ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Tudtok mondani nekem pár jó játékot amit használtok?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

KaszaN
Hát, egy nem egyszerû dolog x.X Sztem ha egyedül neki állok max papírnehezéket csinálok a telóból. : |

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Köszöntem,utána olvasgattam.Mennyi idõ alatt lehet megcsinálni egy ilyen mutatványt?(mondjuk ha le vannak töltve hozzá a cuccok)?
TaRka0107
Itt nézelõdj!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Okés én csak attól tartottam hogy ha Gen 1 lesz akkor már ne is csináljak semmit! 😊 Fölraktam a progit "you have a Gen2" <#eljen> Van valami magyar oldal vagyis ahol magyarul írja le lépésrõl lépésre hogy mit kell csinálni?<#worship>
TaRka0107
Ez így van, ez csak megmutatja, hogy milyen a telefonod. Gen2 vagy Gen1. Ezt írtam elõbb. Nem igaz. Én is tettem már rá százfajta romot, semmi baja nincs.

Találtam egy magyar leírást ott meg azt írja hogy "Ez a program csak annyit tesz, h megmondja a telefonról (többek között) azt, hogy a készülék hanyadik generációs. Ha nem elsõ, akkor tovább nem is érdemes foglalkozni. (A második és többi generációs készülék -állítólag- gyárilag meg van piszkálva, és baromira nem szeresse, ha megpróbálják rootolni)". Akkor ez nem igaz? Esetleg belinkeljem az oldalt?
TaRka0107
Igen.

Okés köszi.És végül Gen2-es kell hogy legyen csak akkor jó?
TaRka0107
Ezzel tudod megnézni, hogy Gen2-es-e a telefonod.

Ez engem is érdekelne. Igaz az englis tudás az 0-1 között mozog. 😊 Mit jelent az hogy "a keszuleked GEN2-es legyen!" <#worship>
Klemice
Nemtom remélem nem kerül rá sor, mivel semmiféle backup-ot nem csináltam, de végülis annyi t-comos zte tulaj van itthon, ha szükségem lenne rá, biztos tudna adni valaki 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Solten
<#fejvakaras> Szerintem ha visszaflasheled a gyari recoveryt es ROM-ot, nem kothetnek bele... Kivetelek lehetnek mert Abszurdisztan.

Saor Alba

Klemice
és vissza lehet rootolni a telefont? mert úgy hallottam ha rootolt akkor ugrik a gari teljesen, neki meg az lenne a lényeg, hogy bármikor gariztathatóvá váljon a készülék

én azért nem csináltam semmilyen backupot, mert root kellett volna hozzá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Solten
Kozben toroltek, itt az ujabb verzio: link

Batrabbak kiprobalhatjak a Libra ROM-bol fabrikalt 2.3.5-ot: link.

Talan ez a megoldas tisztabb es egyszerubb; Probald ki ez az appot: link. A telefont rootolni kell telepites elott a postban ott a link (UniversalAndroot v1.6.1).

Telepitsd vele a clockwork recoveryt (a keszuleked GEN2-es legyen!): link (Masold ra az SD-re a kivant GEN2-es ROM-ot, es ugye a letoltott clockwork recoveryt).

Ha minden oke, a bekapcs es a hangero le gombok egyuttes nyomvatartasaval belepsz a recoverybe, torolgess mindent (wipe data/cache/stb), es telepitsd az SD-n levo ROM-ot.

Saor Alba

KaszaN
Ez hibás, a ROM-nak a linkje nem jó.
Amúgy nincs olyan leírás ami úgy mutatja, hogy 1. lépés, leírja, utána leírja, hogy azt amit csinálni kell azt hogyan kell, majd 2. lépéssel ugyanez?

TaRka0107
Adnak hozzá. De csinálsz úgy is ext particíót az sd-re, vagyis a telefonra, de azt az sd-bõl nyeri, és oda teszi a feltelepített dolgokat. Nem fog megtelni nyugi. Fülhallgató az alapból fos. Senheisert kell venni, azzal jó volt nekem, csak a tesómé és nála van mindig, szóval nem használhatom.

Firerock
Illetve azt írják hogy baj van azzal hogy kevés a beépített memóriája így pár játék után megtelik!
Ez miért baj?Adnak hozzá két gigás kártyát nem?

Firerock
kicsit off,azt írják hogy nagyon rossz az alap fülgallgató.
Milyet ajánlanátok? Egyáltalán nem értek hozzá

KaszaN
Én meg mondtam, hogy nem értem.

Klemice
elõtted linkeltem be

KaszaN
Eléggé megéri moddolni úgy nézem, fõleg ha vissza lehet álítani. De nincs valami egyszerûbb leírás totál hülyéknek? Amiket lentebb találtam nekem kínai, anno a psp-men való rendszert is úgy sikerült frissítenem, hogy msn-en mondták nekem a lépéseket és minden lépésnél visszakellett kérdeztem "az mi, azt hogy, merre van" :S

Klemice

Firerock
oké köszi!

TaRka0107
Clockwork recovery-t kell feltenned, ahol tudod formatálni a telefont, plusz ahonnan tudod telepíteni az új romot. Ott tudsz csinálni backup-ot is. Van rá lehetõség hogy elrontod a telefont, de nem sok iylet hallottam. Tudsz magyarul, elolvasod az utasítást akkor nem lesz gond. Ha vissza kell vinned garanciába, akkor ugyanúgy clockwork recovery-ben felraksz egy adott rar fájlt, aztán t-mobile honlapjáról pedig felrakod a 2.2 hivatalos romot, és el is fogadják.

