2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • sanyicks
    megint rádobott 2-kt az árra a tré :D
  • takysoft
    változó. 1-5 perc között. 5 már nagyon max, ha annyi idő alatt nem talál, később se fog... rossz helyen vagy.. pl lakásban.
  • Csibusz
    Szerintem is, és csak találgatni lehet mikor jön ki.. Mindenki mást mond, de a proharveren tudsz érdeklődni:)
  • Klemice
    szerintem a 2.2-re gondolsz
  • sLINKy
    Csáó! Valaki nem tudja mikor jön ki a T-mobilos 2.1? mást nem nagyon akarok feltenni csodazip már fennt van már csak a t-s 2.1 kéne. Ha tudtok vmit az infót megköszönném.
  • Büdös Bohóc
    AGPS bekapcsolása nélkül nálatok mennyire volt szakadozás a GPS jellel illetve mennyi idő volt inicializálni a kezdőpontot?
  • Pretorian
    Ha fastboot alól teszed fel a recovery-t, rootol.
  • Klemice
    (Y)
  • Metalmilitiakid
    be kell rakni a notifications mappába ha jóltom , sd/media/audio/notidication és utána megjelenik bent a választható cuccok között
  • Klemice
    godzilla üvöltést akartam beállítani de nem vágom hogy kell
  • cSuwwi
    értesítő hangnak mit használtok? mert ami gyárilag van egyik se tetszik :|
  • Büdös Bohóc
    Raging thunder 2 faszán megy a telefonon, de a hang valamiért beakad néha.
  • cSuwwi
    jah, nem kell
  • takysoft
    hát a recoveryhez szerintem pont nem kell root, de ti tudjátok
  • Pretorian
    Root nélkül nem. Recoveryből flasheled, ahhoz meg root kell.
  • popzu
    ezt az elegant steel témát fellehet root illetve bármi szoftverpiszkálás nélkül rakni a telóra?
  • Csibusz
    Igen igen, nekem is tetszik, mindjárt teszem is fel a romot:) Estére meg összegzek, bár nem értem miért 32 heap size.. de felhúzom annyi
  • Solten
    Jo ez az elegant steel tema.
  • Csibusz
    Kijött az első magyar kelzsoca :)
    HUN ROM
  • Klemice
    Abban az esetben ha Pesten vetted, csak Szegeden, Sopronban és Debrecenben érvényesíthető a garancia, vagy esetleg Pécsen.

Amúgy persze, hogy akárhol.
  • popzu
    Vettem egy bladet a westendben,[mert csak ott volt],de van hozzám közelebb egy t-pont, oda elviszem ott is érvényes a garancia?
  • Csibusz
    Na utana neztem es tevedtem afelol h tobb opcio lenne a keprogzito resznel, de a lenyegen nem valtoztat, hogy nem talatam meg megfelelo progit ra, de nem is kerestem agyon magam mert nem a cam az erossege. Hogy kielegitsek minden kereest; igen az alap progit hasznalom.
  • Csibusz
    Nem tudom, hogy miert vagy ilyen kritikus mindenkivel, ha barmit is elteveszt,de mindegy is. Amugy meg nem csak videofelvevo progi, mert elegge sok opcio van benne a keprogzito reszenel is. Mindegy, en probaltam mar elegge sok programot hozza, de egyik sem volt valami meggyozo. Ahogy mondtam mar ezt a telot nem camra gyurtak.
  • Klemice
    camcordert leszedtem, videórögzítő progi
  • Büdös Bohóc
    nem ez volt a kérdés
  • Csibusz
    Camcorder bele van már rakva az újabb Romokban
  • Csibusz
    Érdibe? Mert akkor leugorhatok xD Bár már nem járok oda, de a fiatalság bolondság
  • Klemice
    gyári fényképező progit használtok?
  • Pretorian
    Kösz iszol valamit...? :D
    Borgödörben tolunk egy felest.
  • Csibusz
    De legalább őszinte ^^
  • Pretorian
    Szóismétlés, elégtelen.
  • Pretorian
    A főmenüben sehogy, a home screen-ekre ki tudsz tenni gyakorlatilag bármit, mappákat, linkeket, kontaktokat, gyakorlatilag bármit.
    Be vagyok baszva mint állat.
  • Pretorian
    Kapizsgálod.
  • popzu
    Sziasztok! Hogyan tudnék a menüben ahol az ikonok vannak mappákat csinálni? vagy vmi szortírozást?? idegesít hogy össze-vissza van minden ikon...
  • Csibusz
    Igen tudom, csak gondoltam saját magadtól is rájössz, és látod látod tényleg:)
  • sanyicks
    áh megvan.
    Amúgy az oldalon minden link az egyel fölötte lévő névhez tartozik.
    Szal a linkek el vannak csúszva a szövegükhöz képest 1 linkkel lejjebb.
  • Csibusz
    Amúgy az oldal alján Vegyes és láááásd csodazip :)
    Amit ad: Visszarakja a gyári romot, recoveryt kiszedi, mintha épp most vetted volna..
  • Csibusz
    Omg... Hallod én arra értettem, hogy nem találod sehol, és görgesd az egeret megtalálod a csodazippet is ;)
  • immposible
    Van itt olyan akit érdekelne szilikon tok?[pestiek előnyben iá: 2ezer ft, nem én szerzem be,külföldről jön!]
  • sanyicks
    köszi, csak kár hogy nem csodazip a neve :D T-mobile TM_P729TV1.0.0B02 ez a "csodazip"? :D