2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
Pio #1024 Fel van oldva, nyilván sokat eleszik a rendszer és a futó programok, épp ezért jó a több RAM, mert nem kell "alvó módba" pakolnia minden programot, nyugodtan ott figyelhetnek a RAMban.
Ha közvetlen restart után megnézed többet fog mutatni. :) -
#1023 Egyébként letöltöttem egy élő hátteret,és nem tudom hova rakta a telefon,sőt egyáltalán nem is találok olyan beállítást ahol hátteret lehetne változtatni. -
#1022 230 MB+0,00B -- 18 Egyéb: 19MB -- 3
Ezt írja,akkor lehet hogy nincs feloldva a maradék?Pedig ma vettem ezekben már elvileg gyárilag fel van oldva nem? -
Pio #1021 Settings
Applications
Running services
És itt alul a csíkon. -
immposible #1020 Fájlkezelő erőforrások fül és az egyiknek 414et kell írnia !
Valaki nemtudna nekem apk kiterjesztésű htc sense live wallpapert linkelni? -
#1019 Hol tudom megnézni hogy 512mb memóriája van-e?(123 mbot ír szabadnak,és semmi nincs telepítve,kevésnek érzem) -
#1018 Nekem a gyári romom van még,úgy nem megoldható? -
#1017 Nem feltétlenül kell Rootolnod, mert a mostani Romokban, már alapból benne van. -
#1016 Hogy tudok SD kártyára telepíteni ha rootolva van a telefon?(60 mega helyem van már csak:S) -
#1015 Valaki próbálta a rootolást ezzel a programmal?Ez akkor teljesen biztonságos? -
#1014 Én is a Kelzsoca félére várok, vagy a javított V7-re.
Ami nem működik, vagy nem megfelelően működik: képernyő behal hívás közben (hiába van olyan opció, hogy ne kapcsoljon ki egyáltalán, mégis kikapcsol), ADW fagy mint az állat (néha csak az aksi eltávolítása segít itt is), rádió nem működik, procit nem sikerült húznom (lehet hogy csak én vok a fáradt). LauncherPro-t is felraktam, az frankón megy akadozás/fagyás nélkül.
Ami viszont fasza, hogy van equalizer a headset-hez is, és a telefon hangszórójához is. Alapból (eq csavargatása nélkül is) sokkal tisztábban, jóval hangosabban szól a telefon, és a belső equalizert lehet a PowerAmp-el is kombinálni zenehallgatásnál. PowerAmp eddig is egész jó cucc volt, így a kettőt kombinálva olyan szinten megugrik a hangerő és a hangminőség, hogy ej. De ez csak pár dolog, azért ennél jóval több az újdonság és a hiba is. Még tesztelgetek. -
#1013 egyik munkatársamnak kb azóta van 2.3 a zte bladején, amióta nekem is meg van a telefonom (1 hónap). Teljesen ok azt hiszem. Megkérdezem majd esetleg holnap. -
#1012 Én akkor megvárom, hogy kelzsoca kezdjek majd vele valamit:) Addig marad az FLB R8 HUN:) Jó is gyors is megbízható is. -
#1011 Fent van a Cyanogen mod, egyenlõre bugos mint az állat. Fagy is néha, hívás közben bealszik az érintõképernyõ, és csak az aksi eltávolításával lehet újraindítani a telót egy ilyen bealvás után. Viszont rengeteg újdonságot hoz a 2.3, csak az ADW lassítja az egészet. -
#1010 Az csak akkor lehet, ha nincs fent recovery, és fastboot alól sem tudsz ráflashelni. De ha így csesződik el, akkor nyugodt lehetsz, mert ki fogják cserélni. Én az első Blade-emet anno hazavágtam a build.prop okosításakor, de szerencsére nem volt fent recovery. Azonnal cserélték, pedig túl voltam a 72 órán. Úgy néz ki jobban megéri cserélni, mint a garanciális szervizeléssel pöcsölni egy ilyen kaliberű telóval. -
#1009 Én sem bírom őt xD De most úgy ki kellett adnom magamból xD -
#1008 ezt a köpedék alekosz dumát ne erőltesd, amúgy kösz az infót :D -
#1007 Látom már hogy azt is linkeltél. -
#1006 Köszi! És autós töltő is létezik hozzá?(gondolom pár óra aktív gps használat után elkezd lemerülni) -
#1005 Hát mivel a zöld kis android figurák kell eljutnod, hogy onnan bejuss a recoverybe... És az android figura mindííg minden körülmények között bejön... Ahhoz nagyon el kell cseszned valamit, hogy ne.
