ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverom navigonra esküszik.
igo se rossz persze
van még a sygic, motonav, ndrive, de azokat nem néztem
nem tudjátok, van ezek közük olyan, ami támogat TTS hangokat, netán magyart? az az igo amit én néztem nem tudta, hiába tettem bele a winCE-s verzióból a hangot.
jól jönnének az utcanevek kimondva.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
minden programot kipróbáltam
legjobban a Sygic Aura vált be
iGOMyWay sajna sok év iGO 8 használat után lassú,szenvedõs,körülménes viszont a legjobban lefedett térképek hozzá jönnek
CoPilot is egy alternatíva de nekem legkevésbé tetszett
iGO 32 megát Aura csak 12 megát használ a készülék memóból nekem
melyik verzió ? Nem muszáj, hogy a legújabb, csak ne foglaljon sok helyet (btw mire telepít? Mintha azt olvastam volna, hogy a 2.1-es andró zte-n nem akarja engedni a memkártyára, de gondolom a térképet csak arra teszi). És mennyit foglal egy közép európa térkép mondjuk (leginkább magyarország és a környezõ országok)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ha lenne jó fényképezõje egy telefonnak és pl angol nyelvre gyúratná rá az ember a rendszert, akkor egy érdekes téma lehetne megcsinálni a skandi megoldó gépet. Ha nem is oldaná meg esetleg teljesen, de tuti sokat kitalálna.
Lefényképeztem egy újságot, aminek a hátterében volt egy kép és kiadta nagyfelbontású képtalálatként + egy könyvet, aminek a borítóján ugyanaz volt 😄D
majd holnap tesztelem még mikre képes, egyik munkatársan lefényképezte az övével a Rókusi templomot, majd megkérdem holnap mit kapott rá eredménynek 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerinted mibõl készültek a 2.2-es ROM-ok rá? 😊
Pesten vásároltad a készüléket? A trémobil honlapján aztírják nincs raktáron,de ha hívom õket akkor meg cs*sznek felvenni bármelyik telefonjukat is a kismilliú közül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ha 2.2 lenne, egész kellemes lenne az alap rom.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
am meg a froyoról már van valami hír mikor jön? elvileg mostanság kéne jönnie nem?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"