ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
találtam google code-on rá issue ticketet, 2009 március óta sírnak és több százan szavaztak mégse csinál senki semmit.

amúgy végül is nem gond, csak esténként flight modeot be kell kapcsolni és lebasz a hálózatról

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Ezen neked mi a kicsi, tabletet akarsz? Ennél nagyobb telefont sztem már gáz fognod a fejedhez telefonáláskor és még bõven elég nagy mindenhez.

Amúgy nem tudom ki gagyizta le a mûanyagot rajta, de fogásra nagyon kellemes az anyag, valamiért olyan puha, selymes (:D) hatása van a hátlapnak, nem tudom miért.

Máté94
Hát majd Android 4.0 körül felébrednek... :D

Egyébként tegnap voltam T-be, megtapogattam, bekapcsolni nem lehetett, és majdnem azt mondtam, hogy kicsi a kijelzõje. Ezt a 3.5"-et többnek gondoltam. :D
Büdös Bohóc
(Y)

és legalább más android telefonokban is így van? :DDD

Máté94
Nincs semmi rá. Nem is lesz.
Büdös Bohóc
nagyon fuck yeah akkor, mondjuk soha nem szoktam telefont kikapcsolni, de egy ilyen telefonnál valahogy szükségét érzem, hogy nehogy úgy hagyjam a netet véletlen rajta és éjjel rámcsörgessen egy kibaszott email vagy valami :S

És ahol olvastál errõl, ott mondták, hogy esetleg a 2.2-ben már jó-e ez?

Máté94
Mobilarenán errõl is ment a vita, hogy ha kikapcsolod nem ébreszt :D
Büdös Bohóc
ma reggel nagyon felkúrtam az agyam, beállítottam ébresztõt és mit ad isten, a telefon képtelen bekapcsolni magát ébresztésre? Létezik, hogy kihagyták rendszer szinten ennek a lehetõségét? Direkt beállítottam megint pár percre rá egy ébresztést és kikapcsoltam és tényleg nem csinál semmit... Tudtok valami progit ajánlani, ami képes erre?

Bandee1987
na nem olyan rég raktam fel a kelzsoca féle alpha 6-os romot, és szerintem jobb, mint az elõzõ amit használtam (alpha5ös szintén kelzsoca által módositva).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Büdös Bohóc
hát ha ezt nem tudod akkor egy ideig még ne adj tippeket a topikban :DDD

Büdös Bohóc
köszi

Csibusz
Proci sebessége, ezáltal többet fog elbírni, de emellett sajnos többet is fogyaszt :/
Máté94
Annak igazából mi az értelme? :)
Csibusz
hmm akkor az én telefon a kaki:D Nem értem... Mert nekem a gameboy emulator is olyan ha hang van rajta már szarakodik.. Ez ami számomra furcsa.... BBár lehet, hogy neked húzva van a procidon?? :)
Pretorian
VM Heap Tool.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Az röhej, mert natív androidos játékok ps2 szintû grafikával reccenés nélkül futnak rajta.

Büdös Bohóc
a heap méretét hogy tudjátok átállítani?

Csibusz
Ha el is indultak? Hogyan futottak rajta? Én a Silent Hill-t töltöttem le, és szaggatott, ha a hangot kikapcsoltam még ahogy ment de akkor is..
Büdös Bohóc
az mindig változik ahhoz képest, hogy mit akarok. Fogod felrakodm, beállítod azt a felbontást és kódolást, amit támogat a telefonod, a hangsávon is beállítasz egy elfogadható bitrátát, beállítod a bitrátát is a videóra és még 1-2 sallang van talán, aztán kinyomatod vele. Ajánlom esetléeg, hogy elõtte keress valami nagyon rövid videót is és azt exportáld pár beállítással és nézd meg melyik jó. Ha találtál valami jót, akkor azzal csináld ezek után

meg én telefonra még nem raktam ilyenekt, pár napja vettem és csak progikat telepítettem

Super converter milyen beállítással szoktad használni?
Pretorian
Psx4droid-al próbálozott már valaki? Vagrant Story és Mortal Kombat 4 nekem nem indultak. Diablo-val akarok játszani, mégis tartalmasabb mint egy Dungeon Hunter...

Köszi!!!
Metalmilitiakid
xyplayer, rockplayer mind lejátssza

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
ajánlatos lenne inkább átkonvertálni, igen

ajánlom a SUPER convertert, fasza program, be tudsz szinte minden paramétert állítani kimenetnek

Tudtok ajánlani valami jó video lejátszót ami le is játsza a filmeket? Feltettem már sok playert de nem játsz le semmi sem. Vagy kissebbre kell konvertálni egy sima divx es filmet?
Azt megköszönném!!!Várom a linket:)
Solten
Vegre kaphato kinaban is, 2.2-vel, szoval egy lokal csoka feldobja a netre nemsokara: link.

