2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Büdös Bohóc
    az android egy nyílt forráskódú okostelefon operációs rendszernek lett kitalálva és nem egy szaros játékkonzolnak
  • Metalmilitiakid
    Az android arra lett kitalálva, de a ZTE hardware esen nem erre lett kitalálva, így már megfelel ?
  • sapkafej
    a fancy widget régebbi verziója (1.x, még mielőtt a htc megszopatta őket) zsír ugyanúgy néz ki gányolás nélkül is. én azt használom
  • Klemice
    És hol tudom lementeni a zte témát?
  • Csibusz
    Jah akkor témák, hát az úgy van, hogy felteszel egy témát, az automatikus lecseréli az előzőt, szóval ha nem tetszik, akkor visszarakod a zte témát, és lecseréli amit rátettél.
  • Klemice
    Amiket beszéltek, hogy galaxys htcslate gingerbread
  • Csibusz
    A témára gondolsz?
  • Klemice
    Az alap zte skin visszaállítható, ha felteszek egy újabbat?
  • Pretorian
    Ez vagy a Galaxy vagy a HTC Slate skin, nekem fent volt egy ideig. De a Gingerbread jobban bejön.
  • Csibusz
    Szerintem az nem program, témához kötött... Ha tévedek ezer bocsánat^^
    Vannak olyan romok, aminél alapból, olyan a battery jelző, hogy számmal is mutatja.

Témákat itt találsz:
    Themes
  • Pretorian
    lol, olyan nincs, hogy "nem erre lett kitalálva". A Windows sem játékra lett kitalálva, mégis tökéletes játékra. Az operációs rendszernek pont az a lényege, hogy szinte bármire lehet használni. Arról nem is beszélve, hogy már lehet kapni Android alapú, kifejezetten játékra tervezett konzolt.

@725

Ez a Weather & Toggle widget HTC Clock-al, nekem ez van fent. Eléggé macerás feltenni és a skineket cserélgetni. Marketen nincs is hozzá H7C skin, neten találtam hozzá apk-t. Sense Analog Glass Clock jó még, bár az nem néz ki ilye jól, akármilyen skint is teszel rá. Az viszont fent van Marketen, és van hozzá rohadt sok skin. De aki HTC-sznob, az HTC-sznob :)
  • Klemice
    ami így kiírja hogy hány percent a battery, az nincs felrakva valakinek?
  • Csibusz
    CsodaZip és egyéb
  • Csibusz
    Válogasd meg a szavaidat, mert nem is ismersz, a másik meg, azért írtam így, mert sokan nem egyszer már koptatták a szájukat, hogy most merjem ne merjem, meg garivesztés nem garivesztés... Nem egyszer ide volt linkelve Prohardver első Hsz-e erről, ami kb 5 perc sem végig olvasni és választ adna rá... Csak mindenki lusta kicsit körbenézni egyből kérdezz.
  • RAZOR27
    open home
  • sanyicks
    Ja a csodazipről hallottam már. bár most éppen nem tudom hol található. De így akkor már érdemes megvenni a telefont, úgyhogy megvárom a telenort milyen áron adják aztán szerzek egyet.
  • Golyo69
    mindegy...én azt mondom hogy visszalehet zárni :D hagyjuk...
    a rom-ra pedig ott a csodazip..amit ha felraksz akkor minden gyári állapotra állít vissza..nem lesz rajta clokwork sem.....olyan mintha most hoztad volna ki a telót a boltból ( kivétel ha függetleneítve van mert azt nem állítja vissza csak az a progi amiről már beszéltünk..de elvileg nem lehet beszélni ilyenkről ezért nem írom még 1 le a nevét :D)
  • Klemice
    go weathert szedem most
  • popzu
    bemész market: animated weather ilyen kis felhő - nap ikonja van letöltöd és kirakod az 1ik képernyöre meg ha akarod akkor 1-2 napos előrejlzést is alul meg sztem launcher pro az a telefon stb
  • Klemice

ilyesféle progit tudtok mondani? óra meg weather?
  • sanyicks
    A sim lockról (csak t simmel indul)-ról beszélünk? Mert én arról.

Ha tényleg sim lockot állít vissza akkor ez meg van. De a romra is egy olyan megoldás kéne, hogy ha visszaviszem a clockwork sem látszik, hanem úgy néz ki az egész mintha érintetlen lenne a telefon. Erre van valami megoldás?
    Tehát lényegében a 100%-os biztonságú gariztatásra moddolás után.
  • sapkafej
    ha ezt tudom egy hónapja, akkor inkább ezt a telót vettem volna
  • Klemice
    valami jó fényképezős progit tudtok mondani? aminek nincs KRICSAKASMFDSADFVIGYÁZZFÉNYKÉPEZEK hangja?
  • Golyo69
    de addig amíg nem teszed fel miért írod hogy a fordítottjáról volt szó?:D
    ezzel progival vissza is lehet zárni.....elnidítod a progit és lesz ott egy gomb : RESET ATTEMPS( and lock) és ha ezt meg nyomod vissza zárja a telót......és ki is próáltam működik!
  • Büdös Bohóc
    raktam fel igo8-at, bár nem tudom mennyire fog tetszeni, eléggé szaggatósnak néz ki a progi

visszanézek majd este a topikban, hogy mit ajánlottatok még, ha nem tetszik :) meg ezt a copilotot is megném
  • Metalmilitiakid
    CoPilot offline is működik ezt tudom
  • Büdös Bohóc
    A beépített navigáció, gmaps és még a franc tudja milyen alkalmazások közül melyik az, amit lehetne normálisan tényleg navigációra használni? Ki van a tököm, hogy hiába kapcsolom be a gps-t ez a nyomorék gmaps mindig rádiótoronyról veszi a pozíciót... Persze bekapcsolok egy gps AR játékot és az egyből a gpsről veszi...

Most már tényleg ideje lesz felraknom valami normális navigációt. Semmi bajom nem lenne a gmapsessel, mert kevés adatot szlopál a netről térkép módban de így használhatatlan fos az egész.
  • Klemice
    2 év garancia van rá, és igen frissítik ha kijött a 2.2
  • szitya01
    Hello!
    Két éves hűségnyilatkozatra venném a telefont. Szerintetek kibír két évet vagy többet? És ha megveszem 2.1-es androiddal akkor ha kijön a 2.2 ingyen frissítik vagy hogy van ez ilyenkor? Köszi!
  • Solten
  • Metalmilitiakid
    bár akkor a HG jogot is megkaphatod felőlem :D
  • Metalmilitiakid
    hát ha fizetsz akkor igen :D (jelzem szükségesnek érzek egy steamen kapott BC2 vietnámot :D)
  • Klemice
    halls of justice painted green, money talking :D
  • Metalmilitiakid
    Na csönd legyen vagy kiűríttetem a termet :D
  • Klemice
    ;)
  • Máté94
    Hát persze. De ezt te jobban tudod nálam. :D
  • Klemice
    16 évesen villogni akarsz, hogy játszol a telódon órán, ami ráadásul még érintős is, ennyi
  • Máté94
    ROM-ról egy szót nem szóltam.
    Felesleges ez az egész vita. :)
  • Büdös Bohóc
    annyival, hogy nem osztanád az észt a romolásról meg mindenről, amiről te is csak olvastál fél szemmel :DDD
  • sanyicks
    jah unlock... azt kit érdekel az unlock, az eddig is ment. A fordítottjáról volt szó! Gyári állapot teljes visszaállításáról amiről nem mondják meg hogy valaha modoltad.