2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • desigo
    8 okostelefon és 4 táblagép a ZTE legújabb androidos termékei között
  • KaszaN
    Na, visszatudtam állítani. De nem vágom mit rontottam el. Mellesleg miért kell leformázni az egészet ahoz, hogy feltegye?
    "- format boot
    - format system
    - format data
    - format cache..."
    Egy másik leírásban nem említette, hogy kéne, pedig a cuccok nyilván ezért tűntek el. De azok pótolhatók, a nagyobbik gond az, hogy nem tudott csatlakozni a telenorhoz.(és így a netre sem) Szóval, ötlet?
  • KaszaN
    Feltettem az IceArmor2-t, és törölt róla minden telefonszámot, meg ilyen hasonló fontosabb adatokat, meg a telenorhoz sem tud csatlakozni és a tálca totál halott, nincs rajta semmi és nem lehet rá kitenni semmit. Próbáltam visszaállítani de a recovery menű nem jön be. Ötlet?
  • moonster
    Olyankor inkább a kimenőt tiltják, mert az van hatással a számládra.

Más...
    Használom az IP Webcam nevú alkalmazást.
    Eddig teljesen jó volt, de most randa zöld, villogó képet ad.
    Esetleg valakinek hasonló?

• Klemice
    Újraindítom és tudnak hívni, tehát magával a telefonnal van baj.
  • KaszaN
    A számla valahogy nem ért be nekik és letiltották(lehet), nekem már volt ilyen.
  • Klemice
    Mostanában olyat csinál a telefonom, hogy be van kapcsolva, de engem mégsem tudnak hívni. Mi lehet a gebasz? ginger stir fry van rajta
  • Balumann
    Az nem hiba, még írja is hogyha leválasztod, akkor a kártyára telepített appok nem lesznek elérhetőek. De nálam ráadásul ext2-es paríción voltak inkább, amit nem is választ le olyankor, tehát nem is volt olyan.
    Tegnap végülis töröltem az ext2-es partíciót, újraraktam, vissza az alkalmazásokat, azóta egyszerűen elindul az egész, működik egy kicsit, fagyogat, aztán újraindul (volt amikor kiírta, hogy a rendszer nem válaszol). Most kísérletezek, letöröltem a launcherprot meg néhány widgetet, próbálom letörölni az Avastot is (nem egyszerű feladat -.-' ).
  • Metalmilitiakid
    T mobile 2.2 vel elvagyok :D
  • KaszaN
    Nekem gyári is csinált olyat, hogy leválasztottam gépről, és minden alkalmazásom eltűnt amit telepítettem, csak az ikonja volt kint, hogy én azt oda kitettem, de mindenre azt írta nincs telepítve. Aztán asszem lválasztottam a memó karit meg vissza és jó lett.
    (Rendes ROM-ot még mindíg nem találtam, várom az ajánlgatásokat :D)
  • Inquisitor
    2566-ra valaki esetleg tippet nem tudna adni, aki sokszor csinált már rootolást és rom cserét?
    Ugyan itt kérdezném, hogy más telefonhoz láttam olyan lehetőséget, miszerint NEM cseréltek ROM-ot rajta, hanem szépen rátettek egy vagy több ROM-ot SD kártyára és állandóra rootolás segítségével boot menüből választható volt melyik ROM induljon el. Én az eddig nézett Blade oldalakon nem láttam ilyenre utalást sem, de hátha létezik megoldás ilyenre?
  • Balumann
    Komolyan mondom, ahányszor dícsérek valamit mindig történik valami. Tegnap este a Ice Armor II újraindítás után meghülyült, így minden alkalamzásom "eltűnt", vagyis a helyet foglalták, az alkalmazás kezelőben ilyen com.... akármi néven ott is voltak, de semmi, az alap launcher jött be (amúgy launcherpro -t használok). Valamiért a first strike rom is állandóan elszállt (az el sem indult), nagy a gyanúm hoyg az app2sd (ext2es partíciós) öli meg, vagy nekem is óvatosabban kell telepítgetni az appokat, mert teli raktam mindennel.
    Amúgy azóta használtam amióta megjelent, én nem vettem észre, hogy gyorsabban merült volna, 2 naponta töltöm általában (bár én viszonylag keveset nyomkodom azért egyhuzamban). A GPS + Navigon az ami le tudja kapni az aksit.
    Ezt a tegnap esti problémát leszámítva eddig nekem nagyon jól ment, a gyárinál, illetve a First strike nevű romnál ezerszer jobb, gyors és szép animációk vannak benne, működik minden ahogy kell.
  • Inquisitor
    Passz, ott azt tippelték, hogy nem merítette le rendesen az aksit, ráadásul a leírásban ha jól értem direkt többszöri lemerítés van írva. Viszont azt is felvetetették hátha beragadt valamilyen alkalmazás, ami szívja az aku vérét.
  • TaRka0107
    Nekem is nagyon merül!
  • KaszaN
    Azt írják allul, hogy ez gyorsan meríti az aksit. Ez igaz, vagy csak nem merítette le teljesen az aksit ROM telepítés után?
  • Inquisitor
    Ja, de írtam a telefonon NEM Vodás rendszer van :)
    Előző tulaj hagyta így. Csak gondoltam úgy is gyalulni kell mindent, akkor már egy frissebb rendszer nem ártana közben.
  • KaszaN
    Azt az állat, ez amit le ír mind benne van? Odabax. És ez megbízható?
  • KaszaN
    Vodás rendszerek elég gázak én úgy vettem észre, a telenoros még viszonylag jó, nekem az van, barátnőmnek vodás, hát...az valami borzalom.
  • Inquisitor
    Van előttem egy ismeretlen múltú Blade. Próbáltam az Ice Armore II Rebornt feltenni a leírás alapján, de nem történt semmi hiba csak a terminál első parancsát se hajtja végre. nincs valami tipp mit csináltam rosszul? Egyébként Vodás G2 készülék, és valamiféle 2.2-es ZDroid van rajta lecsupaszítva.
  • Balumann
    Az Ice Armor II Reborn -t tedd fel.
  • Gubberx
    ZTE Mimosa
  • KaszaN
    Hali
    Ti melyik ROMot javasoljátok? (amelyik gyors és stabil)
    Innen például a stable mod vagy a Nightly Builds jobb?
    És ez a módszer jó?
  • moonster
    Ebből sztem lehet profitálni.

