22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Akkor jó lesz belehúzni!
  • Optimus Prime
    Operation Alloy

Csapat cél: 2 promótálás
    Szövetséges cél: 50000 promótálás

Nekem pont jól jön.
  • Vraaanyek
    itt található az apróság :P
  • cs1rk3
    igen most lesz :)
  • Optimus Prime
    Hát igen, úgy tényleg jobb vétel, ha megteheted. Hol is ennyi? bár ha van +posta mindegy. CDgalaxisnál 3990 Ft és 3900-tól Pick Pack Pontnál ingyenes az átvétel.

Az Olympus evenet altt toltam már kicsit Infiltrator classal és meglepően jó voltam. Gondoltam Silveren nem leszek olyan béna, de egész jó belejöttem. Van egy Mantis X-em, sok ammo van hozzá és elég erős.
    Jól számolom, hogy most hétvégén jön az új event?
  • Vraaanyek
    akkor mindegy...inkább veszek 3290-ért 1600 pontot,mint 2200 forintnyi dollárért 800-at...köszönöm a válaszokat :)
  • Optimus Prime
    De még egyszerűbb példa: Xbox Live pontok. Egy kártya, megveszed, csak egy accountra lehet reggelni és kész. Utána arra költöd és annyit, ahogy akarod. De ott végre már vége a PC-s Live rémálomnak is. Bankkártyával - sajna - annyiért vehetsz valamit, amennyi és nem amennyi pontba kerül.
  • Optimus Prime
    Ahogy már írták. Bár én nem vettem retail kódot, de ez úgy működhet, mint a Cerberus kód: aktiválod egyszer egy accountra is kész. Se oda, se vissza. Az hogy egy egy levásárolható "érték" az mindegy. De nem egyszerűbb venni 800 pontot a BSN-n? Úgy nálam legalábbis $-ban számolja. De maradék 800 pontot is el tudod szórni, mert biztos jön még ME3 DLC vagy van még kimaradt 2-es.
  • Sir Quno Jedi
    Simán elküldhetnék neked mail-ben, SMS-ben, vagy bárhogy is azt a kódot (vagy beolvashatnák telefonon), nem kell a kártya semmire, az egy papírcefninek számít ez esetben, amire felírták a számot, ami neked kell.
  • Sir Quno Jedi
    Nem így működik, már leírtam. Ez az accodra tesz 1600 pontot, amit később arra költesz el amire jólesik a rendszerükön belül. Nem a DLC megvásárlásakor kell beütni a kódot, semmi köze a DLC-hez és semmit nem "szív le" a kártyáról. Az csak egy halott műanyag (vagy papír) darab, amire egy szám van rányomtatva. Ez nem elektronikus bankkártya, vagy ilyesmi. Olyan, mint egy ajándék kód a kólás kupakban, vagy a steam-en egy aktiválható kód. Aki előbb beírja, azé a jóság.

Utána, ha a kódot begépelted, el is dobhatod a kártyát, csak szemét, nem tárol semmit, merthogy nincs is min tárolja.
  • Vraaanyek
    az egy dolog hogy ez egy kártya egy kóddal, de azt gondoltam logikusnak, hogy adott DLC vásárlásakor beírom a kódot, leszívja a megfelelő pontmennyiséget, a többi pedig vár a további vásárlásra, mint például egy adott összegű ajándékkártya
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy kártya, amin van egy szép hosszú kód. Beírod náluk, aktiválódik és hallelujja, pont mint egy játék, avagy DLC. Azt nekik kéne külön leprogramozni, hogy ilyenkor ne arra az accra rakja az egészet amire be vagy jelentkezve. Ettől függetlenül lehetséges, hogy tud ilyet, de én nem láttam.

