Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
"A legnagyobb hatást ez tette rám."

Rám legnagyobb hatást a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4edik változat tette.
Na aztán brutál volt... bár nemigazán illett bele Shepard karakterébe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na ALAPBÓL ilyennek kellett volna lennie a végének. Ezzel már teljesen meg vagyok elégedve.

Most tényleg jól el lett magyarázva mi a szitu és nem vágtak a pofánkba egy fél perces endinget.

Az endignek sztem...

Piros

Ilyen igazi kis "A háborút megnyertük" jó sok áldozat árán. Relérendszer kaputt de újjáépítünk mindent. Hackett hangja nagyon illik hozzá.

Zõd

Shep létrehozza a Egyesült Globalizált Galaktikus Államokat. Szépen be lett mutatva, hogy mi történik ezután.

Kék

Úgy látom ez a "jó" ending végülis. Új technikai jövõ nyílik meg elõttünk és bizonyos értelemben még Shephard is túlélte, de szerencsére úgy hogy azért még így se lehessen folytatni. A legnagyobb hatást ez tette rám. Bosdófzott a hátam a nézése közben.

A készítõk ezzel a DLC -vel helyrehozták a hibát és igazánb méltó endinget adtak a játéknak.
Gabor77
Nekem azt mutatja, hogy "megvásárolva", de nem töltött le semmit és a "bõvítmények és bónuszok" között sincs ott....

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Nálam nem mutatja ki az Extended Cut dlc-t a dlc-k között. Mit csinálok rosszul? <#confused>
szerintem rosszul gyanítod <#vigyor>, én személy szerint elsõ végigjátszás után kezdtem el multizni (kb. megjelenés után 1 héttel), viszont mostanában meg már nem játszottam mert kicsit ráuntam (szerintem sokan vannak ezzel így), úgyhogy szépen vissza is csökkent a readiness. Szerintem megoldhatták volna a multi belekeverése nélkül is ezt readiness dolgot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ne búsulj, ugyan így jártam én is. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi!

Akkor a Cerberus bázist totál feleslegesen csináltam meg megint, illetve London felénél is abbahagytam egyszer, mondván, hogy valamit tuti rosszul csinálok. 😊

shit!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Az elsõ EC jelenet a fénysugár rohamnál van. Utánna a "starchild" való párbeszéd-tõl már teljesen új.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha visszaolvasol, akkor... nah az után 😛

Én meg leszedtem a EC-t, töltök, lefagy. Újra indít. Nem tud csatlakozni a szerverhez. Újra csatlakozás. Erre: jelentkezzél be mert illetéktelenül használod a DLC-ket. 'nyád! Connect EA server, indítok egy multit mert csak 89 a készültségem. Erre csak az alapkasztok vannak, a DLC-sek sehol. WTF?
Gondolom arra a scriptre gondolsz mikor a roham alatt megsérülnek a társak aztán eltalálja õket a Reaper sugár. Amiatt elõször nem akartam magammal vinni Talit meg Garrust, féltettem õket, de aztán még is.

Képzelheted hogy megíjedtem amikor megláttam az új EC-ben a jelenetet mikor megsérünek. Szerencsére máshogy folytatták mint a scriptben. Jó izgalmas jelenet volt.

Sziasztok,

letöltöttem, megcsináltam Cerberus bázist. Nem találtam "Legend" nevû save file-t, ahogy a BioWare FAQ említi.

Aztán menten Londonba, már közel vagyok a fénysugárhoz, de még egyetlen új jelenetet sem láttam, se videó, se párbeszéd! Akkor hol a szarban van a DLC????

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Elsõ nekifutásra lefagyott amikor vissza akartam tölteni az utolsó mentést. Ilyen se volt még. Mindenesetre bíztató.
😄
A roham kibõvült új videókkal. Érdemes megnézni. De lehet fenn van a youtube-on is. 3-4 perces jelenetrõl van szó.

