2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • matyi0323
    Hali.
    Valaki tudna videót feltölteni amit felvett a telóval?!
    Gondolkozok egy blade-ben vagy egy skate-ben ( mert végülis szinte ugyanaz)

Jó választás amúgy? Persze itt olyanok vannak, akinek van..szóval elfogultság beszél mindenkiből :))))
  • berczely
    Valaki próbálta már Gen2-re felrakni az I.C.S.-et?
    Olvasgattam, volt aki felrakta, de tetű lassú volt + van már hozzá 1-2 update is.
  • Golyo69
    ZTE Tania

• Balumann
    Így viszont valami alkalmazásrendszerező nem ártana, mire megtalálom az alkalmazások között a cuccokat (amit nem rakok ki asztalra).
  • Balumann
    Na sikerült nagynehezen átpartícionálnom. Nemtudom hány nap után végre sikerült megtalálnom a megfelelő leírást meg fájlokat hozzá -.-'
    40MB szabad hely (így mentettem le a romot, ez elég gyorsan lecsökkent 15MB-ra és kevés maradt) helyett 180MB szabad ^^ Végre lesz helyem. :D (az app2sd is működik egyébként, de az sem sokat segít, mert a dalvic-cache az amúgyis a system partíción van...
  • moonster
    Hi!
    Mikortól lehet fizetni PAYPAL-on keresztül a Marketen?
    Ahogy olvasgattam a cikkeket, csak a porhintés megy, semmi konkrét.
    Hátha valaki tud valami tutit.
  • berczely
    Köszi még rákell jövögetnem a dolgokra...
  • Metalmilitiakid
    hosszan nyomva a képernyő asztalon, minialkalmazások, energia ellátás
  • berczely
    Ilyet hogyan tudok a telóra varázsolni?
  • TaRka0107
    Biztos 512-es.
  • berczely
    Sziasztok!

