2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#824 Lol nem ugyanezt írtam x hozzászólással ezelőtt? Olvass vissza filpó.
Egyébként nem fogják látni, hidd el. -
#823 jól gondolod! -
#822 Arról a t-mobileról beszélünk ahol az eladók nem tudták több boltban,hogy forgalmaznak Bladet.
Melyik t-mobilenál kerül "informatikushoz" bármilyen telefon?
Küldik vissza a gyártónak vagy a hivatalos szerviznek már ha van ugye mert MO-on ZTE szerviz nincs és a hibás készülékeket cserélik. -
szitya01 #821 Ha feltelepítek mondjuk egy navigációs rendszert, akkor az belenyúlásnak számít már? -
#820 Ha fogod és lemented a romot, majd később visszaállítod, akkor nem lesz gond -
immposible #819 de ez akkora szánalom ,ami itt elterjedt és mindenki gondol... szerintetek egy t-mobilnál utolsó szerencsétlen informatikusok vannak? szerintetek egy informatikus nemfogja egy perc alatt kimutatni hogy belenyultál e a telóba ... nagyon mese világban éltek az itt a baj... -
szitya01 #818 Az 1000 ft-os autós töltő megfelel ehhez a telóhoz? -
#817 Kénytelen voltam Market Enabler-t feltenni. Úgy néz ki, be kell fizetnem a Spectral Souls-ra. Elég jónak tűnik, csupa 5-ös értékelést kap. Crackelni meg nem sikerült még -
#816 Hát ja, de OEM phone maker, azt kihagyták. A cuccaik legnagyobb része nem saját márkanév alatt jelenik meg, hanem Vodafone 59123, meg T-Mobile 347736357 meg stb.
Rootolás: ha rootolod a telefont, hozzáférsz a rendszermappákhoz (illetve bizonyos alkalmazások is), amelyekhez alapból nem. -
szitya01 #815 Tudom, hülye kérdés de nagyon röviden válaszolnátok, hogy mi az a rootolás?:) -
Custom 2.2-es romokban sem kell rootolni, hogy másolhass az sd-kártyára.
"Garivesztés miatt nem rootolnak" - ?
Bármikor unrootolhatod a telót... -
#813 Hajra Zalaegerszeg! Nem rossz. Azert a Samsung is eleg konkretan tolja, tobb telot nyomat mint 3-4-5 helyezett osszesen. -
#812 ZTE displaces Apple as No. 4 phone maker; RIM bumped from top 5
-
#811 Ja csak majd 2.2ben nemkell rootolni a telót h telepíthess kártyára...sokaknak azért lesz jó 2.2 mert a garivesztés miatt nem rootolnak így meg megoldodna -
#810 "Hibázik"?
Gyári szoftverrel nem volt különösebb problémám, az alpha5 Froyo viszont néha fagyogat, és a Wifi-t is eldobja ha egy ideig nem nyúlsz a telefonhoz. Viszont természetesen sokkal gyorsabb mint bármelyik 2.1, és rengeteg olyan funkció van, ami 2.1 alatt nem elérhető.
A hivatalos 2.2 meg annyiban lesz jobb bármelyik custom 2.2-nél, hogy hivatalos...jah, és magyar lesz (ha lesz egyáltalán), magyarul semmiben. Sőt, pl. a hardveres gyorsítás szinte biztos, hogy nem lesz bekapcsolva a 2.2-ben sem. -
#809 Mit várnál tőle ha mondjuk 100ezer Ft ba került volna? -
#808 de nem generálhat, ha egyszer letiltottam az adatforgalmat -.- -
szitya01 #807 3G kikapcsolva és a wifi is. "hárombetűs" gps-t rátettem bejön talál műholdat megtervez még nem próbáltam ki, de jól működik:) köszi -
#806 CoPilot
iGO
...
tesztelni megy úgy lehet legkönnyebben (ki hitte volna), hogy leállítod a wifit és a mobilnetet is. megy-e anélkül. kéne. -
#805 igo -
szitya01 #804 És milyen gps progit töltsek fel akkor rá szerintetek? -
#803 mivel adatszerverről tölti le az infókat ezért gondolom fizetős, mivel adatforgalmat generál -
#802 GPShez nem kell semmi. A beépített gmaps progihoz kell sajnos mobilhálózat, mert a szerencsétlen program nem GPS-t használ, hanem rádiótornyok alapján méri be a pozíciót + internet a térkép letöltéséhez. Van pár másik progi ami a gmap térképére épül, de már igazi gps-t vesz, ahhoz is kell net.
Ha felraksz valamilyen "igazi" navigációs progit az már tárol általában offline térképet is és akkor semmi se kell tényleg.