Napi*csába akkor ezért az egyért most kezdhetek neki.. 😄
Igen. Egy nagyon rövid párbeszéd van a roham alatt a fénynyaláb felé. Ugyanis a társaink megsérülnek és a Normandy kimenti õket. Akkor nekem volt egy rövid (asszem egy választással) párbeszédem Talival. Õ volt LI-em.

Kérdem másképp, Miután felmásztam a "Kis Kölyökhöz" vannak az új párbeszédek mert ez esetben láttam õket, vagy lent a Földön is vannak, mert akkor nekikezdek? 😊
PiszkosFred
Volt ott egy jo kis script, aminek a torolt jelenetei bejartak a netet az ending hiszti kozben. Viszont az a jelenetsor is mutatta, hogy a lezarad elegge veglegesre sikerult az elso nekifutasnal, ergo a folytatas nagyon necces lett volna. (illetve lasd, ki akarnak irni egy-egy szereplot az itthoni ket legnepszerubbnek szamito fosbol, erre mar itthon mekkora zugolodas, tuntetes, alairasgyujtes lett - hat meg ha ott hal meg Liara, Garrus es minden kedvenc, mar-mar csaladtagnak szamito karakter) Ezt a komor veget valtoztattak meg valoszinuleg kutyafuttaban, es csinaltak egy olyan endinget, ami keveset mutat (idohiany miatt), es inkabb a jatekosokra bizta a befejezest, mas nem leven.

Ez utobbit vitte tovabb, magyarazta meg most az EC, par dologban igazam volt amit sejtettem, de pl a volt olyan, amirol egeszen maskent gondolkodtam korabban - lasd a relay halozat pl.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Van jópár új párbeszéd és egy +negyedik befejezés. A többi az videó, CGI annak fügvényében mit-, hogy csináltál, ki él, ki halt meg stb.

Ryder62
Nekem is tetszik az új vég.

Szvsz a legjobb a kontroll a galaxis jövõje szempontjából. Szinte abszolút happy end leszámítva Shep állapotát 😄

Aki azért sírt hogy "jáj elb*szták a ME univerzumot", hát nem, a kontroll ending olyan jól bemutatja hogy mit kezdenek a fajok, hogyan építik újjá a dolgokat.

Azért a 4. ending sem rosz. Sokan hiányolták hogy legyen egy olyan is ahol jáj mind meghalunk 😊 Itt is van.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

De enged. Az én utolsó mentésem az közvetlenül a rakéták védése alõtt van. Onnantól, hogy a rakétás terepre értünk, már nem lehet többé menteni. Amikor közeledsz ahhoz a részhez nézz rá a menüre és amikor nincs kiszürkítva a mentés érdemes menteni egyet.

A roham elõtt sajnos már nem enged menteni, de a rakéták bevédése nem olyan sok.

Ezt a f***ságot! Minek levinni a WA határt? Sztem aki multizik (és gyanítom a többség ilyen) annak már bõven az alap pontja is 3000 felett van! Inkább emelni kellett volna rajta. Persze értem én, a sok núb nyavajgott volna tovább, mert még arra sem képesek hogy elegendõ War Assettet összeszedjenek :S
Tehát a tisztánlátás végett...

Ingame pluszt nem ad hozzá csak a vége animációs lehetõségekben változik?
Ez azért van mert az original ending egy nagy összehányt baromság. Õk se tudták mit akarnak csak összevágtak dolgokat. Most próbáltak történetet kitalálni hozzá, ami szerintem sikaerült is. De ezért kicsit logikátlan lehet itt-ott. Nem vészes szerintem.

Onnan is újra lehet kezdeni? Én úgy tudtam hogy a leszállás után nem enged menteni.
Londontól játszd újra. A Cerberus bázis elõttrõl csak azért ajánlják a fejlesztõk mert a war asset pontot levitték 5000-rõl 3100-ra és az csak akkor lép életbe, ha fõ Cerberus bázis elõtrõl van a mentés. De ahogy lentebb írtam a EC változás konkrétan a fénynyaláb rohamtól kezdõdik.

