2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Solten
    Feltelepited ezt: link, bekonfiguralod az adatforgalom ikont a widgetnel es gombnyomasra van/nincs net. Power widget a masik hasonlo app, az ingyenes.
  • Máté94
    Hát amikor kiadják.
  • szitya01
    Sziasztok!
    Már nincs kiírva a t-mobile-nál hogy készlethiány. Vennék egyet, de tudja vki, hogy a 2.2-es androiddal adják már ki?
  • Máté94
    VIP az minek van? :D
  • Büdös Bohóc
    Progit
  • Büdös Bohóc
    Nálam kezd kicsit lassulni a telefon úgy érzem. Pedig nem installáltal szarrá. Pár profit leszedtem már, de semmi extra. Lehet mégis kell gyorsan a rom frissites.
  • Csibusz
    Hosszan rátapintasz és utána belehúzod a kis kukába alul:)
  • Metalmilitiakid
    rányomsz nyomva tartod majd a menü helyén megjelenik egy kuka belehúzod
  • Klemice
    desktopról vagy miről hogy törlök ikonokat? :S
  • heady
    érdemes még leszedni -ha nem szeretsz menükben turkálni- a widgetsoid-ot. Rengeteg kapcsolót, állapotjelzőt kitehetsz vele a képernyőre, teljesen testreszabhatod, nagyon jó.
    Shazam is jó, ha valamilyen zenét fel akarsz ismerni.
    easytube-al faszán megy a videóletöltés youtube-ról, és az alap videólejátszó tökéletesen viszi őket.
    Sleep-as-an-droid: olyasmi, mint iphone-ra a sleep cyrcle.
  • heady
    alchemy, jewels :D, tank hero, winds of steel demo, air control (alpha5-ön nálam kifagy).
    ROM letöltő: Rom gripper, emulátor: Tiger GBC (nálam még nem hibázott, igaz, nem sok játékot próbáltam még vele)
  • Klemice
    progikat meg játékokat mondjatok már rá, túl fáradt vagoyk hogy keresgéljek
    angry birds-el tolom most :D
  • heady
    Nálam eddig akadás nélkül megy egy gameboy emu. Rayman-t tolom vele :)
  • Csibusz
    Egy szóval sem mondtam, hogy nem az xP De péel a nokián futott akadás nélkül a Gameboy emulator xD
    Bár a symbian egy kalap köhöm... Szóval soha többet Nokia..
    Ez a teló sokkal jobb nála, de nem is kell magyarázni, mert mindenki látja.
  • Klemice
    p1 után fosom össze magam tőle, pedig az felső kategóriás symbian teló
  • Büdös Bohóc
    Elég érdekes ember lehetsz te, ha ez a telefon neked nem fényévnyi előrelépés :D
  • Klemice
    nokia után bármi jobb :D utálom azokat a telefonokat, külsőleg kurvajók, de a menürendszere felbasz
  • Csibusz
    Hát persze, mert azt hittem, hogy a Nokia 5530 Xpress Music-om után sokkal jobb lesz:D
  • Büdös Bohóc
    az is elég, de ha akarnád a 3G-t is használni, akkor inkább keress olyan progit rá, amivel letilthatod a 3G adatforgalmat időlegesen (hát elvileg kb ugyanezt csinálja, csak a 2G-3G oda-vissza változtatgatást nehezebben lehet elérni a menüben, mint egy szimpla programot).
  • Klemice
    elég beállítani ahhoz hogy ne menjen netre hogy csak 2g és csak gsm hálózat?
  • Klemice
    na zte blade tulaj lettem én is :D
  • Büdös Bohóc
    hát pedig az árához képest sokkal jobb

