ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Sajnos akinek 256 jutott azt nem szívesen cserélik, pixelhibával se nagyon.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ha eltaláltad akkor felold
a 2.1-es is tudja, beállítások - biztonság
shit happens
cSuwwi: mi ez a mintavédelem? Mert én lockbot-ot használok most, de ez sem az igazi, bár sokkal jobb mint volt. Szóval ez a mintavédelem mi is?
mondjuk mivel mobilnetet használok annyira nem érdekel, de szeretném ha pöpec lenne
shit happens
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
az alap lock screen tényleg lassú, de nem azt kell használni
a kamera már mûködik (a régebbi alphakban nem ment)
nem kell már az sd kártyával bûvészkedni, teljesen kihasználható, és mennek a csak 2.2-n futó progik (pl. skype)
shit happens
Deee akkor is vissza fogom vinni majd Szervizbe nem érdekel h 1-2-3 pixel..
Samsung Galaxy sorozat "S" kivételével, Sony Ericsson Xperia sorozat "X10" kivételével, HTC G1/G2, kisebb, középkategóriás HTC-készülékek 60000 forintig, LG Optimus-széria, Commtiva Z71, és egyébb, hasonló árú/kategóriájú/tudású, itt fel nem sorolt telefonok.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ha nem cserélik vagy veszik vissza kérni a vásárlók könyvét és leírni,hogy a termék gyári hibás és ezek ellenére nem hajlandók cserélni.
fogyasztóvédelmet megemlíteni nekik...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Emberek figyelem pixelhiba keresésére.
Tárcsázóba beír *983*31# és tárcsáz. Ez indítja a képernyõ tesztet. Bedob egy fehér képernyõt, innentõl a vissza gomb nyomkodásával váltja a színeket majd kilép. Ha ez nem menne akkor próba ezzel *983*3470# .
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Visszavihetem e-miatt az egy miatt, vagy kiröhögnek?
és nem csinál semmit ...
de ha tesztelem a Gps-t akkor talál vagy 10 satelitet....de a naviban semmi....ez miért lehet?
GGMU
én nem vettem észre változást vele. (kizárólag azoknak akik tettek fel clockworkmod-ot.)
Amúgy PowerAmp-ban ha az equalizert kicsit felhúzod, az hangosít, de csak picit csináld, mert amúgy már torzít. De úgy nem lesz gondod a hangerõvel😊
gyári fülesét ki se bontottam, arról nem tudok mit mondani.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity