ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én az onlány felületen olvastam egy olyat hogy 8 napon belül ha visszaviszed hogy "nem tetszik", akkor vissza kell adniuk a pénzt, a kártyért viszont csak akkor adják ha nem bontottad fel.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Sly06
mire jók az ismerõsök.. 😊

Máté94
Szépen elfognak küldeni a p*csába. 😊
Mobilarenán már próbálkoztak. 😊
Sly06
nyugodt lehetsz hogy azonnal küldöm vissza 😊

Máté94
Hiába: "...mûszaki változtatások jogát elõzetes értesítések nélkül is fenntartjuk..."
sapkafej
ne reménykedj, intézkedj. nem zavarja az igazságérzeteteket, hogy ezt csinálják?

György

Sly06
nekem holnap hozza ki a postás, remélem már 512 RAM-al jön szombaton rendeltem...

Csibusz
Már 2.2 van fent nekem is. De mindegy megoldottam máshogy.
Máté94
Szerintem felesleges. Az még a régi.
Feladatkezelõ>Erõforrás
Skynet85
Nekem múlthéten cserélték, tudtok olyan progit mondani amivel egyértelmûen kideríthetõ hány meg RAM van a gépben?

toxicdog
Megerõsítem. A mostanában rendelt Blade-k ben 512 RAM van 😊

Sajnos akinek 256 jutott azt nem szívesen cserélik, pixelhibával se nagyon.

takysoft
nekem 2.1-en van pocket legends-em😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Máté94
Az új Blade-ek be már 512 MB RAM van!^^
cSuwwi
megjelenik 9 pötty, amin ujjal egy elõre megadott mintát kell végighúznod, pl. 3-6-9
ha eltaláltad akkor felold
a 2.1-es is tudja, beállítások - biztonság

shit happens

Csibusz
<#nyes>
Solten
Szamunkra a vege fele izgalmas (~09:00-tol)...:

<#alien>

Saor Alba

Csibusz
Én feltettem 2.2 és tökéletes minden rajta.
cSuwwi: mi ez a mintavédelem? Mert én lockbot-ot használok most, de ez sem az igazi, bár sokkal jobb mint volt. Szóval ez a mintavédelem mi is?
cSuwwi
a gps megy, a wifim meg gyárilag szar, már néztem az összes rommal, 5 méterre az antennától már elveszti a jelet, januárban viszem vissza
mondjuk mivel mobilnetet használok annyira nem érdekel, de szeretném ha pöpec lenne

shit happens

Skynet85
gps wifi okés 2.2-vel ?

theone91
A felsoroltak közül csak az LG Optimus rezisztív...

Szerintem a felsoroltak közûl egy sem erõsebb cpu-ban... kijelzõ felbontásban meg a kapacitív érintés hiányában meg még gyengébbek is.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Pretorian
De teszik, sõt. Ár/érték arányt nézve talán a legjobb vétel az Android-piacon, az összes kategóriát idevéve. De szeretnék erõsebbet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

cSuwwi
Nem cseréltem le, bekapcsoltam egy "minta" védelmet, ezért nem látni.

shit happens

Csibusz
Õõ nemtudnád nekem belinkelni valahonnan a sima lockscreent, esetleg hogy hogy kell berakni? Mert engem az nagyon irritált.
cSuwwi
nekem alpha 4 van 1 hete, nincs benne magyar nyelv, csak amelyik proginak van magyar nyelv támogatása az magyar.
az alap lock screen tényleg lassú, de nem azt kell használni
a kamera már mûködik (a régebbi alphakban nem ment)
nem kell már az sd kártyával bûvészkedni, teljesen kihasználható, és mennek a csak 2.2-n futó progik (pl. skype)

shit happens

Csibusz
Mi pont ma tettük fel a 2.2-t. Az alpha4-et. Hát mivel nincs magyar benne, nekem nem gyere be, megvárom majd mikor lesz. Plusz a lockscreen nálam lassú volt, laucherpro mellett is. Így aztán visszatettük a 2.1 v2-t. Egyedül azt sajnálom, hogy a pocket legends nincs 2.1-re.
Skynet85
Wow, még jó hogy írtál humorosba Metal, különben nem fedezem fel ezt a topicot, én is tulaja vagyok egy pengének, a kérdésem az volna tud -e vki bennfentes infot, mikor jön a 2.2 droid pengére. Elvileg január, de hátha tud vki egzaktabb dátumot is. Valamint aki használja pl az alpha 4-et, mik a tapasztalatai?

Sly06
miért akarod eladni? nem jött be?

Csibusz
A hangerõgomb mégsem rossz, csak a hátlap volt rosszul rápattintva.. xP
Deee akkor is vissza fogom vinni majd Szervizbe nem érdekel h 1-2-3 pixel..
Pretorian
Ha valakinek van eladó/cserélendõ, Blade-nél komolyabb, kiváló állapotú T-s vagy független Androidos telója, és értékegyeztetéssel érdekelné a Blade-em, az nyugodtan dobjon privit. A következõ telók kiesnek, mivel -bár árban lehet, hogy a Blade fölé emelkednek- hardveresen, teljesítményben, kijelzõ minõségében megegyeznek vele, vagy esetenként alul is maradnak:
Samsung Galaxy sorozat "S" kivételével, Sony Ericsson Xperia sorozat "X10" kivételével, HTC G1/G2, kisebb, középkategóriás HTC-készülékek 60000 forintig, LG Optimus-széria, Commtiva Z71, és egyébb, hasonló árú/kategóriájú/tudású, itt fel nem sorolt telefonok.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Csibusz
Magyarázzanak csak, akkor én is magyarázok, hogy a retardált kollégája alkotott😊
theone91
Akkor meg avval dobálóznak majd, hogy minek vártál annyit. Pofátlan egy bagázs, az összes T-brand-re jellemzõ.

Csibusz
Bár szervívbe nem akarom küldeni.. Mert most két hétig vártnak az ünnepekkor nem játék.. A vicc, hogy ma a hangerõ kezelõ is elkezdett úgymond nyikorogni, mintha nyafogna xD De nem baj... Majd januárban visszaviszem.. addig meg kiismerem...
Csibusz
Hát majd hétfõn megteszem ezt a kis utazást =)
desigo
Rakni kell full fekete képet a kijelzõre és meg kell mutatni,hogy kijelzõhibás.
Ha nem cserélik vagy veszik vissza kérni a vásárlók könyvét és leírni,hogy a termék gyári hibás és ezek ellenére nem hajlandók cserélni.
fogyasztóvédelmet megemlíteni nekik...
jazzy
Párodat küldd vissza, hogy álljon a sarkára és vegye elõ az állatiasabb énjét.. Nehogy már õk döntsék el mi a kis hiba és mi nem, te vagy a vevõ.
Csibusz
Nem.. Elsõnek elõadta a gyerek, hogy nem is látja, párom erõsködött. Erre pedig az volt a válasz, hogy ilyen kis problémával nem veszik be.. Felesleges.. De szerintem ki fogom verni a balhét... Ne nézzenek már hülyének, mert ezzel úgy mond kisebb túlzással szerzõdést szegnek, mert ugye be KELL venniük -.-'
Metalmilitiakid
Szervízre sem vették be ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Csibusz
Hát el kell keserítenem mindenkit, mert tegnap a párom visszavitte a telot a T-fosba, 3 napon belül... És nem cserélték ki.. Igazából ez kicsit szánalmas.. Pedig nem 1 pixelhiba van rajta...
Golyo69
nah közben felraktam egy igo-t mostmár fasza a GPS is 😄

GGMU

Hát ez legyen a legkevesebb, de azért kösz, igy is megnéztem, szépen "rikít" a fekete háttérben így is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Metalmilitiakid
Hát egy pixel miatt ki fognak röhögni de jogodban áll és ki is fogják cserélni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Sokat fáradtál hiába 😄

Emberek figyelem pixelhiba keresésére.
Tárcsázóba beír *983*31# és tárcsáz. Ez indítja a képernyõ tesztet. Bedob egy fehér képernyõt, innentõl a vissza gomb nyomkodásával váltja a színeket majd kilép. Ha ez nem menne akkor próba ezzel *983*3470# .

Metalmilitiakid
anglia 😄

Klemice
melyik ebbõl a legrajabb verzió (amoled, dupla ram, meg ilyenek) és hol lehet kapni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hm... van egy hibás pixelem ha jól nézem. Csináltam 4 különbözõ egyszínû 800x480-as képet, feketén, vörösnél, és kéknél is ugyanaz a pixel fehéren világít.
Visszavihetem e-miatt az egy miatt, vagy kiröhögnek?

Golyo69
hi! a navigáció ezt írja ki..a navigáció elérhetõségének ellenõrzése....
és nem csinál semmit ...
de ha tesztelem a Gps-t akkor talál vagy 10 satelitet....de a naviban semmi....ez miért lehet?

GGMU

Én ma vettem egyet a Örs Vezért téren az Árkádban. Azt mondta az eladó hogy tegnap jött a szállítmány.

cSuwwi
megint van a tmobil webshopban, akit érdekel most vegye

shit happens

takysoft
én találtam egy kis fixet hozzá, amivel állítólag hangosabb íme

én nem vettem észre változást vele. (kizárólag azoknak akik tettek fel clockworkmod-ot.)

Amúgy PowerAmp-ban ha az equalizert kicsit felhúzod, az hangosít, de csak picit csináld, mert amúgy már torzít. De úgy nem lesz gondod a hangerõvel😊

gyári fülesét ki se bontottam, arról nem tudok mit mondani.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity