ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nekem is, bár ebbe bele lett nyúlva kicsit. Nem lite hanem full.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Metalmilitiakid
Na jó de ott volt direkt a végén a smiley is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Golyo69
😄D:
okés 😄
csak hidd el ma napig 1 millióan kérdezik meg hogy most akkor mi is van...pedig sok helyre levan írva hogy mi is a szitu 😄

GGMU

Metalmilitiakid
Az iróniát pedig az "i" betûnél találod a szótárban....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szerintem ürügyre gondolt. hogy azért emeltek árat, mert most 512-es, mert nem sokan tudták hogy eddig is annyi volt 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Csibusz
Dashes féle jobban bejön mint a kelzsoca neked?
Golyo69
de van rá megoldás 😄

GGMU

Golyo69
a "256" os verzióba is 512 van 😄 csak szoftveresen van letiltva😄

GGMU

desigo
thx
felraktam,talált jópárat
Metalmilitiakid
De tudod miért, mert már 512 van benne 256 helyett 😄

cSuwwi
drágább lett, én még 36ért vettem a webshopból, most ha lenne akkor 38ba fájna

shit happens

Metalmilitiakid
Hát sztem ez függ attól is hol laksz. De ha nem túl messze egy üzlettõl vagy jársz arra napi teendõid során akkor nem árt a nyakukra járni és kérdezõsködni, az kicsit biztosabb.

Mikor lehet kapni újra a T-mobilnál? Tudja valaki?

Kösz,
takysoft
ajánlom mindenkinek, tegnap találtam a syncmypics nevû alkalmazást, ami letölti az ismerõsök facebook képeit😊 tökjó.
mert amúfy FB-vel szinkronizálni nem sikerült a masinát Dashes-féle 5.1-el...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Csibusz
Akkor jó, neked melyik van fent? Mert nekem is kelszoca féle alpha 5 van.
Pretorian
Ebben 48 alapból.

Metalmilitiakid
Na ismeretlen hívásjelzés probléma megoldódott. Tudtam én hogy nem lehet annak az ügyfélszolgálatosnak hinni, aki nem õszintén mondja, hogy Hello. Bementem a boltba ahol vettem, mondom neki, hogy minden hívás ismeretlen.
-Biztos rosszul van beállítva a telefon.
-Többször ellenõriztem, hogy jó.
-Akkor a másik félnél rossz.
-Több mint 6 számról hívtak ebbõl 3 telefont magam ellenõriztem, hogy küldi a számot.
-Áhh ilyen nincs, biztos csak valami véletlen hiba, ilyen nem létezik.
Õ ezzel le is zárta a témát és kész. Na mondom ilyet nem játszunk. Másnap be egy másik boltba. Odakerülök.
-Hello.
-Hello. Minden hívásom ismeretlenül jön, volt egy telefont frissítés de azóta sem javult meg.
-Akkor hívásjelzés gond van, aktiváltatni kellene az ügyfélszolgálati pultnál. Húzz egy ügyfélszolgálatis számot és majd a lányok megcsinálják.
-Köszi. Viszlát.
-Viszlát.

Metalmilitiakid
Az a bajom, hogy nem értek a html hez, de ha megcsinálod és kirakatom egy modival.

cSuwwi
a modikkal berakatsz egy iframe-et a fejlécbe, a tartalmat utána úgy módosítod ahogy akarod, nem kell hgnek lenni, csak kis html tudás nem árt (a dinamikus növekedés js-el megoldható)
persze egy teszt topikban összedobsz vmi kinézetet, berakatod, többet hozzá se kell nyúlni
a törlésen kívül sztem nem sok értelme van a házigazdaságnak, arra meg van script, ami eltünteti (akár azt az üzenetet, vagy attól a júzertõl az összeset)

shit happens

Csibusz
Nekem is pont ez volt a szünetben, így aztán jó volt az újév😊 Senkinek se tudtam küldeni semmit, még egy árva VH-t sem xP
Csibusz
Nekem nem ment valamiért.
Metalmilitiakid
Majd ha meglesz az 500 HSZ akkor szépen megyek a HG jogért és rakok ki mindent a banner alá.

Sly06
Ok mind1, 1próbàt megért. LINK opció? Nekem megy!

Metalmilitiakid
Ma volt egy szép tapasztalatom, elmentem felrakattam mér ezt a kis frissítést. Lementettem a névjegyeket SIMre, mert mondta hogy menni fog minden ami nem a SIM vagy SD n van. Gondoltam app okat leszarom, nem volt kedvem vele szórakozni majd leszedem megint, úgyis 5 óra a suliban és van wifi. Erre szépen megcsinálja minden, jövök ki a boltból, nézem a telót, névjegyek, névjegyek ki/be másolása, bemásolás SIM rõl, az ön SIM kártyáján nincs névjegy. Eléggé szépen szidtam mindent. Oda kell figyelni jobban és rendesen lementeni, rájöttem...

