ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
teljesen egyetértek.
gyerekjáték feltenni.

ehhez képest clockwork recovery telepítése atomfizika😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

cSuwwi
nem kell, és amúgyis a menü lenne
elég a power és a volume +
ha bejön a zöld konzol és írja hogy flashel akkor menni fog
csak legyen az sd kártyán a /image mappába kicsomagolva az a zip

shit happens

RAZOR27
a frissítéssel kapcsolatba olvastam hogy nyomva kell tartani a vissza gombot bootolásnál, valahol aztírják nem, namostmi? 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Csibusz
Én is itthon csináltam meg tegnapelõtt a telefont 512re. Mûködik szépen. Feleslegesnek tartom, hogy emiatt bebuszozzak akárhova is (=
takysoft
nem tudom megerõsíteni, mert csak T-s kártyám van pillanatnyilag
ha megjön lakótársam, akkor talán, de õ idén nem várható már ide😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

sapkafej
megadtad neki

György

cSuwwi
igen, már 512-esek (bár én a sajátomat is felnyomtam 512-re)
amikor mondtam mi a gondom:
- kijött egy szoftverfrissítés, majd megoldja
- tudom, feltettem, nem segített
- feltettem?
- nem, majd egy 5 perces mûvelet miatt metrózok meg buszozok 2 órát
többet nem kérdezett róla 😊

shit happens

Csibusz
Na és már 512es legalább? Legalább elmondhatod, hogy "válogatott" alapanyagokból/tartozékokból készült xD
Kínai 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

cSuwwi
Visszavittem ma a szervízbe a telefonomat, ez is megér egy külön misét hogy miért csak a 3. helyre tudtam bevinni ahol foglalkoztak is vele...
Ez a hely a westend volt.
Mondtam a gyereknek hogy szar a wifi, már hozta is az újat (azért megmutattam neki, hogy mire gondolok, de nem különösebben érdekelte).
Az új masina hátlapja nem pattant fel rendesen, a sajátjával se, az enyémmel se.
Hozta a harmadikat.
Ebben meg nem lehetett bekapcsolni a wifi-t. Kiírta, hogy nem tudja elindítani a wifit 😄D
Végül a 2. gépre felment a 3. hátlapja rendesen, ezt hoztam el.
Minõségi termék mi? 😄

shit happens

"s még a FÜGGÕSÉGET IS visszakapcsolja!!!!(állítólag) "

Na erre egy megerõsítés és már rendelem is 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

desigo
Az Orange szolgáltató a ZTE Bladet San Francisco néven kezdte el forgalmazni.
Nálunk pedig a T-mobile a saját nevén tehát ZTE Bladeként.
Gyerekek ezt nem értem :S Most ZTE Blade ,vagy Orange San Francisco ? MErt ha YT-ra beírom hogy ZTE Blade akkor SF-os videókat ad ki zte blade néven ... Akkor most mi van ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

takysoft
honnét mennének?
android? ahhoz túl készülék-specifikus
gyártó? ahhoz túl modolt a branded renszer szolgáltató által
szolgáltató? hát.... ahhoz meg túl szabad rendszer az android... de amúgy ha nem is automatikusan, de tõlük várhatóak a frissítések általában.

melleseg jegyzem meg, ez nem csak egy apró kapcsoló... töröl mindent a telón XD. ilyet csak ne automatizáljanak😄

Amúgy most játom, h már linkelve a frissítés, akkor elnézést, de én azért írtam mellé egy kis infót is, ami fontos lehet😄 remélem nem bánjátok.

takysoft
Fiúk/Lányok!!!!!!

!FONTOS!

!ITT!
!Hivatalos! magyar ZTE Blade update, amiben javítva van a 256 memória bug!

ez egy FULL update!!!! újraír MINDENT!!!! Visszaállítja a készüléket eredeti állapotra. Hivatalos magyar firmware, és még a FÜGGÕSÉGET IS visszakapcsolja!!!!(állítólag) (ami nem nagy gond, hisz unlock kód ingyen van, de jó, ha garival vissza akarod vinni a készüléket)

megoldja a 256-512 gondot is. telepítése után lehet újra házi ROM-ot rátenni(a romok a firmware azon részére nem nyúlkálnak), de még a clockworkmod-ot is újra rá kell tenni majd.

Install leírást olvass majd, nem CWM-al kell telepíteni, hanem más módon, ott le van írva.

Ez a cucc a t-tõl szivárgott ki, õk is ezt használják tudtommal.

Máté94
Reméljük abban benne lesz a Telenor része is. 😊
Bandee1987
Aki most akar venni majd ZTE Blade-t annak itt egy infó:
Tegnapelõtt írtam levelet a T-mobile ügyfélszolgálatnak azt kérdezve, hogy mikor jön a webshopuk zte blade oldalán jelzett újabb készlet. Nemrég kaptam az alábbi levelet:

Tisztelt xy, kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy érdeklõdésével megkereste vállalatunkat!
Illetékes munkatársainkkal történt egyeztetés alapján értesítjük, hogy a lent említett készülékbõl várhatóan 2011. január elsõ hetében érkezik szállítmány, így az újra megrendelhetõ lesz honlapunkon.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ezek a frissítések miért nem netrõl mennek hivatalosan?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

RAZOR27
<#worship> hálám üldözni fog, remélem nem bénázom el 😄

desigo
Tessék itt a fájl
mellékelve egy leírással
Csibusz
Ahh.. Ha nem érted az irónikus, átvitt értelemben értett szavakat, az nem az én bajom. 3 betû = titokzatos márka... nem kritikus szemmel mondtam, vicceltem..
Csibusz
Tisztában vagyok vele, hogy az orange az egy külföldi telefonszolgáltató mint nálunk a Tmobile. Romániában is Orange van
RAZOR27
Plusz a telenor és témobil hálózatait is õ építette ki hazánkban anno

desigo
Mitõl olyan titokzatos?

