2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • moh4
    Hy all ma vettem egy ilyen telefont nagyon jó kis cucc ,csak 1 valami zavar hogy nem tudok uj kapcsolatot adni a telefonkönyvbe.Ha megnyomom a menu gombot akkor ott van hogy "add" de sötétszürke és nem tudom választani ezt az opciot valakinek valami hasonló tapasztalat?
  • Máté94
    Persze megértem, meg tudom is.
    Csak magamat ismerve szörnyen zavarna, ha valami akadna/lassulna.
    De, nem sietek sehova.
  • Máté94
    Mikor mondtam, hogy van? És ha lenne, mennyivel lennék előrébb? :D
  • immposible
    Máté nálam 3napja van a teló, mennek rajta játékok szépen, DE nem erre van kitalálva... a te eseted olyan mint amikor vki arra megy hogy hány megapixeles egy fényképező... ezekben a telefonokban mini optika van és sohanemlesz olyan mint a leggagyibb 10ezres digitális fényképező mint a 100ezres telefon, lehetetlen olyan rendszert összepréselni ezeken a telefonokon sem lesz olyan a játék soha mint egy psp-n, nem erre vannak kitalálva,futnak , legtöbb szépen fut de nem erre lett kitalálva ez az egész android!
  • Büdös Bohóc
    nem akarlak megbántani, de ahhoz képest meg túl sokat okoskodsz, hogy nincs is ilyen telefonod... azt hittem témában vagy.
  • Metalmilitiakid
    na de érted a célzást :D
  • Máté94
    Még nem vettem semmit. :)))
  • Metalmilitiakid
    nem fáj az neki, csak ha játékra vetted ezt a telefont, akkor bizony te elbasztad barátom :D
  • Máté94
    Most neked miért fáj, ha játékra akarom használni?
  • Golyo69
    Blade unlock..ez a neve a proginak
  • Klemice
    vegyél akkor iphone-t vagy ipad-et, vagy galaxys-t sőt én inkább azt mondom, hogy egy nokia 3210-est meg egy psp-t vagy nintendo ds-t ha játszani akarsz
  • Máté94
    Kezdek elbizonytalanodni.
    Így magamban elgondolkodva, inkább játékra használnám a mobilt, de ebben annyira nem jeleskedik. Vagy mik azok amik akadnak, és mi nem?

Lehet várnom kellene egy jobb hardverű olcsó mobilra...
  • sanyicks
    és mi ez a progi, mert ahogy ráguglizok nemnagyon hallott ilyenről sok ember (kb senki).
  • Golyo69
    tapasztalatból mondom hogy nem állítja vissza de van rá progi amivel viszalehet..nekem így van és működik is a dolog :D
  • cSuwwi
    mivel a trémobil cseréli a hibás készülékeket (mert nincs itthon szervíze a ztenek) nem különösebben tesztelgetik csere előtt
    nekem az első gyári hibás volt (5 méterre a wifi adótól már nem volt jelerősség), meg párszor le is ejtettem (nem látszott rajta), visszavittem mondtam szar, meg se nézte a gyerek már hozta az újat (ami csak kicsit volt szar, a 2. amit hozott az meg nagyon (wifi be se kapcsolt))
    nem is érdekelte hogy mi a hiba adta az újat (már a recoveryt se kellett volna leszednem róla)
    túlmisztifikáljátok ezt a gari dolgot. ha vigyázol rá és nem ejted le, vagyis nem lesz hardveres hibája akkor nem nagyon tudod elbaszni, van megoldás majdnem mindenre, elég aktív a közösség mögötte
    hameg összetöröd úgyse cserélik vissza
  • Büdös Bohóc
    "vagy nem vegye meg ha fél a garivesztéstől" - te hülye vagy gondolom
  • Skynet85
    Én megvagyok elégedve a teloval ár/érték arányban szerintem verhetetlen bár én nem vagyok mobil guru, ráadásul lekaptam 2 hete az android sdk-t nekem azért is jó mert tom tesztelni a ökörségeimet. :D

Viszont a gari vesztéstől szerintem mindenki fél, még nagyon nagy és megbízhatónak titulált gyártok termékeinél is, és azért az zte blade nem egy ilyen. ok a gyártó ott van gsm piacon rég, de ilyen megoldásuk még nem sok van, és lásd elég döcögősen indultak rengeteg apróbb hiba, meghibásodás, stb stb.. jó tudni, hogy van 2 éved garival, ráadásul ha ez a teló kibír 2 évet akkor ott már nagyon csere gyanússá válik. :D
  • Csibusz
    Tök mindegy, akkor váltson szolgáltatót, vagy nem vegye meg ha fél a garivesztéstől
  • sanyicks
    ja állítólag a függőséget visszaállítja, gyakorlatilag meg senkinek sem ahogy olvastam...
  • takysoft
    csak bátran. csodazippel totálisan visszaállítható a gyári állapot. úgy értem tökkéletesen. leszedi a clockworköt is, meg állítólag még a függőséget is visszaállítja
  • Csibusz
    Hmm, nem tudom ^^ Én mondjuk Gosmst használok pofás és jó is szerintem.
  • Büdös Bohóc
    Ja azóta megtaláltam! Az auto-receive mire van? Látom ennél is meg a handcentnél is van ilyen. Az alap proginál ezt kikapcsoltam.
  • Csibusz
    sms -> seetings > Notifications mellől pipa ki (=
  • Büdös Bohóc
    Felraktam a handcent sms-t a telefonra. Hogy lehet kikapcsolni az alap üzenetküldő/fogadó programot? Mindig mikor jön egy sms, akkor mind2 alkalmazás jelez és kurva idegesítő
  • kifli
    iponon 5-6e volt múltkor 8gbs class 10 kingmax azthiszem, ami elég jó ár. Bár az nem 16gb :)
  • Solten
    Jo az. Min. class 4-es kell.
  • Falconer
    iPonban is annyi a class6os silicon.
  • Klemice
    class6 lesz szerintem is belőle
  • Büdös Bohóc
    12ért van class6 birdpc.hu-n
  • Klemice
    ja vágom, utána néztem már, de nekem a dupla sebesség nem ér meg 3x annyit :D
  • Máté94
    Class 10 a legjobb.
    A szám jelöli, hogy mennyivel olvas.
  • Klemice
    az 30 rugó, 10ért van class4
  • Máté94
    Class10-et keress.
  • Klemice
    16 gigás microsd-ből valami fürgébb darabot nem tudtok ajánlani?
  • Büdös Bohóc
    lehet sd-re majd, igen

hivatalos 2.2 zte-re első negyedévre lett mondva egyes emberek szerint mások szerint már januárban, még mások szerint meg nem is lesz még sokáig

nem hivatalosan van bőven kínából és japánból már ROM, mivel ott volt frissítés
  • popzu
    állítólag 2.2ben már alapból lehet választani majd hova telepíts btw nemtudja vki mikor lesz 2.2?
  • Klemice
    igo 34et foglal a két angry birds 16-16 körül.. tényleg hamar megtelik amúgy
  • Büdös Bohóc
    eddig csak marketeztem és pár alap játék van, golyó gurigatós meg pár AR GPS játék, többi felhasználói progi. Játékot nem is nagyon akarok rátenni, a netezés meg a hozzá tartozó funkciók miatt használom/használnám nagyon.
  • popzu
    vannak rajta teljes játékaid? gondolok itt assasins creed stb? én úgyérzem nagyon hamar megtelik ez az 512...
  • Klemice
    nekem még holnap cseregarancia is van :D elvagyok az alap rommal, ha kijön a 2.2 t-mobile-os rom akkor viszem is frissíteni