ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nekem most ez a hivatalos 2.3.5 van fenn (hasít, meg vagyok elégedve), mennyivel jobb mint egy bármilyen custom rom?(nem volt idõm olvasgatni a topikot, sajnos)
Szóval nem olyat, ami hívás közben képes rögzíteni a beszélgetést.
Bocs, ha nagyon szájbarágósan fogalmaztam, csak szeretném elkerülni a félreértéseket.
kösz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na ez valamikor 6 körül volt, azóta többször kivettem betettem a kártyát, újraindítottam a telót, de nem tûnt el és nem is érem el a kártya tartalmát. Ilyenkor mivan ?
Ps: Másban még nem tudtam tesztelni a kártyát, mert se a másik SD s teló nincs itthon, se a kártya olvasóm.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
22-ért vihetõ ha valakit érdekel :)
Mit ér most a feketepiacon egy 4 hónapos, garis, T-Mobilos, szép, karcmentes Blade? <#help>#help>
kezdõ vagyok, feltelepítettem egy általános taskillert, de leakadt telepítés közben. kiléptem, kikapcsoltam kicsit késõbb a telefont, és utána nem jutok el csak a zöld robotig vagyis az android feliratig, de tovább nem, nek kapcsol be sehogyan…így pedig új rom-ot sem tudok már felrakni, nem!? :S ötlet?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hisz amúgy átkozottul fogyasztja az aksit.
amíg nem kell valaminek, addig be se kapcsolja.
de szabad téren javarész 4-5 másodperc alatt talál jelet így nincs gond vele szerintem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Saor Alba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
enyém is frissítve lett, szóval biztos infó:)
Vélhetõen a másik két szolgáltató kínálatában is felbukkanhat a jövõben a telefon."
ZTE Skate - az elsõ benyomások
höhö