2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#584 de van akinél ugyancsak gyári van és azt mondja, hogy teljesen ok rajta xy program, ami másnál nem -
#583 Hát figyelj, ha abból indulunk ki, hogy az év vége felé megjelenő PSP 2 olyan erős lesz hardveresen, mint a PS 3...akkor szerintem semmi sem lehetetlen :) -
#582 jahogy romot... sry késő van. gyárit, semmi nincs rajta berhelve -
#581 SNesoid-ot -
#580 Milyen romot használsz? -
#579 snes emuval nekem még 1játék se szaggatott (mármint még a hang se) lehet, hogy az sfc fájlokban keresendő a hiba.
viszont egy nintendo64 emunak nagyon örülnék, de utánanéztem és elvileg még kivitelezhetetlen... nembaj, megéljük majd aztis, hogy telón lehessen nyúzni a super smash bros-t a haverok ellen :D -
#578 Nekem is iszonyat volt a Dungeon Hunter péel.. nem tudom miért.. 48al..
Snes van a gépemen is ha super mariozni akarok ^^ Szóval már nem érdekel a játék a telon :) Meg amúgy is jön majd jobb olcsó teló megint, csak várni kell. -
#577 Az nekem is akad, de pl. az ugyanazt az engine-t használó Dungeon Hunter viszont nem. Assassins Creed is akad. NFS Shift és a Sims 3 viszont a legszebb, és legjobban optimalizált Androidos játékok között vannak. Fifa 11 is, Real Football 11 is.
Az Unreal engine-es Dungeon Defenders meg, ami az egyik legtartalmasabb, legjobb játék Androidra, sajnos szintén rohadtul szaggat 48-as heap size-al. Ráférne egy kis optimalizálás, mert eddig messze a legkomolyabb Androidos játék.
N.O.V.A.-ból nem találtam még működő verziót egyáltalán. Sandstorm-ból sem. Brothers in Arms 2 olyan 15-20 fps-el elfut, de feketék a textúrák. -
#576 Szerintem hiába húzod. HTC Desire-n láttam Diablo-t psx4-el, és akadt a hang.
Nekem még a SNES emulátorral is akad a hang a Mortal Kombat 3-ban.
Ezek az emulátorok tényleg azoknak lettek kitalálva, akik szeretnének nosztalgiázni, régi játékokkal játszani. Egyébként meg pár hónapon belül jönnek a 2 magos procival és még komolyabb gpu-val szerelt Androidos telefonok, és a grafikailag intenzívebb játékok is, amelyek azért majd elfutnak még a Galaxy S kaliberű telefonokon is. Galaxy S-t pedig már most olyan 70-80 között lehet venni használtan, jó állapotút.
Addigra még lejjebb megy az ára. Stabilan meg kb. 750-et bír a proci, ez a Neocore-ban kb 4 fps különbséget jelent az alap órajelhez képest.
Kamu 3d-s gba játékokon lehet picit többet gyorsít, de megeszi az aksit, szóval tényleg nem érdemes. -
#575 Meg ami még nagyon idegel, hogy nekem a Hero of Sparta is akad.. Másnak meg nem.. Nem értem miért.. 512mb rom feloldva meg minden -
#574 Nem nagyon akarnám, de mivel egy idióta gba emulator sem fut rendesen csak hang nélkül, kicsit már zavaró... -
#573 inkább ne húzd a procit szerintem :DDDD -
#572 Jajj hülye voltam:D Szóval nem a Heap Tool.. abban otthon vagyok és 48ra állítottam:D a SetCPU na az amitől félek;)
Arra kérnék egy kis segítséget:) -
#571 Nem, Hero ébreszt kikapcsolva :P -
#570 Szerintem nagyon eltalaltak az anyaghasznalatot, a telefon burkolatat, qrvara nem csuszik, stabil a kezedben (azt hittem eloszor valami erdes, gumiszeru). Egyszer se ejtettem meg le. A Galaxy S pl. egy jegpalya hozza kepest. -
#569 rootolni kell a telefont, aztán android marketen van rá egy vm heap tool nevű progi -
#568 hm akkor úgy nézem rootolni kell a telefont -
#567 42-48MB már elég neki.
Azt hiszem van rá program.
