22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #22400 -
ldavid #22399 az "I should go"-t úgysem tudják visszaadni :D
-
bendáj17 #22398 Kint is van a teljes fordítás, ezer köszönet a fordítóknak :) minőségi lett a munka az biztos. -
bendáj17 #22397 Elnézést tényleg holnap adják ki rosszul írtam. -
#22396 Június 1. -
bendáj17 #22395 Július 1-én adják ki már idő számláló van kint az oldalon. Mire oda érsz már meg is lesz :D -
#22394 Good. 2 hónap alatt Palavenig jutottam. Míg eljutok a Citadelig, 100%-os lesz és lektorálva. -
bendáj17 #22393 Hamarosan végre kész lesz a Fellegvár DLC, meg a javított alap fordítás. Már csak a telepítő kell és újra elő lehet venni a kalandot magyarul. Én majd pont egy női karit indítok :D -
Renegade #22392 mondjuk annyira jol hozza, szerintem csak felvazoltak neki, hogy mit mondjon, mi fog menni mogotte, es kisujjbol kirazta, es a vegen a kivonulas :) -
ldavid #22391 tisztában vagyok vele, azért írtam. ráadásul (ha nem is nap) bolygó van a háta mögött :) -
#22390 Talán mert ő illusive man hangja? :D -
ldavid #22389 vajon ki jutott eszembe? :D -
Evoluti0N #22388 Sajnos egyik epizódból se jött ki GOTY verzió. Szóval a DLC-ket külön kell. -
ldavid #22387 természetesen külön. a Digital deluxe verzióban van egy DLC meg pár ruha/fegyver.
-
#22386 Helló!
Az érdekelne, hogy a Mass Effect 3-at ha megveszem eredetiben a mostani kiadásokban már benne szerepel minden DLC vagy azt külön kéne beszerválni? -
Renegade #22385 áh , még mindig megmosolyogtat a you are working too hard :D
-
Evoluti0N #22384 -
#22383 Dehogynem, csak még most készül. -
tomi20100 #22382 Az nem lesz lefordítva? -
#22381 Minden le van fordítva, kivéve a Citadel DLC. -
tomi20100 #22380 De ez még nem 100%-os
Vagy tévedek? -
#22379 Szia!
Link... :) -
tomi20100 #22378 Sziasztok!
A magyarításról nem tud valaki valamit?
Már befejezték? -
Sith #22377 Kis segítséget kérnék
Néha elég masszív FPS droppom van, a fene se tudja mitől esetleg ötletek?
(a cfg file átírást próbáltam)
-
Sveanie #22376 Köszi Evoluti0N és Negritis! A Leviathant mindenképp be fogom szerezni, ha már hozzá tartozik a sztorihoz, a Citadelel egyetemben. Az Omega egyelőre marad, bár nem lenne rossz újra az Omegán nyomulni. :) -
Evoluti0N #22375 A Citadelt nagyon ajánlom. Egy tökéletes búcsú a sorozattól. Igazi fanservice. -
Negritis #22374 a Levi DLC-t én imádtam, elég sokat hozzátett a Lore-hoz
a Citadel-t még nem csináltam de azt nagyon dícsérik
az Omega elég hangulatos és ha a 2-t szeretted, sztem ez is tetszeni fog (+ideiglenes female turian)
a from ashes pedig ugye a protean compi -
Sveanie #22373 Az első 2 részt, csomószor végignyomtam DLC-kkel mindennel együtt, de számomra a 3. rész olyan mélyrepülés lett minden téren, hogy eddig egyszer sem volt kedvem újra elővenni. Még a DLC-ket sem vettem meg hozzá. Most nemrég találtam ezt az írást: (http://gamekapocs.hu/tag/apexshow/blog/5680/mass_effect_trilogia_a_haromszog_elmelet), ami kicsit visszaadta a hitemet, és úgy döntöttem újra nekiállok az egész szériát elölről végigvinni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire érik meg az árukat a ME3 DLC-i?
Utoljára szerkesztette: Sveanie, 2015.03.01. 09:28:16 -
hunbalee #22372 Originen (orosz store-ban) most nagyon olcsó a game
ME3 ~1400ft
Deluxe Upgdare ~500ft
Final Hours ~400ft -
ldavid #22371 How Mythology and Pop Culture Influenced Mass Effect -
#22370 Még fordítás alatt. -
Madi92 #22369 Olyan érdeklődö kérdésem lenne, hogy a Citadell Dlc fordítása "áll" "halad" "kész van és nem vettem észre" státuszban van? -
#22368 azért csak van kivétel ?
Joker
-
RAMyMamy #22367 jó neked, én viszont azonnal meghallom, hogy ő az -
Evoluti0N #22366 Olyan széles a hangarzenálja, hogy sokszor észre se venném, hogy ő adja a főszereplő, vagy valamelyik szereplő hangját, ha nem reklámoznák mindenfelé. :D -
RAMyMamy #22365 azért engem az kezd rendesen irritálni, hogy troy kb. minden második játékban szerepel és ráadásul mindig a főhőst szinkronizálja
-
Evoluti0N #22364 Jennifer Hale fantasztikus. Mindegyik szerepében hihetetlen, amit nyújt. Ő és Troy Baker a kedvenceim. -
ldavid #22363 Nekem Miranda volt kedvenc (Strahovski tökre bejött akcentussal, pedig amúgy nem nagyon kedveltem) meg Maya Brooks a Citadel DLC-ben vagy Kasumi, Jack is.
De szinte mindenkijét szerettem, Wrex, Mordin is milyen jók voltak pl.
Talit viszont "megutáltam" a második részre, csak idegesített utána az összes Quarian a hülye akcentusukkal -
#22362 Pedig elképesztően jó a női szinkronszínészük. Brutálisan jól jön ki egyes helyzetekben a hangja, meglepően jó és odaillő és kőkemény. Nagyon profi a nő. Liara hangja is odabasz, de Samara-é, meg a többieké is, nagyon jók a női szereplők hangjai (Benezia ftw). Igaz az idegeneké is nagyon faja. Nomeg a saját tisztjeinkké, az admirálisé áááááááááá! 1xűen 10/10/10/10. Nomeg Liara "apjáé" azon bexartam a csókán... hehe...
De nagy kedvencem, mikor először beszélsz Sovereign-nel. Ott magad alá csúnyizol nagy hangfalakon, iszonyat basszussal. Érzed, hogy egy "istennel" beszélsz. Karajcsont négyzet! -
ldavid #22361 nekem meg pont az övé tetszik és a nőit nem szeretem