Vannak a játékidő kártyák (pl. SWTOR-hoz), ott sem tudod elosztani a hónapokat több acc között, ez irreális elvárás. Az acchoz van kötve, csak konkrét accra tudod aktiválni.
  • Vraaanyek
    Kizárt , hogy ne dönthessek úgy, hogy átruházok bizonyos mennyiségű pontot! nekik mindegy kell legyen, hisz pénz-pénz... teljesen abszurd, hogy ne lehessen valamilyen formában elosztani a pontokat, akár aktiválás előtt, akár utána
  • Sir Quno Jedi
    Nem hinném, mert a bw pontok az accodra kerülnek és onnan tudsz vele vásárolgatni. Mikor aktiválod, akkor nem tudod részenként accra tenni, vagy aktiválod, vagy senem. Legalábbis nem hinném, hogy máshogy menne, én aktiváltam és emlékeim szerint nem lehet ott már semmit sem trükközni.
  • Vraaanyek
    Arra van lehetőség, hogy ha megveszek egy 1600 BW pontos kártyát, akkor 800-at én váltsak be a DLC-re, a másik 800-at meg más accounttal más váltja be??
  • vg
    Köszi az infót!
  • Evoluti0N
    Ha valaki még véletlenül nem olvasta volna valahol: 28-án jön a Leviathan DLC.
  • Optimus Prime
    Kaidennek van ár jó sora a Jacob-os Cerberus küldetés után. Ash-t elsőre nem találtam, így nem tudom ő mit fakít rá.
  • BalMat
    Reméljük, nem jár így.
  • Evoluti0N
    WTF?! :D Erre nem számítottam :D
  • Darun
    Ezt néztem én is.

Bronze total: 253,408
    Silver total: 206,386
    Gold total: 89,198

Ez most kellemes csalódás volt. Úgy tűnik jót tett a féltávon a statisztika közzététele, mert belehúztak az emberek. Csak így tovább! :)
  • Negritis
    lol!!!!!!!!!
  • morzsi555
    Operation OLYMPUS: Success! :D
  • Ryder62
    Pontosan.

Legutóbb mindenkit jól lecsesztem aki leszólta a legénységet. Főként Asht. Legszívesebben otthagytam volna Virmire-n Kaidannal, mikor pukkan a nuke.

Érdekes hogy ők ketten azok akik a legénységhez tartoznak igazán (emberek, Kaidan szövetségi is, ráadásul már Eden Prime-n velünk vannak) de rühellem őket. Asht a nyomorék xenofób nézete miatt, Kaidan meg állandóan rinyál mint egy kislány. A 3-ban meg lehív hogy beszélni akar de csak dadog össze vissza. És egész végig ez ment.

Garrus, Liara, Tali, Javik aka űrtroll , Mordin örök favoritok lesznek.
  • Calver
    akkor nem játszottál még az Anachronox-al
  • Optimus Prime
    Pressly ellenkezik az idegenek miatt ahajón, ő is a First Contact Wat végett. De Adams kifejezetten örül Talinak. Meg is jegyzi bárcsak az ő emberei fele ilyen okosak lennének.
  • Evoluti0N
    *és így nincs meg az a plusz
  • Evoluti0N
    Számomra azért se ér a DA2 még az ME3 közelébe se, mert míg a ME3-ban egy, esetleg 2 rész óta ismert, megszeretett karakterekkel vagyunk, ami sokat javít a játék összhatásán, addig a DA2-ben szinte teljesen új a szereplőgárda és alig vannak utalások az első részre és nincs meg az a plusz, ami kihúzhatná a gödörből.
  • Negritis
    én se rég múltam 26 :D és filmeken se szokott könnybe lábadni a szemem csak ritkán, 1-2 anime esetleg
    de az ME3 ami tényleg MÉLY nyomokat hagy, ehhez pedig kell az 1-2 is elég keményen ahol mindig van remény és lehetőség a túlélésre, de itt már nincs és mindenkinek pápá

az pedig hogy új az írói gárda tényleg érződik igen, de az ME3 bőven jobb mint a dragon age 2, sőt még csak 1 kategóriába se sorolhatók
    az ME3 egy 9/10es játék a DA2 pedig 6/10es

a gépész se örül elsőre hogy ott van tali, de igen elismeri utánna hogy milyen ügyes
  • Darun
    Nekem Talinál. De nem lehet mindenkire ilyen hatással a játék. Mások meg más játékba tudják magukat jobban beleélni.
  • Evoluti0N
    Nem szégyenlem bevallani így 26 évesen, h az ME3 az első (és eddig az egyetlen) olyan játék, ami meg tudott bőgetni :D. Jól van, nem úgy bőgtem, mint egy állagos tehén, de azért könnybe lábadt a szemem. Pl. az említett Mordinos esetben is.
  • tomsolo
    És itt helyette mi is van?

Semmi.

Van egy plusz riporternő akivel lehet smárolni - semmi más szerepe nincs a nyomoréknak, pedig egy Cerberus szál vagy vmi jó lett volna. Az a bajom a 3-al hogy tök súlytalanok lettek a karakterek, ami meg van az is csak az előző részekből építkezik... Nem lett egészen a Dragon Age 2 kategória a 3, de közel van hozzá elcseszésileg... tény hogy ezt egyszer végig lehet játszani.
  • Darun
    Szerintem is. Az ő naplóját meg is lehet találni a 2. részben, ott le van írva hogy végül belátta az idegenek jelenlétének szükségességét.

James-t én se bírtam, de kb ennyi. Tetszett amikor Javik jól megszívatta. Azt tényleg lehetett érezni hogy az írót lecserélték, de végeredményben nem lett rosszabb mint a kettő az egyhez képest. Ennek a résznek is meg vannak a maga sajátságai.

Nekem a kettőben egy társam se halt, szóval ezt se tudhatom. Vagyis egyszer sikerült megölnöm Mordint, de azt egyáltalán nem nevezné epic halálnak. Inkább szánalmas volt.
  • ferenc001
    Emlékeim szerint a gépész pont hogy elismeri, Tali nagyon tehetséges, és jó, hogy a hajón van. Szerintem te Pressly első(vagy másod?, ebbe mindig belekeveredek)tisztre gondoltál.
  • Negritis
    szerintem a legénység magja végig emberi csak akiket te 'rángatsz' fel azok más fajúak, ugye mikor Ash-el beszélgetsz akkor ő is mondja h sok az idegen meg minek meg stb
    a gépész is panaszkodik tali miatt először

eleve Nihlus miatt is megy a hiszti h idegen a legtápabb alliance shipen
  • tomsolo
    Sztem a kettőben elhulló csapattársak ebben jobbak voltak.

A 3 legnagyobb hibája hogy nem az eredeti író folytatta hanem „valaki” aki összefércelt az első két részből mindenféle dolgokat meg butaságokat és ez nagyon lenyomja a színvonalat - amit néha pár bug is erősít rendesen.

Az első két részben az tetszett legjobban hogy tele volt a hajó mindenféle fajtájú legénységgel itt meg szinte mindenki ember ráadásul totál idegesítőek pl. Kaydan meg James, utóbbit agyon tudtam volna lőni ott helyben a Locozás miatt - el is vittem arra misszióra ahol eltűnik a kapitánnyal, de sajnos nem tűnt el mégsem. :D

Szal nemcsak a vége nincs nagyon rendben, dehogy vmi jót is mondjak a prothean szerepeltése jó ötlet volt díjaztam...

• Darun
    Azért arra is vannak lehetőségek. Sztem meg fogják oldani.
  • Ryder62
    Azt írtam hogy az EA miatt van minden. Ki hibáztatta a Bio-t? Mert hogy én nem az biztos.

Az EA egy pénzsóvár tetű cég. Ennyi.
  • Negritis
    rohadtul nem könnyű semmilyen sztorit lezárni, az átlaghoz képest nagyon jó munkát végzett a bw ebben
    a folytatás lesz cinkes
  • Ryder62
    "zseniális univerzumokat építettek fel remélem az EA beolvasztása nem teszi őket tönkre"

Sztem a 3. részen már látszik hogy az EA rángatja zsinóron a Bioware-t és ennek k*rvára nem lesz jó vége.