ZTE Blade/Orange SanFrancisco

← ElőzőOldal 58 / 58

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ilyet tervezek venni, a tesztek alapján nagyon bejön, és teényleg olcsó.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Metalmilitiakid
Na most akadtam egy problémába, felmentem Marketra mert kellett egy videó lejátszó, leszedtem a Rockplayert 100% lent volt, de nem történt semmi (Sodokus appot magától felrakta), leszedem megint 100% de semmi. Ezt még külön telepítenem kell valahol ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

desigo
Nekem OSF van Londonból míg bnõmnek T-s Blade
mindkettõ hibátlan

Más kijelzõ van bennük de azonos felbontású.Nekem a fekete szín sokkal feketébb viszont a fehér inkább sárgásabb neki a fekete inkább szürkés de a fehér az hófehér.Ezt egymás mellé rakva 5 centirõl nézve lehet észrevenni.Normál napi használatban nem lehet észrevenni a különbséget.
A RAM az OSFben valóban a duplája de mûködés közben ennek sem érezni elõnyét.
GPS,wifi,BT stb... hibátlanul mûködik mindkettõben
Ennyi pénzért noobság nem ilyet választani telefon vásárláskor...
SitatiS
Szombaton szállítja a futár szolgálat,akkor már bõvebb véleményt is tudok róla mondani,bár a tesztek elég mélyrehatóak a telefonnal kapcsolatban😊

Let the good times roll.

Máté94
Sebességbe szerintem sem.
Kijelzõben lehet. Még nem láttam összehasonlítást, hogy ténylyeg így van e. 😊
sapkafej
ezt már leírták több helyen, hogy hülyeség. hogy különböznek

György

precision
nem csak neked szólt a kérdés 😊

Bazinga!

Máté94
mobilarena tesztet ajánlok.
Nem gyanúsan olcsó, csak lehet ennyiért is egy jó okostelefont adni, és venni. 😊
És nem összekeverendõ. ZTE Blade és Orange San Francisco különböznek. SF-ben AMOLED kijelzõ, és 512 MB RAM van.
Metalmilitiakid
A ma vettem alatt tényleg azt értem, hogy ma vettem 😄 Eddig amit wifiztem vele az jó volt, a GPS t még nem próbáltam.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

precision
"gyanúsan" olcsó
wifije milyen? nem dobja a jelet? gps milyen benne?

Bazinga!

hát én már Galaxy 3-at vettem, de jó kis teló ez is! Viszont a képernyõt jól nézzétek meg, mert T-Mobilenál volt egy teljes pixelhibás szállítmány. Gondolom azóta jött új, de jól nézzétek át a telót a 3 napon belül, nehogy a szervizre kelljen várnotok 1 hónapot (pláne most évvégén...)

sapkafej
én is szemezek vele, de még gondolkozom azért

György

SitatiS
Én is ezt a telót néztem ki magamnak,még ebben a hónapban meglepem vele magam! 😊

Let the good times roll.

Metalmilitiakid
Egy kis infó a telóról itt.

Ez egy teszt, ahol elég sok mindent leírnak róla.

Én ma vettem meg, Magyarországon csak a T-Mobile nál kapható és nem is drágána, Dominoval 38k, amit szerintem simán megér. Mivel én még csak most barátkozom elõször Androiddal így az lenne a kérdésem, hogy háttérképnél megoldható az, hogy ne egy nagy tapéta legyen, hanem minden oldalon egy külön kép?

Amennyiben már létezne a topik akkor törölhetõ, de én mind a két nevén utána kerestem, de nem találtam.

← ElőzőOldal 58 / 58