ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy végül is nem gond, csak esténként flight modeot be kell kapcsolni és lebasz a hálózatról
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy nem tudom ki gagyizta le a mûanyagot rajta, de fogásra nagyon kellemes az anyag, valamiért olyan puha, selymes (:D) hatása van a hátlapnak, nem tudom miért.
Egyébként tegnap voltam T-be, megtapogattam, bekapcsolni nem lehetett, és majdnem azt mondtam, hogy kicsi a kijelzõje. Ezt a 3.5"-et többnek gondoltam. :D
és legalább más android telefonokban is így van? :DDD
És ahol olvastál errõl, ott mondták, hogy esetleg a 2.2-ben már jó-e ez?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
meg én telefonra még nem raktam ilyenekt, pár napja vettem és csak progikat telepítettem
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ajánlom a SUPER convertert, fasza program, be tudsz szinte minden paramétert állítani kimenetnek
Saor Alba
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Meg igazából nincs pontos dátum. Valamelyik azt mondja, nincs pontos dátum, valamelyik Q1, valamelyiknél nem is lesz...
most az, hogy egy szaros t-mobil ügyfélszolgálatos, aki jóformán a telefonokhoz se ért azt mondja, hogy nem tud semmi frissítésrõl (közben meg bõszen googleözte tuti, hogy mi az az android mert még arról se hallott XD) nem jelenti azt, hogy nem is fog jönni.
amúgy 2.2 se támogatja hackelés nélkül az SD-re install-t, csak install után lehet áttenni a programokat asszem. (bár ott nem kell ilyen szintû hackelés)
én most azt hackeltem meg benne, hogy mûködjön az új google mapsben a 2 finger rotation. sajna ez nincs alapból támogatva... hackelés után érthetõvé válik, miért nincs. kicsit nyönvenyelõsen forog... néha nem arra amerre akarod és nem úgy, ahogy szeretnéd:D de megy azért.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Saor Alba
Én is Blade tulajdonos lettem. Ismerkedem vele. Szeretnék tanácsot kérni az ügyben, hogy hogy tudom feltelepíteni a NFS Shiftet a telefonra. Ugyanis a gyári 2 gb os kártya van benne, de nincs elég hely neki, azt írja ki. Nem gondolom, hogy ekkora játék lenne. Ha a telefon memóriára szeretné menteni akkor esetleg. Azt hogy tudom átállítani, hogy az sd re telepítse.
A választ elõre is köszönöm
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Pretorian: mûholdkeresésért nem maga a rendszer felelõs? okoskodni nem szeretnék, mert nem teszteltem vagy olvastam utána, de azt hittem az nem a navigáció hanem az android dolga.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2.2-vel még nem próbáltam.