22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Negritis
  • ldavid
    az "I should go"-t úgysem tudják visszaadni :D

• bendáj17
    Kint is van a teljes fordítás, ezer köszönet a fordítóknak :) minőségi lett a munka az biztos.
  • bendáj17
    Elnézést tényleg holnap adják ki rosszul írtam.
  • JaSoN HuNTeR #22396
    Június 1.
  • bendáj17
    Július 1-én adják ki már idő számláló van kint az oldalon. Mire oda érsz már meg is lesz :D
  • Ryder62
    Good. 2 hónap alatt Palavenig jutottam. Míg eljutok a Citadelig, 100%-os lesz és lektorálva.
  • bendáj17
    Hamarosan végre kész lesz a Fellegvár DLC, meg a javított alap fordítás. Már csak a telepítő kell és újra elő lehet venni a kalandot magyarul. Én majd pont egy női karit indítok :D
  • Renegade
    mondjuk annyira jol hozza, szerintem csak felvazoltak neki, hogy mit mondjon, mi fog menni mogotte, es kisujjbol kirazta, es a vegen a kivonulas :)
  • ldavid
    tisztában vagyok vele, azért írtam. ráadásul (ha nem is nap) bolygó van a háta mögött :)
  • BoneDragon
    Talán mert ő illusive man hangja? :D
  • ldavid
    vajon ki jutott eszembe? :D
  • Evoluti0N
    Sajnos egyik epizódból se jött ki GOTY verzió. Szóval a DLC-ket külön kell.
  • ldavid
    természetesen külön. a Digital deluxe verzióban van egy DLC meg pár ruha/fegyver.
  • Zolcsi 84
    Helló!
    Az érdekelne, hogy a Mass Effect 3-at ha megveszem eredetiben a mostani kiadásokban már benne szerepel minden DLC vagy azt külön kéne beszerválni?
  • Renegade
    áh , még mindig megmosolyogtat a you are working too hard :D

• Evoluti0N
  • genndy
    Dehogynem, csak még most készül.
  • tomi20100
    Az nem lesz lefordítva?
  • genndy
    Minden le van fordítva, kivéve a Citadel DLC.
  • tomi20100
    De ez még nem 100%-os
    Vagy tévedek?
  • Papa01 #22379
    Szia!
    Link... :)
  • tomi20100
    Sziasztok!
    A magyarításról nem tud valaki valamit?
    Már befejezték?
  • Sith
    Kis segítséget kérnék

Néha elég masszív FPS droppom van, a fene se tudja mitől esetleg ötletek?
    (a cfg file átírást próbáltam)
  • Sveanie
    Köszi Evoluti0N és Negritis! A Leviathant mindenképp be fogom szerezni, ha már hozzá tartozik a sztorihoz, a Citadelel egyetemben. Az Omega egyelőre marad, bár nem lenne rossz újra az Omegán nyomulni. :)
  • Evoluti0N
    A Citadelt nagyon ajánlom. Egy tökéletes búcsú a sorozattól. Igazi fanservice.
  • Negritis
    a Levi DLC-t én imádtam, elég sokat hozzátett a Lore-hoz
    a Citadel-t még nem csináltam de azt nagyon dícsérik
    az Omega elég hangulatos és ha a 2-t szeretted, sztem ez is tetszeni fog (+ideiglenes female turian)
    a from ashes pedig ugye a protean compi
  • Sveanie
    Az első 2 részt, csomószor végignyomtam DLC-kkel mindennel együtt, de számomra a 3. rész olyan mélyrepülés lett minden téren, hogy eddig egyszer sem volt kedvem újra elővenni. Még a DLC-ket sem vettem meg hozzá. Most nemrég találtam ezt az írást: (http://gamekapocs.hu/tag/apexshow/blog/5680/mass_effect_trilogia_a_haromszog_elmelet), ami kicsit visszaadta a hitemet, és úgy döntöttem újra nekiállok az egész szériát elölről végigvinni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire érik meg az árukat a ME3 DLC-i?
    Utoljára szerkesztette: Sveanie, 2015.03.01. 09:28:16
  • hunbalee
    Originen (orosz store-ban) most nagyon olcsó a game

ME3 ~1400ft
    Deluxe Upgdare ~500ft
    Final Hours ~400ft
  • ldavid
    How Mythology and Pop Culture Influenced Mass Effect
  • Ryder62
    Még fordítás alatt.
  • Madi92
    Olyan érdeklődö kérdésem lenne, hogy a Citadell Dlc fordítása "áll" "halad" "kész van és nem vettem észre" státuszban van?
  • Kmarha
    azért csak van kivétel ?
    Joker
  • RAMyMamy
    jó neked, én viszont azonnal meghallom, hogy ő az
  • Evoluti0N
    Olyan széles a hangarzenálja, hogy sokszor észre se venném, hogy ő adja a főszereplő, vagy valamelyik szereplő hangját, ha nem reklámoznák mindenfelé. :D
  • RAMyMamy
    azért engem az kezd rendesen irritálni, hogy troy kb. minden második játékban szerepel és ráadásul mindig a főhőst szinkronizálja
  • Evoluti0N
    Jennifer Hale fantasztikus. Mindegyik szerepében hihetetlen, amit nyújt. Ő és Troy Baker a kedvenceim.
  • ldavid
    Nekem Miranda volt kedvenc (Strahovski tökre bejött akcentussal, pedig amúgy nem nagyon kedveltem) meg Maya Brooks a Citadel DLC-ben vagy Kasumi, Jack is.
    De szinte mindenkijét szerettem, Wrex, Mordin is milyen jók voltak pl.
    Talit viszont "megutáltam" a második részre, csak idegesített utána az összes Quarian a hülye akcentusukkal
  • Sir Quno Jedi
    Pedig elképesztően jó a női szinkronszínészük. Brutálisan jól jön ki egyes helyzetekben a hangja, meglepően jó és odaillő és kőkemény. Nagyon profi a nő. Liara hangja is odabasz, de Samara-é, meg a többieké is, nagyon jók a női szereplők hangjai (Benezia ftw). Igaz az idegeneké is nagyon faja. Nomeg a saját tisztjeinkké, az admirálisé áááááááááá! 1xűen 10/10/10/10. Nomeg Liara "apjáé" azon bexartam a csókán... hehe...

De nagy kedvencem, mikor először beszélsz Sovereign-nel. Ott magad alá csúnyizol nagy hangfalakon, iszonyat basszussal. Érzed, hogy egy "istennel" beszélsz. Karajcsont négyzet!
  • ldavid
    nekem meg pont az övé tetszik és a nőit nem szeretem