Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
A Kicshook-ot leszámítva én is azt szeretem a legjobban, mármint ha Soldier class. ÉN a melee attack-ra gyúrtam rá, így brutális. Egy ütéssel még egy full shieldes Engieenert is leszed!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
A legütõsebb soldier: a batarian. a heavy melee-je jobb mint a krogané mert lock-olódik az ellenfélre és így nem lehet melléütni. a ballistic blade iszonyatot sebez + jò tömegkontroll különösen a rank6-os robbanó (stagger). Eleve nagy health és shield meg a blade armor is ad plusz védelmet. gyorsabban fut mint az átlag. egy kishook-kal együtt...verhetetlen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jah, a 3mp-es újratöltõdés nem rossz. Akár ezzel is végig lehet lõni a pályát, láttam már ilyet. Sajnos az izmosabb ellenfelek ellen nem sokat ér.
Lacoka12
már meg van és human katona elég jó a Concusive shot-al

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Attól függ milyen fokozaton játszik. Szingliben tényleg nem a legjobb, multiban viszont azért jóval használhatóbb. Igaz hogy én kb az elsõ hónapban használtam csak human karaktereket, azóta se. (kivéve most ugye az új excerberus karikat) A krogan simán jó, én mondjuk a Carnage-ot pont nem fejlesztem, minden más maxra, geth plasma shoti meg Widow.
Optimus Prime
Csak nem azért akarsz Bf3-at venni? 😊
A Soldier elég gyenge kaszt, single-be is utálom Jamest vagy Asht vinni magammal, semmit se érnek, semmit se tudnak! Liara egymagában többet ér vagy Javik.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A concusive gyorsabb minden szempontból. A carnage meg többet sebez.
Pfff. Nekem 5 karakterem hiányzik még... Pedig elég gyakran játszom.
Lacoka12
és melyik képeséget lehet gyorsabban lövöldözni?

Piszkos  Fred
Ugyanolyan mint a human soldier, csak carnage-e van.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Az attól függ melyiket szereted jobban. A Concusive-ot vagy a Carnage-ot. Szerintem jobb mert én ez utóbbit preferálom.
Lacoka12
a battlefield soilder jó karakter?

gerey
Akkor mégegyszer linkelem, így kell csinálni minden le van írva képekkel stb. Amúgy igen, az a baj, a ME2 save mappájába kel tenned.

Az pech. Bár hozzáteszem hogy én azért ennek a többszörösét vásároltam el. A második DLC elõtt pl elvertem egybe 1 misit. Utána meg fogtam a fejem mert mikor kijött a DLC, nem volt egy vasam se. Sztem hetente egy 7-8 csomagot simán veszek.
Piszkos  Fred
Nem tudom hogy mi van, de én a két új "hullám" karaktereibõl összesen a krogan vanguardot és a vorcha soldiert birtoklom. Gyakorlatilag csak character trainingeket kapom, pedig mióta az elsõ csapat karakter kijött, vettem már legalább 14-15 packot (spectre/psp).

hát már megint azt ad <#idiota>
de nekem is még hiányzik 2, az infiltrator meg a vangard az újak közül.pedig pont az infiltrator kéne.Meg legalább vmi fegyver upgradet adna abból még hiányzik pár.

Lacoka12
de szerintem ez a gond a mass effekr 2 mentést ne tegyem a mass effekt 3 mentés mappába?

gerey
Még egy ötletem van, haverom azt rontotta el, hogy a ME2 mentést a ME3 mentések mappájába tette, ahonnan minden játékindítás után eltûnt, nem ez a gond nálad is?

Optimus Prime
Ezt jó tudni, kösz.

Lacoka12
valaki

A locust és a tempest uncommon fegyverek... Ha ezeket akarod megkapni, akkor veteran packot vegyél, ne psp-t.

Optimus Prime
Nekem már minden Rare weapon megvan, de egy se izgat. Amit szeretnék Locust vagy Tempest még egy se volt, pedig javában PSP-ot veszek.
Nem baj, legyen csak random és meglehessen venni minden packot a játékban szerzett creditért is.