Kína legnagyobb mobilgyártója.
"Jelenleg 135 országba szállít termékeket, és 50 országban vannak gyárai, olcsóbb készülékei iránt a fejlõdõ régiókban (Afrika, India, Kína) nagy az érdeklõdés, és megrendelésre is gyárt mobilokat a szolgáltatóknak."
RAZOR27
Na elmentem ma téfosba aztán közölték, hogy 15napra adjam be, vagy mennyek pestre a frissítésért, neis mondjam, hogy az elsõ gondolatom azvolt, hogy "meg a f@szt" de kedvesaranyos lányvolt ezért nem mondtam el a magamét.

Na szóval most kénytelen vagyok rávenni magam hogy házilag rakjam fel, valaki tud egy szájbarágós tutort linkekkel, Desigonak köszi a leírást, de nemtalálom a csodazipet, a mobilaréna fóruma meg kész káosz 😄

Metalmilitiakid
Maradjunk abban, hogy a ZTE cég gyártja és Blade a neve. Valamint abban,hogy az Orange az egy külföldi szolgáltató és nem telefon gyártó 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Csibusz
Hát, mondjuk érdekes ez a nevezzük át a mobile-t megoldás, oké, ugye régebben AMOLED kijelzõje volt, de ugye az már a múlté.
Nekem a ZTE az valahogy amúgy is olyan titokzatos xP

Szépen fut az új Japán 2.2 szoftver is rajta, nincs érintõkép fagyás sem, amit a másiknál (alpha4) tapasztaltam =)
Metalmilitiakid
Igazából azért írtam ki mind a kettõt a címbe, hogy ne legyen az, hogy valaki nyit egyet az SF nem mert nem tudja hogy a kettõ ugyanaz.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Golyo69
nem lehet kapni itthon...mostmár semmivel nem tud többet...eddig AMOLED-es kijelzõje volt de már ott is TFT van benne....
esetleg használtan vehetsz még SF amiben van AMOLED
egyébként ugyanaz mint a penge 😄csak más a neve 😄

GGMU

Orange SanFrancisco az mit tud ? T-mobilnál lehet kapni ? Mivel tud többet mint a Blade ?

cSuwwi
megcsináltam én is 512-es lett, de ugyanúgy szar a wifim holnap (vagyis ma) viszem vissza

shit happens

Csibusz
Na jelentem 512 Memoriás, japcsi 2.2 Romos lett a telefon HÁZILAG😊
Metalmilitiakid
Te hol vetted aluljáróban moréktõl vagy mi ?

Csibusz
Már hogyne járna hozzá adatkábel. Én meg most fogom felfrissíteni h 512es legyen a memoria. Mindjárt írom is az eredményt. Csak eszek xD
Golyo69
mi nem jár ?😄
adatkábel jár jozzá 😄
és egyben az a töltö is 😄
széthúzod a töltöt és ott az adatkábeled 😄

GGMU

Máté94
Nem.
theone91
Nope. Még töltõ sincs sajna.

amúgy jár a telefonhoz géphez kötõs adatkábel?

desigo
My Backuppal lementett az sdre az appokat majd a beállításokat
SDn készítettem egy image mappát majd belemásoltam amit bele kell.
Ezután SIM kártya ki és kikapcs.
Menü+Hangerõ fel+ Power gomb megnyom és max 3-4 perc alatt lefutott az egész.
Gyári beállításokkal indul a telefon.WiFi bekapcs majd go Market.
MyBackup letöltés és Restore az appokat majd a beállításokat.

ennyi
RAZOR27
Hm, ez így sokkal jobban hangzik 😄 holnap vagy holnapután beis megyek a téfosba, aztán majd megírom h mivolt.

Máté94
Elvileg 10 perc.
RAZOR27
Valaki már volt ezzel a szervizbe? kb hány nap mire megcsinálják?

Csibusz
Hupsz bár ahogy elnézem mobilarénát, én is meg tudom csinálni ^^
Csibusz
Na meg van a szoftvercsere, akkor holnap megyek Camponába, és írok, hogy mi történt.
Csibusz
Akkor szedem is le ügyesen a 2.2 alpha szoftvert vissza a T-fos stlyet és gogo T-boyZ... De remélem frissítik is.. Nem köpik az arcomba, hogy höhö, bocsi, de ilyen nincs -.-'
Bár ahogy nézem azt tárgyalják hogy házilag is megoldható megfelelõ vállalkozókedv/hozzáértés mellett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mobilaréna fórumáról:

Update2: Úgy néz ki mégis szoftveres korlátozással van letiltva a 256os Bladekben a maradék 256 RAM. T-mobilos szervizekben lehet frissítetni a készülékeket. A frissített eszközökön a gradiens hiba is megszûnik!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csibusz
Nekem is alpha 4em van, akkor valószínûleg amiatt van. Merem remélni. Alarm clock plus most ébresztett aztán amíg szét nem szedtem szólt a kakas belõle -.-'
cSuwwi
nekem volt ilyen többször is, de tényleg ritka (alpha 4-em van, ennek tulajdonítottam)

shit happens

Csibusz
Valakinek jelentkezett már olyan hiba, hogy nagyon néha 😄 lefagy az érintõképernyõ? újraindítással persze helyrehozható 😊