Fpocok
Ezt értem.
De amikor elõször megláttam, akkor WTF, ez mi? MOST MI LESZ? HOGY KERÜLTEK ODA? MI TÖRTÉNIK?
Most meg megnéztem... és ehhh... nagyon nagy csalódás. Túlkomplikáltam magamban. Számomra nagy csalódás.

Amit meg szerettem volna, ha folytatják... gondolom kitaláljátok... azt meg nem folytatták.

Ja és aki a EC változásokra kívánci ne feljetse, hogy a Londoni fénynyaláb megrohamozásától változott a vége. Ha valaki csak Citadellától tölti vissza az LEMARAD fontos részekrõl.
Csak mondom.

Felraktam az extended cut-ot, de nekem nem rakott ki semmilyen legend mentést, pedig már végig vittem már 3 karakterrel a játékot. most akkor mit töltsek be?

PiszkosFred
Szimbolikus, a folytatasra nezve. Uvolt rola egy ujjaepites utani "back in action" feeling. A Normandy legalabb olyan jellegzetes karaktere a sorozatnak, mint maga Shep, Liara, Tali vagy Garrus.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na ezzel az új DLC-vel végre helyreállt az egyensúly az erõben! :<#eljen><#taps><#pias> Vagy az másik univerzum? <#banplz>
Mindenesetre nagyon tetszik. A kis szívecském is megnyugodott. Húh, ezen is túl vagyunk végre. 😊

Negyedik ending...
Nincs mit hova tenni. Liara elmondja, hogy elbuktak, végük. Az üzenetet hátrahagyja a tervrajzokkal és egy csomó adattal együtt a következõ ciklus fajainak.

Utáltam az eredeti befejezést, ám...

... NAGYON IS TETSZIK AZ ÚJ. 😄

Asszem nekivágok én is.
A készítõknek meg idéznék egy krogan zsoldost: "Ha meghalunk, kinyírlak!"
Fpocok
Nem kell új mentést kezdened, miután letöltötted... menni fog minden jelenlegivel.

Jahhogy értem...

Idézet Sheldon Coopertõl:

"Ez szarkazmus? Ez SZARKAZMUS!!!" 😄
Optimus Prime
Értem én, de hogy így is mûködik majd, vagy kell egy végig játszás, bár a Legend mentést a Cerberus ostromnál csinálja.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
CGI videó... sokat foglal. A tömörítést leszarták.

Ellenben ismerve a tartalmat nem értem miért 2 giga...<#wow2>
Ha tényleg csak az endinghez raktak hozzá akkor nem. Majd csak akkor fog mûködni ha oda érsz a történetben. 😛
Fpocok
Persze...

Optimus Prime
Á, látom megelõztek. 😄 Azt hittem késõbb lesz, így jó. Tudok kicsit még nyomulni, holnap korán kell kelnem.

Egy kérdés: jelenleg új játékba kezdtem, még nem értem el Sanctuary-t se, így is "mûködni fog" az EC? Lehet hülye kérdés. Az ilyen DLC-k mindig azonnal aktiválódnak, ha megveszed.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sir Quno Jedi
annyit én ki nem adok érte, már csak 800 pontom maradt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mér tölthetõ nekem jön is lefele.
Tails
Nem ingyenes. 0 bioware pontot kell fizetni érte 😄

Fpocok
De ingyenes... nem? Csak gondolom még nem állították be. MIlyen lenne, ha most valaki megvenné 😄

Vraaanyek
ja..bakker, még csak "mevásárolható", tölteni még nem lehet

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
tölthetõ az EXTENDED CUT Originben!!! lessétek, töltsétek!!!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ezek után a végek után hogy akarják majd folyatni?
Van 3 fajta vég . Gyakorlatilag mindhárom végzõdésnek most már van értelme.Bár a destroy ending magyarázatra szorul.Gondolom tudjátok mirõl van szó.A Negyedik endinget nem tudom hova tenni sajnos
Közben változtattak a szövegen, én meg nem néztem amit bevágok, de amit elõször olvastam abban a PC is szerepelt. Ellenben ha úgy van ahogy mondod, akkor nem szóltam! 😄
csak ps3-nál