másrészt meg
    ár már rá vagyok állva tényleg gondolatban, hogy ez a telo nem játékra van tervezve,
    úgy mondtad, mint aki elsőre feltételezte, hogy fúdekemény a gép :D
  • Csibusz
    Senki nem mondta, úgy mintha az android csúcsa lenne... Épp azért írtam, hogy erősebb vas kell alá... A penge egy olcsó kategóriás andoridos telefon, ami nem mellesleg azért ahhoz képest nagyon is jó... De nem fogom hitegetni magam :)
  • Pretorian
    *Jahh, a menü lehet hogy beakad helyenként, de egyébként teljesen játszható és élvezhető sebességgel fut a Blade-en.
  • Pretorian
    Na, egyre komolyabb játékok jönnek. Marketen fent van a Gun Bros bétája a Glu-tól. A full verzió is ingyenes lesz. iFosra már kb. két hónapja kint van, játékmenetet tekintve klasszik shoot 'em up
    izometrikus nézetből, 3d grafikával, rengeteg upgrade-elhető fegyverrel, tárggyal. Multi is van benne. Tartalmas, bár azért rá lehet unni. Ha valami rpg-vonal is lenne benne, az azért nem lenne rossz.

• Solten
    "Nem merül tőle észrevehetően gyorsabban a telefon."

Az biztos, nekem nem tunt fel hogy gyorsabban merulne tole...
  • Büdös Bohóc
    :D

hát hogy a 600 mhz-es qualcomm procis gépek csúcsán áll, azt azért meg lehet kockáztatni
  • sapkafej
    úgy mondod ezt mintha a blade lenne az android csúcsa
  • Csibusz
    Az élmény lehet:) Kelzsoca kiadta az új ROMját: (froyo 2.2)
    ROM
  • Pretorian
    Közben felraktam az 1.23-as Dungeon Defenders-t. Optimalizálatlan szar még mindig, viszont játékélményben, tartalomban verhetetlen. Elvagyok vele ezzel az 5-6 fps-el is.
  • Pretorian
    A hardveres gyorsítás a Hedgehog és a BladeVillain óta minden custom rom-ban be van kapcsolva. Nem merül tőle észrevehetően gyorsabban a telefon.
    Aki a gyári 2.1-en akarja bekapcsolni, az azért vigyázzon. Én a build.prop-ot nem tudtam megnyitni sehogyan sem szerkesztésre, ezért kimásoltam a gépemre. Szerkesztettem, majd visszaillesztettem a root system könyvtárba. Az eredeti fájlt letörölte a fájl manager, de az újat nem illesztette be, és utána sem sikerült visszamásolnom sehogyan sem.
    Recovery még nem volt fent, SDK-val meg nem akartam hosszadalmasan pöcsölni emiatt. Először bebootolt így is a telefon, de minden ikon, és a teljes képernyő kb. negyedakkorára ment össze a képernyő közepén, amekkorának alapból lennie kéne. Utána már be sem bootolt szerencsémre (a szerencse inkább az, hogy nem volt fent recovery).
    Visszavittem a T-hez, és kicserélték.
  • Csibusz
    Hát én nem tudom, bár már rá vagyok állva tényleg gondolatban, hogy ez a telo nem játékra van tervezve, ahhoz tényleg egy szifon, vagy egy ipod kell...
    Vagy erősebb vas..
  • Büdös Bohóc
    egy helyen azt olvastam, hogy bekapcsol az, ha kell, de default tuti nem. És nem is ajánlom ezek után a jelenlévőknek basztatni ezt a paramétert a romban, mert csak merítitek a picsába a telefont, ha állandóan ON a grafikus proci
  • Csibusz
    Hmm, megkérdezem pron, hogy a jj7en be van e kapcsolva ^^
  • Máté94
    Nem hiszem,[hogy van leírás]root kell a 3D feloldáshoz, mert alapból ki van kapcsolva. :)
  • Büdös Bohóc
    most akkor mit nem hiszel, mert nem értem :D szal van benne még avlami ami alapból le van tiltva vagy mi?
  • Máté94
    Nem hiszem, root kel a 3D feloldáshoz, mert alapból ki van kapcsolva. :)
  • Büdös Bohóc
    van 3d gyorsító a gépben? ez nekem új. Van valahol részletes technikai leírás a gép beléről?
  • sanyicks
    nem lehet hogy az egyik bekapcsolta a 3d gyorsítást, a másik meg nem?
  • Csibusz
    Igen ez eléggé érdekes, h ahány mobil annyi a teherbírása...