Firerock
köszönöm,én most tervezem megvenni,azt írják hogy sima rommal eléggé lassú,meg akad,viszont az újakkal fantasztikus.
Arra lennék még kíváncsi hogy valakinek van a saját tapasztalata garanciával,nem legális rom visszaállításával.
Mi a menete az új szoftver felrakásának? Van rá esély hogy végleg elromlik a telefon?Van rá olyan program ami autómata backupot csinál elõtte?
Üdv.

Klemice
Nekem stir fry 2.3.4 van rajta, amivel alapból jött a 2.1es tmobile rom az egy foshalmaz volt még a 2.2es tmobile romhoz képest is, de ez a mostani teljesen stabil. Elvileg visszaállítható a gyári rom.

TaRka0107
Sokkal gyorsabb, tovább bírja az akksi, jobban futnak a játékok.
Vissza lehet állítani, igen. Habár én használtan vettem. Alapból félévesen. Addig nem volt baja a srácnak vele. 2 napra rá neki nyomtam egy billiárdasztalnak miközben a zsebemben volt. Betört a kijelzõ. Ilyenkor alapból elveszik a garancia. Vettem rá egy san franciscosat de nem estem kétségbe. Ár/érték arányban ez a legjobb telefon.

Firerock
Itt van valaki aki nem új nem hivatalos rommal használja a telefont?
Mik az elõnyei az új romnak?
100%-os biztonsággal visszaállítható garanciális szerviznél?

Valami fordítóprogramra gondoltam. Egy HTC telónál láttam ilyet,csak hogy van e külön ilyen szoftver?
Sziasztok.Valaki tud olyan programot,hogy ha üzenetet akarnék írni akkor rábeszélek és a teló meg beírja amit mondtam? Üdv.
Firerock
Meggyõztetek,valszeg ezt veszem!
Köszi srácok!

TaRka0107
Nem lehet, de mostani új fõzött romokkal akár 3napig is bírja használattal együtt.

KaszaN
Nekem amikor meglátták a telefont erlõkérdés az volt, hogy "ez milyen telefon?o.O" Mondom ZTE Blade, amire mondja "az Iphone jobb, miért nem azt vettél akkor már?" amire már kissé felháborodva közöltem "Hogy miért nem veszek? Mert nincs rá pénzem Bazd+!" 😄 Ez a telefon ennyi pénzért valami iszonyatosan megéri, egyetlen gondom vele, hogy az aksija baromi gyenge, nekem 1 napig bírja, ha netezgetek akkor meg csak órákig. >Lehet hozzá nagyobb aksit venni?<

Klemice
Jó én jogra járok, nálunk az ájfón a "menõ" 😄

TaRka0107
Vagy nem, mert eléggé elterjedt már. Osztályomban 2 embernek van ZTE-je, egyik én vagyok 😄DDDD

Klemice
Ahogy érzed, maximálisan elég a ZTE, max megkérdezik hogy ez milyen telefon???

Firerock
Megéri az erõsebb hardver azt a jobbesetben +20ezret?

TaRka0107
Inkább Defy, ha nem sajnálod rá a pénzt.

Büdös Bohóc
Ace egy fos ehhez képest, a Defyon talán érdemes elgondolkodni (erõsebb hardware, stb). Elsõ helyre azt tenném, másodiknak a ZTE-t.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Klemice
vékonyabb mint a defy

Firerock
Sziasztok srácok!
Tudtok nekem pozitív és negatív dolgokat mondani a telefonról?
Gondolkodom hogy ezt vegyem vagy még várjak és gyûjtögessek Galaxy Ace-re vagy Motorola Defy-ra!?
Köszi

Sziasztok.
Ma reggel azt vettem észre, hogy a média hangerõ elnémult a telefonon. Minden más csengõhang jó, az nem. Hiába nyomkodom a felfele gombot telefon szélén, hiába húzom fel (az amúgy nullán álló nyílat) a média hangerõnél a hang menüben, visszaáll és marad 0-án és így nem szól semmi hang. A szituáció ugyanaz fülessel és simán hangszórónál is.
TaRka0107
ES Task Manager, vagy Advanced Task Killer

KaszaN
Már találtam, aksit is kíméli kicsit, szal fasza. 😄

KaszaN
Meiket javaslod? Mert sokat találtam.

TaRka0107
Ami nekem van rom, azzal például vissza gomb hosszan nyomásával bezárja az alkalmazást. Tölts valami task killert.

KaszaN
Nem tettem rá sokmindent, watchdog, droidstats,NFS Shift, Imo, Nimbuzz, csak ezeket tettem fel. Am az miért van, hogy amibõl kilépek progi, az nem áll le, csak feladat kezerlõvel tudom kilõni?

TaRka0107
Nem nagyon van, esetleg tedd újra a hivatalos romot, mondom, de attól nem lesz gyorsabb, bár mondjuk ha már belassítottad nagyon sok program miatt, akkor lehet.

KaszaN
Garancia vesztés nélkül van valami gyorsítási tipp? Nem mintha panaszom lenne a telefon sebességére, csak a sebességbõl sosem elég. 😄