2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#664 nem rootoltam, nem akarom (még) meghackelni, mert féltem a garanciát. Állítólag az alap ROM nem nagyon szereti a rootolást és ha új romot rakok fel, akkor az már elég nagy modnak számít. -
immposible #663 büdösbohoc te a bladedet rootoltad? az 1 clickessel? működött? -
sanyicks #662 Nem értem miért nem lehet megcsinálni egy telefonnal azt mint mondjuk bármelyik pc-vel:
MINDENT legyalulhatsz róla minden bitet, és mindent ugyan úgy vissza is állíthatsz pl ghost-al? Mi a rákért kell a telefonra ilyen rekoveri programokat telepíteni? Miért nem lehet pusztán pc-ről a kábelen recoveryzni? Ugyan úgy linux aminél ezt pc-n megteheted, itt miért nem? -
heady #661 Ezért rakom én minden este töltőre :) -
#660 nekem is csak picit esett le kemény gépezés után
aztán reggel arra keltem fel, hogy kiírja a telefon, hogy mindjárt lemerül :D -
heady #659 2 óra wifivel?! WTF! Nekem 4 óra folyamatos netezés/letöltés után esett le kb 15-20%-ra. Mondjuk a fényerőt levettem kb 10-15%-ra, mivel így is tökéletesen olvasható volt minden. -
#658 Ha recovery-t találnak a telón, buktad a garit. A szervizben meg értenek a modoláshoz, abban biztos lehetsz, szóval megtalálják. Nem csak a függetlenítés jár garivesztéssel. Ha nem hivatalos romot flashelsz, bukod a garit. Viszont vissza lehet rá tenni a hivatalos romot. PH-n a Blade topik első hozzászólásában le van írva minden.
Heap size határozza meg, hogy a készülék mennyi memóriát rendel egy-egy programhoz. Alapbeállításon 24, de érdemes 48-ra felhúzni, főleg ha játszol is. Újabb custom romokban alapból 48. -
#657 a rom csere talán nem, mert egyik ismerős is tré mobilos és külön felhívta a figyelmet, hogy a függetlenítéssel vigyázzak, mert azzal elveszik, azonban ő már szarrá moddolta az egészet. Szerintem nem is hívta fel volna a figyelmet az előbbire, ha nem érdekelné a gari :D De azért megkérdem, mert szvsz csak nem elfogadott dolog, hogy TE updatelj. Főleg nem nem hivatalos romra. -
#656 ez a custom froyo rom jár garvesztéssel és a heap size állítás az micsoda? -
#655 Attól függ, mire használod a telót. WiFi-vel nekem kb. 2 órát bír, ha folyamatosan letöltök/videót nézek. 3D játékoknál szintén kb. 2 órát bír.
Ha csak telózok napi fél-egy órát, akkor kb. másfél napot. Ha semmit nem csinálsz, az android akkor is megeszi az aksit max. 2.5-3 nap alatt.
Custom Froyo rom-om van hardveres gyorsítással, 48-as heap size-al.
-
#654 Gun Bros bétát szedjétek Marketről, én 3 napja játszom vele. Eddg ez az egyetlen komoly free játék, ami tényleg megfogott. Rohadt addiktív, a teljes verzióban lesz még sok minden más is. Gyári rom-al nem érdemes, de bármelyik custom 2.1 vagy 2.2-vel neki lehet ugrani. Brotherhood of Steel + Diablo + Metal Slug keverék. -
#653 aksi nektek meddig bírja?
meg ha van egy nem fogadott hívásom elvileg villogna a vissza gomb de mégsem teszi miután elsötétül a képernyő ez normális? -
immposible #652 illetve az 1clickes rootnál, minden elveszik a telóról? mert most hogy megnyitják a maradék memóriát elfog veszni minden... -
#651 akkor séta vissza, és megmond, tegnap vettem miért nem volt lefrissítve 512 he ? csináljad megfele, kb -
immposible #650 ma vettem meg a telót t-mobilban , és 161 a teljes rendszermemoriám... sehol sincs 414... -
sanyicks #649 én tudom hogy 512-es :D mert mind az. -
#648 Szia, szépen olvasd el elsőnek az első oldalt szerintem (=
GYIK -
#647 már csak 512 es van -
immposible #646 illetve rootolás ez az 1 klikkes root letöröl mindent a telóról? -
immposible #645 Hellosztok még lenne kérdésem: honnan tudom hogy 256os vagy 512es a telóm?
hol lehet profilt váltani szóval lenémítani vagy valami? -
#644 Ha megjelent, akkor igen. -
#643 Ahogy mondta jazzy, ez nem olyan mint a játék.. Szerintem innen, max 20% aki megveszi hozzá az appokat.. Egyáltalán nem szégyellem, hogy nem adok ki értül pénzt.. Ez vaaannn-.- -
#642 ez tuti? -
immposible #641 hol tudom átállitani 2gre? -
#640 qr kódot barcode scannerral tudsz, ha belovöd a wifit és a wifinél is maradsz akkor wifiről megy :D -
immposible #639 3 egyszerű kérdés:
qr kódokat hogy tudok olvasni
ha wifit belöttem akkor onnantól wifivel megy a net?
hol tudok átállni 2g-re? -
#638 Február... -
#637 nem tudjátok, hogy mikortól lehet kapni a telefont a telenornál? -
#636 Itt azért tolerálják.. Ez nem olyan, mint egy game, amit megveszel a boltban. Fizetős Appokat én is töltöm, mert nem tudom őket marketről megvenni. Némelyiket nem is venném, kész rablás pár.. -
#635 Mármint úgy ha rákérdezel, hogy hol lehet letölteni ezt és azt, vagy letöltöttem xyz.xy-ról és nem megy ez és az az alkalmazás... -
#634 mi az hogy itt se? és ha nekem úgy van igo 8, hogy apám vett egy galaxy s-t és átmásoltam róla? :D -
#633 Itt se és ott se tolerálják a warez-t. :) -
#632 De nekem az nem fut élvezehtően... -
#631 Pocket Legends FTW, és ingyenes:D -
#630 Huhuhuuuu Pron kicsit lecsesztek :P Mert, hogy "talált" játékról (Dungeon Hunter) kérdeztem:) -
#629 Okay (= -
#628 tökmindegy.. úgy tarod a telefont ahogy akarod:D
az átlagos háttérméret meg 960x800-as úgyis, mert scrollozható -
#627 Bár attól függ... Ha a hátterek méretét nézem, akkor meg oké -
#626 Amúgy meg a fejlécben el van írva a felbontás, szerintem a 480*800 reálisabb -
#625 nemértem miről beszélsz