ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
okés 😄
csak hidd el ma napig 1 millióan kérdezik meg hogy most akkor mi is van...pedig sok helyre levan írva hogy mi is a szitu 😄
GGMU
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Kösz,
mert amúfy FB-vel szinkronizálni nem sikerült a masinát Dashes-féle 5.1-el...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
-Biztos rosszul van beállítva a telefon.
-Többször ellenõriztem, hogy jó.
-Akkor a másik félnél rossz.
-Több mint 6 számról hívtak ebbõl 3 telefont magam ellenõriztem, hogy küldi a számot.
-Áhh ilyen nincs, biztos csak valami véletlen hiba, ilyen nem létezik.
Õ ezzel le is zárta a témát és kész. Na mondom ilyet nem játszunk. Másnap be egy másik boltba. Odakerülök.
-Hello.
-Hello. Minden hívásom ismeretlenül jön, volt egy telefont frissítés de azóta sem javult meg.
-Akkor hívásjelzés gond van, aktiváltatni kellene az ügyfélszolgálati pultnál. Húzz egy ügyfélszolgálatis számot és majd a lányok megcsinálják.
-Köszi. Viszlát.
-Viszlát.
persze egy teszt topikban összedobsz vmi kinézetet, berakatod, többet hozzá se kell nyúlni
a törlésen kívül sztem nem sok értelme van a házigazdaságnak, arra meg van script, ami eltünteti (akár azt az üzenetet, vagy attól a júzertõl az összeset)
shit happens
http://www.zteblade.blogja.net/
http://ztebladeportal.co.cc
és a tied...
bocsi, de nem megy valamiért a LINK opció.. Amúgy tényleg szép munka, csak nehogy elvesszen a tömegben
Alakul a blog!
Ami a full verzióban van:
Car Home, Global Time, Java ME Apps, News and Weather, Quick System Info, Spare Parts, Titanium Backup, és egy rakás új widget + sok minden más.
A videokamera természetesen VGA felbontásban rögzít.
Gyors is, szép is, jó is...már csak a moddolt kernel hiányzik, hogy lehessen kicsit húzni a procit komolyabb játékokhoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
te kifogtad pont..:S
GGMU
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
slepp módbansemmire nem reagál csak a kikapcsgombra ( röviden)
3 gomb csak akkor mûxik ha töltésen van vagy éppen csatlakozva van a géphez..amúgy csak a power gomb....ennél így van és nem hiba..lehet hogy ha más romot raksz rá akkor mûködni fog de az alap rom (2.1)-nél így van 😄
GGMU
GGMU
György
Tényleg pofonegyszerû, a hátlap leszedése volt a legbonyolultabb folyamat... <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert nekem is szokta csinálni régen, és nem tudom hogyan oldódott meg.
mondjuk ezzel a Dashez féle Froyo V5-tel még sose vesztette el a jelet(lekopogom), és mindig visszacsatlakozott, mikor hazaértem
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity