy katyvasz, azaz nincs is, a hozzászólások pedig félkövér betűvel jelennek meg.
Sziasztok!

Engem is fel lehet venni, CHROMED75 néven tolom haverommal szinte minden délután.
Gold-ot farmolunk, jó csapat esetén platina is játszik.

Na megvan, most már csak valami virusmentes magyaritás kéne.
genndy
ME3 Origines, úgyhogy szerintem igen. Viszont arra számíts, hogy esetleg csak lengyel nyelvû lesz...

Valaki nem tudja, hogy ezt a kiadású Mass Effect 3 -at hozzá tudom adni az Origin accountomhoz?

Valakinek megvan az összes képregény magyarul?Tudna linket adni?

Tudom, hogy utólag könnyû okoskodni, de ezért ajánlott az elsõ két részt is beregisztrálni Originre és bekapcsolni a felhõt.
Törölt felhasználó
Hát Én is úgy jártam, hogy öcsémmel elküldettem a szükséges file-okat 😊
na basszus, a "képregény" nem tér ki a Gethekre, így nem tudom, hogy melyik döntés születik meg, nem lehet megmenteni a sima legénységet, ráadásul Tali a romantikus szál Miranda helyet.

Ráadásul a 2 DLC-irõl sincsen szó. 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na most látom, hogy nem volt meg ez a DLC, meglepõen pofás lett btw.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,