ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Lehet hogy az index fél perc mire bejön, de a sallangtól mentes tényleges tartalmat a mobil oldaláról érdemes nézni:
http://m.index.hu/
Ez nem lesz fél perc, de még 10mp se
shit happens
Itt a szoftver a lényeg.
Szoval van ez a remek telo, bagatell aron, kelloen eros hardverrel, es nagyon-nagyon sok mulik a szoftveren. A Hwsw betehette ezt volna a cikkebe kiegesziteskent...
Saor Alba
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tényleg harmadannyit is tud?
tõleg h én 19-ért vettem, mert van egy 2 ezer forintos elõfizum
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
vagy pl az nvidia,intel párti beszámolók minden mást lesajnálva, vagy ha a másik üt akkor jó tompítós megfogalmazást használva.
bár a procija tényleg 600mhz-es, de ez a menüben nem látszik.
ha nem telepíted szarrá a telefont(értem ezalatt 100+ programot rá, ahogy én csináltam egyszer), akkor a launcherpro nagyon gyors és dinamikus(alapverzióban persze, 3D-s extrák nélkül)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kit érdekel, hogy fentrõl, 15 fokról nézve milyen a képe a tftnek, lcdnek vagy lednek vagy akárkminek, hisz úgy sem onnan fogom nézni :)
Bazinga!
Kicsit eltértünk a fõ témától. Szerintem nem érdemes a technikai részébe mélyen belemenni. Jó a TFT mobiltelefonban. Betekintési szög? Gondolom többnyire szembõl nézzük.
Emléxem volt is röhögés programozáson, amikor mondtam a havernak "-mi az a buzirózsaszín háttér ott? - Az sötétkék baszod! -Ja onnan nézve tényleg."
Az is igaz hogy pl. mobiltelefonnal a kis meretu kijelzo miatt nem igazan jon elo a betekintesi szogekbol adodo problemak.
Saor Alba
Saor Alba
(sajnos mint látható a hirtelen sötétedésekbõl és világosodásokból itt is marháskodik a gép a fókusszal, meg a fényérzékenységgel, de azért látható a dolog)
nézd csak
(a mosottság ugye a vakumentesség miatti hosszú exponálás miatt van, az a rácsos effekt meg a szar fényképezõ úgy látszik legújabb marhasága, szóval ezeket leszámítva, csak a szembõl fényképezett és a más szögekbõl fényképezett képek közti különbséget nézd, mivel a többi a fényképezõ sara...)
Elég extrém szögek, még se nagyon látni semmi komoly elváltozást, márpedig ilyen szögekbõl már borzasztó kényelmetlen bármit is nézni.
egészen lapos a képernyõ síkjához képest 15 foknál is jól látni annyit amennyit a szem és a fizika enged, sajnos ezt fényképezni nem tudom, mert már a gép a monitor házára fókuszál...
Tehát tényleg a tn a legszarabb a betekintési szögekben, de közel sem annyira mint sokan hiszik és ahogy én hittem a szar sulis monitorokból elsõre. Csak hát egy rendes használatnál egy rendes tn-nél ez a tartomány bõven sok, azt felróni hogy az xy panel a már rég extrém kényelmetlen szögben picit jobb már csak trollkodás.
Saor Alba
Saor Alba
az olcsó alkatrészeknek is meg van a maguk hátránya :)
én asszem skippelem ezt a telót, rengeteg hibája van (kijelzõ és wifi gondok), nincs kedvem lottózni vele, hogy olyan fogjak ki amiben minden jó :)
kár érte, pedig már le akartam cserélni az elsõ generációs iPhone -omat :) kicsit öreg már a készülék, van rajta jópár dead pixel is, de legalább gyors és stabil :)
Bazinga!
szerintem bármelyik T-pontba viheted.
a kijelzõje jó, de a wifije szar, nincs szerencsém :|
rakom vissza a gyári cuccokat, és mehet cserére, csak kétlem hogy január elõtt látnék belõle vmit. vettem egy telót, csak éppen szar, remek :|
lehet hogy várnom kéne inkább januárig mire lesz szállítmány és akkor megpróbálom
ha online vettem a telót, vajon hova kell vinnem? :D
shit happens
meg magyarul se tud persze.
Amúgy az A2SD ellenben tökéletesen mûködik. Én feltettem a telefonra midnen programot ami csak kellhet és, így is van 150 mega hely az eredeti 180-ból.(a többit megoldotta kártyára)
bladevillain-bõl meg van már 1.1.0-ás is és már az is régi.
napi szinten jönnek új kernelek, a mabilarena fórum elsõ hozzászólásában összegyûjtik a legjobbakat mindig
nekem Dashes féle jól szuperál. eddigi leggyorsabb
bár mivel van backup a szervízmenüben leszedem a mostanit és visszarakok egy 2.1-est
a wifim meg sztem gyárilag szar lehet, tettem fel egy wifi jelerõsség mérõt, és már 2 m-re az antennától nulla közeli, de ha hozzányomom akkor maxon van
shit happens
a 2.2-esen már alapból lehet oda pakolni (kevés a beépített, jóformán semmire se elég) itt meg a wifim egy kalap szart nem ér, de legalább gyors a teló
sok lehetõségem nincs: cserélgetem a romokat míg ki nem jön a 2.2 a bladere is (vagy 2.1 a megszorításokkal) akkor inkább 2.2 szar wifivel
shit happens
Elõbb is mehet banner csak készítsd el és be lesz rakva.
SD kártyára való (program) telepítés volt a kérdés amit a 2.1-es ROMok nem támogatnak