2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#2504 Visszaállítható az eredeti, úgyhogy szerintem nem. Viszont backupot csinálj a régiről és az újról is (és gépre is mentsd le), mert nekem másodjára is újra kellett tennem a dolgokat. Ráköttöttem tegnap rokonom gépére USB-n, rányomtam hogy USB-tár bekapcsolása, utána meghalt az egész, újraindításra sem volt hajlandó elindulni. Aztán particionáltam az SD kártyát és elveszett a backupom is. xD (remélem ha kell akkor majd tudnak küldeni eredetit).
Tegnap viszont újraraktam a First Strike-ot, teli is raktam mindennel, most viszont nagyon jól működik. -
#2503 Ha felteszek egy ilyen CM7 rom-ot akkor a garanciának szevasz? -
#2502 Megoldottam, sikerült fölraknom a First Strike-t, még tesztelem de jónak tűnik :-) Végre van helyem is. -
#2501 Nem jön össze :(
z4root -al megcsináltam a rootolást (ezzel elvileg nincs gond)
Rom Manager Premium -al próbáltam mostmár a clockworkmod -ot, először ezt modaco-bladeset, aztán a ClockworkMod 5.0.2.0 -t is leszedtem vele és beraktam.
Van ilyen opció is, hogy Reboot Into recovery, amíg nem mentem ráá a flash -ra, egyszer bejött a recovery menü, amióta megcsináltam azóta a zöld robot logonál nem megy tovább, akármeddig várok. :(
"Volume -" + bekapcsgombal is próbáltam, ugyanaz. -
#2500 -volume-t kell nyomvatartani. Amúgy z4root-ot felrakod, aztán marketből letöltöd a rom managert, azzal felrakod a recovery-t és jó is. -
#2499 Köszi a tanácsot. Próbálkozok vele, egyelőre ott akadtam el, hogy sehogysem jön be a recovery, miután fölraktam ezt a "recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img" -t, 2-3 féle képpen is próbáltam, illetve a Recovery Managerrel is beállítottam másik verziót, de sehogysem. Akár a ROM Managerben megyek rá, hogy recoverybe indítsa, akár a bekapcsgomb + volume- -t tartom, csak a zöld android logo marad (aksi kivételig). :-(
De ennyi különböző leírást még életembe nem láttam, pedig Linux terén már vannak hasonló tapasztalataim :D -
#2498 First Strike-ot tedd fel. -
#2497 Nos, én is vettem egy ZTE Blade-t, hozzá egy 16 gigás (class6)-os microSD kártyát. Olvasgattam prohardveren meg több helyen, írták hogy érdemes hozzá másik romot feltenni. (gen2-es, kártyafüggetlen az enyém). Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban, milyet használtok?
CM7 The Godfather romot néztem, de nem valami bíztató némelyik hozzászólás alapján. :-S -
Swifter90 #2496 és neked dsp manager van a romodba mert az enyémbe van nem tudom hogy az e a ludas e vagy sem -
Gascan #2495 ez energiaspórolás szempontjából van igy .. -
#2494 Igazából ez a ketyere nem zenehallgatásra való így nem is adtak rá sokat. Nekem az ingyenes winamp van lent. Egy Senheiser 6k s fülessel elég élvezhető és még max hangerőn sem kell hallgatnom, mert hallójáratos füles. -
Swifter90 #2493 és zene hallgatásra bladen ki mit használ akár mp3 lejátszó vagy equalizer érdekelnének a vélemények mert én akárhogy feszülök nem tudok egyszerre hangos és szép hangzást kihozni a ketyeréből pedig a fülesem egy koss porta pro füles és annak bírnia kéne de ha tolom fel az mp3 lejátszó equijében a hangot akkor elkezd torzítani ha mélyet is akarok -
Swifter90 #2492 hát akkor szívok tovább thx:) -
#2491 Tudtommal semmilyen, én ha felcsatolok egy wifi-re nem szokott szakadni ha bejön a billzár, legalábbis ilyen facebook app, market, opera mobile, ilyeneknél nem. Azt nem figyeltem, hogy csak maga a wifi van akkor szakad-e, de sztem akkor sem szokott. -
Swifter90 #2490 Sziasztok milyen program vagy trükk lenne alkalmas arra hogy kikapcsolt kijelzőnél ne veszítse el a telcsi a wifi jelet??? előre is köszi a segítséget -
immposible #2489 Lenne egy eladó februári bladem,gyári 2.2-vel,ha érdekel vkit írjon pü-t! -
#2488 Akkor 2.1-es droidod van csak.