______
Most meg jön az előző mondataim egy kisebb cáfolata, ugyanis a telefonokban nem valami bivalyerős GPS van és AGPS-t használhatsz, ha be van kapcsolva persze. Ez már valamennyi adatot tölt fel és le a mobilhálózat felé, hogy pontosabb és gyorsabb navigációd legyen (a műholdak bemérése stb infókat onnan kapod), de
DE nem tudom, hogy ez pénzbe kerül-e, vagy nem? Mert ez teljesen más protokoll, mint a 3G vagy bármi más, ha jól tudom. Ti tudjátok, hogy az AGPS szolgáltatás a mobilhálózatnál valamibe kerül-e? Még említés szintjén se találtam T-mobilnál arra infót, hogy egyáltalán van-e nekik AGPS támogatás. -
szitya01 #801 Nekem nem talált 1- 1,5 perc alatt GPS jelet. Most a GPS-hez kell wifi vagy mobilnet? Vagy ezek nélkül kell hogy fusson? Még csak most ismerkedek az androiddal bocs ha hülyeségeket kérdezek. -
#800 már hogy találna lakásban jelet a GPS -
szitya01 #799 Nekem nagyon bejön a telefon, csak az a baj, hogy kicsit nagy a Nokia5310 után:) Minden jó rajta, a GPS a lakásban még nem talált jelet majd holnap kimegyek vele az udavarra is. Ébresztőórát még nem találtam meg. Net gyors:) Minden oké:) -
#798 Igazából nem értem, mert a gombok világítás igaza romtól függ, de nekem 2.1 mindig világított... De mindegy , bár lehet, hogy orange szolgáltatónál más volt a 2.1 nem tudom.
Ajánlom, hogy tegyél fel nyugodtan egy tuning romot, nem veszítesz csak nyersz... Nem kell várni honapkat a hivatalosra -
moh4 #797 Igazából ezt a pénzt mindenképpen megéri,remélem ez a froyo 2.2 dob majd rajta,talán a bill, világítás is jó lessz. -
#796 Nekem abszolút semmi baja nincs. Maximálisan megéri a pénzét. -
moh4 #795 Köszi a választ ha töltőn van akkor világit a jobb alsó gomb meg ha állítgatom a fényerőt a telefonon akkor világít mind.Egyébként nem használok semmilyen romot a gyári cucc van rajta.Annyi hogy orang-os.Gondolkodom a froyo telepítésén hátha kicsit jobb lessz a telefon mert nem igazán vok. lenyügözve tölle nem is vártam csodát ennyi pénzért de azt hittem kicsit jobb lessz nagyon sokat hibázik. -
#794 simkártyáról törlia névjegyeket? :| -
#793 csak gondolom akkor előtte a simkártyáról meg belső memobol mindent takarítsak mert úgyis eltűnik -
#792 a hivatalost csak a szervízben, de sztem pár perces dolog és nem kell otthagyni TALÁN -
#791 De ez a frissítés is olyan lesz, hogy be kell vinni és megcsinálják, vagy lehet otthon is nagyobb vacilálás nélkül ? -
#790 Írtam trémobájl ügyfélszolgálatnak. Azt írták, hogy 2011 első negyedévében várható 2.2-es android rá. Ami azt jelenti, hogy ha európában megjelenik, t-mobile is egyből frissít (azért van gondolom a hangzatos VÁRHATÓ kifejezés a levélben) -
#789 Mindent a beállításoknál. A 3G a mobilnet, ha nem akarsz szaftos számlát kapni, vagy lemeríteni a kártyádról a pénzt, akkor elsőnek azt kell kikapcsolnod mert zabál mint a hülye.. Beállítások Mobil internet és kikapcsolod. -
#788 Én nem hallottam arról, hogy fényérékelős lenne, ha nem világítanak lehet hibás. Ha feldugod töltésre, akkor sem világít a vissza gomb pirosan? Esetleg használsz bármiféle Romot? Mert van egy pár szerző aki direkt kiszedi, hogy világítson. -
moh4 #787 Nállam az alsó gombok nem világítanak,olvastam hogy fényérzékelős de nállam este se világítanak.Előszőr még jó volt -
szitya01 #786 Most vettem a telefont, nagyon tetszik, viszont mivel még ismerkedek vele és az androiddal egyelőre nem szeretném hogy kapcsolódjon tudtomon kívül bárhogy az internethez, a wifit azt kikapcsoltam. A 3G, mire vonatkozik? (lehet hülye kérdés)? Tehát ha van vmi amit ki lehet kapcsolni azt hol tudom.
Köszi! -
#785 még jó hogy megvettem egy hete 3ezerrel olcsóbban... :S