22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Minek? Így is egy rakat fegyver van a játékban. Plusz, hogy nincs class restriction és bármit használhatsz nincs az se hogy csak pistol/SMG használhatsz. A Chakram Launchertől amúgy sincs jobb fegyver a játékban.
  • Vraaanyek
    A fegyveres dlc-t van értelme megvenni? csak mert ha nem , akkor inkább megtartanám a maradék kerek 800 pontot egy esetleges következő nagy DLC-re :P
  • Vraaanyek
    Köszönöm a segítségeket, már meg is oldódott azóta... bár annyi eszem nekem is lehetett volna, hogy youtube-on rálessek a megoldásra :D Nekem megérte amúgy az árát, főleg, hogy nem 10 dolcsi volt, hanem csak kb. 7 :P Elég érdekesek voltak az új infók :)
  • BalMat
    Lőj bele a létrába, 2-3 próbálkozás után le tudsz jutni.
  • Ryder62
    Hátha segít
  • Vraaanyek
    Másnak is van olyan gondja a Leviathan DLC-vel, hogy a reaper támadás alatt lévő bolygón (nem spoiler, trailerben is volt) a lift előtt nem akar lemászni a létrán??? beakad, egyhelyben rángatózik, majd pár másodperc után abbahagyja, de nem mászik le az istenért sem... mi a jó francot lehet vle csinálni???
  • Optimus Prime
    És ki kell dobni őket a légzsilipen.
  • Ryder62
    Fanokról jut eszembe: minap olvasgatom BSN-t és betévedtem a Liarás topikba. Ehh mi megy ott... XD A fanok rajongása határtalan méreteket ölt. Néha csak pislogok hogy miket írnak Szerintem is a játékvilág legjobb női szereplője Liara de azért ami ott megy

Jó sok háttérképnek valót gyűjtöttem már össze, van köztük elég igényes darabok is amiket többnyire a deviantart-ról linkelnek be.
  • Ryder62
    Ezek nem fanok hanem trollok
  • Evoluti0N
    Most pl. azt, h Mass Effect 3-at és a Dragon Age 2-t leárazták nem tudom mennyi időre Originen. Persze mindenki sír az Origin miatt, emellett a Mass Effect befejezése miatt is még mindig divat, na meg a warezhuszárok, h soha nem fogják megvenni a játékot..
  • Milkoma
    Mert mit jelentettek be?
  • Evoluti0N
    Ezek a Mass Effect fanok szörnyűek. Bármit jelentenek be Facebook-on a Mass Effect oldalán, mindig találtak okot a sírásra. Katasztrófa.
  • Evoluti0N
    Szerencsére én se futottam bele, de sokan panaszkodtak rá.
  • Ryder62
    A 2. rész eszméletlen ocsmány rajzzal rendelkezik.

pite9: Milyen létrás glitch? Nem futottam bele.
  • pite9
    tök jó a leviathan. örülök, hogy végre megmagyaráztak mindent, így már kerek az univerzum és a normális befejezésekkel most már nincs hibája a játéknak. (kivéve a létrás glitchet azon a harvesteres aszteroidán vagy min, de az is megoldható:D)
  • Hoz_Hun
    Kinn van a Mass Effect Homeworlds 4. Befejező rész Liarával. Szerencsére ez is normálisan megrajzolva és nem az a kontárkodás mint a 2. résznél.
  • nyirog
    köszi
  • Vraaanyek
    na...1600 BW pont 3290-ért megvéve....originbe feltöltve, Leviathan letöltve, kipróbálva viszont csak holnap, mert 11 óra meló után, és a Londonból hazalátogatott nővéremmel való beborozgatás után nem sok erőm maradt rá :D :D :D :D
  • Evoluti0N
    A "lábas" rész a 3. részben van. :) Az első 3 könyvet olvastam, a negyediket még nem. Az még csak angolul van, meg emellett katasztrófa is lett (úgy mondják). Egyébként a hozzászólások alapján tényleg van egy ilyen jelenet a 4. könyvben :D
  • Optimus Prime
    Jövő hétvégén. kéthetente van, most a packokat lehet átvenni. szerdán jelentik be az újat.

A minap találtam egy topicot Kai Leng-ről - valamiért állandó téma - és Torments of Kai Leng vagy mi ,volt egy is videó, amin majd meghaltam. De amit nem értettem miért nevezik "cereal killer"-nek. Megtaláltam a választ. Én még nem olvastam a könyveket, de ez TÉNYLEG igaz?!
    Fogadok Anderson ekkor lövi le a lábit is?! "Megetted a gabonapelyhem! *puff-puff*"
    XD
  • Lacoka12
    mikor lesz új event?
  • SZEG007
    És a Shadowborker ota Feketekuti Szilvia felel Liaráért.
  • Ryder62
    Vajon a Lair of Shadow Brokernek mi a titka? Mindenki szerint (szerintem is) a legjobb DLC.

A BSN-en valaki összefoglalta hogy mik azok a dolgok amik hangulatosak, újak voltak a DLC-ben, vagy egyszerűen olyan dolgot tettek bele ami hiányzott az alap játékból.

Liara lakásán nyomozgatás, Tela Vasir mint Spectre, írtózatosan jó soundtrack, jól kidolgozott romos Dracon Trade Center a robbanás után, árulás, car chase, parking lot fight broker ügynökeivel, azure hotel mint helyszín, 2 boss fight, broker hajója, yahg mint új faj, liara mint csapattárs, szerelmi szál

Szóval hosszú a lista sőt a dlc teljesítése után videókat lehetett nézegetni, nyersanyagban gazdag bolygók helyeit megszerezni, infókhoz hozzájutni a csapattársakról stb

Bio magasra tette anno a lécet egy ilyen dlc jöhetne a 3-hoz is ami ennyire változatos, tartalmas lenne. Omega dlc-ből sok mindent ki tudnának hozni ha akarnák, kérdés hogy akarják-e...
  • MerlinW
    Ezek a legjobbak:
    Lair of the Shadow Broker
    Overlord
    Stolen Memory
  • MerlinW
    Simán másold be a DLC-t a helyére és tört exe-vel indítsd a játékot. Minden gond nélkül megy. Ha multizni akarsz, akkor pedig értelemszerűen visszarakod az eredeti exe-t.
  • nyirog
    ha eredetie me3 ce-m van akkor arra hogyan tudnám rárakni a leviathán dlc virágozott verzióját? egyáltalán rálehet, vagy csak úgy ha megveszem?
  • CHROME
    Köszi...ez így picit mást jelent, mint amit a BW leírt.
    Az egyik pakkban nekem semmi nem volt, csak sima consumables.
    Jó kör volt :/
  • Optimus Prime
    *Mármint ME-hezé s BioShock-hoz akartam.
  • Optimus Prime
    Az Arrival nem olyan jó, mint ígérték. Bár nálam az első DLC volt a 2-höz, talán ezért nem érzem olyan erősnek. Inkább egy "drága" teaser, mint DLC.
    Szerintem a sztoris DLC-k az eddigiekből, mínusz Levithan:

Lair of the Shadow Broker
    Overlord
    Stolen Memory
    Bring Down the Sky
    Arrival
    Price of the Revenge
    Firewalker
    Pinnacle Station

Bár nincs nagy tapasztalom DLC-k terén, eddig csak az ME-hez meg a Mass Effecthez vettem.
  • pite9
    köszi:) azt hiszem lesz elég renegade pontom hogy lebeszéljem.
  • Darun
    Igen.
  • pite9
    jó, de ha nincs cure-olva a genophage és mordin halott akkor megkapom a krogan ÉS a salarian segítséget is?
  • Darun
    Le kell lőni Mordint. Kivéve ha tényleg full renegade vagy, mert akkor elvileg le lehet beszélni róla, és még életben is marad.
  • vg
    Fantasztikus volt a leviathan dlc. Bárcsak 3 hónaponként jönnének ilyenek.
  • mike01010101
    Jó volt ez a dlc. Szerintem is második helyen van az SB után. Jobb lett volna ha ez egy mission az alapjátékban, mert szervesen a része (a Reaperek eredete kiderül) de igy se rossz.
  • pite9
    hali,kérdésem van. ha lehet:)SPOILERES (ezt még ki kell írni...?mindegy)

szóval kúrálni kéne a dzsenofédzset és nem tudom mit kéne csinálnom, hogy a legtöbb war asset pontot kapjam.
    lehet ugye rendesen is cure-oltatni Mordinnal, de akkor elvileg nem kapom meg a Salarian Dalatrass által ígért támogatást.
    meg lehet nekik hazudni, hogy cure-olva lett és akkor megkapom a salarian segítséget. csakhogy: a dalatrass azt mondta, hogy ha hazudok nekik akkor nem fogják észrevenni, szóval ez azt jelenti hogy megkapom a teljes krogan ÉS salarian segítséget? help pls.
    mit kell csinálnom hogy a max war asset pontot kapjam?
    renegade vagyok és Wrex meg van dögölve, ha ez segít valamit.
    köszi:)

• Evoluti0N
    Hardcore fan-nak simán. :) Egyébként nem fog kárba veszni a másik 800 pontod, tuti lesz még single player dlc.
  • Vraaanyek
    Akkor egy hardcore ME fannak megéri az 1600 forintnyi BW pontot???? (1600 BW ponn 3290 forint jelenleg)
  • Evoluti0N
    Nekem szintén jobban tetszik, mint az Arrival, de kevésbé, mint a Shadow Broker. Ugyanakkor nekem jobban tetszik az Overlord, mint az Arrival, de az Overlord kevésbé tetszik, mint a Leviathan
  • Ryder62
    Egy kis összegzés a Leviathanról:

Pozítívum:

- Eddig leghosszabb dlc (3-4 óra között van)
    - Hozzáad a történethez, kibővíti az univerzumot
    - 3 új helyszín + Citadelen is egy kisebb labor
    - Víz alatti császkálás, és 2 új pálya is elég jól kidolgozott
    - Nyomozgatás

Negatívum:

- Víz alatti rész lehetett volna hosszabb esetleg valamit oda tenni hogy ne üresjárat legyen
    - Nincs új ütős soundtrack (SB, Kasumi, Overlord soundtrackjai kedvenc ME2 zenéimben benne van)
    - A beharangozott új citadel rész lehetett volna jobb is

Sztem kicsit jobb mint az Arrival, ha úgy nézzük a sorrendet hogy az Arrivalnál már csak az SB jobb.

Jöhet az Omega :D