2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • popzu
    Szeretnék már 2.2-t látni a blademen...
  • Csibusz
    Nem kapok újat, mert már be vittem és mivel 3 pixelhiba van rajta, be se vitte a drága legény:)
  • Csibusz
    Ehh... Az kellemetlen :D
    Viszont én vigyázok rá, mint egy hímes tojásra elképzelheted, hogy majdnem eret vágtam magamon, mikor lerántottam xD
  • Metalmilitiakid
    nekem van rá T nél biztosítás, hogy ha akarom földhöz baszom és 4k ért kapok egy vaci újat :D havi 450 ft ért
    Ami mondjuk nekem kell is, mert eddig minden telóm ilyenekbe halt bele :D
  • heady
    Nem, nem írtál se elő-, se hátlapot, csak az utolsó mondatban lévő Nokia hátlap miatt asszociáltam egyből hátlapra :)
  • Máté94
    Csak ennyit tudunk...
  • Fehercsoki
    Pixelhiba miatt azonnal cserélik egy új készülékre ha jól tudom.Vidd be és kapsz 1 újat.
  • Csibusz
    Nekem is az előlap, hátlapot írtam volna?
    Na mindegy, kicsit érzékeny:S De nem baj hál Istennek nem vészes..
  • heady
    Én is leejtettem, nekem meg a jobb felső sarka nyomódott be egy picit. Igaz, Nekem az előlap, nem a hátlap.
  • Csibusz
    Uff, nekem kicsit már nagy ez egy maroktelefonnak:) De szép szép.
    Más: tegnap leejtettem szegényt... és hát bizony kicsit megsérült a bal felső sarkánál... alig észrevehető, de persze nekem szúrja a szememet... Szerintetek, ha majd egyszer rászánom magam és elviszem a pixel hibák miatt gariba.. mert az viszont túlzottan nem zavar. És ha netán be is viszik miatta, kérhetem szerintetek, hogy kikozmetikálják ? Mert anno a Nokiámon szó nélkül cserélték a hátlapot, csak az miatt mert kopott volt..
  • jazzy
    Nem tudni mikor?
  • Máté94
    Lesz Telenornál is.
  • Solten

galeria
  • jazzy
    Ez nagyon tetszetős, lehet kivárom :)
  • Solten

• Metalmilitiakid
    2perc kiütni csak nemtom van e már mód a visszarakásra, ha gariztatni szeretnéd
  • Klemice
    szerintem csak a t-nél van
  • jazzy
    Melyik szolgáltatónál legolcsóbb most a blade nem tudjátok? Vodás vagyok, gondolom ott nincs, de azt is gondolom, hogy 2 perc kiütni :)

Beszart a Hero-m érintőképernyője rohadtul örülök.. és még a PIN kódomat is elbaszta 3x.. a PUK kódomat is meg kell szereznem valahonnan, szép nap ez a mai.
  • Pio
    Pixelhibákat úgy kell kiszúrni, hogy bezárkózól budira, speciálisan erre kifejlesztett háttereket és programokat futtatsz full fényerőn és 5 centrilő, minden szögből nézed a képernyőt. :)
    Annó a mobilarénán tárgyalták ezt ki, majdnem regeltem is, hogy benyomjak egy arcpálmát. :)
  • Büdös Bohóc
    akkor én maxi-szerencsés vagyok mert nálam nincs pixelhiba. Az eladó bekapcsolta megmutatni előtte direkt a telefont is nekem kérni se kellett
  • Pretorian
    Én nyomkodtam eleget mindkettőt, és azért nem egészen így tapasztaltam, ahogyan Te.
    Egyébként azért írtam hogy "majdnem", mert tényleg csak majdnem ugorja meg az Apple által felállított mércét a panel. Az Apple cuccokon teljesen dinamikus a scrollozás, a Blade-en csak majdnem teljesen az, persze akkor, ha megfelelő rom van fent. A gyári rom azért döcögősebb.
    Android-iOS párharcot majd az idő dönti el. Én mondjuk kifejezetten Android-párti vagyok, de ez nem jelent semmit. Mindkettőnek megvannak a maga erényei/hiányosságai.
    Ha a dead pixelektől rettegsz, szerintem felejtsd el a Blade-et, vagy bontasd ki és kapcsoltasd be vásárlásnál a telót. Kb. minden feledik Blade pixelhibás. Mondjuk engem az az egyetlen pixel ami van nem zavar, mivel elég jó a fényerő és a kontraszt, és különben is csak sötét hátterek előtt kezdi el picit szúrni az ember szemét az ilyesmi. Egyébként meg észre sem veszed. Feltéve ha csak egy van.
    Valaki írta PH-n, hogy látott kiállítva Blade-et, szerintem T-je válogatja. Ém még nem láttam sehol.
  • sanyicks
    Apple életérzést ne várj nem apple-től :)))
    érintőpanelt az apple sem készít, max szoftvert... hw-t összevásároltat és összerakat kínai cuccokból kínában.
  • precision
    nemtom már milyen htc volt a kezemben nemrég (talán desire v. ilyesmi), amire a tulaja azt mondta, hogy teljesen ugyanolyan az érintés rajta mint egy iphone -on (volt neki korábban iphone 3G -je)
    hát nemtom... 2x gyorsabb proci van benne mint a "fos" iphone 2G-ben, mégis "szar"... valahogy a többi gyártó nem igazán tud annyira jó érintőpanelt készíteni mint az apple... mert ez nem csak szoftverbeli különbség szerintem
    az android semennyivel sem rosszabb mint az iOS és ez fordítva is igaz

