Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A Soldier elég gyenge kaszt, single-be is utálom Jamest vagy Asht vinni magammal, semmit se érnek, semmit se tudnak! Liara egymagában többet ér vagy Javik.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
de nekem is még hiányzik 2, az infiltrator meg a vangard az újak közül.pedig pont az infiltrator kéne.Meg legalább vmi fegyver upgradet adna abból még hiányzik pár.
Nem baj, legyen csak random és meglehessen venni minden packot a játékban szerzett creditért is.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Eme teória nem mérvadó, valamint olvastam valahol hogy ez csupán egy BSG-s easter egg/utalás akarhat lenni. Ami valószínûbb, hisz az ME tele van más sci-fikbõl származó mondásokkal, nevekkel és egyebekkel.
Mindenesetre egy pillanatra elgondolkoztató és érdekes az ötlet, de nem állja meg a helyét úgy, mint az Indoc.
Igaz kb az 5.-k percben eluntam az egészet. Fõleg mikor egyre másra jöttek elõ a Twitter bejegyzésekbõl az idézetek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Épp a Marson voltam mikor kiszúrtam az egyik ajtó(n)/mellett eme írásokat. Az elsõ olvasható, a többi nem, vagy a gyenge textúrák végett vagy direkt. De az utolsó sor feliratai... Nem igazán emberi ,tudom hogy Prothean kutató intézet, de földi létesítmény. Eme írást - képem nincs róla - azt hiszem a 2-ben láttam mikor a Collector hajó betör a Normandy rendszerébe (majd felbukkan Harbinger is), meg talán a Collector bázison. Egyébként hirtelen a Chakram Launcheren is a hátamon hasonló írást vélek látni, meg a Citadellán is egyes reklámokon.
•Complete "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
•Save Admiral Koris during "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
•Save Tali from exile in Mass Effect 2 (+2 points)
•Destroy the heretic geth in "A House Divided" in Mass Effect 2 (+2 points)
•Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)
Legalább 5 pontodnak kell lennie, hogy a béke mint opció feljöjjön.
Mass Effect 1
Egy mellékküldi, vagy dlc sincs teljesítve
Shialát (asari csaj) megöli a Thorian.
Rachni királynõ meghal.
Feroson a kolónia nem menekül meg.
Wrex meghal Virmiren.
Shepardnak nincs romantikus kapcsolata.
Meghalnak a Council tagjai
Udina az új fõmufti.
Mass Effect 2
Úgyszintén semmi dlc, mellékküldi (szal se Kasumi, se Zaeed)
Tali számûzve.
Zéró románc
Grunt nincs a csapatba véve
Legion se
Samara se
Öngyilkos küldi túlélõk: Mordin, Jacob, Garrus, Tali és Miranda.
Normandy legénység közül: Joker és Chakwas. Mindenki más kampec
Csapattársal közül Jack és Thane kampec.
Collector bázis kampec
Batári rendszer persze így is elpusztítva és Liara a Shadow Broker.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Na most elméletileg mindegyik döntés valamennyi pontot ér (nincs a játékban ez sehol feltüntetve, h mi mennyit) és elég pont kell ahhoz, h békét kössenek. Úgy tudom, h ha nem játszottad a 2. részt, akkor nem tudsz annyi pontot összeszedni, h békét kössenek.
A quarian-geth konfliktus végén vmelyik fajnak annyi mindenképp<#idiota>#idiota>
Sztem ott mikor beszélgettünk a war room-ba és más választ adtam és feljött vmi hologramm hogy a geth-ekben van szerves élet is vagy vmi ilyesmi nemtom.Vagy pedig az hogy nem mentettem meg az admirálist aki lezuhant ronaah-ra.Vagyis meg akartam a paragorn válaszra nyomtam erre feláldozta magát és megmenekültek a civilek xd
De itt a végén nincs se paragorn se rendegade válasz szal buktam xddd
kezdhetem elõlrõl az egész hadjáratot 😄