Csibusz
Szép-szép, de ez így már a harmadik Blog 😊

http://www.zteblade.blogja.net/
http://ztebladeportal.co.cc
és a tied...

bocsi, de nem megy valamiért a LINK opció.. Amúgy tényleg szép munka, csak nehogy elvesszen a tömegben
Csibusz
Hát nem tudom, prohardveren, kelzsoca is mondta, hogy annak is örüljünk h ez a kis gép elviszi azért élvezet határán a dolgokat😊 Mármint az erõsebb, igényesebbekre gondolok itt. De péel van a VM Heap Tool amit martketrõl letölthetsz, azon 35 default, állítsd 48ra és akkor már egy kicsivel jobb lesz a telo.
Sly06
Pretorian
Tegnap feltettem a kelzsoca féle alpha5-öt, rá a Gingerbread témát + csodazip.
Ami a full verzióban van:
Car Home, Global Time, Java ME Apps, News and Weather, Quick System Info, Spare Parts, Titanium Backup, és egy rakás új widget + sok minden más.
A videokamera természetesen VGA felbontásban rögzít.
Gyors is, szép is, jó is...már csak a moddolt kernel hiányzik, hogy lehessen kicsit húzni a procit komolyabb játékokhoz.

Csibusz
Prohardveren érdeklõdj a srácnál (=
Már létezik ilyen, de a készítõje biztos örömmel fogad minden segítséget!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sly06
sziasztok, gondoltam csinálhatnánk ZTE Blade blogot, és oda fel lehetne tolni minden hasznos cuccot, infót stb! Én szívesen megcsinálom a blogot, akit érdekel, és csatlakozna az szóljon hozzá!

theone91
Lásd aláírásom. Plusz még nem vettem. 😉

Csibusz
Na kijött az 5.0 alpha is kelzsoca jóvoltából (=
Golyo69
sleep módból való visszatérésre gondolok...

GGMU

Csibusz
Hmm, nem értelek azért, mert nekem anno 2.1 is mûködött a gomb ha nem volt gépre rakva, akkor is. Vagy csak a feloldásra gondolsz?
Golyo69
hát ha ott se megy akkor vidd vissza....ilyen hiba még nem nagyon volt ..:S
te kifogtad pont..:S

GGMU

Bandee1987
Ok, ezt értem. Viszont most már egyáltalán nem mûxik egyik gomb se. Elõször csak a home nem ment, most már az alsó 3 közül egyik se, normál módban sem. *983*0#en belül a key tesztnél sem érzékeli õket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Golyo69
nah még1x 😄
slepp módbansemmire nem reagál csak a kikapcsgombra ( röviden)
3 gomb csak akkor mûxik ha töltésen van vagy éppen csatlakozva van a géphez..amúgy csak a power gomb....ennél így van és nem hiba..lehet hogy ha más romot raksz rá akkor mûködni fog de az alap rom (2.1)-nél így van 😄

GGMU

Golyo69
sleep módban nem reagál a home gombra csak ha töltés alatt van...alapból a kikapcsológombot kell nyomni

GGMU

Bandee1987
jaja, ráadásul próbáltam hard resetet is, meg aksi ki-be vételt, és most már egyik gomb se mûködik a három közül XDDDDD

Csibusz
Szia, igen reagálnia kéne neki arra is. Szóval valószínûleg lesz egy utad vissza a T-hez:S
Bandee1987
no ahogy látom a home gomb az ami nem müxik benne.

Bandee1987
az müxik, de elvileg nem csak azzal kéne, nem?

sapkafej
nekem nincs blade-em de a kikapcsoló gombot röviden nem próbáltad? aztán majd akinek van mindjárt beírja ha nem ok

György

Bandee1987
Helpmí! Most vettem bladet, viszont a home gombra egyáltalán nem reagál semmit a cucc, és van hogy ha elmegy sleepbe a teló, akkor van, hogy a vissza és a menu gombra se reagál. Elvileg kéne nem? Most ez szerintetek szoftveres bug vagy a gomb szarakszik?

#345-ben lévõ file+leírás szerint megcsináltam én is (utólag is kösz!), simán lement, és 414 lett a memória.
Tényleg pofonegyszerû, a hátlap leszedése volt a legbonyolultabb folyamat... <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csibusz
Hát wififixel😊
takysoft
hogyan is?
mert nekem is szokta csinálni régen, és nem tudom hogyan oldódott meg.

mondjuk ezzel a Dashez féle Froyo V5-tel még sose vesztette el a jelet(lekopogom), és mindig visszacsatlakozott, mikor hazaértem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Csibusz
Megoldottam 😊
Csibusz
Ahh, viszont, idáig nem csinálta, most nekem is mikor wifin netezek és magától elsötétül elveszti a jelet a drága 1-2 mpig De idáig nem csinálta, szóval valószínûleg szoftverprobléma...