Erre csak annyit tudok mondani hogy a batarian sentinel nekem még mindig nincs meg.
na szép vettem 2 premium spectre packot erre volt benne 3 human male charakter training meg egy másik training ennyi <#idiota>

Lacoka12
igen de amikor belépek a játékba eltünik a mappája a mentésekbõl

gerey
Lacoka12
valaki

Vraaanyek
Szerintem nem hülyeség ez az összeállítás, és az, hogy azt mondják nem tudták elõre, hogy alakul a vége, az nem jelenti azt, hogy nem csupán arról van szó, hogy nem akarnak lelõni semmit az esetleges ME4 cselekményeibõl, alakulásából, persze ez megint csak egy meglátás...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Optimus Prime
Ez se új, a minap találtam mikor a GK-s hír kapcsán újfent a végét taglalták. Én ilyenkor mindig beások, és találok érdekes elméletek vagy ötleteket. Az Indoc verzió szerintem hihetõbb, legalábbis sok dolog tényleg paradox aszerint: Kaiden-Ashley a portálnál, a Collector shipre hajazó Citadel, a Shadow Broker hajójának kütyüje és a végsõ helyszín, ami tisztára TIM irodája - én azt is hittem õ áll ott és nem Anderson.
Eme teória nem mérvadó, valamint olvastam valahol hogy ez csupán egy BSG-s easter egg/utalás akarhat lenni. Ami valószínûbb, hisz az ME tele van más sci-fikbõl származó mondásokkal, nevekkel és egyebekkel.

Mindenesetre egy pillanatra elgondolkoztató és érdekes az ötlet, de nem állja meg a helyét úgy, mint az Indoc.

Már megint egy ilyen? Hát mennyire kétségbe esettek az emberek, hogy még mindig ilyeneket gyártanak. A BioWare megmondta NEM változtat a végén, csak kibõvítí. Nem lesz új elmélet, sem indoktrinálás sem más. Aki meg olvas interjút Drew Karpyshyn-val (aki az ME1-et írta és az ME2 nagyrészét, meg a könyveket (kivéve a 4.-et) és tulajdonképpen az egész ME-t kitalálta) elmondta, hogy azidõtájt (ME1) még lövésük sem volt mi lesz késöbb. De még a ME2 idején se nagyon. Arról nem is beszélve, hogy az õ eredeti elképzelései mások voltak mint a jelenlegi befejezés(és a Dark Energy csak egy volt a sok közül). Szóval mikor a videóban az ME1-bõ idéznek és rámutat mint "bizonyíték", az egyszerûen marhaság.
Igaz kb az 5.-k percben eluntam az egészet. Fõleg mikor egyre másra jöttek elõ a Twitter bejegyzésekbõl az idézetek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lacoka12
a mass effekt 2 mentést be másoltam a mentés mappába de amikor be lépek a játékba akkor eltünik valaki meg tudja mondani miért van ez meg a felhõtároló is folyton figyelmeztet

Piszkos  Fred
Aki úgy gondolta, hogy az indoctrination theory túlzás, az ne nézze meg, de számomra egészen új megvilágításba helyezte a történetet.

hát ez elég gáz, köszi a felvilágosítást

Optimus Prime
Ah, akkor csak generic idegen írás. Az elsõ két részben minden angol volt. Mindehol. A Citadel tornyon is az 1M1 olvasható.

citadeles plakátokon is ugyanezek a karakterek vannak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tuti nem Protheán. Szerintem közös nyelven van odaírva, amit mindenki ismer függetlenül a fajoktól.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Optimus Prime
Épp most futok neki másodszor az ME3-nak, másik karakter, kaszt, stb.
Épp a Marson voltam mikor kiszúrtam az egyik ajtó(n)/mellett eme írásokat. Az elsõ olvasható, a többi nem, vagy a gyenge textúrák végett vagy direkt. De az utolsó sor feliratai... Nem igazán emberi ,tudom hogy Prothean kutató intézet, de földi létesítmény. Eme írást - képem nincs róla - azt hiszem a 2-ben láttam mikor a Collector hajó betör a Normandy rendszerébe (majd felbukkan Harbinger is), meg talán a Collector bázison. Egyébként hirtelen a Chakram Launcheren is a hátamon hasonló írást vélek látni, meg a Citadellán is egyes reklámokon.

Korábban egyszer már asszem beírtam ide, de a kedvedért mégegyszer: 😊

•Complete "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
•Save Admiral Koris during "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
•Save Tali from exile in Mass Effect 2 (+2 points)
•Destroy the heretic geth in "A House Divided" in Mass Effect 2 (+2 points)
•Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)

Legalább 5 pontodnak kell lennie, hogy a béke mint opció feljöjjön.

