2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Máté94
    Hova, minek? Meg ennyi pénzért...
    65e meg soha az életben nem lesz. :D
    Akkor tessék, ez kell neked: Acer Iconia Smart, 21:9 képernyő
    50-nél többet Skate-ért nem adnék.
  • Büdös Bohóc
    Galaxy s 65-ért fél éven belül?? :DDDD És milyen konstrukcióban képzeled ezt? :DDD A nála sokkal hülyébb HTC Legend és Hero is 80 körül kapható kártyafüggetlenül.
  • Pretorian
    55-60 rongyot megadnék érte, de mire megjelenik, lesz már Galaxy S 65 magasságában. De azért jó kis teló lesz, a 4.3"-es kijelző bejövős, bár ekkora méretnél növelhetnék kicsit a felbontást.
  • Solten
    Meg a San Franciscom esetleges utodja... :)
  • Büdös Bohóc
    király a hátulján az a droid logó :D
  • Máté94
    Itt az utód: ZTE Skate
  • takysoft
    használj partition managert. pl EASEUS Home edition. ingyenes
  • takysoft
    csak h tökéletesen pontosak legyünk:
    nem az ARMv6-os proci nem támogatja a Flasht(mert nem is az ő dolga), hanem a kurva flash nem támogatja az ARMv6-os procit...(amit amúgy tehetne, csak az Adobe nem így gondolkodott...)
  • dyvad2
    Partícionálni akartam ext2 re de azt irja ki a recovey hogy an error occure while partitioninig your sd card
    Mit tegyek?
  • sznus
    Azokat nem fogod tudni lejátszani, csak a Youtube progival. Másold vágólapra a linket, vagy cím alapján keresd meg. Flash-t nem visz (és nem is fog egy rommal se, mert a proci nem támogatja) a ZTE. A Youtube progi meg csak is azért működik, mert 3gp-be konvertálja át a videót, és azt látod stream-elve.
  • toarpad
    A flash tartalmakat a processzor NEM TÁMOGATJA (nem bírja lejátszani)
  • Super Saiyan
    Első
  • dyvad2
    Arra van megoldás, hogy facebookon megnyitott youtube os videot lejátsza? Azt írja nem tudja megnyitni.
  • dyvad2
    körülbelül hanyadik hozzászólás? keresgetem, de egyelőre nem találom.
  • dyvad2
    Köszi!!!!!
  • Pio
    Ahhoz, hogy közvetlenül a memóriakártyára telepíts, le kell választanod arról egy megfelelő filerendszerű partíciót. Erről részletes leaírást találsz a mobilarénás topik első hozzászólásában.

A 2.2-ben levő SD-re telepítés azt jelenti, hogy azoknál az appoknál, amelyeknél ezt lehetővé teszi a fejlesztő ki lehet másolni az app egy jelentős részét SD-re.
    Ehhez azt kell tenni, hogy a Settings/Applications/Manage Applications résznél kiválasztod a programot és itt lesz egy Move to SD Card gomb, erre rányomsz.
  • dyvad2
    Nekem az van fent:2.2-es
  • Klemice
    illetve 2.2-es rommal ami hivatalosan még nincs a t-mobile kínálatában
  • Klemice
    sehogy
  • dyvad2
    Sziasztok!

Hogy tudok memoria kártyára telepíteni alkalmazást?
    köszi
  • Golyo69
    mostmár mindkettő jó :D lol :D
  • Golyo69
    most nézem hogy mozzilával megy...de chrome-mal nem :S
  • xridergabo
    nálam müködnek
  • Golyo69
    okok köszi
  • heady
    Nem, és az egész prohardver lapcsalád sem jön be.
  • Golyo69
    *nektek :D
  • Golyo69
    mobilarena netek se megy?
  • Pretorian
    *Prada és Armani lol részeg vok megint
  • Pretorian
    Régen én sem voltam, de 2007 óta eléggé ottvannak minden szegmensben.
    L600v, Viewty, Renoir, KM900 mind faszájos volt a maga idejében/kategóriájában. Kétmagosokra kíváncsi leszek.
    Preda meg armanki meg a többi divatszar tényleg nem értek sokat, de azok design modellek pénzes csókáknak.
  • Pretorian
    Na mondjál már nekem az elmúlt 3 évből szar LG telefont.
    Nemá...mi minősít egy céget?
  • RAZOR27
    lg-ért nemvagyok oda, de az aréna télleg nagy eresztés volt.sokáig terveztem a megvételét, csak aztán a nyílt óprendszerek befutása "tett keresztbe"
    (btw annak is van oprendszere, csak zárt -kötözködés vége-)
  • Büdös Bohóc
    lg egy szar, mindig is az marad, kókány gané telefonjaik vannak,

nem az minősít egy céget, hogy van-e jó telefonja. Jóhogy van neki is. De nézd már meg, hogy 99%-ban hulladék fos a telefonjaik :S (tegyük hozzá, hogy sok más cégre is igaz ez :D)
  • Pretorian
    Mi a baj az LG-vel? Az elmúlt években legalább olyan jó telókat dobtak ki, mint a Samsung vagy a HTC. Az LG már rég nem csak mikrohullámú sütő fronton tud odavágni. LG Arena az egyik legjobb nem oprendszeres teló a piacon, még ma is.
  • Pretorian
    Jah ezt kb. eddig is tudtuk, de azért van 1-2 középkategóriás készülék még, amit eléggé megszorongat a Blade sok szempontból. Pl. HTC Hero, Legend. Kb. kétszer annyiba kerülnek mint a Blade.
  • Klemice
    Ha telóra költenék sok pénzt, akkor most a desire hd-t venném az fix, de lehet hogy az lg 2x-et.. csak hát az lg :D
  • Csibusz
    Na akkor viszont én nem néztem a 3-mat:) Azt hittem már az S-re gondolsz :P:D
  • Klemice
    Amit az előzőekben írtam: mind a galaxy3mat és mind az optimust alázza a zte. ennyi
  • Csibusz
    Ha megnézed az ő kérdése ment, mert azt kérdezte, melyik teló jobb játékra, az egy dolog, hogy lehet más is kérdezett és arra is felelt egyben, de akkor írja oda a nevét és úgy válaszoljon:) így:

Super Saiyan: Figyelj, dönts ahogy szeretnél, de az Optimus hidd el nem éri meg jobban, nézd meg a teszteket:

OptimusZTE

Kinézetre is pofásabb szerintem a ZTE, és szebb, jobb.. Szerintem..
  • Büdös Bohóc
    úgy, hogy nem arra ment a válasz és olvasd el a közbülső hszeket :D
  • Super Saiyan
    1 kérdés, játék szemppontból egy nagyobb kijelzős, felbontásos teló, hogy lenne képes egy ugyan olyan vasat kisebb képernyővel, és felbontással legyűrni?:)