Péel: Földhöz vágod:) -
#1004 és ha úgy csesződik el a telefon, hogy nem tudod visszarakni a gyárit? -
#1003 "Mire jó a csodazip?
A "csodazip"-et ma már inkább a telefon gyári állapot visszaállítására használjuk fel, hasznos ha éppen garanciáztatni szeretnénk, vagy egyszerűen csak teljes nagytakarítást szeretnénk végezni, bár erre csak végső esetben érdemes használni."
Kell ennél több? -
#1002 Hát bazzeg ez már vagy százszor ki lett tárgyalva itt is és PH-n is, vissza kéne olvasni.
@996
Zsír. Hétvégén kipróbálom. Volt szó korábban valami 2.2-es CyanogenMod rom-ról is, mondjuk a legtöbb embert a tuning miatt érdekelte volna, azt meg már régóta lehet a Jellyfish romokkal is. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült megtweakelniük, mert ugye Gingerbread-hez 800Mhz-es procit jelöltek meg minimumnak ha jól emlékszem. -
Pio #1001 Az, egészen pontosan 2.3.2
De ez még csak RC ROM, szóval kiadásra jelölt, de nem végleges, hibák lehetnek.
Én azért várnék 1-2 napot, hogy fussanak be a lelkesebb/kíváncsibb emberektől a teszteredmények. :) -
#1000 zte blade -
#999 ték -
#998 ez akkor már 2.3? -
#997 -
Pio #996 Hivatalos CyanogenMod támogatást kaptunk.
Akinek van kedve próbálkozni vele, jó szórakozást.
Állítólag ez a legjobb custom ROM. -
#995 Tripla post sorry... amúgy az is új ami expressen van -
#994 Nem adnak hozzá, de 1500 Ft láttam már használtat:
Tütütöltő
De.. szerintem újonnan sem lehet sokkal drágább:)
Nem is 2500 Ft újonnan:
egyik
de van 2000 Ft-ért is:
másik -
#993 Ahogy érzed:) Ne húzd fel magad... Végülis csak tapasztalatokból mondom, mivel már volt ismerősöm aki vissza vitte:) De akkor te jobban tudod ennyi:) -
#992 néhány, bőven 100ezer feletti telefonhoz -
#991 Néhány telefonhoz adnak... -
#990 hogy adnának bakker? -
#989 Alapból adnak a telefonhoz autós töltőt/tartót?Ha nem akkor hol lehet venni és mennyiért? -
#988 Ez olyan kedves,hogy minden ember ezt így látja,tegyünk rá ilyet olyat mert xy aztmondta,hogy nemveszik észre...a t-mobil garancia szervíze sem hülye... nem utolsó jött ment informatikusokat foglalkoztat,azthiszitek az nemveszi észre egy pillanat alatt,hogy belenyultak a telefonba? -
#987 Nem veszik el a garanciád... Nem tudom miért kell ilyen hülyeséget írni.. Le van írva a megfelelő fórumba, hogy ha vissza teszed a gyári romot, kutya sem veszi észre... Mert ha hiszed, ha nem, nem fogják kigúvadt szemmel nézni, hogy most felraktál-e már vagy sem, tört romot. -
#986 Ebben egyetértünk -
#985 én is, úgy hogy megmarad a 2 év garanciám