Saor Alba

Büdös Bohóc
A frissítések hanyagolása üzletpolitikai okok miatt van leginkább: nem akarnak a saját új cuccaiknak a régiekkel ellenfelet csinálni. Itt ez a dolog egyáltalán nem áll fenn, szóval nem lesz okuk késlekedni (sokat) fõleg mert így akkor a TÖBBI telefonnak még nagyobb konkurenciát tudnak csinálni ráadásul :)

áprilisig

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Máté94
Egyébként meddig is tart a Q1?
Máté94
E-mailes volt. Meg azért gondolj már bele, hogy nagyobb gyártók se adták még ki, majd pont MO-n lesz akkor, amikor lehet rá számítani. :D

Meg igazából nincs pontos dátum. Valamelyik azt mondja, nincs pontos dátum, valamelyik Q1, valamelyiknél nem is lesz...
Köszi a gyors választ!!!!hozzászólások között találok 2.2 es romot?
Büdös Bohóc
pesszimizmusodra nem vagyunk kíváncsiak, nem megbízhatatlanok azok a források ahonnan ezek az infók jönnek

most az, hogy egy szaros t-mobil ügyfélszolgálatos, aki jóformán a telefonokhoz se ért azt mondja, hogy nem tud semmi frissítésrõl (közben meg bõszen googleözte tuti, hogy mi az az android mert még arról se hallott XD) nem jelenti azt, hogy nem is fog jönni.

takysoft
igen a2sd-s romot érdemes nézni.
amúgy 2.2 se támogatja hackelés nélkül az SD-re install-t, csak install után lehet áttenni a programokat asszem. (bár ott nem kell ilyen szintû hackelés)

én most azt hackeltem meg benne, hogy mûködjön az új google mapsben a 2 finger rotation. sajna ez nincs alapból támogatva... hackelés után érthetõvé válik, miért nincs. kicsit nyönvenyelõsen forog... néha nem arra amerre akarod és nem úgy, ahogy szeretnéd:D de megy azért.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Solten
Hivatalosan nem tamogatja, kis hekkelessel persze megoldhato. Az Android szepsege hogy szinte minden megoldhato hekkelessel... :)

Saor Alba

Máté94
Mint mondtam, erre semmi esély. :D
Büdös Bohóc
2.1-es andró nem támogat (zte-n legalábbis) sd-re installálást. Vagy várj, míg lesz 2.2 hivatalosan (azt mondják ebben a negyedévben, de januárra ígérték, tehát napokon belül), vagy tölts le egy 2.2 romot és azon már menni fog :)

Sziasztok!

Én is Blade tulajdonos lettem. Ismerkedem vele. Szeretnék tanácsot kérni az ügyben, hogy hogy tudom feltelepíteni a NFS Shiftet a telefonra. Ugyanis a gyári 2 gb os kártya van benne, de nincs elég hely neki, azt írja ki. Nem gondolom, hogy ekkora játék lenne. Ha a telefon memóriára szeretné menteni akkor esetleg. Azt hogy tudom átállítani, hogy az sd re telepítse.

A választ elõre is köszönöm
Klemice
-i +o

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
1-2 unbixing

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Máté94
Nem arra gondoltom, hogy a magáról a készülékrõl nézi, hanem pl: YT-rõl :D
Büdös Bohóc
nincs neki még, csak akar venni

Máté94
Hány videót néztél te errõl a mobilról? :D
Büdös Bohóc
van

Metalmilitiakid
jaja, lehet hányni egyszerre többen is :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Klemice
egy kérdés még felmerült bennem: multitouch van?

takysoft
érintõképernyõ nem reagál bugos egyszer nekem is volt. mondjuk menet közben.

Pretorian: mûholdkeresésért nem maga a rendszer felelõs? okoskodni nem szeretnék, mert nem teszteltem vagy olvastam utána, de azt hittem az nem a navigáció hanem az android dolga.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Büdös Bohóc
na most reggel érdekes dolgot mûvelt. Bekapcsoltam, a ZTE-s logó nem tûnt el, aztán egy ideig semmire se reagált. Hátlapot le, ekkor látom mégiscsak bejön a rendszer, de az érintõképernyõ nem reagál. Aksi ki-be aztán minden ok

Büdös Bohóc
köszi a tippeket, valamelyiket kipróbálom majd

Pretorian
CoPilot 2.1-es BladeVillain rom-al mûholdat sem nagyon talált nekem.
2.2-vel még nem próbáltam.