2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Büdös Bohóc
    nem rootoltam, nem akarom (még) meghackelni, mert féltem a garanciát. Állítólag az alap ROM nem nagyon szereti a rootolást és ha új romot rakok fel, akkor az már elég nagy modnak számít.
  • immposible
    büdösbohoc te a bladedet rootoltad? az 1 clickessel? működött?
  • sanyicks
    Nem értem miért nem lehet megcsinálni egy telefonnal azt mint mondjuk bármelyik pc-vel:

MINDENT legyalulhatsz róla minden bitet, és mindent ugyan úgy vissza is állíthatsz pl ghost-al? Mi a rákért kell a telefonra ilyen rekoveri programokat telepíteni? Miért nem lehet pusztán pc-ről a kábelen recoveryzni? Ugyan úgy linux aminél ezt pc-n megteheted, itt miért nem?
  • heady
    Ezért rakom én minden este töltőre :)
  • Büdös Bohóc
    nekem is csak picit esett le kemény gépezés után

aztán reggel arra keltem fel, hogy kiírja a telefon, hogy mindjárt lemerül :D
  • heady
    2 óra wifivel?! WTF! Nekem 4 óra folyamatos netezés/letöltés után esett le kb 15-20%-ra. Mondjuk a fényerőt levettem kb 10-15%-ra, mivel így is tökéletesen olvasható volt minden.
  • Pretorian
    Ha recovery-t találnak a telón, buktad a garit. A szervizben meg értenek a modoláshoz, abban biztos lehetsz, szóval megtalálják. Nem csak a függetlenítés jár garivesztéssel. Ha nem hivatalos romot flashelsz, bukod a garit. Viszont vissza lehet rá tenni a hivatalos romot. PH-n a Blade topik első hozzászólásában le van írva minden.
    Heap size határozza meg, hogy a készülék mennyi memóriát rendel egy-egy programhoz. Alapbeállításon 24, de érdemes 48-ra felhúzni, főleg ha játszol is. Újabb custom romokban alapból 48.
  • Büdös Bohóc
    a rom csere talán nem, mert egyik ismerős is tré mobilos és külön felhívta a figyelmet, hogy a függetlenítéssel vigyázzak, mert azzal elveszik, azonban ő már szarrá moddolta az egészet. Szerintem nem is hívta fel volna a figyelmet az előbbire, ha nem érdekelné a gari :D De azért megkérdem, mert szvsz csak nem elfogadott dolog, hogy TE updatelj. Főleg nem nem hivatalos romra.
  • Klemice
    ez a custom froyo rom jár garvesztéssel és a heap size állítás az micsoda?
  • Pretorian
    Attól függ, mire használod a telót. WiFi-vel nekem kb. 2 órát bír, ha folyamatosan letöltök/videót nézek. 3D játékoknál szintén kb. 2 órát bír.
    Ha csak telózok napi fél-egy órát, akkor kb. másfél napot. Ha semmit nem csinálsz, az android akkor is megeszi az aksit max. 2.5-3 nap alatt.
    Custom Froyo rom-om van hardveres gyorsítással, 48-as heap size-al.
  • Pretorian
    Gun Bros bétát szedjétek Marketről, én 3 napja játszom vele. Eddg ez az egyetlen komoly free játék, ami tényleg megfogott. Rohadt addiktív, a teljes verzióban lesz még sok minden más is. Gyári rom-al nem érdemes, de bármelyik custom 2.1 vagy 2.2-vel neki lehet ugrani. Brotherhood of Steel + Diablo + Metal Slug keverék.
  • Klemice
    aksi nektek meddig bírja?

meg ha van egy nem fogadott hívásom elvileg villogna a vissza gomb de mégsem teszi miután elsötétül a képernyő ez normális?
  • immposible
    illetve az 1clickes rootnál, minden elveszik a telóról? mert most hogy megnyitják a maradék memóriát elfog veszni minden...
  • Metalmilitiakid
    akkor séta vissza, és megmond, tegnap vettem miért nem volt lefrissítve 512 he ? csináljad megfele, kb
  • immposible
    ma vettem meg a telót t-mobilban , és 161 a teljes rendszermemoriám... sehol sincs 414...
  • sanyicks
    én tudom hogy 512-es :D mert mind az.
  • Csibusz
    Szia, szépen olvasd el elsőnek az első oldalt szerintem (=

GYIK
  • Metalmilitiakid
    már csak 512 es van
  • immposible
    illetve rootolás ez az 1 klikkes root letöröl mindent a telóról?
  • immposible
    Hellosztok még lenne kérdésem: honnan tudom hogy 256os vagy 512es a telóm?
    hol lehet profilt váltani szóval lenémítani vagy valami?
  • Máté94
    Ha megjelent, akkor igen.
  • Csibusz
    Ahogy mondta jazzy, ez nem olyan mint a játék.. Szerintem innen, max 20% aki megveszi hozzá az appokat.. Egyáltalán nem szégyellem, hogy nem adok ki értül pénzt.. Ez vaaannn-.-
  • zaki
    ez tuti?
  • immposible
    hol tudom átállitani 2gre?
  • Metalmilitiakid
    qr kódot barcode scannerral tudsz, ha belovöd a wifit és a wifinél is maradsz akkor wifiről megy :D
  • immposible
    3 egyszerű kérdés:
    qr kódokat hogy tudok olvasni
    ha wifit belöttem akkor onnantól wifivel megy a net?
    hol tudok átállni 2g-re?
  • Máté94
    Február...
  • zaki
    nem tudjátok, hogy mikortól lehet kapni a telefont a telenornál?
  • jazzy
    Itt azért tolerálják.. Ez nem olyan, mint egy game, amit megveszel a boltban. Fizetős Appokat én is töltöm, mert nem tudom őket marketről megvenni. Némelyiket nem is venném, kész rablás pár..
  • Máté94
    Mármint úgy ha rákérdezel, hogy hol lehet letölteni ezt és azt, vagy letöltöttem xyz.xy-ról és nem megy ez és az az alkalmazás...
  • Klemice
    mi az hogy itt se? és ha nekem úgy van igo 8, hogy apám vett egy galaxy s-t és átmásoltam róla? :D
  • Máté94
    Itt se és ott se tolerálják a warez-t. :)
  • Csibusz
    De nekem az nem fut élvezehtően...
  • takysoft
    Pocket Legends FTW, és ingyenes:D
  • Csibusz
    Huhuhuuuu Pron kicsit lecsesztek :P Mert, hogy "talált" játékról (Dungeon Hunter) kérdeztem:)
  • Csibusz
    Okay (=
  • takysoft
    tökmindegy.. úgy tarod a telefont ahogy akarod:D

az átlagos háttérméret meg 960x800-as úgyis, mert scrollozható
  • Csibusz
    Bár attól függ... Ha a hátterek méretét nézem, akkor meg oké
  • Csibusz
    Amúgy meg a fejlécben el van írva a felbontás, szerintem a 480*800 reálisabb
  • Büdös Bohóc
    nemértem miről beszélsz