2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#864 Nekem is Kelzsoca R11 van, és már jó ideje nem tettem rá másikat, és az én véleményem is az, hogy ez a legjobb idáig... Sőt ugye ez már teljesen magyar is, előny azoknak akik gyengébbek angolból:) -
#863 A visszajelzesek alapjan egyebkent ugy tunik ez az r11 a jelenlegi legjobb 2.2: link. -
#862 Pont azert vannak agyon moddolva hogy normalisan mukodjon vele a telo. Kinai, japan "alap" rom qrvara bugos az europai-verzioknal. Amugy csekkold ezt: link. Ez a srac "megtisztogatja" a gyari romokat (kulonbozo szolgaltatok vackaival tele vannak spammalve), szinte egy alap android-ot csinal beloluk. -
#861 köszi!! -
#860 Itt nézz körül, emlékszem, hogy volt:
Modaco -
Pio #859 Sound Settingsnél Vibrate és ott állítgathatod.
De amúgy eredeti ROMnál nem tudom hogy van, de ha hosszan nyomod a felső gombot akkor az előugró menüben külön szabályozhatod a csengetést és a vibrálást is, ha mindkettő ON-on van, akkor rezeg és csörög egyszerre.
-
#858 van olyan üzemmód hogy csörög és rezeg EGYSZERRE? -
#857 Van fent valahol angol nyelvű japó vagy kínai "eredeti" 2.2 rom? De nem ilyen kelzsoca meg stb féle romra gondolok. Nincs kedvem szopni azzal, hogy a kedves releaser hányféle dolgot moddolt át benne és hogy mennyit kell szopnom a hibákkal, amiket ez okoz. Majd ha át akarok valamit baszni benne, akkor megteszem, de nekem ne nyirbálja ki belőle a dolgokat. -
#856 winamp
DoubleTwist
ez utóbbi nagyon dizájnos, de a winamp se ronda. nekem ez a kettő jött be, kipróbáltam mindent
a Cube (^3) player még nagyon durván szép, de nekem bugos -
#855 mi az a program, amivel ki lehet másolni a felinstallált progiknak az install fáljait sd-re? Bár sok értelme annyira úgysincs, felírtam a nevüket aztán letöltöm marketről és cső -
Pio #854 Január végét emlegettek a megjelenéskor, azóta nincs új infó. -
#853 t-mobile-os froyo mikor jön? :S -
#852 jó is lenne az, ha nem kéne 2.2 froyo egy pár funkciójához :S kibaszott shoutcast nem megy -
Pio #851 Meridian Playert használom, mert egyben zene és filmlejátszó is, szóval nem kell külön program a kettőre.
Illetve vezérelhető gesture-ökkel, ami elég hasznos dolog.
Viszont nincs benne EQ, az pedig nem árt, ha mondjuk járműben/tömegközlekedve hallgatsz zenét, mert elég halk a ZTE (legalábbis nálam). -
#850 winamp -
#849 ti mit ajánltok zenehallgatásra?
eddig powerampot használtam, de lejárt a licenc, és meg nem szeretem feltörögetni, amit nem muszáj. -
Pio #848 Contactokat szinkronizáld fel a google contacts-ra, akkor örökké meglesznek és bárhol elérheted őket.
SMSekre EZT A PROGRAMOT ajánlják sokan, én nem tartok meg egy SMS-t se, szóval nem tudom, melyik a jó.
Programok átmentéséhez én Titanium Backup-ot használok.
Csak az első alkalom a "húzós", amint megismered az egész ROMcsere menetét percek alatt menni fog.
Első alkalommal mindenképp csinálj clockwork-ben egy biztonsági mentést a jelenlegi állapotról.
Prohardveres fórumon első hozzászólásban találsz mindenhez tutorialt. -
#847 Kösz a tippet. Most amugytoltam egy restartot és most nem faszul. Lehet raszanom magam. Mivel lehet a contactlistet meg smseseket kiexportalni? -
Pio #846 Elég sokat és szinte teljesen bugmentesek az újabb froyok.
Nekem még Paul féla alpha5 van fent és azzal sincs semmi komoly bajom de ha jól láttam már van alpha11 is, sőt elindult egy jellyfish sorozat is, ami már 9-nél tart, illetve ma láttam, hogy megjött az első cyanogenmod béta.
A "csodazip"pel pedig bármikor fájdalommentesen, 2 gombnyomással visszatérhetsz a gyári állapotra.
Szóval én mindenképp ajánlok egy froyo telepítést.
Szövegbevitel nálam dolphin browser HD-ben az sghu-n nagyon akad, használhatatlan, de más oldalakon nem jelentkezik ez a gond, szóval nem igazán értem a dolgot. -
#845 A froyo mennyit javult sebességben? Egyszerűen nem lehet zenét hallgatni és netezni együtt. A sovegbevitel is nagyon akadozik a böngésző alatt. Sőt az is beakasztja a zenét... -
#844 PES 2011 is megy.....picit nekem akad de csak néha :D Gyári 2.1es rom :D
-
#843 megy faszán.... -
#842 Ok,köszi! -
#841 Kicsit sztem szaggatós, de jó. -
#840 iGo-ra gondolsz?És rendesen megy is rajta? -
#839 a hárombetűs nagyon bejött nekem...én most is azt használom és nagyon jó..van még a Sygic meg talán az aura :D
jó mindegyik:D -
#838 Milyen GPS programokat lehet rá telepíteni?Tesztelte már valaki a GPSt? -
#837 rádió másfél hónapja minden romban van -
#836 lol a custom 2.2-es romokban nem megy, ahogy a rádió sem, csak okosítással. Megfelel? ;) -
heady #835 Igen, főzött rom, de a szolgáltató be van állítva, megnéztem. De mondom, engem nem érdekel az mms, csak beírtam, hogy tényleg nem megy. Te úgy tűnik, a kivételek közé tartozol. A mobilaréna fórumát olvasgatom, és ott is, van akinek megy, van akinek nem, ez így van szinte az összes programmal. Bár tény, hogy ez alapszolgáltatás. -
szitya01 #834 Nekem 2.1 van mert 4 napja vettem és nem csináltam vele semmit, csak egy navigációt tettem rá, úgyhogy ez aztán nem volt buzerálva, és nem tudom megnézni. -
#833 és főzött 2.2-es romod van vagy mi? Másrészt meg (de gondolom csak nem vagytok annyira hülyék) nem ártana beállítani a kiszolgálót is :) 2.1-esen tuti megy első nap kaptam mms-t a szolgáltatótól és megjelent az üzenetben a kép is stb. -
heady #832 Megkapom, de nem tudom letölteni a képet, ugyanúgy mint szitya01, és még sok más, mert máshol is olvastam ezt már. Engem annyira nem érdekel amúgy. -
#831 és a "nem működik" alatt pontosabban mit értesz? -
heady #830 tényleg nem működik. -
#829 mi az az mms? najó nem -
#828 mert miért nem lehet 2.2-vel? Mobiltelefon az isten szerelmére, ilyet nem hagynak ki belőle, ez baromság :D -
#827 Erről nemtok sokat mondani, azt tudom, hogy 2.2-vel nem igazán lehet mms-t küldeni/fogadni, 2.1-en nem tudom mi van...nem is küldök mms-t :) -
szitya01 #826 Kaptam MMS üzenetet, de a képet nem tudom megnyitni. Ott van, hogy letöltés, rányomok és semmi. Lehet h letölti ,de hova? Sehol sem találtam a képet. -
#825 Persze hogy nem, a szervizben ugyanazok a csókák ülnek, akik a customer service-en. Az enyémet bevitte hátra a pali, aztán kihozta, megpróbálta bekapcsolni, nem ment, erre kicserélte újra. A 72 órán már eléggé túl voltam