APNDroid progit szedd le, ingyenes és használd azt. -
ronaldo86 #2487 nekem mondjuk itt az energiagazdálkodás widgetnél csak wifi,bluetooth,GPS,sync és fényerő van..:? -
Energiagazdálkodás widget, 4. gomb.
(wifi, bluetooth, GPS, mobilnet, sync, fényerő) -
Gascan #2485 egyel visszább... se az első se a második ne legyen kipipálva, meg javaslom az utolsó se legyen -
ronaldo86 #2484 nem ott h mobilhálózatok/csak 2G hálózatok használatát ki kell pipálni? -
Gascan #2483 hálózati beállitásoknál valahol.. le kell tiltani hogy ne 3g-n keresztül használja a netet, azért vesz le pénzt -
ronaldo86 #2482 és azt hol kell? -
#2481 Kapcsold ki a 3g-t. -
ronaldo86 #2480 hali..nekem kártyafüggetlen san francisco-m van és ha wifizek,miután befejeztem,pár perc múlva levesz egy kis pénzt a kártyámról:(..ez mitől lehet,hiszen a wifi ingyenes..tud vki segíteni? előre is köszi :) -
#2479 T-mobile oldalán, de így hogy függetlenítetted nem tudom, hogy jó-e. Várj még több emberre, hogy írjanak, de szerintem nem lehet rárakni. -
Gascan #2478 2.2es hivatalos frissités? :)
olyat hol lehet beszerezni? -
#2477 Szerintem nem, de próbáld meg újra rakni a 2.2-es hivatalos frissítést, habár így unlockolva nem tudom, hogy lehet-e. -
Gascan #2476 most épp külföldön vagyok és ezért unlockolni kellett a telefont hogy a helyi sim kártya is működjön, szóval a garanciát elbuktam..
akkor nem szoftveres hiba lehet? -
#2475 Garanciába vidd vissza. Úgy tudom ez sok készüléknél volt, vagy van. -
Gascan #2474 még talán annyit hozzátennék hogy csak akkor recseg ha teljesen fel van hangositva, de korábban igy is jól működött és teljesen tiszta hang volt -
Gascan #2473 sziasztok... kb 3-4 hónapos a telefonom, ZTE Blade... és úgy veszem észre mintha recsegne telefonálás közben a hangszóró. Vigyáztok a telefonra, szóval sérülés miatt kizárnám, hogy elromlott volna.
Másnak van hasonló gondja vagy hallott róla valamit?
-
#2472 Valakinek van 10-ese és nem lassult be tőle. Azt hiszem itt írta ebben a topikba. -
szobipeet #2471 PHn most azt írták, hogy class10es kártyát nem érdemes bele venni, mert a sok apró fálj kezelésénél nagyon belassul, lassabb lesz mint cl6, így cl6ot ajánlottak mivel ott nem áll fenn ez a veszély. -
#2470 Class10-est vegyél ha megteheted, sokkal gyorsabb. Az hogy mennyi különbség van clas4 és class6 között azt nem tudom, de szerintem google kidobja. -
szobipeet #2469 class4-es és 6-os memkari között jelentős sebességkülönbség fedezhető fel, vagy teljesen mind1? És class10essel sokkal gyorsabban hasítana a teló? -
#2468 A probléma megoldva. Be kell tárcsázni a *983*0# és aktiválni a sensort. Pofon egyszerű. :) -
#2467 A lejátszótól függ. Az mkv-t is letolja, csak dobálja a frame-eket, mint atom. Sima sorozatos avi-t gond nélkül lejátszik, felirattal a Rockplayer. -
#2466 Egy gondba futottam a több napos nyüstölés ütán... A hivatalos ZTE Gingerbread ROM-mal nem működik a proximity sensor, azaz a hívások közben nem kapcsol ki/be illetve vissza a kijelző. Gombnyomásra visszatér az egész, de így az arcunkkal meg tudjuk nyomni a kijelzőt hívásbonyolítás közben. -
szobipeet #2465 Sziasztok!
Filmet milyen formátumban tud lejártszani a teló?