ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
adnak, mivel ugyanaz a töltõ kábele is

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jah kábelt egyáltalán adnak hozzá?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

telefonra xy programok telepítése nélkül kábelen pc-vel menteni romot, és visszaállítani?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

cSuwwi
Mobilon azért nem feltétlenül kell elfelejteni a mobilra készített tartalmat (hacsak nincs korlátlan 3G kapcsolatunk).
Lehet hogy az index fél perc mire bejön, de a sallangtól mentes tényleges tartalmat a mobil oldaláról érdemes nézni:
http://m.index.hu/

Ez nem lesz fél perc, de még 10mp se

shit happens

TVelvet
600 mhz., 3.2 kamera, stb. Csak viszonyítás képen, Iphone 3GS-be is ugyan ez a hardver van, és mint kés a vajban.
Itt a szoftver a lényeg.
Solten
Jol "allunk": link <#alien>

Saor Alba

Solten
Az ARM v6 nem tamogatja a flash 10.1-et (irjak a cikkben is), szoval a 2.2-vel se lesz. Ez nem tul nagy problema egy telefonnal, az adatforgalmat is figyelembe veve. Eszem agaban sincs vedeni az ujsagirokat, de nekik ugy kell tesztelni a keszuleket ahogy szepen megveszi az user a boltban. Gyari rommal. A gyari rom meg egy sz@r, valoban sokszor akad vele a keszulek. Egy moddolt es optimalizalt Eclair-el mar szarnyal a kicsike. Az Angry Birds sem akad a hirdeteseknel (bar ha jatszok vele, kilovom a netet, nem vagyok kivancsi a reklamokra). A Froyoval mar szepen megtaltosodik a keszulek. Ha a Gingerbread-el is kompatibilisse teszik ,az lesz a kiralysag.
Szoval van ez a remek telo, bagatell aron, kelloen eros hardverrel, es nagyon-nagyon sok mulik a szoftveren. A Hwsw betehette ezt volna a cikkebe kiegesziteskent...

Saor Alba

Solten
Faszajos... <#eljen> <#smile>

Saor Alba

Metalmilitiakid
Ja egy nem egészen telefonhoz vágó kérdés. Ha teljesen lebeszélhetõ elõfizetésben vagyok. Most épp T-Mobile Eco 1850 Ft, akkor ha emelt díjas sms-t küldök az simán megy a lebeszélésbe vagy az mindenképp külön adódik hozzá? Mert hallottam már ezt is azt is.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
bocs nem vagyok jövõbelátó, de majd a januárban megmondom :D

Narxis
Ja, vágom. Szerintem 2.2-es moddolt Android szofttal még gyorsabb lehet, vagy nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Metalmilitiakid
Nem, a gyárit... ezt a vesszõt mindig elrontom :D

Metalmilitiakid
Nem a gyárit, de fullon, max annyi hogy Opera Mini t szedtem hozzá.

Narxis
Custom rom-ot használsz?

Metalmilitiakid
desigo amint látom megelõzött banner kérelemben :D

Metalmilitiakid
Index.hu betöltõdési ideje, minden tartalommal 18 másodperc, most töltöttem be vele :D

Narxis
"Tesztünkben az Index.hu betöltéséhez a Blade-nek Flash tartalmak nélkül 30-35 másodpercre volt szüksége, majd ezen az oldalon a gyors scrollozás (fõleg háttérben futó egyéb alkalmazások mellett) döcög, a zoom pedig erõsen akadozik. Ugyanez az Index.hu oldalbetöltés egyébként egy HTC Desire-ön 8 másodpercet vett igénybe Flash betöltésekkel együtt, a scroll és a zoom pedig a betöltés befejeztével teljesen sima."

Sly06
ZTEBlade banner

na még egyszer ;)

Sly06
Hi mindenki.
Csináltam egy bannert, ha tetszik rakjátok be!

takysoft
a telefon harmadannyiba kerül, mint egy galaxy S

tényleg harmadannyit is tud?

tõleg h én 19-ért vettem, mert van egy 2 ezer forintos elõfizum

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Egyébként a hwsw-re jellemzõ a részrehajlás: itt pl a kínai= szar, nyugati és drága= instant királyság
vagy pl az nvidia,intel párti beszámolók minden mást lesajnálva, vagy ha a másik üt akkor jó tompítós megfogalmazást használva.

toxicdog
az igazi baj pedig az, hogy egy laikus elolvassa a tesztet, és emiatt nem fog venni egy ilyen telefont :(

Az a nagy baj, hogy az újságírók és 1bites userek még mindig úgy állnak hozzá az okostelefonhoz, mint 10 éve a fixszoftveres idõkben. Azt hiszik hogy a szoftver ahogy van úgy van, szent és sérthetetlen, nem lehet kiegészíteni, módosítani, más os-t tenni rá... sõt a felsorolásokban is olyan dolgokat írnak, hogy mms meg sms képesség, videotelefon, im üzenõképesség, email képesség ami ma már mind csak és kizárólag attól függ hogy mit telepítesz a gépre.

