2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#944 Hova, minek? Meg ennyi pénzért...
65e meg soha az életben nem lesz. :D
Akkor tessék, ez kell neked: Acer Iconia Smart, 21:9 képernyő
50-nél többet Skate-ért nem adnék. -
#943 Galaxy s 65-ért fél éven belül?? :DDDD És milyen konstrukcióban képzeled ezt? :DDD A nála sokkal hülyébb HTC Legend és Hero is 80 körül kapható kártyafüggetlenül. -
#942 55-60 rongyot megadnék érte, de mire megjelenik, lesz már Galaxy S 65 magasságában. De azért jó kis teló lesz, a 4.3"-es kijelző bejövős, bár ekkora méretnél növelhetnék kicsit a felbontást. -
#941 Meg a San Franciscom esetleges utodja... :) -
#940 király a hátulján az a droid logó :D -
#939 Itt az utód: ZTE Skate -
#938 használj partition managert. pl EASEUS Home edition. ingyenes -
#937 csak h tökéletesen pontosak legyünk:
nem az ARMv6-os proci nem támogatja a Flasht(mert nem is az ő dolga), hanem a kurva flash nem támogatja az ARMv6-os procit...(amit amúgy tehetne, csak az Adobe nem így gondolkodott...) -
dyvad2 #936 Partícionálni akartam ext2 re de azt irja ki a recovey hogy an error occure while partitioninig your sd card
Mit tegyek? -
#935 Azokat nem fogod tudni lejátszani, csak a Youtube progival. Másold vágólapra a linket, vagy cím alapján keresd meg. Flash-t nem visz (és nem is fog egy rommal se, mert a proci nem támogatja) a ZTE. A Youtube progi meg csak is azért működik, mert 3gp-be konvertálja át a videót, és azt látod stream-elve. -
toarpad #934 A flash tartalmakat a processzor NEM TÁMOGATJA (nem bírja lejátszani) -
#933 Első -
dyvad2 #932 Arra van megoldás, hogy facebookon megnyitott youtube os videot lejátsza? Azt írja nem tudja megnyitni. -
dyvad2 #931 körülbelül hanyadik hozzászólás? keresgetem, de egyelőre nem találom. -
dyvad2 #930 Köszi!!!!! -
Pio #929 Ahhoz, hogy közvetlenül a memóriakártyára telepíts, le kell választanod arról egy megfelelő filerendszerű partíciót. Erről részletes leaírást találsz a mobilarénás topik első hozzászólásában.
A 2.2-ben levő SD-re telepítés azt jelenti, hogy azoknál az appoknál, amelyeknél ezt lehetővé teszi a fejlesztő ki lehet másolni az app egy jelentős részét SD-re.
Ehhez azt kell tenni, hogy a Settings/Applications/Manage Applications résznél kiválasztod a programot és itt lesz egy Move to SD Card gomb, erre rányomsz. -
dyvad2 #928 Nekem az van fent:2.2-es -
#927 illetve 2.2-es rommal ami hivatalosan még nincs a t-mobile kínálatában -
#926 sehogy -
dyvad2 #925 Sziasztok!
Hogy tudok memoria kártyára telepíteni alkalmazást?
köszi -
#924 mostmár mindkettő jó :D lol :D -
#923 most nézem hogy mozzilával megy...de chrome-mal nem :S -
#922 nálam müködnek -
#921 okok köszi -
heady #920 Nem, és az egész prohardver lapcsalád sem jön be. -
#919 *nektek :D -
#918 mobilarena netek se megy? -
#917 *Prada és Armani lol részeg vok megint -
#916 Régen én sem voltam, de 2007 óta eléggé ottvannak minden szegmensben.
L600v, Viewty, Renoir, KM900 mind faszájos volt a maga idejében/kategóriájában. Kétmagosokra kíváncsi leszek.
Preda meg armanki meg a többi divatszar tényleg nem értek sokat, de azok design modellek pénzes csókáknak. -
#915 Na mondjál már nekem az elmúlt 3 évből szar LG telefont.
Nemá...mi minősít egy céget? -
#914 lg-ért nemvagyok oda, de az aréna télleg nagy eresztés volt.sokáig terveztem a megvételét, csak aztán a nyílt óprendszerek befutása "tett keresztbe"
(btw annak is van oprendszere, csak zárt -kötözködés vége-) -
#913 lg egy szar, mindig is az marad, kókány gané telefonjaik vannak,
nem az minősít egy céget, hogy van-e jó telefonja. Jóhogy van neki is. De nézd már meg, hogy 99%-ban hulladék fos a telefonjaik :S (tegyük hozzá, hogy sok más cégre is igaz ez :D) -
#912 Mi a baj az LG-vel? Az elmúlt években legalább olyan jó telókat dobtak ki, mint a Samsung vagy a HTC. Az LG már rég nem csak mikrohullámú sütő fronton tud odavágni. LG Arena az egyik legjobb nem oprendszeres teló a piacon, még ma is. -
#911 Jah ezt kb. eddig is tudtuk, de azért van 1-2 középkategóriás készülék még, amit eléggé megszorongat a Blade sok szempontból. Pl. HTC Hero, Legend. Kb. kétszer annyiba kerülnek mint a Blade. -
#910 Ha telóra költenék sok pénzt, akkor most a desire hd-t venném az fix, de lehet hogy az lg 2x-et.. csak hát az lg :D -
#909 Na akkor viszont én nem néztem a 3-mat:) Azt hittem már az S-re gondolsz :P:D -
#908 Amit az előzőekben írtam: mind a galaxy3mat és mind az optimust alázza a zte. ennyi -
#907 Ha megnézed az ő kérdése ment, mert azt kérdezte, melyik teló jobb játékra, az egy dolog, hogy lehet más is kérdezett és arra is felelt egyben, de akkor írja oda a nevét és úgy válaszoljon:) így:
Super Saiyan: Figyelj, dönts ahogy szeretnél, de az Optimus hidd el nem éri meg jobban, nézd meg a teszteket:
OptimusZTE
Kinézetre is pofásabb szerintem a ZTE, és szebb, jobb.. Szerintem.. -
#906 úgy, hogy nem arra ment a válasz és olvasd el a közbülső hszeket :D -
#905 1 kérdés, játék szemppontból egy nagyobb kijelzős, felbontásos teló, hogy lenne képes egy ugyan olyan vasat kisebb képernyővel, és felbontással legyűrni?:)