mégsem találkoztam még olyan "feelingel" használat terén mint amilyen akár az iphone 2G -n

(amúgy nem cserélném le feltétlenül az iphoneomat, csak még régebben elejtettem, és szaporodnak rajta a dead pixelek :( kijelzőcsere meg méregdrága 2G esetében)

vhol élőben meg lehet tapogatni a blade -et? t-mobilenál szokott lenni kirakva?
  • Solten
    130-150 brit fontra tippelek... :)
  • heady
    Még nincs róla infó, de valszeg olcsó lesz. Mondjuk nekem is nagyon tetszik, de nem cserélném le a Bladet, mert ez nekem már nagy telefonnak. Néztem róla videót, kurva nagy, és én zsebbe szeretem hordani a telefonom, nem külön táskában :P
  • Klemice
    Mennyi lesz vajon :D egy hónapja se vettem a bladet :D
  • Büdös Bohóc
    Na azért azt ne hidd. Itthon nincs kártyafüggetlenül ez a telefon, de ha jól láttam az LG GT540 Optimus kb annyi kártyafüggetlenül és ez kb egy kategória vele.
  • Solten
    Veri najsz veri najsz...

• Pretorian
    A panel majdnem hozza az iPhone/iPod Touch szintjét, és kapacitív.
    Minden másban szarrá veri az iPhone 2G-t (hardver, kijelző, OS), és a piaci ára is alatta van, a használtpiaci is jócskán, bár használtan nehezen találsz még Hardveraprón is. Ha valaki fel is teszi, akkor sem biztos hogy eladja.
    Az van, hogy a Balde annyira megborította a piacot, hogy szinte saját kategóriát teremtett. A legtöbben még drágább, "komolyabb" brand alatt futó telókra sem hajlandóak elcserélni egy az egyben.
  • precision
    nyilván ha lenne iphone4 -re pénzem akkor nem nézelődnék "harmincezres" telefonok után... :P
  • Klemice
    iphone 4 kell neked
  • precision
    emberek! :)

vki tudna írni egy összefoglaló-szerűséget a blade -el kapcsolatban? most már azért eltelt egy kis idő a megjelenése óta

mennyire gyors, stabil, jól használható? haverom tegnap vett egy lg gt540 optimus -t, rezisztív kijelzővel, és hát kész, egy halál az érintés érzékenysége... még az én lassan 5 éves iphone 2G -m is bőőőőőven odaveri ilyen szempontból... szal nekem ez az egyik legfontosabb kérdés, hogy mennyire jó az érintőpanel, pontos e, megfelelően érzékeny e stb. :) az ilyen rá kell nyomni erősen az ujjamat dologtól frászt kapok :D 3 percig bírtam az optimust, pedig nyomkodni akartam sokáig, mert ismerkedni akartam magával az androiddal
  • Pretorian
    Nem, csak nagy kijelző jó felbontással, erős procival, sok ram-al. Ezek a 20-30 rongyos Hwuewaangxing eFos meg stb. brand alatt futó tabletek két forintot nem érnek. Haverom hozat ilyeneket HongKongból fillérekért, aztán eladja jó sok felárral.
  • xridergabo
    SketchBook
  • Máté94
    Neked tablet kell, nem telefon...
    Túl nagyok az igények, vagyis kevés az olyant igénylő, mint te. :)
  • desigo
    Ha jó áron lesz akkor ebből is sok raklappal eladnak
  • Klemice
    valami paint szerű cuccot mondjatok már
  • Pretorian
    Na ez már rajság, bár azért horizontálisan is növelhették volna a pixelek számát.
  • Pretorian
    Hát nem zsír újra gondoltam nyilván. 1-2 hetes Galaxy S-eket lehet kapni már jóval a Sufni GSM-es ár alatt.
  • Pio
    Egyedül az aksiidő miatt tartok tőle.
    Jelenleg is van, hogy 20% körüli töltöttséggel érek haza, nagyobb képernyővel még nagyobb a veszély. Persze lehet, hogy az aksi méretén is turbóznak egy kicsit.
    Ezt leszámítva simán cserélnék, ha nem lennék már a blade-del is teljesen megelégedve. :)
    Viszont a hivatalos 2.2 tényleg jöhetne már, ha már 3 hónap múlva jön a 2.3-assal ellátott utód. :)