sok marhaságot írnak, pl õk tudják hogy a 2.2 lassú lesz, mert flash... lol nem kötelezõ használni, amúgy meg gyorsabb a 2.2 mindig.

takysoft
nem rossz cikk. egyetlen dologban nem értek egyet.
bár a procija tényleg 600mhz-es, de ez a menüben nem látszik.
ha nem telepíted szarrá a telefont(értem ezalatt 100+ programot rá, ahogy én csináltam egyszer), akkor a launcherpro nagyon gyors és dinamikus(alapverzióban persze, 3D-s extrák nélkül)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Narxis

desigo
TVt sokszor elõfordul,hogy nem szembõl nézem,monitort nem jellemzõ telefont pedig soha...
precision
jajj már megint betekintési szög vita :D
kit érdekel, hogy fentrõl, 15 fokról nézve milyen a képe a tftnek, lcdnek vagy lednek vagy akárkminek, hisz úgy sem onnan fogom nézni :)

Bazinga!

toxicdog

Kicsit eltértünk a fõ témától. Szerintem nem érdemes a technikai részébe mélyen belemenni. Jó a TFT mobiltelefonban. Betekintési szög? Gondolom többnyire szembõl nézzük.

óó asztalra is lehet botrányosat kapni, mondom a sulimban olyan ibm monitorok voltak hogy fokonként más színben pompáztak, a szembe nézéstõl kezdve :DD
Emléxem volt is röhögés programozáson, amikor mondtam a havernak "-mi az a buzirózsaszín háttér ott? - Az sötétkék baszod! -Ja onnan nézve tényleg."

Metalmilitiakid
btw a laptopok é mindig szar volt egy asztali TFT hez képest, ez így van :D

Solten
Najsz, ugy latszik tenyleg fos a laptopom kijelzoje (Samsung btw..) <#alien> Fuggoleges 15 fok es mar szurke is az egesz. Mondjuk egy OLED kijelzo 15 fokbol is siman olvashato, bar ember nem nezi ugy a keszuleket ugye.

Az is igaz hogy pl. mobiltelefonnal a kis meretu kijelzo miatt nem igazan jon elo a betekintesi szogekbol adodo problemak.

Saor Alba

Metalmilitiakid
Annyi, hogy azért trollkodás, mert olyan dologban akarod a igazad bizonyítani, meg vitázol, ahol egyértelmûen nincs igazad. Na és mivel én baszott lusta vagyok :D ezért inkább leírom azt hogy troll, minthogy ezt a 2 soros definíciót :D

Solten
Mit dobalozik mindeni ezzel a trollkodas szoval, ez valami divat..? :D Eszmet cserelunk ember, ez egy forum.. Ha ez ekkora lelki traumat okoz, nezd a Barattokkoztoket inkabb.

Saor Alba

video is
(sajnos mint látható a hirtelen sötétedésekbõl és világosodásokból itt is marháskodik a gép a fókusszal, meg a fényérzékenységgel, de azért látható a dolog)

Én sem az olvashatóságról írtam csak mondtam nagyon lapos szögbe már nem is olvasol, de nem is tudod megkülönböztetni a dolgokat se tn-en se ips-en, se crt-n, sem egy papírlapon a perspektíva, és a szem korlátai miatt.

nézd csak
(a mosottság ugye a vakumentesség miatti hosszú exponálás miatt van, az a rácsos effekt meg a szar fényképezõ úgy látszik legújabb marhasága, szóval ezeket leszámítva, csak a szembõl fényképezett és a más szögekbõl fényképezett képek közti különbséget nézd, mivel a többi a fényképezõ sara...)
Elég extrém szögek, még se nagyon látni semmi komoly elváltozást, márpedig ilyen szögekbõl már borzasztó kényelmetlen bármit is nézni.
egészen lapos a képernyõ síkjához képest 15 foknál is jól látni annyit amennyit a szem és a fizika enged, sajnos ezt fényképezni nem tudom, mert már a gép a monitor házára fókuszál...

Tehát tényleg a tn a legszarabb a betekintési szögekben, de közel sem annyira mint sokan hiszik és ahogy én hittem a szar sulis monitorokból elsõre. Csak hát egy rendes használatnál egy rendes tn-nél ez a tartomány bõven sok, azt felróni hogy az xy panel a már rég extrém kényelmetlen szögben picit jobb már csak trollkodás.

Metalmilitiakid
Már nem azért mondom, de én most direkt a kedvedért kipróbáltam, olyan 60 foktól lehetett érezni 1 kicsi sötétedést, de a színek maradtak, csak mélyebbek lettek, konkrét színtorzulást, amit az én szemem torzulásnak érzékelne még 150 fok körül sem érzékeltem. Csak a perspektívikus vagy milyen torzulás volt, ami a méreteket illeti. Szal fogalmam sincs minek trollkodsz itt. Lehet a tiéd szar vagy nemtom, vagy nagyon színérzékeny szemed van, de az enyémnek semmi baja.

Solten
Nem az olvashatosagrol volt szo, hanem hogy a fantasztikus kozepsulis monitorod ota mar 45 fokon belul is torzulnak a szinek. Igen, abban igazad van hogy vertikalisan ez meg sz@rabb, eleg 20-30 fok (laptopnal ez foleg kenyelmetlen). Ebben a tekintetben a TN a legsz@rabb LCD technologia. Nem csoda hogy a legolcsobb.

Saor Alba

Solten
Nativ nem, legtobb rom mar tartalmazza az a2sd-t, az egyetlen ganyolas hogy formazni kell az sd egyik particiojat.

Saor Alba

Metalmilitiakid
vegulis annyiban lutri, hogy ha epp rossz is akkor visszaviszed es kapsz masikat, en pl epp a telorol irok, fel oraja wifizek es meg nem dobta el egyszersem

precision
hát igen ettõl féltem, hogy a wifije fos lesz
az olcsó alkatrészeknek is meg van a maguk hátránya :)

én asszem skippelem ezt a telót, rengeteg hibája van (kijelzõ és wifi gondok), nincs kedvem lottózni vele, hogy olyan fogjak ki amiben minden jó :)

kár érte, pedig már le akartam cserélni az elsõ generációs iPhone -omat :) kicsit öreg már a készülék, van rajta jópár dead pixel is, de legalább gyors és stabil :)

Bazinga!

takysoft
a gyári rom nekem jó volt wifivel. kicsit sokat dobált le, de maga a jelerõsség jó volt.

szerintem bármelyik T-pontba viheted.

takysoft
2.3-as ROM is készül rá, csak jelzem:D

cSuwwi
a wifim konkrétan szar, felraktam a villaint és a gyári T-t is, ugyanúgy -40 dBm ha hozzányomom az antennához, de ha kimegyek a szobából már -90 és elveszi a jelet. a router biztos nem szar, mert az ezer éves nokiám még itt is -40-et mutat, közelrõl meg még kevesebbet.

a kijelzõje jó, de a wifije szar, nincs szerencsém :|
rakom vissza a gyári cuccokat, és mehet cserére, csak kétlem hogy január elõtt látnék belõle vmit. vettem egy telót, csak éppen szar, remek :|

lehet hogy várnom kéne inkább januárig mire lesz szállítmány és akkor megpróbálom

ha online vettem a telót, vajon hova kell vinnem? :D

shit happens

takysoft
2.2-es romok nem jók. FM radio se emgy velük, gombok backlight-ja is szar, meg a kamera szoftvere is kifagy néha.
meg magyarul se tud persze.

Amúgy az A2SD ellenben tökéletesen mûködik. Én feltettem a telefonra midnen programot ami csak kellhet és, így is van 150 mega hely az eredeti 180-ból.(a többit megoldotta kártyára)

bladevillain-bõl meg van már 1.1.0-ás is és már az is régi.
napi szinten jönnek új kernelek, a mabilarena fórum elsõ hozzászólásában összegyûjtik a legjobbakat mindig
nekem Dashes féle jól szuperál. eddigi leggyorsabb

cSuwwi
elsõ androidosként mindent, még nem tapasztaltam ki mibõl mi a legjobb így mindent szart felrámoltam

bár mivel van backup a szervízmenüben leszedem a mostanit és visszarakok egy 2.1-est
a wifim meg sztem gyárilag szar lehet, tettem fel egy wifi jelerõsség mérõt, és már 2 m-re az antennától nulla közeli, de ha hozzányomom akkor maxon van

shit happens

desigo
Milyen programokat használsz és mikre?
cSuwwi
az a problémám, hogy a 2.1-esen csak trükközve és limitált helyre lehet appokat pakolni az SD kártyára, ami nekem kevés (lesz)
a 2.2-esen már alapból lehet oda pakolni (kevés a beépített, jóformán semmire se elég) itt meg a wifim egy kalap szart nem ér, de legalább gyors a teló
sok lehetõségem nincs: cserélgetem a romokat míg ki nem jön a 2.2 a bladere is (vagy 2.1 a megszorításokkal) akkor inkább 2.2 szar wifivel

shit happens

Metalmilitiakid
Én ezeknek nem vagyok mestere, és a héten már kértem bannertopikban, szóval valaki ha kitalál vmi jó témát és elkészíti akkor kirakatom majd vmelyik modival, mert gondolom velük kell.

desigo
500 hozzászólás kell ahhoz,hogy hg lehess.
Elõbb is mehet banner csak készítsd el és be lesz rakva.

SD kártyára való (program) telepítés volt a kérdés amit a 2.1-es ROMok nem támogatnak