Ma vettem egy ilyen telefont a Telenornál.
    1-2 kérdésem lenne:
    ¤ Hol tudom megnézni hogy ez most az 512mb romos vagy a kisebb? (olvastam valamit h frissítés feloldja) (?)
    ¤ háttérképet hogy tudok normálisan kirakni? mindig bead egy keretet kivág egy darabot a képből az meg bűn pixeles lesz...
  • Balumann
    Próbálkozok vele, de egyelőre nem sok sikerrel. Találtam egy másik leírást itt, meg is csinálok szépen mindent, image mappába belerakom a cuccokat (de a TPT helper is ezt csinálta), md5 ellenőrzés. Indítom újra, nyomom a hangerő+ gombot (próbáltam mindenféleképpen, kombinálva a menü gombbal, bekapcsológombbal), hát nálam szépen elindul ugyanúgy... (menü + volume up -ra biztonságos módban), semmi zöld szöveg, aztán recovery.
    Ott a fórumba 2-en is rákérdeztek, hogy mi van ilyenkor, ott sincs semmi válasz rá. hihetetlen...
  • Balumann
    Nekem megint elfogyott a helyem a telón, úgyhogy új módszerek után "kutatok". Most találtam rá erre a TPT Helper progira. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele, partícionálta már át valaki a rendszerpartíciót?
    Nem tudom kideríteni, hogy most akkor milyen értékeket ajánlott használni, és ez után vissza tudom-e állítani a backupolt romot. (nem találtam hozzá részletes leírást, hogy mit hogyan...).
  • balcsi70
    Sziasztok.Valaki már találkozott ezzel a progival? Pr Tapasztalat?
  • balcsi70
    Köszönöm.Hát igen ,ez nem az amire én gondoltam,végül is ha már egy ilyet kell építeni akkor inkább marad a távirányító.Miután feltettem a kérdést utána gondolkodtam hogy marhaság mert ahhoz kell a kapunyitó érzékelőjéhez is wifi vagy hasonló.
  • moonster
    Talán itt találsz segítséget!
    KATT
  • balcsi70
    Szerintetek létezik olyan progi ami tudna helyettesíteni egy kapunyitó távirányítót? Jó lenne ha lenne.Ha valaki tud ilyet leírja a progi nevét? De így utólag gondolva szerintem a kapunyitó vezérlésnek is wifi-nek kéne lenni.
  • Balumann
    Ment priv.
  • theone91
    Érdekelne valakit egy eladó Blade? T-függő, hivatalos ZTE által kiadott 2.3.5, tökéletes állapotban. Nem adnám el, csak közben új telefonom lett és nem szeretném hogy csak porfogóként szolgáljon szegény.
  • Balumann
    Nekem ma megint csinálnom kellett egy restoret, ráadásul a legújabbat nem is engedte, csak egy korábbit. Valamelyik alkalmazás nagyon nem tetszik neki, csak tudnám, hogy melyik. Azthiszem az smbservert meg forceapp2sd izéket hanyagolom :-/
    Csak kicsit zavaró, hogy semmi hibaüzenetet vagy ilyesmit nem lehet látni, csak ennyi, hogy tölt az android felirat végtelen ideig :@
  • Feraert
    Sziasztok!
    Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet... Láttam már nem egy helyen, hogy tegra-s játékokkal játszottak blade-n, többnyire a Chainfire 3D app segítségével. Beállítottam ahogyan kell, pl. nVidia-ra a Plants vs Zombies game-t is, de semmi sem változott, nem tudtam átverni.. Ha valaki jártas a témában, tud ajánlani egy alternatív app-ot? Köszönöm előre is!
  • lac0215
    http://www.downloadatoz.com/file-extensions/vct-file-extension.html
  • Balumann
    Szerintem ezt a kérdést már az androidos topikban vesd fel, ott több eséllyel tudnak rá válaszolni :|
  • balcsi70
    Ha van elmentve sd kártyára tel. számok valami vct. nevü mappa ,ezt ha felviszem pc re meg tudom nyitni valamilyen progival?
  • Balumann
    A Clockworkmodos recoveryben van backup és restore lehetőség (ehhez mindenképpen kell root + clockworkmod recovery flash ha jólsejtem).
  • balcsi70
    Hát az volt,újra raktam a rendszert, T-Mobilos (már megvolt levolt töltve a gépre). Annyi hogy mivel régebb csináltam egy Névjegyek mentést az megmaradt a memó kártyán de az újabbakról már nem csináltam mentést .A rom mentést mivel kell csinálni? Üdv.
  • Balumann
    ráadásul a memóriakártyáról sem veszik el semmi, adatok is azon vannak, úgyhogy még csak adatvesztés sincs :D
  • Balumann
    Vicces, hogy pont ma írtam ezt (akkor csináltam mentést is), még jó hogy, mert az előbb megint meghalt (android feliratnál leragad indításkor), de vissza tudtam állítani. Pedig csak samba fájlszervert, ftp szervert, 1-2 widgetet meg számológépet tettem rá :| De érdekes, visszaállítás után újratettem és most újraindul rendesen.
    Mindegy, végülis 5 perc alatt újrarakja a lementett romot, és kb. ennyi backupolni is. ^.^
  • moonster
    Ha nem basztatod, nincs semmi baja.
    Macerásabb progi telepítése előtt érdemes utánajárni, h merre-meddig.
  • Balumann
    Uhm, szerintem havonta legalább fogom csinálni mentést a romról, ha ilyen könnyen el tud szálni az egész :|
  • TaRka0107
    Azzigen
    Tedd újra rajta az oprendszert. Ha t-mobile-os vagy és a hivatalos 2.2 van rajta akkor t-mobile oldaláról le tudod tölteni. De ha más szolgáltatónál vagy akkor a másik szolgáltató honlapjáról.
  • balcsi70
    Sziasztok.Fel akartam telepíteni a Battery Calibrator Programot el is kezdte de egy kissé elég sokáig akarta telepíteni (2-3 perc). Leállítottam aztán újra indítottam a telot de most csak odáig jön be hogy Android és futkározik rajta az árnyék és innen nem megy tovább.Szerintetek? Köszi a választ.
  • Metalmilitiakid
    Valaki találkozott már a MonoDroid appal amivel elviekben c# ban lehet androidon programozni ? Érdekelne, hogy mennyire működik illetve, hogy ingyenes-e ?
  • Balumann
    Zseniálisan jól működik mostmár ez a First Strike nevü rom, minden megy ami kell, teli bírtam rakni alkalmazásokkal is a telót, stabil és gyors is az egész. Így már örülök, hogy ezt a telót vettem ^^
    Nem igazán értem, hogy miért nem bírnak rárakni ilyet alapból.
  • Balumann
    Uh... :D
  • theone91
    Szegény így sem egy szép telefon, most meg megcsinálják agrárgiccsre. Utálom az abszurd keresztezéseket. :\
  • Solten
    link

• Balumann
    Jó kérdés... :/
  • Minstrel
    az oké, hogy visszarakom rá, de ha olyan baja van, hogy nem tudom és CM7-es rom-al viszem javíttatni akkor elhajtanak? :)
  • Balumann
    De a telefont mostmár inkább csak MyPhone Explorerrel böngészgetem, nem próbálkozok az USB-tárral :D