22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
csak sikerült: eagleIII. pofátlan egy pisztoly, szeretem, pontos, gyors, relatíve nagyot sebez, folyamatosan lehet headshotokat osztani vele, a headshot sebzést növelő moddal együtt meg aztán végképp király. -
Darun #18039 Crusader IV-et dobott. -
Chris Priestly
Created 3 minutes ago
Operation Vigilance Packs have all been sent out. If you did not get one and think you qualified, you can get help here.
-
Közel volt, de nem elég közel. :(
"The Reapers have a plan."
We are screwed, man!* XD
*A hisztis katona a Halo 1-ből. -
Darun #18036 Van :D
Én pl mindig privát szoktam tesztelni az új karikat/fegyvereket/buildeket. Ahogy a nehézséget/pályát/ellenfelet tudod váltogatni, úgy lehet a játék is privát (csak a barátaid tudnak belépni) vagy public. -
most még emelkedni fog az n7-em egy kicsit, de aztán leállok a promózással, legfeljebb ha operation kívánja. tényleg minden karaktert mindenféle beállítással kipróbáltam mostanra. -
ilyen is van? 

-
A private match beállítást nem próbáltad? 
Nálam sincs még csomag. Szerintem is este/este felé lesz. -
Darun #18032 Nekem a squad goal sikerült, feltéve hogy lacoka nem használt semmit. Azért nem kicsit lepődtem meg, mikor a zárt, privát játékba bespawnolt mellém egy krogan vanguard! :D Aztán persze rájöttem hogy mi a tényálladék.
koschwarz meg kitartóan uralja előttem a TOP listát :D Pár hete. Próbállak lehagyni, de mivel mostanában ritkán játszom, elég nehéz. Pedig én promózok "ezerrel". Én szinte mindig váltogatom a build-et, néha HP-ra gyúrok, néha melee-re, néha fegyver sebzésre, néha powerra. Mondjuk van pár fixnek mondható karim, pl asari justicar, geth engi... szóval a support karik. -
Evoluti0N #18031 Ha nem kapsz csomagot, akkor tudod jelenteni a bioware social network oldalon és 48 órán belül (ami valójában még 24 sincs) kapsz egyet.
Btw kíváncsi vagyok, h most milyen "büntit" kapunk a sikertelen operation miatt. -
lehet nem is sikerült az egyéni goal...én pl. nem tudom. akárhányszor solo bronzozni akartam, mindig csatlakoztak, aztán ki tudja... -
Van hogy este 19 felé dobálják szét a népnek!
Még nem kell aggódni... -
Hoz_Hun #18028 Asszem még el se kezdték osztani. -
Direct intervention is necessary!
De ahogy nézzem még nem osztották ki. -
Megcsináltam a squad goalt, mégsem kaptam packot... -
Ja hogy ez nem gépre van, nem szóltam. :) -
Mi ez a kód amit küldtek? Azt írja váltsam be originen, de helytelennek jelzi a kódot, érdekes. -
Mostanság jól mentek az eventek. Nem tudtam játszani, emiatt nem sikerült. -
én is így vagyok, a rengeteg próbálkozás után mostanra letisztult, hogy melyik karakterekkel és milyen buildekkel szeretek játszani. így is az n7-em valami 2000... -
Darun #18021 Újabb sikertelen hétvégi event. Packot csak az kap aki a squad goal-t teljesítette. -
bendáj17 #18020 Értem köszi az infót :) -
GreyWarden #18019 Ez az ME képregény tényleg nagyon jó! Annyit röhögtem. Várom a második részt.:) -
Evoluti0N #18018 Nem számolja az xp-t. Vagy előlépteted, vagy hagyod 20-as szinten. Igazából az előléptetés amellett, h növeli a ems-t single-ben, csak "e-penis" növelő, mivel az N7-es rangnak nincs sok értelme, csak azt mutatja, h mekkora kocka vagy. :D
