ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz én végül nem terminálból tettem fel a Clockwork-öt, hanem PC-rõl és Fastbootot használtam, csak annak nem lelem a leírását.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ingyen postával 1 tok + 1 fólia 2000Ft.
http://www.ebay.com/itm/SiKai-Silicone-Cover-case-for-ZTE-V880-Blade-screen-protector-/290614600286?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item43a9fae25e#shId
Ill. Hallottatok már olyan kijelzõ védõ fóliáról ami nem tükrözõdik és ujjlenyomat álló is?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ez meg a Blade II WP7 (Tango) reinkarnációja.
1GHz MSMS7227A proci (Armv7), 1GB ram, 200MB flash, SD, Android 4.x, NFC!, 5Mpixeles AF kamera, VGA elõlapi kamera
Teló: 2.3.7 android, CyanogenMod 7.1
Elõször belefutottam én is a merülési problémáma, levettem 100%-on a töltõrõl és reggel már nem ébresztett, rátöltöttem 30% -ot és fél órát sem bírt ki. Utána feltöltöttem 100%-ra, és kilõttem jópár dolgot (facebook, aksifigyelõ widget folyamata, stb), aztán megjavult. Dehogy mitõl nem tudom, mert újraindítottam, ugyanúgy elindultak ezek, sõt azóta felraktam még 2-3 dolgot amik szintén futnak, és tegnap este vettem le 100%-ról, és most 60% -ig ment le, úgy hogy ma zenét is hallgattam róla, és suliban is használtam jópárszor.
Most gyakorlatilag egy problémám van, hogy kb. 5 perc mire így megtalálja az alkalmazásokat a kártyáról is (és nagyon nem is szabad addig ügyködni, mert fagyogat, rosszabb esetben újrabootol). Viszont ezt leszámítva nagyon jól megy most.
Csak az az egy dolog zavar, hogy egyszerûen nem tudom, hogy ez a rengeteg probléma miért jelentkezett, és hogy fog-e. Mindenesetre most ezt is lementettem, úgyhogy remélhetõleg vissza tudom állítani, ha kell <#pardon1>#pardon1>
A ZTE nem csinál szép telefonokat, de legalább egy picit egyedi formaterveket applikál, pont emiatt nem volt kínai-utánzat íze egy ZTE-nek sem... Erre belefingik a saját mobilpalettájába ezzel keleti-kopival.
"- format boot
- format system
- format data
- format cache..."
Egy másik leírásban nem említette, hogy kéne, pedig a cuccok nyilván ezért tûntek el. De azok pótolhatók, a nagyobbik gond az, hogy nem tudott csatlakozni a telenorhoz.(és így a netre sem) Szóval, ötlet?
Más...
Használom az IP Webcam nevú alkalmazást.
Eddig teljesen jó volt, de most randa zöld, villogó képet ad.
Esetleg valakinek hasonló?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tegnap végülis töröltem az ext2-es partíciót, újraraktam, vissza az alkalmazásokat, azóta egyszerûen elindul az egész, mûködik egy kicsit, fagyogat, aztán újraindul (volt amikor kiírta, hogy a rendszer nem válaszol). Most kísérletezek, letöröltem a launcherprot meg néhány widgetet, próbálom letörölni az Avastot is (nem egyszerû feladat -.-' ).
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Rendes ROM-ot még mindíg nem találtam, várom az ajánlgatásokat :D)
Ugyan itt kérdezném, hogy más telefonhoz láttam olyan lehetõséget, miszerint NEM cseréltek ROM-ot rajta, hanem szépen rátettek egy vagy több ROM-ot SD kártyára és állandóra rootolás segítségével boot menübõl választható volt melyik ROM induljon el. Én az eddig nézett Blade oldalakon nem láttam ilyenre utalást sem, de hátha létezik megoldás ilyenre?
Amúgy azóta használtam amióta megjelent, én nem vettem észre, hogy gyorsabban merült volna, 2 naponta töltöm általában (bár én viszonylag keveset nyomkodom azért egyhuzamban). A GPS + Navigon az ami le tudja kapni az aksit.
Ezt a tegnap esti problémát leszámítva eddig nekem nagyon jól ment, a gyárinál, illetve a First strike nevû romnál ezerszer jobb, gyors és szép animációk vannak benne, mûködik minden ahogy kell.
Elõzõ tulaj hagyta így. Csak gondoltam úgy is gyalulni kell mindent, akkor már egy frissebb rendszer nem ártana közben.