Google a barátod. :) -
#566 ezek mind szoftveres dolgok, a vm heap a virtual machine memóriája, amivel futtat programokat. Semmi probléma nem lesz elvileg, ha felhúzod, ha túl sokat állítasz be max szól, hogy nem kéne vagy valami. Ezt persze nem tudom biztosra. 40-50 körüli memória még nem gond. -
#565 Én most kelzsoca féle RLS7-et használom, idáig remek. Kipróbáltam a dolphin Mini böngészőt hát gyorsabb mint a nagy tesója, viszont nálam mikor írok, akkor lassabb sokkal mint a HD. Na mindegy kérdés... Ugye VM Heap Tool nekem is lent van, de nem nagyon merem húzni, 1 mert nem tudom pontosan, hogyan is kell, 2 nem tudom mennyi az a határ, ami még biztonságos. Valaki el tudja mondani, kicsit szájbarágósan, hogy mit hogy kell? Akár Privátban. Olvasgattam a Pron de ott nem találtam konkrét szájbarágós leírást -
#564 találtam google code-on rá issue ticketet, 2009 március óta sírnak és több százan szavaztak mégse csinál senki semmit.
amúgy végül is nem gond, csak esténként flight modeot be kell kapcsolni és lebasz a hálózatról -
#563 Ezen neked mi a kicsi, tabletet akarsz? Ennél nagyobb telefont sztem már gáz fognod a fejedhez telefonáláskor és még bőven elég nagy mindenhez.
Amúgy nem tudom ki gagyizta le a műanyagot rajta, de fogásra nagyon kellemes az anyag, valamiért olyan puha, selymes (:D) hatása van a hátlapnak, nem tudom miért. -
#562 Hát majd Android 4.0 körül felébrednek... :D
Egyébként tegnap voltam T-be, megtapogattam, bekapcsolni nem lehetett, és majdnem azt mondtam, hogy kicsi a kijelzője. Ezt a 3.5"-et többnek gondoltam. :D -
#561 (Y)
és legalább más android telefonokban is így van? :DDD -
#560 Nincs semmi rá. Nem is lesz. -
#559 nagyon fuck yeah akkor, mondjuk soha nem szoktam telefont kikapcsolni, de egy ilyen telefonnál valahogy szükségét érzem, hogy nehogy úgy hagyjam a netet véletlen rajta és éjjel rámcsörgessen egy kibaszott email vagy valami :S
És ahol olvastál erről, ott mondták, hogy esetleg a 2.2-ben már jó-e ez? -
#558 Mobilarenán erről is ment a vita, hogy ha kikapcsolod nem ébreszt :D -
#557 ma reggel nagyon felkúrtam az agyam, beállítottam ébresztőt és mit ad isten, a telefon képtelen bekapcsolni magát ébresztésre? Létezik, hogy kihagyták rendszer szinten ennek a lehetőségét? Direkt beállítottam megint pár percre rá egy ébresztést és kikapcsoltam és tényleg nem csinál semmit... Tudtok valami progit ajánlani, ami képes erre? -
#556 na nem olyan rég raktam fel a kelzsoca féle alpha 6-os romot, és szerintem jobb, mint az előző amit használtam (alpha5ös szintén kelzsoca által módositva). -
#555 hát ha ezt nem tudod akkor egy ideig még ne adj tippeket a topikban :DDD -
#554 köszi -
#553 Proci sebessége, ezáltal többet fog elbírni, de emellett sajnos többet is fogyaszt :/ -
#552 Annak igazából mi az értelme? :) -
#551 hmm akkor az én telefon a kaki:D Nem értem... Mert nekem a gameboy emulator is olyan ha hang van rajta már szarakodik.. Ez ami számomra furcsa.... BBár lehet, hogy neked húzva van a procidon?? :) -
#550 VM Heap Tool. -
#549 Az röhej, mert natív androidos játékok ps2 szintű grafikával reccenés nélkül futnak rajta. -
#548 a heap méretét hogy tudjátok átállítani? -
#547 Ha el is indultak? Hogyan futottak rajta? Én a Silent Hill-t töltöttem le, és szaggatott, ha a hangot kikapcsoltam még ahogy ment de akkor is.. -
#546 az mindig változik ahhoz képest, hogy mit akarok. Fogod felrakodm, beállítod azt a felbontást és kódolást, amit támogat a telefonod, a hangsávon is beállítasz egy elfogadható bitrátát, beállítod a bitrátát is a videóra és még 1-2 sallang van talán, aztán kinyomatod vele. Ajánlom esetléeg, hogy előtte keress valami nagyon rövid videót is és azt exportáld pár beállítással és nézd meg melyik jó. Ha találtál valami jót, akkor azzal csináld ezek után
meg én telefonra még nem raktam ilyenekt, pár napja vettem és csak progikat telepítettem -
dyvad2 #545 Super converter milyen beállítással szoktad használni?