• berczely
    Nem rég vettem a telefonom és ma reggel azt veszem észre, hogy a front alatt por van! Majdnem szívrohamot kaptam! Hogy lehetne azt kitisztítani?
  • moonster
  • berczely
    Ezer köszönet ez már tökéletesen működik! :)
  • moonster
    Próbáld ezt:
    REGPON wifi KeepAlive

hátha műxik
  • RAZOR27
    hm, gondolom nemcsak nekem használhatatlan a skype rajta :D
  • berczely
    Haszontalan program, de azért köszi! :)
  • HiPPoNaX
    Nem jatszom rajta es nem hasznalom fotozasra/videozasra. Minden masra viszont igen, abszolut elegedett vagyok vele annyi penzert, amennyibe kerult. Szerintem most se fontolnam meg dragabb alternativa vasarlasat. Skate mar csak azert se jonne szoba nalam, mert egyszeruen fizikalisan tul nagy a kutyu, szamomra nem kenyelmes fogni.
  • moonster
    Blade Wifi Fix - Market
  • Balumann
    Gyári rommal nem. Van egy App2SD nevü program, azzal viszonylag gyorsan át lehet pakolgatni az alkalmazásokat, amik engedik magukat sd-re tenni (nem mindegyik engedi), de ez is csak 2.2 -es vagy afölötti Androiddal működik (bár ha most vetted, akkor valószínűleg 2.2-es van rajta neked is).
  • Fehercsoki
    Van egy eladó Bladem, teljesen karcmentes, hibátlan állapot, több mint 1 év gari, minden gyári tartozék. Irányár: 25k Ha valakit érdekel PÜ.
  • berczely
    Újabb kérdésem:
    Be lehet valahol/valahogy állítani, hogy az alkalmazásokat amiket a Market-ről szedek le SD kártyára mentse és ne arra a kevés belső memóriára?
  • berczely
    Van valami megoldás az ellen, hogyha elsötétül a kép azaz lezár a teló és feloldom akkor jön vissza a wifi szóval amíg le van zárva elmegy a wifi! Ez baromi idegesítő! Nekem folyamatos wifi kapcsolat kéne rá nem ilyen h ki be kapcsol.... valami ötlet?
  • Gubberx
    1-2-3 nap attól függően hogy mennyire nyúzod.
  • matyi0323
    Köszi, akkor szerintem skate lesz.

Az aksija átlagban meddig bírja?
  • TaRka0107
    Most már rászánnék többet a skate-re, kicsit idegesít hogy nincs rajta vaku, de egyébként jó telefon. Az árát nagyon megéri, és kezdő telefonnak a legjobb.
  • matyi0323
    videótól akkor ne, de a többi android cucc jó rajta? vagy úgy maga a készülék?
    Most is ezt vennétek x hónap használat után vagy még szánnátok egy másik telóra pár ezret? :)
  • TaRka0107
    Skate-et vegyél. Sokat ne várj a videófelvételtől. Skate-et vegyél, azon legalább van ledvaku!