ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerekjáték feltenni.
ehhez képest clockwork recovery telepítése atomfizika😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
elég a power és a volume +
ha bejön a zöld konzol és írja hogy flashel akkor menni fog
csak legyen az sd kártyán a /image mappába kicsomagolva az a zip
shit happens
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha megjön lakótársam, akkor talán, de õ idén nem várható már ide😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
amikor mondtam mi a gondom:
- kijött egy szoftverfrissítés, majd megoldja
- tudom, feltettem, nem segített
- feltettem?
- nem, majd egy 5 perces mûvelet miatt metrózok meg buszozok 2 órát
többet nem kérdezett róla 😊
shit happens
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Ez a hely a westend volt.
Mondtam a gyereknek hogy szar a wifi, már hozta is az újat (azért megmutattam neki, hogy mire gondolok, de nem különösebben érdekelte).
Az új masina hátlapja nem pattant fel rendesen, a sajátjával se, az enyémmel se.
Hozta a harmadikat.
Ebben meg nem lehetett bekapcsolni a wifi-t. Kiírta, hogy nem tudja elindítani a wifit 😄D
Végül a 2. gépre felment a 3. hátlapja rendesen, ezt hoztam el.
Minõségi termék mi? 😄
shit happens
Na erre egy megerõsítés és már rendelem is 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nálunk pedig a T-mobile a saját nevén tehát ZTE Bladeként.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
android? ahhoz túl készülék-specifikus
gyártó? ahhoz túl modolt a branded renszer szolgáltató által
szolgáltató? hát.... ahhoz meg túl szabad rendszer az android... de amúgy ha nem is automatikusan, de tõlük várhatóak a frissítések általában.
melleseg jegyzem meg, ez nem csak egy apró kapcsoló... töröl mindent a telón XD. ilyet csak ne automatizáljanak😄
Amúgy most játom, h már linkelve a frissítés, akkor elnézést, de én azért írtam mellé egy kis infót is, ami fontos lehet😄 remélem nem bánjátok.
!FONTOS!
!ITT!
!Hivatalos! magyar ZTE Blade update, amiben javítva van a 256 memória bug!
ez egy FULL update!!!! újraír MINDENT!!!! Visszaállítja a készüléket eredeti állapotra. Hivatalos magyar firmware, és még a FÜGGÕSÉGET IS visszakapcsolja!!!!(állítólag) (ami nem nagy gond, hisz unlock kód ingyen van, de jó, ha garival vissza akarod vinni a készüléket)
megoldja a 256-512 gondot is. telepítése után lehet újra házi ROM-ot rátenni(a romok a firmware azon részére nem nyúlkálnak), de még a clockworkmod-ot is újra rá kell tenni majd.
Install leírást olvass majd, nem CWM-al kell telepíteni, hanem más módon, ott le van írva.
Ez a cucc a t-tõl szivárgott ki, õk is ezt használják tudtommal.
Tegnapelõtt írtam levelet a T-mobile ügyfélszolgálatnak azt kérdezve, hogy mikor jön a webshopuk zte blade oldalán jelzett újabb készlet. Nemrég kaptam az alábbi levelet:
Tisztelt xy, kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy érdeklõdésével megkereste vállalatunkat!
Illetékes munkatársainkkal történt egyeztetés alapján értesítjük, hogy a lent említett készülékbõl várhatóan 2011. január elsõ hetében érkezik szállítmány, így az újra megrendelhetõ lesz honlapunkon.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
mellékelve egy leírással
Kína legnagyobb mobilgyártója.
"Jelenleg 135 országba szállít termékeket, és 50 országban vannak gyárai, olcsóbb készülékei iránt a fejlõdõ régiókban (Afrika, India, Kína) nagy az érdeklõdés, és megrendelésre is gyárt mobilokat a szolgáltatóknak."
Na szóval most kénytelen vagyok rávenni magam hogy házilag rakjam fel, valaki tud egy szájbarágós tutort linkekkel, Desigonak köszi a leírást, de nemtalálom a csodazipet, a mobilaréna fóruma meg kész káosz 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nekem a ZTE az valahogy amúgy is olyan titokzatos xP
Szépen fut az új Japán 2.2 szoftver is rajta, nincs érintõkép fagyás sem, amit a másiknál (alpha4) tapasztaltam =)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
esetleg használtan vehetsz még SF amiben van AMOLED
egyébként ugyanaz mint a penge 😄csak más a neve 😄
GGMU
shit happens
adatkábel jár jozzá 😄
és egyben az a töltö is 😄
széthúzod a töltöt és ott az adatkábeled 😄
GGMU
SDn készítettem egy image mappát majd belemásoltam amit bele kell.
Ezután SIM kártya ki és kikapcs.
Menü+Hangerõ fel+ Power gomb megnyom és max 3-4 perc alatt lefutott az egész.
Gyári beállításokkal indul a telefon.WiFi bekapcs majd go Market.
MyBackup letöltés és Restore az appokat majd a beállításokat.
ennyi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Update2: Úgy néz ki mégis szoftveres korlátozással van letiltva a 256os Bladekben a maradék 256 RAM. T-mobilos szervizekben lehet frissítetni a készülékeket. A frissített eszközökön a gradiens hiba is megszûnik!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
shit happens