Importált mentés nélkül a kötkezõ a helyzetet veszi alapul:

Mass Effect 1

Egy mellékküldi, vagy dlc sincs teljesítve
Shialát (asari csaj) megöli a Thorian.
Rachni királynõ meghal.
Feroson a kolónia nem menekül meg.
Wrex meghal Virmiren.
Shepardnak nincs romantikus kapcsolata.
Meghalnak a Council tagjai
Udina az új fõmufti.

Mass Effect 2

Úgyszintén semmi dlc, mellékküldi (szal se Kasumi, se Zaeed)
Tali számûzve.
Zéró románc
Grunt nincs a csapatba véve
Legion se
Samara se
Öngyilkos küldi túlélõk: Mordin, Jacob, Garrus, Tali és Miranda.
Normandy legénység közül: Joker és Chakwas. Mindenki más kampec
Csapattársal közül Jack és Thane kampec.
Collector bázis kampec
Batári rendszer persze így is elpusztítva és Liara a Shadow Broker.
Optimus Prime
Hú, akkor én nagyon jó vagyok. elsõre összejött nálam a békítés. Csak ugye Legion...

Elméletileg az öt történés, ami befolyásolhatja: elõször is, Shepnek kell olyan 4 csíknyi Paragon-Renegade pont, valamint mindenképpen a kettõbõl kell importálni, mert mind Legionnak, mind Talinak ott kell lennie, valamint Talit meg kell menteni számûzetéstõl is. És persze az admirálist is meg kell menteni. Ezen felül szempont még, hogy újraírtad vagy elpusztítottad a heretic geth-eket, valamint hogy kiiktattad-e a geth vadászokat. Tuti befutó akkor lehet az ember, ha fentiek közül minden klappol (saját tapasztalat és ME wiki), de lehetséges, hogy elég az elsõ három-négy is (ME wiki alapján, bár biztosat ott se írtak, a bonyolult Reputation check-re, illetve az Offical Guide hibáira tekintettel).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

eddig mindig kibékítettem õket 😄 de nem is láttam eddig paragorn opciót az admirálisnál, vagy legalábbis nem rémlik eddig mindig megmentettem és utána kibékítettem a 2 fajt.Mondjuk sok értelme van megmenteni a geth-ket mikor a végén meg megpusztul mind a reaperekkel együtt<#idiota>

Elpusztítottad, vagy felülírtad-e a getheket a 2. részben; megcsináltad-e Tali lojalitás küldijét, vagy se (számûzték-e) a 2. részben; kibékítetted-e Talit és Legiont a 2. részben; megcsináltad-e a mellékküldiket 3. részben Rannochon mielõtt nekiugrottál volna a fõküldinek.
Na most elméletileg mindegyik döntés valamennyi pontot ér (nincs a játékban ez sehol feltüntetve, h mi mennyit) és elég pont kell ahhoz, h békét kössenek. Úgy tudom, h ha nem játszottad a 2. részt, akkor nem tudsz annyi pontot összeszedni, h békét kössenek.
mascarun
És mik a szempontok?

Van 5 szempont amit a játék figyelembe vesz. Ha ezek közûl megfelelõ mennyiségût teljesítesz, akkor lesz elérhetõ a béke.
Optimus Prime
Igen, ott én az admirálist mentettem meg, mindenáron. Az õ jelenléte nagyobb erõvel bír, mint a civilek megmentése. Nehéz döntés.

Nem baj, néha kell egy kis dráma is😄
Egyszerûen nullázd le a Normandyn a skilljeidet, és ne költsd el az összes pontod😊
vmit nagyon elbasztam xdddd
A quarian-geth konfliktus végén vmelyik fajnak annyi mindenképp<#idiota>

Sztem ott mikor beszélgettünk a war room-ba és más választ adtam és feljött vmi hologramm hogy a geth-ekben van szerves élet is vagy vmi ilyesmi nemtom.Vagy pedig az hogy nem mentettem meg az admirálist aki lezuhant ronaah-ra.Vagyis meg akartam a paragorn válaszra nyomtam erre feláldozta magát és megmenekültek a civilek xd
De itt a végén nincs se paragorn se rendegade válasz szal buktam xddd
kezdhetem elõlrõl az egész hadjáratot 😄

eh gyönyörû jó lett volna hogy nem a 30-as szintrõl indulok hanem a 0-ról úgy nagyobb a kihívás de akkor majd gibbed save editorral kell megcsinálnom :S