Én pl. már nem is promotálom a karaktereimet, mivel már mindegyikkel megtaláltam a számomra legmegfelelőbb fejlesztést. Legutóbb is csak az operation feladata miatt promotáltam. Egyébként kasztonként fejlődnek a karik. Szal ha egy kasztban 12-es egy karakter, akkor mindegyik karakter akkora abban a kasztban. -
bendáj17 #18017 Nagyon király tényleg minden ott van ezer köszönet érte. -
bendáj17 #18016 Rendben nézem azonnal köszi. Még annyi lenne hogy ha elérem a karimmal 20.szintet akkor utána is számolja a megszerzett xp-t vagy érdemes előléptetni? -
Evoluti0N #18015 A bioware social network-ön meg tudod nézni a ME3 multiplayer manifest-et, ahol mutatja, h mik vannak meg és mik hiányoznak. Fegyverek, karakterek, fejlesztések, mindent. Azt is mutatja, h melyik common, uncommon, rare, ultra rare. Ultra rare karakterek nincsenek, szal egy N7-es karaktert ugyanakkora esélyed van kinyitni, mint mondjuk egy asari adeptet vagy egy krogan soldiert :) -
bendáj17 #18014 persze mindent letöltötte az origin, Earth volt az ucsó meg két R betús :)
Gondolom azok már a fantom, vagy a (legnagyobbakban) legdrágábbakban van) -
Evoluti0N #18013 Ugye a 3 ingyenes multi dlc-t felraktad? Azok nélkül nem fogsz N7-es karikat nyitogatni :) -
Prof William #18012 Vega erősen nyakra gyúrt ahogy látom. :)
Ahhoz képest hogy ilyen exluzív filmfékének szánják és hogy benne van a GHOST stábja, én jobb grafikára számítottam.
A hosszáról lehet tudni valamit? -
LOL, ez nagyon állat. XD Az elsőt el is olvastam egyszerre. Végre valaki, akinek feltűnt a Geth-ek Borgos mivolta, de a Korgannak kicsiny Klingon mivolta nem.
Alig a 2-t is, remélem Harbingert rendesen kifigurázzák, mert annyira adja magát. =) -
bendáj17 #18010 Értem akkor ezeket is pakkokban lehet találni :) Köszi
Hou_Hun köszi rendben van így már teljesen érthető. -
Hoz_Hun #18009 Az a nevükben van. Hat karakter igazi N7-sek (így nevükben is azok; N7 Shadow, N7 Fury, N7 Demolisher, N7 Destroyer, N7 Slayer és az N7 Paladin). Az összes többi karakter nem igazi N7-es csak annak hívják magukat, de sosem lettek hivatalosan N7-sek. -
van egy ilyen class: N7 Fury. pack-ból lehet unlockolni. számomra az egyetlen adept karakter, akivel tudok és szeretek is játszani. -
bendáj17 #18007 Olyan kérdésem lenne hogy mi az hogy pl. valaki nevénél az van N7 Fúria?
Az világos ha elérem a 20 szintet akkor előléptethetem a karaktert (prómótolhatóm), azért add 10 N7 pontot és növeli a singleplayer pontot is, és hogy akkor az adott karakter 1 szintű lesz ismét. -
Evoluti0N #18006 Ha valakinek sok ideje van, akkor ajánlom a következő 2 fan képregényt. Az első és második részt dolgozza fel (vagyis a 2. még nincs kész teljesen) humoros formában :)
Mass Effect 1 (a képek alján mindig van egy link a következőre)
Mass Effect 2 -
bendáj17 #18005 igen már megoldódott a gond, már toltam is pár kör után már majdnem megvan az első 20-as karim :) -
tűzfal átengedi? -
bendáj17 #18003 Ha valaki szeretne felvenni origin nevem: Bombbandi90 -
Darun #18002 Tuti hogy van, erre két bizonyítékom is akad. Anno ha jól emlékszem a PC Guru valamelyik számához ez járt mellékletként, és annak magyar a borítója. -
bendáj17 #18001 Üdv ki próbálnám a multit de valami nem kóser, a karakterem kész, de amint játékot indítanék (multi) ezt írja: A network error occured? Mi lenne a megoldás erre a problémára? Az originbe be vagyok jelentkezve.