ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
nekem a CoPilot nagyon tetszik. telepíteni is a legegyszerûbb.
haverom navigonra esküszik.
igo se rossz persze
van még a sygic, motonav, ndrive, de azokat nem néztem

nem tudjátok, van ezek közük olyan, ami támogat TTS hangokat, netán magyart? az az igo amit én néztem nem tudta, hiába tettem bele a winCE-s verzióból a hangot.

jól jönnének az utcanevek kimondva.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

desigo
napi szinten használok navigációt
minden programot kipróbáltam
legjobban a Sygic Aura vált be
iGOMyWay sajna sok év iGO 8 használat után lassú,szenvedõs,körülménes viszont a legjobban lefedett térképek hozzá jönnek
CoPilot is egy alternatíva de nekem legkevésbé tetszett

iGO 32 megát Aura csak 12 megát használ a készülék memóból nekem
Büdös Bohóc
ok köszi

melyik verzió ? Nem muszáj, hogy a legújabb, csak ne foglaljon sok helyet (btw mire telepít? Mintha azt olvastam volna, hogy a 2.1-es andró zte-n nem akarja engedni a memkártyára, de gondolom a térképet csak arra teszi). És mennyit foglal egy közép európa térkép mondjuk (leginkább magyarország és a környezõ országok)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Metalmilitiakid
Hát engem belõtt, hogy merre vagyok, pedig bent voltam a házban. Szóval sztem igen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bandee1987
igot ajánlom én is, tök faszán elfut a blade-n.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Büdös Bohóc
és ez sima helymeghatározásra is jó?

Büdös Bohóc
megpofozlak 😄

Metalmilitiakid
COPilot volt amit én használtam rajta amíg le nem nullázta a telót a frissítés, az offline, egyszer kell leszedni rá a térképet, pl wifinél aztán elvan magának.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Klemice
igo

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Büdös Bohóc
honnan tudnék valami jó offline térképes navigátort szerezni? iGo? Az a baj, hogy a beépítettek mind a gmapses térképeket akarják és persze nem lehet elõre letölteni legalább a térképet...

Metalmilitiakid
Igen legközelebb én is leszedem ha netközelben leszek (holnap 😄) Amúgy éljen van, klemice grat a tékhez 😄

Büdös Bohóc
😄DDDD

ha lenne jó fényképezõje egy telefonnak és pl angol nyelvre gyúratná rá az ember a rendszert, akkor egy érdekes téma lehetne megcsinálni a skandi megoldó gépet. Ha nem is oldaná meg esetleg teljesen, de tuti sokat kitalálna.

Máté94
Kíváncsi lennék egy magyar keresztrejtvénnyel mit kezdene 😄D
Büdös Bohóc
Lefényképeztem dan brown egyik könyvét és kiadott egy találatot a könyvre

Lefényképeztem egy újságot, aminek a hátterében volt egy kép és kiadta nagyfelbontású képtalálatként + egy könyvet, aminek a borítóján ugyanaz volt 😄D

majd holnap tesztelem még mikre képes, egyik munkatársan lefényképezte az övével a Rókusi templomot, majd megkérdem holnap mit kapott rá eredménynek 😄

Klemice
ték

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Máté94
Pl?
Érdekel. 😊
Büdös Bohóc
jó ez lófasz ezt én is megcsinálom 😄 ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is megold (amik egyébként látszólag pont, hogy egyszerûbbek a laikusnak, pedig nem)

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Büdös Bohóc
Google Gogglest ki próbálta már? 😄DD Eszméletlen, teljes mértékben letaglózott, hogy google már ilyet is tud. BEFOSTAM

Csibusz
Amikor anno a Nokiámat vittem vissza szervizbe sose kérték a személyimet, szóval szerintem ilyentõl nem kell félned 😉
Elvileg holnap én is szerzek 1et még 1 kérdés vennék 1 telót amin még van 1év 10hónap gari, ha valami baja lesz és beviszem papirostul akkor nemkérnek személyit vagy vmit? szóval én is érvényesíthetem a garanciát attól függetlenül hogy nem én vásároltam?

Büdös Bohóc
Geci jó telefon. Most a rajzolós szöveg bevitelt használom 😄

Máté94
Japánnak és Kínának már "rég" van.<#zavart1>
Szerinted mibõl készültek a 2.2-es ROM-ok rá? 😊
Büdös Bohóc
T az elsõdleges ZTE beszállító itthon és mivel világszinten most fog valszeg megjelenni rá a hivatalos ezért gondolom legelõször nekünk fog jönni (T-seknek). És nem lesz az olyan soká remélem.

Máté94
Mobilarenán írt valaki írt mail-t a T-nek és írták, hogy nem tudják mikor lesz...
Szia Büdösbohóc!
Pesten vásároltad a készüléket? A trémobil honlapján aztírják nincs raktáron,de ha hívom õket akkor meg cs*sznek felvenni bármelyik telefonjukat is a kismilliú közül.

Büdös Bohóc
Namer? :C Azt ígérték, hogy 2011 Q1 (leginkább január, de abból lassan kezdünk kifutni).

Metalmilitiakid
Alap rom, egyelõre nem látom szükségességet a fejlesztésnek. Majd ha jön akkor jön 😄

Máté94
Nem most lesz sajnos...
Büdös Bohóc
nálam alap van, de nem akarom basztatni, úgyis mindjárt itt van a 2.2 a nyakunkon, azt is hivatalosan fogom updateltetni.

Bandee1987
kelzsoca féle alpha5 rom

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Solten
Az Orange kitett magaert... <#rolleyes> <#nevetes1>

Saor Alba

Solten
BladeVillain 1.0.1 + BladeDesireZ R1.1 tema.

Saor Alba

cSuwwi
alpha5 lite

shit happens

Csibusz
Kinek milyen Rom van rajta? xP (Legyen valami téma)
Büdös Bohóc
thx C:

Metalmilitiakid
Innen is gratulálok 😄

Büdös Bohóc
vagyok vagyok!

Metalmilitiakid
Na akkor gyûlünk a klubban legalább 😄

Klemice
Büdös Bohóc vett ma egyet, és nemsokára én is így fogok tenni

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Metalmilitiakid
Namivan ? Már senki nem vesz új telót és elfogytak a kérdések ?

takysoft
ahogy az elõttem szóló szólt. a világon semmi.
ha 2.2 lenne, egész kellemes lenne az alap rom.

Máté94
Semmi.
A t-mobilos zte blade milyen t-mobilos tartalmakat tartalmazz ? Bele van karcolva pl. a hátlapba a T-mobile logo ? Töltõ képernyõ t-mobilos ? Ikonokban/alkalmazásokban vannak t-mobilosak ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Csibusz
Magát a mappát sem érzékelte, de nem érdekel, megoldottam máshogyan😊
Máté94
Lehet nem is lesz...
RAZOR27
bluetooth mappába nézted? meg ha nem nyitja meg akkor nevezd át xy.jpg-re nálam egyszer csinált ilyet, hogy lehagyta a kiterjesztést.

am meg a froyoról már van valami hír mikor jön? elvileg mostanság kéne jönnie nem?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Csibusz
ahh, nem tudja miért van az, hogy elküldtek pár képet nekem blutoothon és nem látja a gép? A telo igen, de a gép nem:S
RAZOR27
gyjejj vhogy elbasztam a billentyûzetet rajta 😄 beállítottam az alap android bill-t, de abba nincs ékezet, hogy tom visszatenni az XT9-et vagy mit? a "nyelv és billentyûzet" részbe nem találtam módját

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

desigo