Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rám legnagyobb hatást a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most tényleg jól el lett magyarázva mi a szitu és nem vágtak a pofánkba egy fél perces endinget.
Az endignek sztem...
Piros
Zõd
Kék
A készítõk ezzel a DLC -vel helyrehozták a hibát és igazánb méltó endinget adtak a játéknak.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor a Cerberus bázist totál feleslegesen csináltam meg megint, illetve London felénél is abbahagytam egyszer, mondván, hogy valamit tuti rosszul csinálok. 😊
shit!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én meg leszedtem a EC-t, töltök, lefagy. Újra indít. Nem tud csatlakozni a szerverhez. Újra csatlakozás. Erre: jelentkezzél be mert illetéktelenül használod a DLC-ket. 'nyád! Connect EA server, indítok egy multit mert csak 89 a készültségem. Erre csak az alapkasztok vannak, a DLC-sek sehol. WTF?
Képzelheted hogy megíjedtem amikor megláttam az új EC-ben a jelenetet mikor megsérünek. Szerencsére máshogy folytatták mint a scriptben. Jó izgalmas jelenet volt.
letöltöttem, megcsináltam Cerberus bázist. Nem találtam "Legend" nevû save file-t, ahogy a BioWare FAQ említi.
Aztán menten Londonba, már közel vagyok a fénysugárhoz, de még egyetlen új jelenetet sem láttam, se videó, se párbeszéd! Akkor hol a szarban van a DLC????
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A roham kibõvült új videókkal. Érdemes megnézni. De lehet fenn van a youtube-on is. 3-4 perces jelenetrõl van szó.
Ez utobbit vitte tovabb, magyarazta meg most az EC, par dologban igazam volt amit sejtettem, de pl a volt olyan, amirol egeszen maskent gondolkodtam korabban - lasd a relay halozat pl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szvsz a legjobb a kontroll a galaxis jövõje szempontjából. Szinte abszolút happy end leszámítva Shep állapotát 😄
Aki azért sírt hogy "jáj elb*szták a ME univerzumot", hát nem, a kontroll ending olyan jól bemutatja hogy mit kezdenek a fajok, hogyan építik újjá a dolgokat.
Azért a 4. ending sem rosz. Sokan hiányolták hogy legyen egy olyan is ahol jáj mind meghalunk 😊 Itt is van.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A roham elõtt sajnos már nem enged menteni, de a rakéták bevédése nem olyan sok.
Ingame pluszt nem ad hozzá csak a vége animációs lehetõségekben változik?
De amikor elõször megláttam, akkor WTF, ez mi? MOST MI LESZ? HOGY KERÜLTEK ODA? MI TÖRTÉNIK?
Most meg megnéztem... és ehhh... nagyon nagy csalódás. Túlkomplikáltam magamban. Számomra nagy csalódás.
Amit meg szerettem volna, ha folytatják... gondolom kitaláljátok... azt meg nem folytatták.
Csak mondom.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindenesetre nagyon tetszik. A kis szívecském is megnyugodott. Húh, ezen is túl vagyunk végre. 😊
... NAGYON IS TETSZIK AZ ÚJ. 😄
A készítõknek meg idéznék egy krogan zsoldost: "Ha meghalunk, kinyírlak!"
Idézet Sheldon Coopertõl:
"Ez szarkazmus? Ez SZARKAZMUS!!!" 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egy kérdés: jelenleg új játékba kezdtem, még nem értem el Sanctuary-t se, így is "mûködni fog" az EC? Lehet hülye kérdés. Az ilyen DLC-k mindig azonnal aktiválódnak, ha megveszed.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Van 3 fajta vég . Gyakorlatilag mindhárom végzõdésnek most már van értelme.Bár a destroy ending magyarázatra szorul.Gondolom tudjátok mirõl van szó.A Negyedik endinget nem tudom hova tenni sajnos