2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
sanyicks #784 megint rádobott 2-kt az árra a tré :D -
#783 változó. 1-5 perc között. 5 már nagyon max, ha annyi idő alatt nem talál, később se fog... rossz helyen vagy.. pl lakásban. -
#782 Szerintem is, és csak találgatni lehet mikor jön ki.. Mindenki mást mond, de a proharveren tudsz érdeklődni:) -
#781 szerintem a 2.2-re gondolsz -
#780 Csáó! Valaki nem tudja mikor jön ki a T-mobilos 2.1? mást nem nagyon akarok feltenni csodazip már fennt van már csak a t-s 2.1 kéne. Ha tudtok vmit az infót megköszönném. -
#779 AGPS bekapcsolása nélkül nálatok mennyire volt szakadozás a GPS jellel illetve mennyi idő volt inicializálni a kezdőpontot? -
#778 Ha fastboot alól teszed fel a recovery-t, rootol. -
#777 (Y) -
#776 be kell rakni a notifications mappába ha jóltom , sd/media/audio/notidication és utána megjelenik bent a választható cuccok között -
#775 godzilla üvöltést akartam beállítani de nem vágom hogy kell -
#774 értesítő hangnak mit használtok? mert ami gyárilag van egyik se tetszik :| -
#773 Raging thunder 2 faszán megy a telefonon, de a hang valamiért beakad néha. -
#772 jah, nem kell -
#771 hát a recoveryhez szerintem pont nem kell root, de ti tudjátok -
#770 Root nélkül nem. Recoveryből flasheled, ahhoz meg root kell. -
#769 ezt az elegant steel témát fellehet root illetve bármi szoftverpiszkálás nélkül rakni a telóra? -
#768 Igen igen, nekem is tetszik, mindjárt teszem is fel a romot:) Estére meg összegzek, bár nem értem miért 32 heap size.. de felhúzom annyi -
#767 Jo ez az elegant steel tema. -
#766 Kijött az első magyar kelzsoca :)
HUN ROM -
#765 Abban az esetben ha Pesten vetted, csak Szegeden, Sopronban és Debrecenben érvényesíthető a garancia, vagy esetleg Pécsen.
Amúgy persze, hogy akárhol. -
#764 Vettem egy bladet a westendben,[mert csak ott volt],de van hozzám közelebb egy t-pont, oda elviszem ott is érvényes a garancia? -
#763 Na utana neztem es tevedtem afelol h tobb opcio lenne a keprogzito resznel, de a lenyegen nem valtoztat, hogy nem talatam meg megfelelo progit ra, de nem is kerestem agyon magam mert nem a cam az erossege. Hogy kielegitsek minden kereest; igen az alap progit hasznalom. -
#762 Nem tudom, hogy miert vagy ilyen kritikus mindenkivel, ha barmit is elteveszt,de mindegy is. Amugy meg nem csak videofelvevo progi, mert elegge sok opcio van benne a keprogzito reszenel is. Mindegy, en probaltam mar elegge sok programot hozza, de egyik sem volt valami meggyozo. Ahogy mondtam mar ezt a telot nem camra gyurtak. -
#761 camcordert leszedtem, videórögzítő progi -
#760 nem ez volt a kérdés -
#759 Camcorder bele van már rakva az újabb Romokban -
#758 Érdibe? Mert akkor leugorhatok xD Bár már nem járok oda, de a fiatalság bolondság -
#757 gyári fényképező progit használtok? -
#756 Kösz iszol valamit...? :D
Borgödörben tolunk egy felest. -
#755 De legalább őszinte ^^ -
#754 Szóismétlés, elégtelen. -
#753 A főmenüben sehogy, a home screen-ekre ki tudsz tenni gyakorlatilag bármit, mappákat, linkeket, kontaktokat, gyakorlatilag bármit.
Be vagyok baszva mint állat. -
#752 Kapizsgálod. -
#751 Sziasztok! Hogyan tudnék a menüben ahol az ikonok vannak mappákat csinálni? vagy vmi szortírozást?? idegesít hogy össze-vissza van minden ikon... -
#750 Igen tudom, csak gondoltam saját magadtól is rájössz, és látod látod tényleg:) -
sanyicks #749 áh megvan.
Amúgy az oldalon minden link az egyel fölötte lévő névhez tartozik.
Szal a linkek el vannak csúszva a szövegükhöz képest 1 linkkel lejjebb. -
#748 Amúgy az oldal alján Vegyes és láááásd csodazip :)
Amit ad: Visszarakja a gyári romot, recoveryt kiszedi, mintha épp most vetted volna.. -
#747 Omg... Hallod én arra értettem, hogy nem találod sehol, és görgesd az egeret megtalálod a csodazippet is ;) -
immposible #746 Van itt olyan akit érdekelne szilikon tok?[pestiek előnyben iá: 2ezer ft, nem én szerzem be,külföldről jön!] -
sanyicks #745 köszi, csak kár hogy nem csodazip a neve :D T-mobile TM_P729TV1.0.0B02 ez a "csodazip"? :D