ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont dobnék én is egy kérdést. Be tudok valahogy állítani sms hangnak valami mást mint az alaphangok, mert eddig nem találtam erre megoldást.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Aki az elmúlt napokban vett ilyen telefont, tapasztalta a pixelhibákat?
Az, hogy 256 mb-tal kevesebb memória van benne, mint a SF-ba, tapasztalhatóan lassítja a rendszert? Játékok futnak ugyanúgy?
Swap partíció mennyivel segít?
2.2-es fõzött ROM-mal tényleg sokkal gyorsabb?
Bazinga!
Bazinga!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Akkor az swap, virtuális memória lesz? És miért pont a 2.? linuxon általában nem normál fájlrendszer szokott swap lenni hanem egy swap nevû fájlrendszer. itt nem?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Függetlenítõ kód itt
Javaslom rá a Hungarian HedgeHog ROM-ot, nekem remekül mûködik.
van benne jól mûködõ A2SD (a memóriakártya második primary partíciója ext2-es legyen ezt tolja a memóriához, ami elég kicsike alapból)
Magyar verzió VS orange
fele ram, és TFT kijelzõ amoled helyett.
a wifi jelet hajlamos elveszíteni olykor... ez van sajna
telepítettem rá rengeteg dogot, így kicsit belassult, de azért használható. majd kipucolom
androidra jellemzõen jót tesz neki 1-2 restart olykor.(hetente pl)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ez az egyetlen dolog, ami visszatart a vételtõl.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
>:C
@45
Van rá iGO, csak nem hivatalos. Nekem olyan 15-20 másodperc alatt megtalálta a mûholdat.
Amúgy menny idõ alatt talál jelet?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Gyorsasagrol: sok minden fugg a rom-tol is, a gyarik szvsz hokik, nincs bennuk bekapcsolva a hardveres rasegites az user interface-re. Fozott romok hasznalata ezert is ajanlott, megtaltosodik toluk a keszulek, minden gyors, akadas-mentes lesz.
Saor Alba
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Holnap visszaviszem, kérek másikat, ami nem pixel hibás.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
többen említettek pixelhibát és kijelzõ elszínezõdést
szerencsére én egyiket sem tapasztalom a T-mobiloson de ha baja lett volna akkor azonnal vittem volna vissza és vagy csere vagy visszakérem az árát
Optimus is egész korrekt,X8 nekem nem bejövõs...
SE x8-at meg lg optimus gt540-et vehetnék hasonló árban az elõfizumhoz most, de azok ugye kisebb, és nem kapacitív kijelzõsek
rohadt nagy dilemma. adjatok tanácsot!
György
Az illesztések hibátlanok,egyáltalán nem recseg ropog.
Semmivel sem gyengébb minõségû a burkolat mint egy kétszer drágább Nokia vagy Samsung telefon.
Melyik szoftverrel lassú?
Csak mert nekem hibátlanul fut facebook,msn,twitter,trillian,gmailes és céges email,iGO,Opera,angry bird,online poker és további nem kevés app...
43 kicsit drága, bár az xxlgsm sose volt olcsó..
Barátnõmnek venném karácsonyra, csak õ nem T-s.
Na, ebben nem tudok segíteni. MoDaCo fórumban ha bedobod a kérdést, biztosan segít valaki.
@24 1-2 GSM üzletben lehet már kapni itthon is, de 45 körül. De mivel az androidos teló függetlenítése nem nagy mûvészet, inkább érdemes a T-nél venni. Mondjuk akkor meg a gari ugrik.
Az enyém majdnem 3 hetes, és nincs rajta 1 karcolás sem, pedig zsebben hordom, és már el is dobtam egyszer.
#21 De sajnos pocsék a füles, a T-Mobile nem agybadugóst ad. Sima egyszerû kis fülest.
Navigációhoz még annyit, hogy asszem legális Garmin/iGO nincs a készülékre.
Marketrõl le lehet rántani 1-2 navi programot, de egyik sem túl jó.
Alapból Google maps van, nekem olyan 20 méteres pontossággal lõtte be a mûhold a helyzetemet.
Néztem a mobilarena-s tesztet, ott ugye "pocsék hangzású füles"-rõl van szó. Nem túl biztató... Azért gondoltam megkérdezem itt is.
De mondjuk igazából hallani kéne, nem vagyok annyira vájt fülû, lehet ami másnak gyenge azzal én még megelégszem. <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem most custom 2.1-es ROM van rajta (BladeVillain), sokkal gyorsabb tõle a teló, bár alapból sem lassú azért. Mondjuk a T-nél a hardveres gyorsítást kilõtték hivatalból, úgyhogy komolyabb 3D-s játékkal nem érdemes próbálkozni a gyári ROM-al.
Januárban jön rá a Froyo.
@13
Marketen elõfordul néha, hogy csak kicsit késõbb telepíti a letöltött programot.
@15
MP3-at ne erõltesd a hangszórón. Sõt, fülessel sem valami erõs az alap médialejátszó. Szedd le a PowerAmp-et Marketrõl.
Esetleg akinek már van és próbálta. MP3 kihangosítva milyen rajta? Mert én sokszor odateszem magam mellé a telefont, aztán szól rajta a zene amíg éppen csinálok valamit. Mostani telefonom egész jól szól így, de az mondjuk "Walkman-mobil" úgyhogy erre ott gondolom rámentek valamennyire. De ha ez is elfogadható, akkor lehet elgondolkodnék a cserén.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.