Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect 3
Please try to hold back on the spoilers. The Extended Cut DLC is not out in Europe for another week.
Mindenesetre most hogy végignéztem az endingeket, nem is nagyon hiányzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MINDBLOW
Parasite Eve 2, best game EVER!
Javaslom hogy játszd még végig párszor a játékot mielõtt elkezdenél multizni, próbáld ki úgy is hogy minimális War Asset-et gyûjtesz össze és utána írd azt hogy nem lehet rossz befejezése.
ha elbukott volna a mutatvány és Shep túléli, hidd el, sokkal többen hördültek volna fel, mert nem egy Barátok közt sci-fi akciójátékra ruháztunk be, hanem egy trilógiára. És ezek után a 4. résznek (mert ha Shep túléli akkor kell legyen 4. rész is) már erõsen rókabõr szaga lett volna. Az idõkapszulás rész még tényleg jól is nézett volna ki, de neem se volt olyan elvárásom hogy minden cselekvésünkre kiterjedõ, 15.000 különféle ending videó legyen.
http://www.computerandvideogames.com/355374/mass-effect-3-extended-cut-dlc-video-watch-every-new-ending-here/
Konkrétan ezt így kellett volna kiadni! Ebbõl is látszik, hogy kár volt márciusban kiadni a cuccot! Ráértek volna vele Novemberben is és akkor jobb játékot kaptunk volna...
Bár még így sem világos minden, de legalább érthetõbb és logikusabb a dolog. A társak jövõje is benne van végre (mint a Dragon Age végén)...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az új DLC hajnalán leírom én is, hogy mit gondolok az original végrõl.
Sok embernek azért nem tetszett ez Me3 - vége ( Nekem s de én nem sírtam újjért. ) mert a ME2 valami hitetlen hangulatos végjátékkal rendelkezett. Látszott minden, döntésünk, tettünk következménye.
Én anno a ME3 végétõl is ezt vártam, hogy hasonlóan lássuk mi történik. De ehelyett nagyon lineáris lett a vég. Én pl nagyon bírtam volna ha a bénázásunk jutalmaként látatjuk ahogy elveszíti a flotta a csatát de nem... Ha törik-ha szakad mi nyerünk aztán jön a szivárvány.
Ha a ME2- végéhez hasonlóancsinálták volna meg most állva ünnepelne az egész játékosvilág de ezzel a elbaxxxal csak azt érték el hogy egy remek sorozat fináléja rossz szájízt hagyott a játékosok nagy részében.
Milyen durva lett volna egy olyan vég ahol a bénázásunk eredményeképpen vesztünk de pl még így is 3 féle vég lenne...
1. Láthatjuk ahogy az utókor Liara kis "idõkapszuláját" hallgatva hall Sehaphardról.
2. Az összeomlás közben Shephard sztázisba fekszik hogy Jarvikhoz hasonlóan népe utolsó hírmondója legyen.
3. Pár száz/ezer szerencsés Sheppel az élen sztázisba fekszik és reménykedik hogy 3-400 év múlva a Raperek eltakarodnak és újrakezdhetik.
Úgy meg lehetett volna csinálni ezeket a "bad" végeket is hogy csak na...
1:20-tól egy pár másodpercig milyen trailer-bõl van kivágva? Ezt még nem láttam soha.
A halál csupán a kezdet...
"The trees move. Do you not see it?"
anti hero
One more story
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
anti hero
anti hero
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"In general, the DLC will come out when MS and Sony prop all other DLCs (MS early AM tuesday, Sony later during the day on Tuesday)"
twitter.com/GambleMike/status/217334436650426368
PC We are aiming to have it up before noon MST on Origin.
Interesting info: have updated Known Features thread with this:
twitter.com/GambleMike/status/217335034787545088
"Also - If you replay (as suggested) from before the attack on Cerberus Base, I believe the required EMS is ~3100 to see all scenes."
twitter.com/GambleMike/status/217337045415243779
"For those who think you have to start over: The Cerberus Base autosave is automatically created after you finish ME3! Just load that one"
"how long until extended cut is available for download? (number of hours is an acceptable answer)"
"Itll be available at ROUGHLY 2 AM PST tuesday morning. I'll let you do the math for the # of hrs"
Egyébként ezektõl a multis DLC-ktõl annyit azért én is vártam volna hogy (mint az alap pályáknál is van) legalább egy küldetés erejéig berakják õket a singli játékba is.
Szóval holnap Extended Cut? Érdemes lesz ezért újra kezdeni/befejezni?
Sajnos az a baj, hogy azt hiszem mindez limitált ideig volt elérhetõ. Habár számomra nem tiszta a promóció oldalán se. És ha az én 8600 GT-men elment a demó max grafikán el kell menjen a Radeonon is.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Gondoltam, hogy a xbox live miatt ekkora, ott lehet maximum 2GB a xbla/dlc cucc.
Egyébként nekem megvan az N7 arzenál meg az M-55 Arguss is, ami szerintem brutál jó, bár nem full automata, de nekem ezért tetszik. Armor-piercinggel szinte verhetetlen. Bár a Chakram Launcher se rossz. Charge-olva Husknak pl. csak egy lövés.
Egyébként csak nekem túl könnyû a 3? Insanity toltam elsõre és hát igaz, hogy level 30-on kezdtem az import végett, de pl. a Priority: Earth-nél a rakéták védésénél én egyszer se haltam meg.
A Liara-Javik/Kaidon kombó meg verhetetlen, fõleg ésszerû fejlesztéssel és armorral.
A Palát meg anno csak azért vettem meg hogy az is meglegyen. Nyilván azoknak a kasztoknak akik rengeteg képességet használnak és nem akarnak lemondani a sniperkedésrõl, jó alternatíva a távcsöves pisztoly. Mondjuk nekem a Scorpion jobban bejött, a Phalanx mellé meg lehet venni egy smg-t és még mindig 200%-os cd-nél tartok. Szóval érdemes megfontolni.
Nekem egy bajom van ezzel az armorral, meg a legtöbbel: FemShep mellei szinte teljesen eltûnnek. Semmi nõiesség nem látszik rajta. :S Leszámítva a Collector armort.
nekem elsõ dolgom volt megvétele után, h kicsomagoltam coalesced.bin-t, 05_biogame.json-ban kiszedtem minden páncéldarabból (kivéve torso) az általuk adott bónuszokat, majd minden torso-t foglaló páncélra rádobtam Inferno Armor bónuszát, aztán visszacsomagoltam és így használtam - így akárhogy kombinálhattam páncéldarabokat, mindig +30% power dmg/cooldown-t kaptam, jól is nézett ki a karakterem, és az egész csak vizuális tweak volt, mivel ugye páncélt már megvettem eddigre.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Adept-el pl elõbb nem árt ha elõbb egy ilyet veszel (majd belenyúlsz coalesced.bin-be h ne nézzen ki ilyen szörnyen), utána a Paladin-t, de akár kezdhetsz azzal is.
megéri mindenesetre megvenni, baromi erõs fegyver - csak gyúrj rá erõsen tár tápoló upgrade-ekre, különben gondban leszel.
http://www.holdtheline.com/threads/extended-cut-june-26th-confirmed.2389/page-4#post-73661